kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

bence kisa boylu kadinlarda gayet tabii seksi olabilir ancak efsane guzel olamazlar..boyda guzelligi tamamlayan buyuk bir unsur ozellikle kiyafetlerin ustunde durusunu bile cok fazla etkiliyor ve boy eger duzgun bir vucutta mevcutsa insana ciddi bir hava katiyor ve dikkat cekici oluyor.kisa boylu kadinlar hicbirzaman cok dikkat cekici olamazlar bence.. :KK49:

bu görüşe katılmıyorum...nesilden nesile "sarışın bomba" lakabıyla anılan mariliyn monroe de uzun boylu denilecek bir bayan değil...ama kendisi bir efsane....

Seksilik boyla alakalı değildir bence minyon kızlardan hoşlananlar da var bunu göz ardı etmemek gerek bence :-)

haklısın katılıyorum...ben minyon yapılıyım ve oldukça kısayım (1.54) ancak tam tersine hep de uzun boylu ve ince erkeklerin ilgisini çekiyorum...(1.80 lik 1.90 lık erkeklerin)
kısaboylu bir insan yeteri kadar çekici ve cazibeliyse önünde 1.80 lik 1.90 lık erkekleri de eğiltmesini bilir...
kısaboylu olduğum için şanslıyım bence...çünkü erkekler önümde eğiliyor...

Bence kesinlikle etkilemez, ne seksi dediğimiz kişiler hep uzun boylular mıdır? Hayır. Ama kısa boylu olmam seksi görünmemi engelliyo diyen olursa topuklu ayakkabılar ne güne duruyo, hem doğal uzunluktan daha da güzel oluyo uzun boylu kızlar topuklu ayakkabı giyme konusunda zorlanıyolar. Ve topuklu ayakkabı kadın erkek bi çok kişiye seksi geliyo tabi kısa boylu olup da seksi olmayan çok var; uzun boylu olup da seksi olmayan gibi.. Topuklu ayakkabı giyip yine seksi olamayan gibi :) İyi ki kısayım ! Yoksa topuklu ayakkabılarımı nasıl giyerdimm :))

evet kızlarr benim boyum 1.60.. bayanlar bu boylada seksi olabilirler mi seksi ya da iyi fizikli olması için uzun boylu mu lması gerekir...boyda seksiliğin önemi var mıdır?? cevaplarınızı merak ediyorum.. :) guclubacismile

Canım kompleksin bosuna.. Seksiligin boyla kiloya hiç biriyle alakası yok.. Tamamen insanın kendi icinde olan bisi. :KK34:

Boyla ilgili sorulduğu için topuklu ayakkabıdan girdim konuya ama boyu baz almazsak kişinin kendi fiziki yapısındadır seksilik yüzünde,hatlarında,bakışlarında,kendini seksi yapıp yapmadığında..boy bi kriter değil bu konuda yani.

bu görüşe katılmıyorum...nesilden nesile "sarışın bomba" lakabıyla anılan mariliyn monroe de uzun boylu denilecek bir bayan değil...ama kendisi bir efsane....

evet canım katılıyorum sana marilyn monroe da uzun boylu değil 168cm imiş.ama hala 7den 70 e tüm erkeklerin hayali:KK76:

Son düzenleme:
uzun boylu bayan topuklu ayakkabı giyemez diye bir şey mi var?? topuklu ayakkkabı giymekte zorlanıyor demiş bir arkadaşşş... aksine kısa boylu bayan topuklu ayakkabı giydiğinde bile normal standartlarda (1.70 civarı) bir bayanla bile aynı boya gelemiyorken 1.70 boyundaki bir bayan topuklu ayakkabı giydiğinde tabiri caizse '' OFF ŞURAYA BAK AT GİBİ HATUN '' terimiyle anılıyor , yani topuklu ayakkabı konusundan olaya bakarsak '' AT GİBİ HATUN '' olan hatun daha çok dikkatleri üzerine çekiyor yolda giderken bu bir gerçek...

erkeklerin kadınlarla ilgili kendi aralarında kalıplaşmış bir sözü var hiç duydunuz mu bilmem...biraz açık olacak ama kadınlar için " sokakta uzunu yatakta kısası" derler....seksi olabildikten sonra ikisi de tercih ediliyor diyebiliriz bu söyleme bakarak...

Evet diyorum, bu herkes tarafından bilinen bi şeydir uzun boylu kadınlar topuklu ayakkabı giyerken çekinirler çok mu uzun oldum vs. gibisinden yani bunu bi tek ben söylemiyorum kısa boylu kadınlar daha avantajlıdır bu konuda at gibi hatun denmesi de bence hoş değil yani 170 falan neyse de 175 boyundaki bi bayanın topuklu ayakkabı giymesi...pek göremiyorum dışarda ama giyen de olmuyo değil 'çok' uzun kadın da hoş değildir zaten genel olarak manken falan değilse podyumda değilse

Evet diyorum, bu herkes tarafından bilinen bi şeydir uzun boylu kadınlar topuklu ayakkabı giyerken çekinirler çok mu uzun oldum vs. gibisinden yani bunu bi tek ben söylemiyorum kısa boylu kadınlar daha avantajlıdır bu konuda at gibi hatun denmesi de bence hoş değil yani 170 falan neyse de 175 boyundaki bi bayanın topuklu ayakkabı giymesi...pek göremiyorum dışarda ama giyen de olmuyo değil 'çok' uzun kadın da hoş değildir zaten genel olarak manken falan değilse podyumda değilse

175 Boyundayım topuklu giymeyi de severim.
Madem sizi rahatsız ediyor görüntüm peki, topuklu giyip göz zevkinizi bozmam bir daha :KK6:

bu durum zayıf ve şişman olmak kadar doğal..
bence bazı kısa kadınların da kendine göre seksilikleri var..tamamen kendi cazibenize bağlı
yoksa uzun ince ama iğrenç kadınlar da tanıyorum :KK36:

uzun boylu bayan topuklu ayakkabı giyemez diye bir şey mi var?? Topuklu ayakkkabı giymekte zorlanıyor demiş bir arkadaşşş... Aksine kısa boylu bayan topuklu ayakkabı giydiğinde bile normal standartlarda (1.70 civarı) bir bayanla bile aynı boya gelemiyorken 1.70 boyundaki bir bayan topuklu ayakkabı giydiğinde tabiri caizse '' off şuraya bak at gibi hatun '' terimiyle anılıyor , yani topuklu ayakkabı konusundan olaya bakarsak '' at gibi hatun '' olan hatun daha çok dikkatleri üzerine çekiyor yolda giderken bu bir gerçek...

konuyu sadece sizin yazdığınızla cvp vericem

şu kırmızıyla belirttiğiniz
at gibi hatun tabiri varya
bunu erkekler çoğunlukla sölemek için sölüyorlar
at gibi hatun tam benlik yada ilişkimiz olmalı demiyorlar
bi tabir varda uygun olmicak o yüzden buraya yazamicam
yani off at gibi yi farklı şeylerde düşünüyorlar
ciddi anlmada değil
erkekler böle düşünüyor
ha skın yanlış anlamayın ben değil

Son düzenleme:
konuyu sadece sizin yazdığınızla cvp vericem

şu kırmızıyla belirttiğiniz
at gibi hatun tabiri varya
bunu erkekler çoğunlukla sölemek için sölüyorlar
at gibi hatun tam benlik yada ilişkimiz olmalı demiyorlar
bi tabir varda uygun olmicak o yüzden buraya yazamicam
yani off at gibi yi farklı şeylerde düşünüyorlar
ciddi anlmada değil
erkekler böle düşünüyor
ha skın yanlış anlamayın ben değil

o demiş olduğunuz '' erkek tiplemesi '' (aslında çok farklı bişey yazıcaktım o erkek tiplemesi için ama yazamıyorum ortam müsait değil) içinde VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüslik olduğu için karısını kızını kardeşini annesini düşünmediği için ve en önemlisi o hatunu elde edemiceğini bildiği için aklınca içinden pislik geçirerek yetiniyor çünkü o hatun istesede onun olamaz farkındadır... Ayrıca eli yüzü düzgün uzun boylu(1.80) bir erkekte yanında hiç bir şekilde 1.50 boylarında bir hatun gezdirmek istemez ki bu tip erkeklerin %70 i bu tip düşüncededir(Abimden ve kuzenlerimden biliyorum bu durumu) kalan %20 lik dilim istisna , birde off ya hatuna bak at gibi şöyle bi karım olsun 100 milyar borcum olsun tarzında hayıflananlarıda biliyoruz ve görüyoruz.. ayrıca erkeklerin içlerinden pis bişiler geçirmeleri için illa uzun boylu at gibi hatun olmasına gerek yok kısa boylu fakat geniş kalçalı iri gögüslü bayanlara da baya bi söylediğiniz tarzda iç geçirenler oluyor ve dediğiniz gibi tam benlik, ilişkimiz olmalı, eşim olmalı yada hayat arkadaşım olmalı vs. tarzında düşüncelere girmiyorlar ... Ayrıca yanlış anlaşılacak bir durum yok benimde boyum 1.70, yani öyle aman aman uzun boylu değilim 1.80 falan değilim yani standartlardayım.. Yazdıklarımı kendimden örnek vererek veya kendimi düşünerek yazmadım, topuklu ayakkabıda giymem (özel günler hariç) genelde babet tercihimdir.. Ama şöylede bir durum var platform topuklu ayakkabıyı çok severim düğünlerde vs. giyerim boyum 1.70 topukluyla 1.82 falan ama gerçekten insanların bakışları bile farkedilir derecede üzerinizde olduğunu apaçık görüyorsunuz.. ''Her erkek manken gibi bir sevgilisi , eşi olsun ister buda inkar edilemez bir gerçektir''

Hee bu arada şunuda söyliyim benim kesinlikle kısa boylu bayanlar seksi olamaz vs. diye bir tezim yok kısa boylu ama seksi bayan çok dışarda, benim sadece demek istediğim şu uzun boylu bir bayan kısa boyludan daha çok dikkat çekiyor ve daha etkileyici geliyor erkeklere.. Ayrıca seksi olmak için uzun boylu yada kısa boylu olmak önemli değil bir bayanın bakışları, dış görüntüsü ve kendine güveni onu seksi yapar boyla hiç bir alakası yok seksiliğin..

Hee bu arada şunuda söyliyim benim kesinlikle kısa boylu bayanlar seksi olamaz vs. diye bir tezim yok kısa boylu ama seksi bayan çok dışarda, benim sadece demek istediğim şu uzun boylu bir bayan kısa boyludan daha çok dikkat çekiyor ve daha etkileyici geliyor erkeklere.. Ayrıca seksi olmak için uzun boylu yada kısa boylu olmak önemli değil bir bayanın bakışları, dış görüntüsü ve kendine güveni onu seksi yapar boyla hiç bir alakası yok seksiliğin..

Kısa ya da uzunu yere vurmadan bir açıklama sonunda gördüm ya buna da şükür...
Güzel ve mantıklı nadir açıklamalardan biri...
Eline sağlık :KK42:

Elizabeth Taylor'in boyunu biliyor musunuz arkadaslar? Ben tam olarak bilmiyorum ama cok kisa oldugunu hatta annesinin uzasin diye kollarindan bacaklarindan cekistirdigini biliyorum. Peki bana bir Allah'in kulu bu kadin seksi degil diyebilir mi?

elizabeth-taylor_54794.jpg

Genellemeleri birakin lütfen. Türk milleti olarak kisa boylu oldugumuz icin uzun boylulari farkli buluyoruz, farkli olan her zaman güzeldir mantigiyla kisa boyun seksi olamayacagini düsünüyoruz. Ayni sarisinlarin cok güzel oldugunu ve bütün erkeklerin onlara bittigini düsündügümüz gibi. Halbuki uzun boylu olan bir irkin insanlarina benzer bir soru yönelttigimizde eminim bir cogu kisa boylu minyon kadinlari cok seksi bulduklarini söylerlerdi. Kisa boy-uzun boy olarak bakarsak bununla alakali oldugunu anlariz.
Ama bir de kisilikle ve yapiyla ilgisi var bu durumun. Yani öyle kadinlar var ki 1.50 civari olup ne canlar yakiyorlar. :KK34:

Bir de unutmadan erkeklerimiz 1.70 civariyken uzun boylu kizlari uzaktan, ekran arkasindan seksi bulsalar da gercek hayatta onlara pek yaklasabileceklerini sanmam. Kiz arkadasi (sevgili degil) kendinden uzun diye arkadasligini bitireni duydum ben. Dogamizda var; erkek kadindan her zaman uzun olmali. Boylari ne olursa olsun kadin erkekten uzunsa sorun oluyor bu durum. Erkekler acisindan bakarsak kadin ne kadar seksi olursa olsun kendinden uzunsa erkek bunu sorun eder ve o kadinin yaninda kötü hisseder kendini.
Bence seksiligi boya baglamak cok yanlis, kadinlar boylarindan ibaret degil sonucta... :21:

seksilik kısa-uzun boyla ilgili değildir... içten gelir... bir kadın kısa boylu ve çirkin olsa da öyle bir yürür öyle bir bakar ki içine işler... bu da ancak isteyerek yani içten gelerek olur..

Elizabeth Taylor'in boyunu biliyor musunuz arkadaslar? Ben tam olarak bilmiyorum ama cok kisa oldugunu hatta annesinin uzasin diye kollarindan bacaklarindan cekistirdigini biliyorum. Peki bana bir Allah'in kulu bu kadin seksi degil diyebilir mi?

elizabeth-taylor_54794.jpg

Genellemeleri birakin lütfen. Türk milleti olarak kisa boylu oldugumuz icin uzun boylulari farkli buluyoruz, farkli olan her zaman güzeldir mantigiyla kisa boyun seksi olamayacagini düsünüyoruz. Ayni sarisinlarin cok güzel oldugunu ve bütün erkeklerin onlara bittigini düsündügümüz gibi. Halbuki uzun boylu olan bir irkin insanlarina benzer bir soru yönelttigimizde eminim bir cogu kisa boylu minyon kadinlari cok seksi bulduklarini söylerlerdi. Kisa boy-uzun boy olarak bakarsak bununla alakali oldugunu anlariz.
Ama bir de kisilikle ve yapiyla ilgisi var bu durumun. Yani öyle kadinlar var ki 1.50 civari olup ne canlar yakiyorlar. :KK34:

Bir de unutmadan erkeklerimiz 1.70 civariyken uzun boylu kizlari uzaktan, ekran arkasindan seksi bulsalar da gercek hayatta onlara pek yaklasabileceklerini sanmam. Kiz arkadasi (sevgili degil) kendinden uzun diye arkadasligini bitireni duydum ben. Dogamizda var; erkek kadindan her zaman uzun olmali. Boylari ne olursa olsun kadin erkekten uzunsa sorun oluyor bu durum. Erkekler acisindan bakarsak kadin ne kadar seksi olursa olsun kendinden uzunsa erkek bunu sorun eder ve o kadinin yaninda kötü hisseder kendini.
Bence seksiligi boya baglamak cok yanlis, kadinlar boylarindan ibaret degil sonucta... :21:

Çok yanlış bir söylem...
Boyun önemi olmadığını vurgularken uzun boyluları yerden yere vurmak değil midir bu?
Herkes dengi dengine...
Boyu uzun olup uzun kadınla evlenen ilişki yaşayan erkek olduğu gibi; uzun boylu olmayıp uzun boylu kadınla evlenen, ilişki yaşayan erkekler de dolu...
Misal Okan Bayülgen, misal Cem Yılmaz, misal İlker İnanoğlu...
Anlıyorum boy yüzünden birbirinize destek olmaya çalışıyorsunuz. Ama destek olurken biraz bilinçli konuşalım bu konularda...
İnsan fiziki boyundan ziyade, akıl boyunu uzatmalı buna değinmemiz lazım.

uzun boy tek başına bir seksilik göstergesi değildir
uzun boylu bayanlar çoğunlukla ilgi çeker,girdiği ortamda kendini kolaylıkla belli eder

ama tek başına uzun olmak yeterli değildir.

seksi olmak boy le alakalı değildir
hatta seksi olmak için çok güzel olmakta gerekli değildir.

bazı kadının bakışları seksidir,bir diğerinin gülüşü,başkasının saçları çekicidir

kısaca seksi kadın uzun kadın ya da illa kısa kadın değildir.

fizik ve boy orantılı ise gayetde seksi gorunur kısa boylu bayanlarda..bazen kısa boylu bayanlar goruyorum fizikleri cok hos dikkatimi cekiyor

Son düzenleme:
X