-
- Konu Sahibi highschool17
1.70 altı hatunlar genelde daha seksi bulunur
neden ??
fazla kasarlar..
boyum kısa olabilir ama en seksi ben olmalıyım der, sevimliliğini, narinliğini keskin bakışları havalı saçlarıyla destekli alev topuna dönüşür :)))
farklı kimyasallar salgılar, hem cinsi bile bakmaktan kendini alamaz :)))
1.70 üstü kadınlar da nasıl olsa boyum var der 1.70 altına göre daha az kasarlar ama sonuçta onlar da kasar, bu kasma olayı önemli :)) kadın = kasma
1.70 üstü çok keskin bakmaya çalışmaz, saçlarını ordan buraya savurma derdi olmaz, kalçayı yumuşak yumuşak kıvırarak yürümesine gerek yoktur, az biraz daha dikkat çekmek istiyorsa bi 10 santimlik topuklu ayakkabı giyer, tamam..
ben kimsenin boyunu düşündüğü sanmıyorum çekici olmayı uzun kadında ister kısa kadında ben 1.71 im ama hiç bir zaman boy aklıma gelmiyor sadece bana yakışıp yakışmadığı önemlidir.
bence kisa boylu kadinlarda gayet tabii seksi olabilir ancak efsane guzel olamazlar..boyda guzelligi tamamlayan buyuk bir unsur ozellikle kiyafetlerin ustunde durusunu bile cok fazla etkiliyor ve boy eger duzgun bir vucutta mevcutsa insana ciddi bir hava katiyor ve dikkat cekici oluyor.kisa boylu kadinlar hicbirzaman cok dikkat cekici olamazlar bence..
bence kisa boylu kadinlarda gayet tabii seksi olabilir ancak efsane guzel olamazlar..boyda guzelligi tamamlayan buyuk bir unsur ozellikle kiyafetlerin ustunde durusunu bile cok fazla etkiliyor ve boy eger duzgun bir vucutta mevcutsa insana ciddi bir hava katiyor ve dikkat cekici oluyor.kisa boylu kadinlar hicbirzaman cok dikkat cekici olamazlar bence..