kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

taktire şayaaaan

güzelmiş..............

bu alıntının en sonunda bir cumle daha vardı ama yazmıyorum onu buraya:86: guzel acıklama olmus....

şu boy meselesi bence tamamen zevk meselesi :26:
yani ben 1.65 altında boy istemezdim ama 1.75 üstüde istemezdim bence kadın biraz daha minyon olmalı minyon derken kastım kısa değil ama uzun kadın genellikle kadınsılığını kaybediyor bu benim şahsi görüşüm tabi ben 1.71 im ama 1.68 lerde olanlar daha hoş buluyorum bir kuzenimin 1.80 lerde boyu ama daha kısa olmak istiyor çünkü topuklu giydiğinde hiç hoş durmuyor bence çok uzun kadında çok kısa kadında güzel olmuyor orta karar olmalı ilerdede güzel gözükmüyor bence çok uzun boy kilo aldıklarında orta uzunluktakilere göre daha devasal duruyorlar bence seksilii kesinlikle uzun boy etkilemiyor bu yüzden ama uzun bacak etkiler mi etkiler tabiki bacak uzun ve biçimliyse kısa bacaktan daha çok dikkat çeker ama bunun içinde 1.80 olmaya gerek yok

snowy gerçekten gereksiz muhabbete yol açmışsın..moona katılmamak elde değil..kendi fikrini zorla karşı tarafa kabul ettirmeye çalışıyorsun,ama karşı taraf sana fikrini söylediğinde kaldıramıyor ve tek doğrunun senin düşündüğünü savunuyorsun...

ayrıca ben moona bayılıyorum bunu kendisinede çok defa söyledim..kimi insanda o kadar boy kilo farkı çok iğreti itici zayıf durabilir..ki duran tanıdıklarım var..ama kemik yapısından olduğunu düşünüyorum moon a çok yakışıyor.he 3-4 kilo alabilir belki hatlar biraz daha yuvarlak olur seksiliğine seksilik katar..zaten taş gibi maşallah...bende onunla aynı boydayım.herkes normal kilomda 62 de çok ideal göründüğümü söylesewde benim gönlümde yatan 55..herkes kendini nasıl güzel hissediyorsa o kiloda olmalı bence

katılıyorum..benim dediğime çıkıyor yol..kısa ama çok çekici bir kadın şayet uzun olsa ortalığı birbirine katar

cok tesekkur ediyorum sana begenmene cok sevindim evet 3-4 kilo alsam iyi olur ama daha fazlası beni kilolu gosteriyor tecrubeyle sabit:44:

aslında 1.74 62 kilo normal ama beni cok kilolu gosteriyor ama herkesde bu boyle olmuyor gayet normal guzel gozkuyor bunuda ben vucut yapısıyla iliskilendirdim o yuzden

Son düzenleyen: Moderatör:

ne kadar saçma bir alıntı bu böyle...
ben 1.60ım, sevgilim 1.85...
sevgilimin benden önce çok fazla ilişkisi olmuş uzunu, kısası şusu busu...
ama şimdi sevgilim uzun boylu kızları tavlayamadığı ya da kendisi çirkin ve eğitimsiz olduğu için mi benimle beraber
yaa bu genellemeler nerden kim tarafından çıkarılıyor bi bulsam

evet bu kisim banada cok sacma geldi..
simdi uzun boylu birini tavlayamadim neyse bari bu olsun,
bunlari tavlamasi kolay olur,
hic yoktan iyidir mi deniliyo yani

kesinlikle etkiler.tamam kısa boylular da güzeldir,seksidir.ancak kısacık bir bacak boyuyla uzun bir bacak boyunun arasındaki fark tartışılamaz bence.uzun ve şekilsiz olmaktan bahsetmiyorum,elbetteki uzun olmak seksi ya da güzel olmak demek değildir ama bir artıdır diye düşünüyorum.
benim kapri pantolonu alıp paçalarını kestirip giyen arkadaşım vardı.oldukça da güzel bir kız ama ben baktığımda çocuksu bir tip görüyordum. bunun yanında yine aynı boya sahipken oldukça dişi görünen insanlar da vardır.
bazı şeyler göreceli olmakla beraber uzun bir boy her zaman avantajdır diye düşünüyorum.

evet bu kisim banada cok sacma geldi..
simdi uzun boylu birini tavlayamadim neyse bari bu olsun,
bunlari tavlamasi kolay olur,
hic yoktan iyidir mi deniliyo yani

saçmalık işteinsanların duyguları yok sanki...
aaa aşık oldum ama sen benden kısasın uzun bulmam lazımm

hiç ilgisi yok.ayrıca 1.60 kısa değil orta bi boy .dünya starlarındanda bilindiği gibi kısa olup erkeklerin aklını başından alan bir sürü kadın var.

insan olsun yeter. çünkü bu zamanda insan olmak da zor.
bakınız, kimi (hepsi demiyorum aman dikkat!) uzun arkadaşlar diğer uzun olamayan arkadaşları kendilerinin eşantiyonu olarak görüyorlar. oysa ulaşamayıp mundar dedikleri sözde kompleksli erkeklerde bulunduğunu iddia ettiği kompleksler kendilerinde bulunmasa, "beni tavlayamadığı için sana geliyo hahayt" gibi abuk bi argüman ortaya atmazlar. tabi bu arkadaşlar erkekler tarafından sadece et parçası olarak görülmüş olabilirler, o yüzden bir erkeğin bacak boyundan başka şeylerden etkilenip gerçekten sevebileceklerinden bihaberler. dedim ya, mühim olan insanlık.

not:1.58im, bana pırıldayarak bakan 1.80lik uzun kirpikli şahane gözler var. çatlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…