- 9 Kasım 2010
- 5.867
- 3
-
- Konu Sahibi highschool17
o alıntı cidden komik hee ne espriler çıktı ordann
abi şu kıza bak dehşet güzel.
yok len o uzun tavlaması zordur boşa uğraşma
ne yapalım kader işte bodur tavuklara gidelim biz de
e bu mantıkla yalnız olanlar yalnızlıklarına kulp bulmuş oluyolar, ne kadar muhteşem bir bahane değil mi?
yalnızım, çünkü ulaşılmazım. yerseniz.
tatlım ne saçmalık yaaa bencede göze gelen bi bayan seksidir çekicidir ub vucudun güzelliğine bağlıdır bi üst mesajdaki arkadaşımızın dediği gibi dolgun olunca daha farkı göze geliyo
arkadaşlar bir kaç günden beri sayfaya giriyorum olaya karışmamak için bişeyler yazmıyorum..yapmanız gereken şey konuya cevap vermek birbirinize cevap vermek değil ve bu cevaplar hakaret boyutuna ulaşmış...bi arkadaşımız ben 1.70 üstü bayanları beğenmem demiş çoğu arkadaş ona cephe almış..amacınız ne ?bu o arkadaşın fikri ayrıca uzun boyluları kötülememiş ki ...uyarı veya ceza almadan kapansın artık şu saçma tartışma
Şöyle bir açıklama getirmek istiyorum; dünyada herkesçe kabul gören bazı güzellik normları vardır. uzun boy da bunlardan biri. İnce bel vs kalın bel gibi bir karşılaştırma ne kadar abuk ve gereksizse bu karşılaştırma da o kadar gereksizdir.aşırı bir uzunluk olmadığı müddetçe(dünya geneli için 175-185cm arası çok güzel, türkiye şartları için 170cm üstü kızlarda gayet güzel sayılabilir) yüzü ortalama güzellikteki uzun boylu kız, yüzü ortalama üstü güzellikteki kısa boylu kadından kat be kat çekicidir.
Türkiye'de zaten güzel kız az, uzun boylu kız da az, hem hoş hem uzun boylu kız bulmak kısa ama güzel kız bulmaktan çok daha zor. Bulan erkeklerinde minyon kız tercihi ancak ya kısa boyundan ötürü kompleksinden ya uzun boylu kızları tavlayamama korkusundan yada kendini kanıtlayamamış erkeklerin kendini bir nebze üstün hissedebilmek adına her zaman kendisinden daha az bir şey olabilen( daha az zeki , daha eğitimsiz , daha güçsüz) kadınları tercihinden kaynaklanmasıyla açılanabilir. Yoksa adriana lima gibi kızlara erkekler tapınırken , kainat güzelleri uzun boylu kuğu gibi kızlar arasından seçilirken,boylu poslu havalı bir kızın yanına minyon kızı ideal göstermeye çalışmak komiktir. Ancak minyon ve hoş hanımlar alınmasınlar benim savunduğum uzun boy güzelliğin tek şartı değil sadece şartlarından bir tanesi olduğudur. kısa boylu olup güzel bir yüzle de hoş olabilirsiniz. Tıpkı büyük bir burunla da veya kalın bi belle de gayet güzel olabilen insanlar gibi.
AYRICA bodur tavuk her dem piliçtir gibi züğürt tesellisi niteliğindeki sözlere açıklama getirmek gerekirse, minyon kadınlar zayıf dahi olsalar belli bir yaşa geldiklerinde, çocuk doğurduktan sonra fazlaca kilo aldıktan ve vermekte daha çok zorlandıklarından olsa gerek yuvarlak ve sevimli bir tipe sahip olurlar, ancak uzun bir kadın kadar fit olmaları çok daha zordur, çünkü uzun boylu bir kadın minyon bir kadından fazla kilo da alsa göstermez bu nedenle sevimliden çok asil bir duruşa sahip olabilir. "alıntıdır"
canım hani bazen biz bile bakarız ay ne seksi kadın valla falan deriz yaa.ben bunu genelde boyu kısa olanlar için demişimdir hep..uzun bir bayan görünce hiç bir zaman seksi olduğunu düşünmedim ama erkeklerin uzun bacaklı kadınları seksi bulduğu söleniyor....çok merak ediyorum yaa neden uzun bacak erkeğe seksi gelir gerçekten sebebini merak ediyorum....ya düşünüyorumda uzun bacağın sekse nasıl bir hava katacağını ya da seksiliğe gerçekten cevap bulamıyorum merak ettiğim için soruyorum canım sadece
ben 169 um topuklu giydiğimde rahatsız oluyorum herkezden uzun olduğum iç,n bende böleyim herkezin düşüncesi farklı
1.74 üm.hayatım boyunca en yakın arkadaşlarım 155-165 cm arasındaydı hiç topuklu giyemedim.bende rahatsız oldum.aslında boyumu çok seviyorum ama onlarla gezerken yalı kazığı gibi duruyordum.babet ve spor ayakkabım dolu.ama yaş ilerledikçe topuklulara ilgim artmaya başladı.ama giymeye alışkın olmadığım için bileklerim ağrıyor
ben de çok seviyorum ve giyiyorum da şuan topuklu ayakkabım babattimden çok almayım almayım diyom bi bakmışım topuklu almışım
böle yaşamaya alışmam lazım çünkü topuklulura bayılıyom hemide apartman
ama kesinlikle çok şık duruyor.bide bacaklar güzelse offfff