kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

o alıntı cidden komik hee ne espriler çıktı ordann

abi şu kıza bak dehşet güzel.
yok len o uzun tavlaması zordur boşa uğraşma
ne yapalım kader işte bodur tavuklara gidelim biz de

tatlım ne saçmalık yaaa bencede göze gelen bi bayan seksidir çekicidir ub vucudun güzelliğine bağlıdır bi üst mesajdaki arkadaşımızın dediği gibi dolgun olunca daha farkı göze geliyo

Konu içinden sayısını sayamadığım kadar karşılıklı yazışıp,tartışıp,hakarete varan terimler kullanıp,ima ve iğnelemelerden demetler yapmışsınız..

Burası bir paylaşım forumu evet ama istediğiniz herşeyi yazıp çizebileceğiniz, yada karşınızda ki diğer kişiye içinizden ne geçiyorsa yazabileceğiniz bir forum değildir..

Saygıyı kaybetmeden ve daha önemlisi konuyu amacından çıkarıp başka çerçeve içerisinde paylaşım yapmamanız için defalarca uyarılarımızı yapıyoruz sizlere..

Burası paylaşım forumu demeden önce bu forumun kurallarını hatırlayalım ve ona göre paylaşımlarımızı yapalım lütfen..

Konu dışına çıkılmadan, konularda karşılıklı birbirlerinize inciler(!) yazmadan devam edebilirsiniz..

Saygılar

Son düzenleme:
tatlım ne saçmalık yaaa bencede göze gelen bi bayan seksidir çekicidir ub vucudun güzelliğine bağlıdır bi üst mesajdaki arkadaşımızın dediği gibi dolgun olunca daha farkı göze geliyo

evet bence de ince bir bel, dolgun bir popo ister kadın 1.50 olsun ister 1.80 olsun her zaman göze seksi görünür

arkadaşlar bir kaç günden beri sayfaya giriyorum olaya karışmamak için bişeyler yazmıyorum..yapmanız gereken şey konuya cevap vermek birbirinize cevap vermek değil ve bu cevaplar hakaret boyutuna ulaşmış...bi arkadaşımız ben 1.70 üstü bayanları beğenmem demiş çoğu arkadaş ona cephe almış..amacınız ne ?bu o arkadaşın fikri ayrıca uzun boyluları kötülememiş ki ...uyarı veya ceza almadan kapansın artık şu saçma tartışma

arkadaşlar bir kaç günden beri sayfaya giriyorum olaya karışmamak için bişeyler yazmıyorum..yapmanız gereken şey konuya cevap vermek birbirinize cevap vermek değil ve bu cevaplar hakaret boyutuna ulaşmış...bi arkadaşımız ben 1.70 üstü bayanları beğenmem demiş çoğu arkadaş ona cephe almış..amacınız ne ?bu o arkadaşın fikri ayrıca uzun boyluları kötülememiş ki ...uyarı veya ceza almadan kapansın artık şu saçma tartışma

Bu konuda tartismak bile sacma. Klasik bir laf vardir zevkler ve renkler tartisilmaz diye, tam bu konuya uygun. Ama bazilari tartismaya kalkmis, olmamis. Sonuc kötü, bir cogu banlanmis. Benim fikrime gelince, etkilemez. Benim annem 1.48 boyunda ve keske gencken eski hemsire üniformasiyla cekilmis fotograflarini buraya koyabilsem. Eski tip hemsire kiyafeti; etek, kep. Altina beyaz topuklu ayakkabilar, siyah kivircik sac, beyaz ten, hafif kirmizi ruj, yanaginda bir ben gözünüzde canlandirin. O boyla da bir insan gayet seksi olabilir. Zaten tek cekilmis fotograflarina baktigimda boyu belli bile olmuyor, cünkü vücudu orantili.
Ayrica uzun boy, uzun bacak; kisa boy, kisa bacak degildir. Vücuduna göre kisa bacak ya da uzun bacak vardir. Uzun boylu olup da bacaklari vücuduna göre kisa olan bir bayana uzun boylu diye, uzun bacakli diyemeyiz. Bir cogumuz seksi de diyemeyiz. Benim 1.80 boyunda arkadasim var, bacaklari hic de öyle uzun görünmüyor, bacaklari kalin biraz. Bel kismi ince oldugu icin hos görünüyor sadece. Yani genelleme yapmak yanlis, uzun boylular her zaman seksidir, kisa boylular seksi degildir diye. Önemli olan orantili bir vücut. Vücudun orantiliysa, yüzün güzel ve cekiciyse, karakterin de bunu destekliyorsa ister 1.50 ol ister 1.80, seksi ve cekici olmak istedikten sonra olursun.

Peki erkeklerimizin boy ortalamasi ne? 1.80 ya da 1.90 da biz mi bilmiyoruz? 1.65 boyundaki bir erkek 1.75 boyundaki bir bayanla yan yana gelip, gezebiliyorsa ne mutlu ona, ondaki özgüven kimsede yok. Hmm bak asalet de boyla oluyormus, ilginc. Asil görünmek icin hep topuklu mu giysek ne yapsak?
Benden hoslanan bir erkegin benim hakkimda söyledi sözler; kisa boylu, beyaz tenli, elf kizi gibi. Ne yani simdi bu adam uzun boylu birine ulasamadigi icin teselliyi bende mi buluyor? Valla bana ulasamadi, benden daha kisasini bulabilir mi bilemem.

Insanlari tek tip güzellige özendirmek icin her seyi yapiyorlar ya. Bana ne Avrupa standartindaki güzellikten. Tek tip; acik renk saclar, renkli gözler, 0 beden vs. Iste bu yüzden hepimiz sarisiniz ve esmerler beyazlamak icin binbir care ariyorlar. Uzak dogulular gözlerindeki cekikligi gidermek icin ameliyat oluyorlar. Ellerinde var olan sagligini hice atarak boy uzatmak ugruna bicak altina yatanlar bile var. Bu insanlar niye kendisiyle barisik olamiyorlar anlamiyorum. Kendi etnik güzelliklerini ve atalarindan miras kalan genetik özelliklerini ayaklar altina aliyorlar resmen. Yakinda estetik cerrahideki yöntemler gelistikce hepimiz birbirimize benzeyecegiz, hazir olun.. Yazik, gercekten yazik.

ya aslında zevk meselesi tabi biraz.uzun bacaktan kastım zebellah gibi olanlar değil.yani bi çağla şikel seksi gelmez bana da,belki de yanmış tavuk gibi olduğundandırama işte senin aksine ben de orantılı hatları olan uzun bir bayan gördüğümde çok çekici olduğunu düşünüyorum.

uzun bacağın seksi gelme sebebi genital organın olduğu bölgenin daha yüksekte-göze yakın bir bölgede olması imiş. arkadaş sormuş denk geldim cevap veriyim dedim
bence de uzun bacak (orantılı olduğu sürece) çok seksidir ama bu sebepten mi böle düşünüyorum ben bilemiyorum erkeklere sormak lazım :)

valla çok göreceli bir kavram,burda herkes kendini savunacak şekilde konuşuyor,işine geldiği gibi...
burdaki tartışmalardan sonra sözlüklere baktım millet ne yazmış diye..kısa boylu kızlar diye yazarsanız sizde okursunuz..herkese göre değişmiş her kafadan bir ses çıkmış
kimisi şirinlerdir seksi olamazlar hiçbir zaman demiş
kimisi bence gayet seksi olabilirler demiş
kimisi şişmanlarlarsa balık etli olurlar ama aynısı uzun boyluda olsa yarmagül moduna girer demiş
kimisi yeryüzünden silinmeliler demiş
kimisi tercih edilmezler demiş
vs vs vs....

herkes başka bişey söylemiş..onların biraz daha objektif olduğunu düşünüyorum..yazanları %90 ı erkek oluyor çünkü..erkek gözüyle bakılması lazım bu olaya.burda herkes kendini savunuyor..uzun olan uzun daha güzel diyor,kısa olan uzun olmayı istemem diyor.sonucunda bir sürü tartışma çıkıyor

ben 169 um topuklu giydiğimde rahatsız oluyorum herkezden uzun olduğum iç,n bende böleyim herkezin düşüncesi farklı

ben 169 um topuklu giydiğimde rahatsız oluyorum herkezden uzun olduğum iç,n bende böleyim herkezin düşüncesi farklı

1.74 üm.hayatım boyunca en yakın arkadaşlarım 155-165 cm arasındaydı hiç topuklu giyemedim.bende rahatsız oldum.aslında boyumu çok seviyorum ama onlarla gezerken yalı kazığı gibi duruyordum.babet ve spor ayakkabım dolu.ama yaş ilerledikçe topuklulara ilgim artmaya başladı.ama giymeye alışkın olmadığım için bileklerim ağrıyor

ben de çok seviyorum ve giyiyorum da şuan topuklu ayakkabım babattimden çok almayım almayım diyom bi bakmışım topuklu almışım
böle yaşamaya alışmam lazım çünkü topuklulura bayılıyom hemide apartman

ama kesinlikle çok şık duruyor.bide bacaklar güzelse offfff

Tabiki her boydaki kadın seksi olabilir. Bu kişinin duruşuyla, hareketleriyle, güzelliğiyle alakalıdır.
Ama boy kişiye daha bir güzellik çekicilik katar. Boy derken 1.80lerden 1.90lardan bahsetmiyorum. Fazlası çok kötü görünüyor çünkü. Ama 1.70ler çok hoş duruyor.

çok alakalı değil aslında... 1.50 olupta düzgün hatların var ise gayette hoş olabilir kişi...
uzun boyun avantajı da yok değil ,daha da zarif ve asil gösterdiği kanısındayım ...
1.68 benimde boyum ,uzun değilim ama en fazla 1.75 olmayı istemediğim anlar olmuyor değil..
ama 1.75 ve üstüde bir bayanda çok ta hoş durmayabiliyor,narinlikten çok uzaklaşabiliyor...
1.50 de olsa kişi orantılı hatlara sahip ise ve beden dilini iyi kullanabiliyor ise elbette sexi de olur, asil de şıkta...
önemli olan bedenini tanımak ve iyi kullanabilmekte

Son düzenleme:
kısa boylular da seksi olabilse yada güzellik normları arasında sayılsaydı dünyadaki mankenler kısa boylulardan secilirdi..bir arkadas yazmıs bazı güzellik normları vardır bunu tartısmak gereksizdir diye kesinlikle katılıyorum siz hic kısa boylu bir ic camasırı mankeni gördünüzmü ki victoriassecret meleklerine bakarsanız hepside özellikle seksi kızlardan seciliyor hepsinin ciddi erkek fanları var..kısa boylu bir kız güzel olabilir sirin olabilir cok ender olmak üzre sekside olabilir ama 1.65 altı bir insan bacak boyu vücuduna göre uzun dahi olsa asla seksi olamaz..tüm kısa boylular coşmuşlar ama hepimiz biliyoruz burda devamlı acılan boyumu sorun ediyorum yada ediyordum baslıklarını cosanların hepsi 5 cm daha uzun olabilmek icin nelerini vemrmezler..kendimizde olan olmayan özellikleri tartısma yeri deil burası herkes objektif bakmalı !! nasılki dolgun dudak ince bel dolgun kalca birer güzellik ölcütüyse uzun boy bunlardanda önce gelen bir ölcüt keske bende 5 cm daha uzun olsaydım hayır demezdim valla :) byee

kısa boy seksiliği etkilemez bence seksilik için gerekli olan sadece boy değil ki fizik,bakış,gülüş,konuşma,ses tonu bir bütündür bence seksilik benim boyumda 1.73 ama kendime seksi diyemem :2: ayrıca bir kadının seksi olup olmadığı karşısındaki erkeğe bağlı diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…