- 8 Eylül 2007
- 7.155
- 10
- 45
-
- Konu Sahibi highschool17
o kadar kibarca dedim ki.konu açmış... cnm alınma ama birazcık kilo alsan çok daha güzel olursun sakın kırılma cnm seni kırmak istemem ama azcık kilo olsan çok güzel olur dedim bu mu bi insanı kırmak oluyor... hastasın sen
işte bak sorun burda demekki. Sana da boyunla ilgili canım kısasın biraz daha uzun olsan daha iyi olur dense sanırım bozulursun.
İnsanların dış görünüşleriyle ilgili çok fazla yorum yapmamak en iyisi sanırım...
o kadar kibarca dedim ki.konu açmış... cnm alınma ama birazcık kilo alsan çok daha güzel olursun sakın kırılma cnm seni kırmak istemem ama azcık kilo olsan çok güzel olur dedim bu mu bi insanı kırmak oluyor... hastasın sen
benim boyum 169 topuklu giymeye bayılıyorum herkezden uzun oluyorum giyince ama yine de giyiyorum
topuklu ayakkabı mı dediiin :))
vazgeçemem aslaaaaaaaaaa
geç buldum zor bırakırım
ben de severim topukluyu ama öyle sık giyemiyorum yılda birkaç kere ve de istediğim yükseklikte giyme şansım yok çünkü düz tabanım
moon iyi kalbine inanıyorum.eminim ki aramızda bi yanlış anlaşılma oldu.ben az daha kilo alsan çok güzel duracağını söylemek istemiştim o an öyle gözümün önüne getirdim.çok daha güzel olur kesinlikle dedimm.o yüzden yazdım.kırmak istemedim seni bana inan...
yüzün de çok güzel bunu öylesine demiyorum.gerçekten hoş bir kızsın.seni kırmak için asla dememiştim.kimse hakkında "iğrenç" "komleksli" vs.kırıcı bişey söylemedim.. herkese saygı duyarım ama herkes de bana duymalı..
ama beni yanlış anladıysan ya da kendimi yanlış ifade ettiysem özür dilerim.yoksa normal hayatta da her kişiye karşı görüşlere karşı saygılıyımdır.herkes benden farklı düşünebilir ama konuşuruz anlaşırız.belki birbirmize katılmayız ama önemi yok ki dünya farklı görüşler ve insanlarla güzel..seni kırdımsa özür dilerim moon .... güle güle..
ooooowwww üzüldüm yaa
olsun beee sende seyrek giyersin :))
ben kırılmadım sana hatta o konunun ardından arkadaslık daveti gondermistin ozaman amacının kırmak olmadıgınıda anlamıstım zaten ama bu konuların ardından baktım arkadaslıktan silmissin beni bunu bir tepki olarak algıladım ben.....herkes herkesin fikrine saygı duymak zorunda ama biliyorsunki bu konuda bulunan bir baska uye konunun amacını asan cumleler sarfetti ve reel hayatımdaki durumumla ilgili kucuk goren cumleler kurdu ben orda isterdimki onu bu konuda uyarmanı destek olmani degil....neyse madem oyle uzatmaya gerek yok zaten suan yazdıklarından sonra negatif bir karsılık vermekde bana yakısmaz
topuklu ayakkabı mı dediiin :))
vazgeçemem aslaaaaaaaaaa
geç buldum zor bırakırım
ben de severim topukluyu ama öyle sık giyemiyorum yılda birkaç kere ve de istediğim yükseklikte giyme şansım yok çünkü düz tabanım
bi de daha büyük bi sorun: 40 numaradan büyük bayan ayakkabıları her modelde bulunmuyor genelde..
boyun kaç canım etfafındaki her kez senden kısa mı kalıyo nasıl hissediyorsun o zamanlarda ben sanki herkez bana bakıyor sanıyorum
canım benim olsun arada giyersin
allahtan 38 numara
ne güzel kızz kıymetini bilin valla ayacıklarınızın :97: ya bu konuyu da bugün baya bi takip ettim, herkes üzüldü kırıldı yaa :26: aslında bi şarkı vardı ya onu söylemek lazım tatlıya bağlamak lazım: büttün kızlarr güzeeelll
bne de farkettim ama gerek yok canlarım herkzein güzel olan yanıve çirkin olan yanı var