-
- Konu Sahibi highschool17
kesinlikle etkiler.tamam kısa boylular da güzeldir,seksidir.ancak kısacık bir bacak boyuyla uzun bir bacak boyunun arasındaki fark tartışılamaz bence.uzun ve şekilsiz olmaktan bahsetmiyorum,elbetteki uzun olmak seksi ya da güzel olmak demek değildir ama bir artıdır diye düşünüyorum.
benim kapri pantolonu alıp paçalarını kestirip giyen arkadaşım vardı.oldukça da güzel bir kız ama ben baktığımda çocuksu bir tip görüyordum. bunun yanında yine aynı boya sahipken oldukça dişi görünen insanlar da vardır.
bazı şeyler göreceli olmakla beraber uzun bir boy her zaman avantajdır diye düşünüyorum.
insan olsun yeter. çünkü bu zamanda insan olmak da zor.
bakınız, kimi (hepsi demiyorum aman dikkat!) uzun arkadaşlar diğer uzun olamayan arkadaşları kendilerinin eşantiyonu olarak görüyorlar. oysa ulaşamayıp mundar dedikleri sözde kompleksli erkeklerde bulunduğunu iddia ettiği kompleksler kendilerinde bulunmasa, "beni tavlayamadığı için sana geliyo hahayt" gibi abuk bi argüman ortaya atmazlar. tabi bu arkadaşlar erkekler tarafından sadece et parçası olarak görülmüş olabilirler, o yüzden bir erkeğin bacak boyundan başka şeylerden etkilenip gerçekten sevebileceklerinden bihaberler. dedim ya, mühim olan insanlık.
not:1.58im, bana pırıldayarak bakan 1.80lik uzun kirpikli şahane gözler var. çatlayın.
Bu forum sapıtmış iyice,uzun boyluların moral bozukluklarını düzeltmek için yazıp durdukları bir alan olmuş,çok basit bir Türk atasözümüz vardır-dünyada da türevleri mevcuttur- ''yarası olan gocunur diye'',neden bu 1.75 üstü arkadaşların ''kısa boyluluk seksiliği etkiler mi'' forumunda takılıp '' evet kesinlikle kısaysan dünyada seksi olmazsın,1.75 üstü olmak seksiliğin şartıdır'' gibi son derece kırılmış ego kokan akıl sağlığı olmayan söylemlerle yaşıtlarını kırmaya kendilerine de moral kazandırmaya forumdaki kısa boylu akranlarını ezmeye çalışmalarını çok zavallıca buluyorum,1.68 topuklu 1.70 boyumla 1.65 altı arkadaşların seksiliğinin avukatı olmadığım gibi;bu forumda yazdığım ilk zamanlardan beridir cevabını kimsenin veremediği bir soru var:''Neden 1.75 üstü kadınlar ''kısa boyluluk seksiliği etkiler mi'' forumuna katılır,katılmakla kalmayıp kısa boylu arkadaşın açtığı konuya-soruya ''hayır,kesinlikle kısa boyluysan seksi olamazsın''minvalinde sağlıksız ezik bolca sert ve kesin ifadeli cümlelerle olumsuz yanıt verirler,niye kendilerine ''uzun boyluların seksiliği garanti midir,ya da uzun boylu olmanın dayanılmaz hafifliği''minvalinde forum başlıkları açmazlar,nedir bu kısa boylu akranlarınızla alıp veremediğiniz,sizi çok mu mutlu etmektedir böyle rahatsız edici sağlıksız ve zayıf ego kokan cümlelerle bu foruma cevap vermek,üstelik bazıları defalarca aynı görüşü beyan ediyor,ben merak ediyorum bu davranışların nasıl gözüktüğünden,haberleri var mıdır,niye kendilerine bu keskin hatlı sağlıksız beyin ürünü yazıları yazacakları forum başlıkları açmayıp kısa boylu akranlarını ezmek için burda aynı cümleleri evirip çevirip yazmaya devam etmektedirler,biri bunun cevabını verebilir mi?çünkü cidden çok sağlıksız görünüyor
Yazdıkların hiçbir bilimsel veriye dayanmıyor tamamen sübjektif-kendi yorumun- ayrıca bilgi eksiği var;birden fazla kere 1.65 boyunda kadın kainat güzeli seçilmiştir,sonuncusu da bu son yıllarda,bilgilerini kontrol etmeni tavsiye ederim...Şöyle bir açıklama getirmek istiyorum; dünyada herkesçe kabul gören bazı güzellik normları vardır. uzun boy da bunlardan biri. İnce bel vs kalın bel gibi bir karşılaştırma ne kadar abuk ve gereksizse bu karşılaştırma da o kadar gereksizdir.aşırı bir uzunluk olmadığı müddetçe(dünya geneli için 175-185cm arası çok güzel, türkiye şartları için 170cm üstü kızlarda gayet güzel sayılabilir) yüzü ortalama güzellikteki uzun boylu kız, yüzü ortalama üstü güzellikteki kısa boylu kadından kat be kat çekicidir.
Türkiye'de zaten güzel kız az, uzun boylu kız da az, hem hoş hem uzun boylu kız bulmak kısa ama güzel kız bulmaktan çok daha zor. Bulan erkeklerinde minyon kız tercihi ancak ya kısa boyundan ötürü kompleksinden ya uzun boylu kızları tavlayamama korkusundan yada kendini kanıtlayamamış erkeklerin kendini bir nebze üstün hissedebilmek adına her zaman kendisinden daha az bir şey olabilen( daha az zeki , daha eğitimsiz , daha güçsüz) kadınları tercihinden kaynaklanmasıyla açılanabilir. Yoksa adriana lima gibi kızlara erkekler tapınırken , kainat güzelleri uzun boylu kuğu gibi kızlar arasından seçilirken,boylu poslu havalı bir kızın yanına minyon kızı ideal göstermeye çalışmak komiktir. Ancak minyon ve hoş hanımlar alınmasınlar benim savunduğum uzun boy güzelliğin tek şartı değil sadece şartlarından bir tanesi olduğudur. kısa boylu olup güzel bir yüzle de hoş olabilirsiniz. Tıpkı büyük bir burunla da veya kalın bi belle de gayet güzel olabilen insanlar gibi.
AYRICA bodur tavuk her dem piliçtir gibi züğürt tesellisi niteliğindeki sözlere açıklama getirmek gerekirse, minyon kadınlar zayıf dahi olsalar belli bir yaşa geldiklerinde, çocuk doğurduktan sonra fazlaca kilo aldıktan ve vermekte daha çok zorlandıklarından olsa gerek yuvarlak ve sevimli bir tipe sahip olurlar, ancak uzun bir kadın kadar fit olmaları çok daha zordur, çünkü uzun boylu bir kadın minyon bir kadından fazla kilo da alsa göstermez bu nedenle sevimliden çok asil bir duruşa sahip olabilir."alıntıdır"
ben ne zaman giricek olsam sağlık kozmetik başlığında en son yazılan forum olarak bunu görüyorum,konu uzadıkça uzamış,herkes her gün yazıyor,başlangıçta yazma sebebim de az önceki yazımda yazma sebebimdi hiç cevap alamadım,hala soruyorum cvb yerine aynı şeyleri döne döne yazmış yazılar görüyorum hem de aynı arkadaşlar aynı şeyleri birçok kez yazmışlar,hala cevap yok
Ne güzel sindirilmiş bir ortam,ancak ben soruma hala cevap alamıyorumyaw gelip biri bişey söylüyo cnm suçlar vaziyette.ne olduğunu anlamadan laf yediğim için kendimi ifade etmeye çalışmaktan cnm sıkıldı artık ama anlam veremiyorum..
ha sonra da arkasına düşünce kavga çıkıyo gene laf yiyosun felan..
tersi de olabilir aa asik oldum yok ya sen uzunsun nasil tavlicam seni en
iyisi kisa birine bakayim ben, nede olsa onlari tavlamak cok daha kolay
o alıntı cidden komik hee ne espriler çıktı ordann
abi şu kıza bak dehşet güzel.
yok len o uzun tavlaması zordur boşa uğraşma
ne yapalım kader işte bodur tavuklara gidelim biz de
e bu mantıkla yalnız olanlar yalnızlıklarına kulp bulmuş oluyolar, ne kadar muhteşem bir bahane değil mi?
yalnızım, çünkü ulaşılmazım. yerseniz.
e bu mantıkla yalnız olanlar yalnızlıklarına kulp bulmuş oluyolar, ne kadar muhteşem bir bahane değil mi?
yalnızım, çünkü ulaşılmazım. yerseniz.
Ne güzel sindirilmiş bir ortam,ancak ben soruma hala cevap alamıyorum
kendilerini överken, başkalarını yeren insanlardan nefret ederim.
uzun, kısa, şişman, zayıf farketmez...
herkes yerini bilse sorun olmaz da işte
Bu forum sapıtmış iyice,uzun boyluların moral bozukluklarını düzeltmek için yazıp durdukları bir alan olmuş,çok basit bir Türk atasözümüz vardır-dünyada da türevleri mevcuttur- ''yarası olan gocunur diye'',neden bu 1.75 üstü arkadaşların ''kısa boyluluk seksiliği etkiler mi'' forumunda takılıp '' evet kesinlikle kısaysan dünyada seksi olmazsın,1.75 üstü olmak seksiliğin şartıdır'' gibi son derece kırılmış ego kokan akıl sağlığı olmayan söylemlerle yaşıtlarını kırmaya kendilerine de moral kazandırmaya forumdaki kısa boylu akranlarını ezmeye çalışmalarını çok zavallıca buluyorum,1.68 topuklu 1.70 boyumla 1.65 altı arkadaşların seksiliğinin avukatı olmadığım gibi;bu forumda yazdığım ilk zamanlardan beridir cevabını kimsenin veremediği bir soru var:''Neden 1.75 üstü kadınlar ''kısa boyluluk seksiliği etkiler mi'' forumuna katılır,katılmakla kalmayıp kısa boylu arkadaşın açtığı konuya-soruya ''hayır,kesinlikle kısa boyluysan seksi olamazsın''minvalinde sağlıksız ezik bolca sert ve kesin ifadeli cümlelerle olumsuz yanıt verirler,niye kendilerine ''uzun boyluların seksiliği garanti midir,ya da uzun boylu olmanın dayanılmaz hafifliği''minvalinde forum başlıkları açmazlar,nedir bu kısa boylu akranlarınızla alıp veremediğiniz,sizi çok mu mutlu etmektedir böyle rahatsız edici sağlıksız ve zayıf ego kokan cümlelerle bu foruma cevap vermek,üstelik bazıları defalarca aynı görüşü beyan ediyor,ben merak ediyorum bu davranışların nasıl gözüktüğünden,haberleri var mıdır,niye kendilerine bu keskin hatlı sağlıksız beyin ürünü yazıları yazacakları forum başlıkları açmayıp kısa boylu akranlarını ezmek için burda aynı cümleleri evirip çevirip yazmaya devam etmektedirler,biri bunun cevabını verebilir mi?çünkü cidden çok sağlıksız görünüyor