- Konu Sahibi highschool17
kesinlikle etkiler.tamam kısa boylular da güzeldir,seksidir.ancak kısacık bir bacak boyuyla uzun bir bacak boyunun arasındaki fark tartışılamaz bence.uzun ve şekilsiz olmaktan bahsetmiyorum,elbetteki uzun olmak seksi ya da güzel olmak demek değildir ama bir artıdır diye düşünüyorum.
benim kapri pantolonu alıp paçalarını kestirip giyen arkadaşım vardı.oldukça da güzel bir kız ama ben baktığımda çocuksu bir tip görüyordum. bunun yanında yine aynı boya sahipken oldukça dişi görünen insanlar da vardır.
bazı şeyler göreceli olmakla beraber uzun bir boy her zaman avantajdır diye düşünüyorum.
canım hani bazen biz bile bakarız ay ne seksi kadın valla falan deriz yaa.ben bunu genelde boyu kısa olanlar için demişimdir hep..uzun bir bayan görünce hiç bir zaman seksi olduğunu düşünmedim ama erkeklerin uzun bacaklı kadınları seksi bulduğu söleniyor....çok merak ediyorum yaa neden uzun bacak erkeğe seksi gelir gerçekten sebebini merak ediyorum....ya düşünüyorumda uzun bacağın sekse nasıl bir hava katacağını ya da seksiliğe gerçekten cevap bulamıyorum merak ettiğim için soruyorum canım sadece