kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

o kadar kibarca dedim ki.konu açmış... cnm alınma ama birazcık kilo alsan çok daha güzel olursun sakın kırılma cnm seni kırmak istemem ama azcık kilo olsan çok güzel olur dedim bu mu bi insanı kırmak oluyor... hastasın sen

işte bak sorun burda demekki. Sana da boyunla ilgili canım kısasın biraz daha uzun olsan daha iyi olur dense sanırım bozulursun.
İnsanların dış görünüşleriyle ilgili çok fazla yorum yapmamak en iyisi sanırım...

işte bak sorun burda demekki. Sana da boyunla ilgili canım kısasın biraz daha uzun olsan daha iyi olur dense sanırım bozulursun.
İnsanların dış görünüşleriyle ilgili çok fazla yorum yapmamak en iyisi sanırım...

ama o sormuşş.mesele bu sormadan söylemedim ya bende durup dururken.50 kiloyum şöyle mi duruyorum ki diye..ben de düşüncemi yazdım..kilo insanın elinde ama boy değildir cnm..sorulmadan da söylemedim ben zaten..... söylerken de naif bi biçimde söylemeye dikkat ettim..

hııım peki bakalım:))

ama kiloda insanın elinde olan bişi değildir bunuda unutma. Kilo almak için çabalayan ama alamayan çok insan var. Yapısı gereği yapıcak bişi yok aynı boy gibi :KK70:D

o kadar kibarca dedim ki.konu açmış... cnm alınma ama birazcık kilo alsan çok daha güzel olursun sakın kırılma cnm seni kırmak istemem ama azcık kilo olsan çok güzel olur dedim bu mu bi insanı kırmak oluyor... hastasın sen

ben konuda ne dedim....kilonun vucut yapısına gore degiisklik gosterdigini anlatmaya calıstım sana diyorum 174 boyum 51 kiloyum zayıfım ama asırı bir zayıflıgım yokdur sanırım vucut yapısıyla ilgili buda diyorum ardından sen aaa tabi olabilir niye demiyorsun madem kendi fikrini bana empoze etmeye calısıyorsun sorun yok baskası sana birseyleri anlatmaya calıstıgında kimsenin fikrini kabul etmek zorunda degilim diyorsun ozaman bende degilim degilmi:KK34: sen bana zayıf duruyorsun dediginde ben yok boyle kendimi iyi hissediyorum dedigimde elestiriye gelemiyorum oluyor ama sana boy konusunda birsey dendigi zaman ben memnunun 1.70 in uzerindeki kadınları begenmiyorum diyorsun ustune zayıf olmak mukemmel olmak degildir bencede diyorsun ki ben zayıfım mukemmelim demedim:KK31: sorun su sen istedigin gibi ben begenmiyorum bence boylesi daha iyi diyebiliyorsun ama baska biri dedigi zaman sorun ediyorsun....

bilemem.soruldu ben düşüncemi yazdım..

bi kişiye de sataşmadım ama kara bahtım gelip gelip lirik güzel mi neyse beni buluyor hiç alakam olmadığı halde.. bu işin içinde bi bit yeniği mi var bilemedim

olmayan şeyleri felan söylemek resmen yalandır.özelden msj atmışım.iyi yaptım foruma mı yazsaydım???

senin lafların hakaretti o yüzden de ceza aldın zaten.çok güzel bi forum ama insanların kendilerini sevip hoşnut olmasını çekemeyenler var belli ki..

forum o kadar yararlı ve güzel ki.ama ben daha fazla kaldıramıycam.daha önce de yapılan haksızlıklar.benim de buna karşı gelip kabul edemeyişim.başkası gibi sus işte niye haksızlık yapılınca sen de öyle taktik yapmıyosn ama yapamıyorum... bişey zorla kabul ettirilmeye çalışılıyo karşıyım,kötü sözlere karşıyım..söyleyince de ben suçlu oluyorum.ben bi bireyim kendi düşüncelerim doğrularum var.kimseye kabul ettirmeye de çalışmadım .bence böyledir dedim sorulunca cevap verdim ama sinirleri laçka edip bana saldırsın da uğraşıyım diye bekleyen var..

durum böyleyse gitmek gerek...

Benim özel mesajlarımı incelenseydi merak etme sen de banlanırdın.Ben ne demişim sana yer elması dedim diye,ama senin özelime gelip yazdıkların.Madem o kadar biliyorsun cesaretin varsa foruma yazsaydın.

moon iyi kalbine inanıyorum.eminim ki aramızda bi yanlış anlaşılma oldu.ben az daha kilo alsan çok güzel duracağını söylemek istemiştim o an öyle gözümün önüne getirdim.çok daha güzel olur kesinlikle dedimm.o yüzden yazdım.kırmak istemedim seni bana inan...

yüzün de çok güzel bunu öylesine demiyorum.gerçekten hoş bir kızsın.seni kırmak için asla dememiştim.kimse hakkında "iğrenç" "komleksli" vs.kırıcı bişey söylemedim.. herkese saygı duyarım ama herkes de bana duymalı..

ama beni yanlış anladıysan ya da kendimi yanlış ifade ettiysem özür dilerim.yoksa normal hayatta da her kişiye karşı görüşlere karşı saygılıyımdır.herkes benden farklı düşünebilir ama konuşuruz anlaşırız.belki birbirmize katılmayız ama önemi yok ki dünya farklı görüşler ve insanlarla güzel..:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: seni kırdımsa özür dilerim moon .... güle güle..

moon iyi kalbine inanıyorum.eminim ki aramızda bi yanlış anlaşılma oldu.ben az daha kilo alsan çok güzel duracağını söylemek istemiştim o an öyle gözümün önüne getirdim.çok daha güzel olur kesinlikle dedimm.o yüzden yazdım.kırmak istemedim seni bana inan...

yüzün de çok güzel bunu öylesine demiyorum.gerçekten hoş bir kızsın.seni kırmak için asla dememiştim.kimse hakkında "iğrenç" "komleksli" vs.kırıcı bişey söylemedim.. herkese saygı duyarım ama herkes de bana duymalı..

ama beni yanlış anladıysan ya da kendimi yanlış ifade ettiysem özür dilerim.yoksa normal hayatta da her kişiye karşı görüşlere karşı saygılıyımdır.herkes benden farklı düşünebilir ama konuşuruz anlaşırız.belki birbirmize katılmayız ama önemi yok ki dünya farklı görüşler ve insanlarla güzel..:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: seni kırdımsa özür dilerim moon .... güle güle..

ben kırılmadım sana hatta o konunun ardından arkadaslık daveti gondermistin ozaman amacının kırmak olmadıgınıda anlamıstım zaten ama bu konuların ardından baktım arkadaslıktan silmissin beni bunu bir tepki olarak algıladım ben.....herkes herkesin fikrine saygı duymak zorunda ama biliyorsunki bu konuda bulunan bir baska uye konunun amacını asan cumleler sarfetti ve reel hayatımdaki durumumla ilgili kucuk goren cumleler kurdu ben orda isterdimki onu bu konuda uyarmanı destek olmani degil....neyse madem oyle uzatmaya gerek yok zaten suan yazdıklarından sonra negatif bir karsılık vermekde bana yakısmaz:KK16:

ben kırılmadım sana hatta o konunun ardından arkadaslık daveti gondermistin ozaman amacının kırmak olmadıgınıda anlamıstım zaten ama bu konuların ardından baktım arkadaslıktan silmissin beni bunu bir tepki olarak algıladım ben.....herkes herkesin fikrine saygı duymak zorunda ama biliyorsunki bu konuda bulunan bir baska uye konunun amacını asan cumleler sarfetti ve reel hayatımdaki durumumla ilgili kucuk goren cumleler kurdu ben orda isterdimki onu bu konuda uyarmanı destek olmani degil....neyse madem oyle uzatmaya gerek yok zaten suan yazdıklarından sonra negatif bir karsılık vermekde bana yakısmaz:KK16:

cnm seni değil.herkesi sildim ben... tuba_ceren i diğer eklediğim kişileri.çünkü ders çalışmam gerekiyo ama gelip burda boşa vakit harcıyorum.daha önceki üyeliğimi de kpss çalışmak amaçlı kendi isteğimle sildirdim..

ve açıköğretimden lisans tamamlamaya çalışırken zamanımı burda geçirmek istememiştim bütün herkesi siliyim avatarımı da kaldırıyım bi daha da girmiyim dedim ama yapamadım.çünkü ilaç gibi geliyo bazen burası..

silmemdeki amaç o sana karşı hiçbir kötü bişey besleyemem içimde buna bi sebep yok... sakın öyle algılama üzüldüm buna:KK59:

nyse en iyisi bi daha hiç girmemek.hem daha iyi çalışırım belki .bü türlü cnm istemese bile..güle güle..:KK16: seni kırmak istemedim hiç.kimseyi kırmak istemem ama beni kıranadır sadece sinirim o da değecek insanaysa sinirlenirim zaten..değilse unuturum gider...:KK76: güle güle...:KK19:

topuklu ayakkabı mı dediiin :))
vazgeçemem aslaaaaaaaaaa

geç buldum zor bırakırım :KK53::KK53:

boyun kaç canım etfafındaki her kez senden kısa mı kalıyo nasıl hissediyorsun o zamanlarda ben sanki herkez bana bakıyor sanıyorum:KK17:

ben de severim topukluyu ama öyle sık giyemiyorum yılda birkaç kere ve de istediğim yükseklikte giyme şansım yok çünkü düz tabanım :KK43:

canım benim olsun arada giyersin :KK70:

:KK43: bi de daha büyük bi sorun: 40 numaradan büyük bayan ayakkabıları her modelde bulunmuyor genelde..

allahtan 38 numara:KK24:

boyun kaç canım etfafındaki her kez senden kısa mı kalıyo nasıl hissediyorsun o zamanlarda ben sanki herkez bana bakıyor sanıyorum:KK17:

canım benim olsun arada giyersin :KK70:

allahtan 38 numara:KK24:

ne güzel kızz kıymetini bilin valla ayacıklarınızın :97: ya bu konuyu da bugün baya bi takip ettim, herkes üzüldü kırıldı yaa :26: aslında bi şarkı vardı ya onu söylemek lazım tatlıya bağlamak lazım: büttün kızlarr güzeeelll :KK66:

ne güzel kızz kıymetini bilin valla ayacıklarınızın :97: ya bu konuyu da bugün baya bi takip ettim, herkes üzüldü kırıldı yaa :26: aslında bi şarkı vardı ya onu söylemek lazım tatlıya bağlamak lazım: büttün kızlarr güzeeelll :KK66:

bne de farkettim ama gerek yok canlarım herkzein güzel olan yanı :KK6:ve çirkin olan yanı var:KK34:

Şöyle bir açıklama getirmek istiyorum; dünyada herkesçe kabul gören bazı güzellik normları vardır. uzun boy da bunlardan biri. İnce bel vs kalın bel gibi bir karşılaştırma ne kadar abuk ve gereksizse bu karşılaştırma da o kadar gereksizdir.aşırı bir uzunluk olmadığı müddetçe(dünya geneli için 175-185cm arası çok güzel, türkiye şartları için 170cm üstü kızlarda gayet güzel sayılabilir) yüzü ortalama güzellikteki uzun boylu kız, yüzü ortalama üstü güzellikteki kısa boylu kadından kat be kat çekicidir.

Türkiye'de zaten güzel kız az, uzun boylu kız da az, hem hoş hem uzun boylu kız bulmak kısa ama güzel kız bulmaktan çok daha zor. Bulan erkeklerinde minyon kız tercihi ancak ya kısa boyundan ötürü kompleksinden ya uzun boylu kızları tavlayamama korkusundan yada kendini kanıtlayamamış erkeklerin kendini bir nebze üstün hissedebilmek adına her zaman kendisinden daha az bir şey olabilen( daha az zeki , daha eğitimsiz , daha güçsüz) kadınları tercihinden kaynaklanmasıyla açılanabilir. Yoksa adriana lima gibi kızlara erkekler tapınırken , kainat güzelleri uzun boylu kuğu gibi kızlar arasından seçilirken,boylu poslu havalı bir kızın yanına minyon kızı ideal göstermeye çalışmak komiktir. Ancak minyon ve hoş hanımlar alınmasınlar benim savunduğum uzun boy güzelliğin tek şartı değil sadece şartlarından bir tanesi olduğudur. kısa boylu olup güzel bir yüzle de hoş olabilirsiniz. Tıpkı büyük bir burunla da veya kalın bi belle de gayet güzel olabilen insanlar gibi.

AYRICA bodur tavuk her dem piliçtir gibi züğürt tesellisi niteliğindeki sözlere açıklama getirmek gerekirse, minyon kadınlar zayıf dahi olsalar belli bir yaşa geldiklerinde, çocuk doğurduktan sonra fazlaca kilo aldıktan ve vermekte daha çok zorlandıklarından olsa gerek yuvarlak ve sevimli bir tipe sahip olurlar, ancak uzun bir kadın kadar fit olmaları çok daha zordur, çünkü uzun boylu bir kadın minyon bir kadından fazla kilo da alsa göstermez bu nedenle sevimliden çok asil bir duruşa sahip olabilir.
:KK61: "alıntıdır"

Son düzenleme:
X