kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

bence de sıktı.. laf sokmak değil ordaki ama.arkadaş öyle yazmışçok zayıflık mükemmellik değildir diye ben de katıldım düşüncesine.konuyu ortaya atan ben değildimm... kaldıramıyosn madem sorma

Sana o hakaretlerini iade ediyorum.Git tedavi ol,senin ruh sağlığın iyi değil.

seninki çok güzel arkadaşım böyle devam et sen.. durduk yere başkalarına sormadan etmeden.sana danışsam fikrini almak istesem konuş desem..ama yok nerden çıktıysan çıktın.ceza alınca da daha bi sinirlendin sanki.. e kendin blirsin..

Senin bana ettiklerin hakaret değil de kompleksli mi hakaret ,çok komiksin.Mazlumu oynama burda.Biz yalan atıyoruz,başkalarını iğrenç diyoruz ya burda senin gibi !!!Kompleksli olduğun ordan belli,üzgünüm.Merak etme beni burda çok gören oldu,reelde de,boyum da dahil her şeyim doğru benim.

tamam sen cidden hic kompleksli bir insan degilsin ben oyleyim elstiride kaldıramıyorum birsey demiyorum daha da

Son düzenleyen: Moderatör:

e tamam sorunun yok demekki. Neden üzerine geliyorlar peki...
Durup dururken kim kime kompleksli derki... Ben kısa boyluyum ama kendimi güzel ve sexy hissediyorum diyip çıksaydın mevzunun içinden. Demekki eleştiri yaparken dozajlı olmak lazım, kırmadan... Sonra tepkiler çok olur

bana ne ki bunlardan... mazlumu oynayan sensin.ben kimseye o senin ettiğin lafı etmem senin gibi terbiyesiz değilim çünkü....terbiyesizsin hem de o kadar terbiyesizsin ki sen...

kompleksli olan sensin allah boy vermiş demek ki madem öyle bundan memnun ol.kendini sevmediğin buradan belli oluyor zaten

başkalarına sataşmaktan haz duyan bi kişiliğin var işte.. sonra da ceza alıyosun....ne diyim kii..

Kompleksli dememin sebebi boyu değil.İşine gelmediği için anlamıyor.Kendisi milleti aşağılamaya çalışıyor,ona buna iğrenç,çirkin diyor.Ordan belli kompleksli olduğu.Ben burda kimseye kısasın,uzunsun muamelesi yapmadım bu güne kadar.Tarzım değil zaten.Böyle insanları aşağılayan kendisi,gelmiş burda mazlumu oynuyor.

ben böyle düşüncemi syledim zaten.hiç o kişiyle konuşmazken bile gelip o şöyle böyle derse sen alınmaz msn cnm..??? kime ne demişsem.düşüncemi söyledim.hepsi bu. durup dururken söylüyor evet..

ne zaman demişim forumda hangi arkadaşıma öyle demişim.ne kadar yalancısın yaa pes bu kadar olur...................................... ünlüler hakkında herkes gibi ben de beğenip beğenmediğimi söylüyorum herkes söylerken iyi ben deyince mi suç.

Aklını banlanmayla bozmuşsun sen.Ben neden kompleksli olayım ki.Ben senin gibi insanlara kin kusmuyorum ki.Senin gibi ona buna iğrenç de demiyorum.Farkımız bu işte.Senin bana yazdığın özel mesajların yanında kompleksli ne ki?Onlardan bahset sen.Mazlum!

arkadaşlar çok saçma bir konu kimsenin kimseyi kırdıığına demez ortak bir sonucada varılamaz kim kimden hoşlanmıyorsa muhatap olmasın sonuçta kimse sinirlenmek için girmiyor buraya

sana kısalara yer cücesi dediğini hatırlatırım.çok yakıştı sana da zaten...ya da yer elması onun gibi bişey................

o zaman diğerleri de düşüncelerini söylüyor...
Aynı senin gibi :))

Ama dediğim gibi eleştiriler insanları kırmayacak şekilde olmalı. Dozajı kaçarsa işin, rengide değişir.
Bu da hiiiç hoş olmaz. Herkes kendine göre güzel...

Ben kısalara demedim sana dedim,aradaki farkı gör artık.yer elması dedim,yer cücesi değil.Sen kendi dediklerini yaz da millet öğrensin.

ben tek bi kişi hakkında düüşünce beyan etmem sorulmadıkça.genel konuşurum.o da mankenlere ünlülere bakaraktan..

forumda kimseyi görmem bilmem çünkü...

Ben kısalara demedim sana dedim,aradaki farkı gör artık.yer elması dedim,yer cücesi değil.Sen kendi dediklerini yaz da millet öğrensin.

genel konuşup tepki çekmiştiniz de zamanında..size çok yakışan bi sözdü.

herneyse sitede böyle insanlar oldukça buradan da biçok üye gider işte.ya da haksız yere atılır.olan da sana olur işte..bunu çok gördüm bu zamana kadar bu siteye emek veren bi sürü insan boş yere çekip gitti.. ben hiçbişey yapmadım sitede o yüzden gitmek de kolay olur. başkalarının birbirlerine saygı dıuymadığı kişisel hakaretlerde bulunup bide üste çıktığı bi ortamda demek ki böyle oluyor.

moon 'a demişsin.Aynısını sana o deseydi sen kıyameti koparırdın!

o kadar kibarca dedim ki.konu açmış... cnm alınma ama birazcık kilo alsan çok daha güzel olursun sakın kırılma cnm seni kırmak istemem ama azcık kilo olsan çok güzel olur dedim bu mu bi insanı kırmak oluyor... hastasın sen

Yer elması da bir meyvadır.Sen de buna mı kırıldın?Sen eleştiri kabul eden biri değilsin,hemen hakaret ediyorsun.Önceki konuda aynı şeyi bana yaptın.İnsanları sinirlendirmyei çok iyi biliyorsun.Bence bu kadar sabır zorlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…