-
- Konu Sahibi highschool17
tamam sen o konuyu don bir daha oku bastan sona cok zayıflık mukemmellik degildir derken kimin kime laf soktugunu anlarsın kusura bakmada yani altan altan insanlara laf sokup sonra ben birsey yapmadımki modunada girmesin kimse sen kendi fikrini ısrarla savununca problem olmuyor baskası savununca cephe aldınmı oluyor neyse ya benide sıktı harbiden:82:
Sana o hakaretlerini iade ediyorum.Git tedavi ol,senin ruh sağlığın iyi değil.
bana boyum yüzünden kompleksli denildi.sanki beni tanıyor gibi.oysa ben düşüncemi yazdım hiç yoktan daha önce taktığı gibi gelip bana taktı..öyle bi kompleksim olsa 1.80 im derdim zaten kimse görmüyor çünki.ama kendimle barışık olduğumdan dolayı kompleksli felan bunlar çok çirkin geliyor bana.kızdığım nokta bu
bence de sıktı.. laf sokmak değil ordaki ama.arkadaş öyle yazmışçok zayıflık mükemmellik değildir diye ben de katıldım düşüncesine.konuyu ortaya atan ben değildimm... kaldıramıyosn madem sorma
bana boyum yüzünden kompleksli denildi.sanki beni tanıyor gibi.oysa ben düşüncemi yazdım hiç yoktan daha önce taktığı gibi gelip bana taktı..öyle bi kompleksim olsa 1.80 im derdim zaten kimse görmüyor çünki.ama kendimle barışık olduğumdan dolayı kompleksli felan bunlar çok çirkin geliyor bana.kızdığım nokta bu
Senin bana ettiklerin hakaret değil de kompleksli mi hakaret ,çok komiksin.Mazlumu oynama burda.Biz yalan atıyoruz,başkalarını iğrenç diyoruz ya burda senin gibi !!!Kompleksli olduğun ordan belli,üzgünüm.Merak etme beni burda çok gören oldu,reelde de,boyum da dahil her şeyim doğru benim.
e tamam sorunun yok demekki. Neden üzerine geliyorlar peki...
Durup dururken kim kime kompleksli derki... Ben kısa boyluyum ama kendimi güzel ve sexy hissediyorum diyip çıksaydın mevzunun içinden. Demekki eleştiri yaparken dozajlı olmak lazım, kırmadan... Sonra tepkiler çok olur
e tamam sorunun yok demekki. Neden üzerine geliyorlar peki...
Durup dururken kim kime kompleksli derki... Ben kısa boyluyum ama kendimi güzel ve sexy hissediyorum diyip çıksaydın mevzunun içinden. Demekki eleştiri yaparken dozajlı olmak lazım, kırmadan... Sonra tepkiler çok olur
Kompleksli dememin sebebi boyu değil.İşine gelmediği için anlamıyor.Kendisi milleti aşağılamaya çalışıyor,ona buna iğrenç,çirkin diyor.Ordan belli kompleksli olduğu.Ben burda kimseye kısasın,uzunsun muamelesi yapmadım bu güne kadar.Tarzım değil zaten.Böyle insanları aşağılayan kendisi,gelmiş burda mazlumu oynuyor.
bana ne ki bunlardan... mazlumu oynayan sensin.ben kimseye o senin ettiğin lafı etmem senin gibi terbiyesiz değilim çünkü....terbiyesizsin hem de o kadar terbiyesizsin ki sen...
kompleksli olan sensin allah boy vermiş demek ki madem öyle bundan memnun ol.kendini sevmediğin buradan belli oluyor zaten
başkalarına sataşmaktan haz duyan bi kişiliğin var işte.. sonra da ceza alıyosun....ne diyim kii..
Kompleksli dememin sebebi boyu değil.İşine gelmediği için anlamıyor.Kendisi milleti aşağılamaya çalışıyor,ona buna iğrenç,çirkin diyor.Ordan belli kompleksli olduğu.Ben burda kimseye kısasın,uzunsun muamelesi yapmadım bu güne kadar.Tarzım değil zaten.Böyle insanları aşağılayan kendisi,gelmiş burda mazlumu oynuyor.
Ben kısalara demedim sana dedim,aradaki farkı gör artık.yer elması dedim,yer cücesi değil.Sen kendi dediklerini yaz da millet öğrensin.
moon 'a demişsin.Aynısını sana o deseydi sen kıyameti koparırdın!
moon 'a demişsin.Aynısını sana o deseydi sen kıyameti koparırdın!
o kadar kibarca dedim ki.konu açmış... cnm alınma ama birazcık kilo alsan çok daha güzel olursun sakın kırılma cnm seni kırmak istemem ama azcık kilo olsan çok güzel olur dedim bu mu bi insanı kırmak oluyor... hastasın sen