- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
-
- Konu Sahibi musmutluluk
sağol canım benim rabbim tez zamanda kilolarımızdan kurtulmayı nasip eylesinoo süpermiş inşallah hızla verirsin. Den diyetisyen eşliğinde veriyorum kilo. Hergün 1 saat yürü başka bişey yapmana gerek yok yeter demişti. (öğrenciyim o yüzden) bende zumba yapıyorum çok eğlenceli :) kolay gelsin canım :)
ara öğün mantığına alışmam gerekiyor sanırım. yoğurtu gece yatarken ye diyorlar banada metabolizmayı hızlandırıyor muş. ama saat 18:00 den sonrada birşey yeme diyorlar anlayamadım ne yapmam gerektiğiniben yumurtadan nefret ederim diyetisyenle başladım yemeye. O zorlamadı illa yiyeceksin diye bir şey yok dedi. Ama ben bir şey yapıyorsam tam yapmak isteyen bir tip olduğum için yumurta yemeye başladım.İnan ki bu dünyada insanı haşlanmış yumurtadan daha çok tutan bir şey görmedim ben. Yoğurtta yağ yakımı için süper. Bir de ara öğünlerde badem tüket bol bol. Bazı arkadaşlar leblebi demiş ama zaten diyet dönemince yeni bir yemek düzenine alışamadığı için bünye tuvalet sorunu yaşıyorsunuz leblebi de kabızlık yapar bu arada.
ayy sorma bende memleketime gitcem yazın böyle löp löp göbeklemi gidecem dedim ve hırsla başladım diyete rabbim tamamını erdirir inşallahekmegı cok sevıyorum ama yemıyorum
tutustum acıkcası onumuzdekı ay kuzenım evlenıyor ve o gobek ıcerı gırmelı
spor yapamıyorum ama vaktım yok
ben pul biber limon diye duymuştum birde keten tohumu mu varmışyogurta keten tohumu bırde
oooo sende iddia büyükmüş. Amaca giden her yol mübahtırCanım seninki kredi kartını vericekmiş benimki arabayı verecek
Tabi zayıflarsam
tok tutar sanırım canım bakliyatların tok tutma özelliği varmış yabende hıc sevmedım acıkcası
mıdemı bulandırıyor
ılk hafta meyve yedım sadece sabah kahvaltısında
ıkıncı hafat keten tohumu yogurt yulaf kepegı ve meyve koydum ıcıne
bu hafta ekmeksız kahvaltıya gectım
sımdı nohutlu fasulyelıb ı detoks varmıs ıkı gun boyunca onu yapayım dıyorum ama sadece sababh kahvaltı 2 saatte bır ayranın ıcıne haslanmıs fasulya nohut mercımek vs atıp tuzsuz onu yıyormusun
tok tutsa barı
oooo sende iddia büyükmüş. Amaca giden her yol mübahtır
wuuuuuu benide alda beraber gezekBende dikkat ediyorum bir ayda 3 kilo verdim bi 5 kilo daha gittimi. Yazın arabamla geziyor olucam
ayyy pide deme bana yaa kusucam valla pideden işyerimin karşısında pide salonu var anlaşmalıyız onlarla 2 güne bir menüde pide var artık son zamanlarda gına geldiBol bol protein ağırlıklı beslenin. Aralarda sarı leblebi yiyin.
Tavuk yumurta bu ikili vazgeçilmeziniz olsun.
Ben 3-5 gündür böyle besleniyorum.
Mesela açıkınca hemen bir yumurta haşla istersen 2 haşla
Tavuk ye salatalık domates ye..
Aslında kesinlikle aç kalınmıyor. Sadece canımız başka şeyler istiyor.
Mesela benim canım şuan acayip pide istiyor. Ama öğlen tavuk ve domates salatalık yiyeceğim..gıd gıdd gıdakk
selamlar arkadaşlar;
benimde derdim bugünlerde bana ağır gelen kilolarım.Annem hep ben evlenmeden önce 55 kilodaydım iki karış belim vardı, 38 beden giyiyordum, evlilik bana kilo aldırdı derdi. bende ya he anne he derdim. oda çocuğum bak inanmıyorsun bana evlenince görecem ben seni derdi.
Gördüm mü gördüm.hemide hayatımda hiç görmediğim 80 KG rakamını gördüm. Dün annecimle konuştum Ah anacumm benim kilolar aldı başını gidiyor dedim oda patlattı bir kahkaha ya annene inanmazsan bak sonu böyle olur dedi. Her konuda olduğu gibi bundada haklı çıktı ya annem pes dedim annelerin var ilahi güçleri buna kanaat getirdim. Getirdim de bana faydası oldumu tabiki hayır.
Eşimde beni son 1 aydır TOS TOSUM diye seviyor. Pehlivanım bile dedi dün.
dün gece hızlı bir kararımdan sonra bugün itibariyle diyetime başlamış bulunuyorum. eşimede dedim ki bana kilo verirsem bir ödül ver oda 10 kg ver sana kredi kartımızı bir günlüğüne sınırsız hale getirecem dedibirde memleketime tatile gönderecek yani uzun lafın kısası iddaya girdik rezil olmamam lazım. sabah kahvaltımı öğlen yemeğimi çok az bir şekilde yedim.akşam marul ve salatalıktan oluşan salata yedim sadece kendimi bi ara marulun yeşil yaprakları ağzımca cart curt ederken kendimi inek hissettim.
saat 19:00 da salatamı yedim ve o saatten beri su içip duruyorum mideme kramplar giriyor açlıktan ama dayanıyorum. kaç kere dolabın başına gidip elime çikolatayı alıp kızım şimdi bunu yesen ne olacak löp löp yağ olarak sana geri gelecek bunu geriye bırak bakalım,sonra dün yaptığım mangolia tatlısı göz kırpttı ben kanarmıyım ona da kanmadım. Yanlız bana şu mide kramplarını götürecek tok tutacak besinler gerekli. nasıl kilo verilir ne yapılır öğrenmem gerekiyor. şu smile bile canımı sıkıyor her istediğini yiyor diye yaaa.
nasıl yapılıyor elma diyeti. benim elma yiyince midem kazınıyor ya millet elma ye tok tutar diyor nasıl oluyor anlamıyorumElma diyeti yap hem ilk motivasyon için süper olur hemde güzel kilo veriyorsunben nezaman bunalsam onla başlıyorum epey gerisinide getiriyorum ne zaman ayyy çok iyi zayıflamışsın dediklerinde bende ipler kopuyor dana gibi yiyorum hopppppp başa
sende ters tepki yapmış canımÖce vücuttaki ödemi atmak için iyi bir detox şart. Valla tüm pislik gidiyorSonra ver elini diyet yeşillikler ızgaralar ve spor.. Rahatlıkla verirsin canım..
Bana da evlenince kilo alackasın dedi herkes (eşim fırıncı) 58 kilo evlendim şuan 53 kiloyum
ücreti nekadar canım?1 - 3 gün sürüyor çiğnemeli taneli bir şey yeiyorsunuz. Sadece su ve detox çaylarını içiyorsunuz. Detox takviyeleri var ben happydiyetiz'den aldım paket olarak gönderiyorlar. Çok faydasını gördüm
sorma yaaaa çok zor oluyor ama zoru başarmak benim iişimakşamları tavuk göğüs haşlama ve yağsız salata gayet doyurucu ve kalorisi çok az bir yemek. Çok sıkıştığınızda da süt veya yoğurt yiyebilirsiniz. Gün bi şekilde geçer de, akşamları çok zorluyo bu diyetler
aynen ben gibisin canım yaa. eşimle 2 gün önce gece konuşuyoruz pehlivanım dedi ben hönkVallahi büyük başta eşim pek bişey demiyodu bende en son biraz motive etmeye çalışsan falan deyince tamam zayıfla ne istersen dedi. Tabi ben hemen alırım anahtarını deyince vaz geçemedi tamam dedi
sorma yaaaa çok zor oluyor ama zoru başarmak benim iişimo kilolar gidecekk okadar
sağol canım tavsiyelerini dinleyeceğim. senin yorumların hep mantıklı geliyor zaten banaHata yapıyorsun
Aç kalarak kilo veremezsin, vücudun kıtlık var diye alarm verir ve gram veremezsin
Akşamları hafif bir yemek programı yap, sadece salata ile olmaz
Ev yapımı bir kase çorba, salata, üç köfte kadar et ve bir dilim ekmek tarzı bir menü işini görür (çorbayı asla atlama diyetisyen üzerine basa basa çorba içilecek demişti bana)
Saat 10 sularında bir kase ev yapımı yoğurt ye, hem yağ yakımı hem besin ihtiyacını karşılar, akşam saatlerinde meyva yeme bir de gün içinde mutlaka 10 adet fındık ya da 4-5 adet ceviz tüket, kuru kayısı, leblebi türü atıştırmalıklar edin, yoğurttan asla vazgeçme ama evde mayalanacak unutma :)
Biraz da yürümeye gayret et, kolay gelsin