Kilolu olmak ve sonrası... :(

Ya bide internette kalori hesabı yapan siteler var, onlarda işe yarıyor. Bi ara bende yapmıştım da diyet, çok işe yaramıştı :)

Akşam yemeğinde sadece salata yeme, öneri çok, yağsız kıyma ile yaptığın köfteyi ızgarada ya da fırında pişirip yiyebilirsin, tavuk göğüs haşlama çok az kalorili, salataları yağsız yaparsan bol bol yiyebilirsin. Yemekten sonra da süt veya yoğurt özellikle yoğurda kırmızı biber katıp yiyebilirsin :)
üyeyim canım o kalori sitesine daha önce takip etmiştim orda şimdi tekrardan takibe başladım

kesınlıkle sutle yulaf ve haşlanmıs yumurta kalorısı cok dusuk ve acayıp tok tutan yıyecekler yulafın ıcıne tarcında ekleyın kan sekerınız dengelenır boylelıkle kolay kolay aclık hıssetmezsınız:KK51:
şu yulafı nerden bulabilirim ki ben ya. herkes aynı şeyi söylüyor.:p

selamlar arkadaşlar;
benimde derdim bugünlerde bana ağır gelen kilolarım. :110:Annem hep ben evlenmeden önce 55 kilodaydım iki karış belim vardı, 38 beden giyiyordum, evlilik bana kilo aldırdı derdi. bende ya he anne he derdim. :KK75:oda çocuğum bak inanmıyorsun bana evlenince görecem ben seni derdi. :KK22:
Gördüm mü gördüm. :KK57::KK57: :KK23:hemide hayatımda hiç görmediğim 80 KG rakamını gördüm. :cry:Dün annecimle konuştum Ah anacumm benim kilolar aldı başını gidiyor dedim oda patlattı bir kahkaha ya annene inanmazsan bak sonu böyle olur dedi.:KK67: Her konuda olduğu gibi bundada haklı çıktı ya annem pes dedim annelerin var ilahi güçleri buna kanaat getirdim.:KK69: Getirdim de bana faydası oldumu tabiki hayır. :KK67:
Eşimde beni son 1 aydır TOS TOSUM diye seviyor. Pehlivanım bile dedi dün. :KK34::KK34:
dün gece hızlı bir kararımdan sonra bugün itibariyle diyetime başlamış bulunuyorum. eşimede dedim ki bana kilo verirsem bir ödül ver oda 10 kg ver sana kredi kartımızı bir günlüğüne sınırsız hale getirecem dedi :cool:birde memleketime tatile gönderecek :cool::cool:yani uzun lafın kısası iddaya girdik rezil olmamam lazım. sabah kahvaltımı öğlen yemeğimi çok az bir şekilde yedim.akşam marul ve salatalıktan oluşan salata yedim sadece kendimi bi ara marulun yeşil yaprakları ağzımca cart curt ederken kendimi inek hissettim.
saat 19:00 da salatamı yedim ve o saatten beri su içip duruyorum mideme kramplar giriyor açlıktan ama dayanıyorum. kaç kere dolabın başına gidip elime çikolatayı alıp kızım şimdi bunu yesen ne olacak löp löp yağ olarak sana geri gelecek bunu geriye bırak bakalım, :KK34::KK72: sonra dün yaptığım mangolia tatlısı göz kırpttı ben kanarmıyım ona da kanmadım. :KK72: Yanlız bana şu mide kramplarını götürecek tok tutacak besinler gerekli. nasıl kilo verilir ne yapılır öğrenmem gerekiyor. :KK72: şu smile bile canımı sıkıyor her istediğini yiyor diye yaaa.
karatay diyeti yap

selamlar arkadaşlar;
benimde derdim bugünlerde bana ağır gelen kilolarım. :110:Annem hep ben evlenmeden önce 55 kilodaydım iki karış belim vardı, 38 beden giyiyordum, evlilik bana kilo aldırdı derdi. bende ya he anne he derdim. :KK75:oda çocuğum bak inanmıyorsun bana evlenince görecem ben seni derdi. :KK22:
Gördüm mü gördüm. :KK57::KK57: :KK23:hemide hayatımda hiç görmediğim 80 KG rakamını gördüm. :cry:Dün annecimle konuştum Ah anacumm benim kilolar aldı başını gidiyor dedim oda patlattı bir kahkaha ya annene inanmazsan bak sonu böyle olur dedi.:KK67: Her konuda olduğu gibi bundada haklı çıktı ya annem pes dedim annelerin var ilahi güçleri buna kanaat getirdim.:KK69: Getirdim de bana faydası oldumu tabiki hayır. :KK67:
Eşimde beni son 1 aydır TOS TOSUM diye seviyor. Pehlivanım bile dedi dün. :KK34::KK34:
dün gece hızlı bir kararımdan sonra bugün itibariyle diyetime başlamış bulunuyorum. eşimede dedim ki bana kilo verirsem bir ödül ver oda 10 kg ver sana kredi kartımızı bir günlüğüne sınırsız hale getirecem dedi :cool:birde memleketime tatile gönderecek :cool::cool:yani uzun lafın kısası iddaya girdik rezil olmamam lazım. sabah kahvaltımı öğlen yemeğimi çok az bir şekilde yedim.akşam marul ve salatalıktan oluşan salata yedim sadece kendimi bi ara marulun yeşil yaprakları ağzımca cart curt ederken kendimi inek hissettim.
saat 19:00 da salatamı yedim ve o saatten beri su içip duruyorum mideme kramplar giriyor açlıktan ama dayanıyorum. kaç kere dolabın başına gidip elime çikolatayı alıp kızım şimdi bunu yesen ne olacak löp löp yağ olarak sana geri gelecek bunu geriye bırak bakalım, :KK34::KK72: sonra dün yaptığım mangolia tatlısı göz kırpttı ben kanarmıyım ona da kanmadım. :KK72: Yanlız bana şu mide kramplarını götürecek tok tutacak besinler gerekli. nasıl kilo verilir ne yapılır öğrenmem gerekiyor. :KK72: şu smile bile canımı sıkıyor her istediğini yiyor diye yaaa.
Ben burda cuma zayiflama yarismasindayim bibkamp gibi dürüstçe girrsen sayfalara kârlı cikarsin cuma zayiflama yarışması 7. Takım. Bi bak istersen . Istersende sana listemi atayim diyetisyenin verdiği.

selamlar arkadaşlar;

sen beni anlatmışsın sanki bende ayın 16 dan beri diyetteyim akşamları 7 den sonra sadece meyve yiyebiliyorum bide kendi karışım yaptığımız çaylardan içiyorum.
şimdilik iyi gıdı yor bizde eşimle iddia ya girdik 1 ay içerisinde başarışı olursan kredi kartı benım:)
demek ki alışveriş en büyük hediye bize

Ben burda cuma zayiflama yarismasindayim bibkamp gibi dürüstçe girrsen sayfalara kârlı cikarsin cuma zayiflama yarışması 7. Takım. Bi bak istersen . Istersende sana listemi atayim diyetisyenin verdiği.
canım listeni at ben yarışmanın topiğine girdim hergün uğramam gerekiyor muş ama ben hafta sonu uğrayamam. bazen işim gereği sahada oluyorum uğramayamam.

marketlerde satılıyo meyvelısı falanda oluyo ben sabahları kahvaltıda yıyodum acayıp tok tutyo bırde cayı sekersız ıcersen gunluk aldıgın kalorı baya düşer ve aclık hıssetmezsın:KK51:
ben 3 yıldır şekeri çıkardım çayımdan canım. marketlerdeki şekerli olmuyor mu canım şu cornflakes ler

sen beni anlatmışsın sanki bende ayın 16 dan beri diyetteyim akşamları 7 den sonra sadece meyve yiyebiliyorum bide kendi karışım yaptığımız çaylardan içiyorum.
şimdilik iyi gıdı yor bizde eşimle iddia ya girdik 1 ay içerisinde başarışı olursan kredi kartı benım:)
demek ki alışveriş en büyük hediye bize
evet canım aynen. bende yediklerime dikkat ediyorum bakalım karta kavuşacakmıyız

canım merhaba.ben 1 aydır nesfite başladım.hani şu sütlen yenilen.62 kiloydum.şuan 57 kiloyum.sabah bir kase yiyorum.kahavlatı niyetine.akşam yemeği yerine yiyorum.öğlen ne istersen ye çok aşırıya kaçmamak kaydıyla.aralarda meyve 1-2 parça bisküvi vs yiyorum..sadece haftasonu biraz kaçırdığım zamanlar oldu.buna rağmen 5 kilo verdim.inanılmaz tok tutuyor.ve şeker ihityacını karşılıyor.çikolata pasta çok severim şimdi canım istemiyor.mutlaka dene.benim boyum 165 2 kilo daha vericem.daha sonra normal yemek düzenime geçicem.ama 1 ay deneyebilirsin.

selamlar arkadaşlar;

merhaba arkadaşım bundan 6 ayu öncesine kadar bende seninle aynı dertten muzdariptim taaaki 20 kg verene kadar.
dediğin gibi evlilik sonra aşırı kilo alınıyor. en son eşimin bir arkadaşının eşin ne zaman doğum yapacak gibi bir cümle kurması benim miladım oldu o gün o kadar çok ağladım ki eşim o kadar üzüleceğimi tahmin etmediği için söylemiş. daha sonra bursada bir diyetisyen var gülcan karpuz çok övgüsünü duymuştum korka korka aradım ücreti ne olursa olsun kurtulacaktım kilolardan. evde çok defa denedim kilo vermeyi ama hep erteledim hep bozdum diyeti.Allahtan çok makul bir f.yat verdiler :) 15 temmuzda ilk randevuma gitmiştim 82 kilo ile :) şimdi 62 kiloyum.bebek istiyorum bir 3 kilo daha vermeye çalışıyorum o yüzden.inşallah sende başarırsın.kilo verdikten sonra eşim benimle daha çok ilgilenmeye başladım çok fena bozuldum ''sen meğer beni o halimle beğenmiyormuşsun o yüzden ilgilenmiyormuşşsun benimle'' diye triplere girdim üzüldüm çok. ama sonra oturdum düşündüm yasemin hiç kocana kızma bütün suç sende dedim. o zamanlar da kilolarım ben farkında olmadan çok ama çok mutsuz etmiş beni sinirli aynaya bile bakmak istemeyen bir tip olmuşum. e haliyle adam yanıma yaklaşamaz hale gelmiş patlamaya hazır bomba gibiymişim çünkü :) bunları ancak idrak edebiliyormuşum. şimdi çok çok çooooooook mutlu bir insan oldum. eşimle ilişkimiz daha da güzelleşti, özgüvenim yerime geldi. eşimin yanında üstümü bile değiştiremezdim. şimdi cart diye soyunuyorum ''kız napıon abdestimi bozcan ''diyip başka tarafa bakıo :KK48: sana tavsiyem arkadaşım varsa imkanın bir diyetisyenden yardım al öyle daha sağlıklı oluyor.

X