hanımlar merhaba,
2015/2017 yılları arası 65 kg bir kızdım napsam kilo veremiyordum en fazla 61i görmüşümdür hop geri alıyordum derken şuan ki eşimle nişanlı idik. kendisi askere gitti bende tempolu bir işte çalışıyordum zaten duygusal bir insanım olumsuz birşey olunca kapanır ağzım yiyemem. neyse asker yolu beklerken yeminle sıfır diyetle 55 kgya düştüm hatta kilo verdiğimi insanların yorumlarından öğrendim farkında dahi değilken bir tartıldım ben şok. o işimden ayrıldım masabaşı bir işe geçtim 1 sene kadar yine hiç kilo almadım geçen yıl kasım ayında 55kg olarak evlendim. korunma olarak mesigyna diye bir iğne kullanmaya başladım herkes kilo aldırır dedi ama doktor bunun hurafe olduğunu söyleyince gözüm kapalı güvenip başladım 8 aydır aylık iğne oluyorum işim aynı yeme düzenim aynı saatler vs üstelik bekarken annem sağolsun hiçbir iş yapmazken evde şuan işten 7 de eve girip nerdeyse 9a kadar oturamıyorum yemekti mutfaktı derken ama gelin görün ki 7-8 kilo aldım. çok üzülüyorum adetlerim az miktarda oluyor sanırım oda şişiriyor beni kıyafetlerim dar geliyor hepsini geçtim eşimden çekiniyorum halbuki 5 senedir beraberiz asla sorun etmiyor kilomu şakasını dahi yapmıyor ama ben çok üzülüyorum. dün gece acaba iğne mi yapıyor diye konuştuk ve bırak istersen hem çok uzun süre kullanman belki çocuk olup olmamasını da etkiler dedi normalde ben unutkan olduğumdan hap yerine iğne kullanıyorum ama hap da aynı etkideymiş zaten boyum 1,56 kilo alınca damacana gibi oluyorum sizce bırakmalı mıyım? en az 1 sene daha çocuk istemiyordum iğneyi bırakırsam kilo verir miyim? ya da bu kilo cidden iğneden midir?