- 30 Haziran 2013
- 21.202
- 16.796
-
- Konu Sahibi musmutluluk
Anlamaz bakma kimseye sen hazir olsugunda atarsinyok canım önemli değil ne demek unutmak istemiyorum zaten hala idrar testlerim duruyor tahlilerim duruyor atamıyorum. bulunduğu çekmeceyi açarken içim cız ediyor hemen kapatıyorum çekmeceyi eşim hafta sonu atalım artık dedi sanki bebeğime ihanet edecekmişim gibi geliyor. herkes 1 aylıktı bukadar üzme kendini diyor ama benim yerimde olmayan anlamaz
bende öyle düşünüyorum canım teşekkür ederimAnlamaz bakma kimseye sen hazir olsugunda atarsin
hımm evet lezzetli bir öğün olabilir bunuda not edeyimEsmer ince galete ve yoğurt bir kase yoğurta 5.6 tane galete kırın ve yiyin mesela aksamlari baya tok tutuyor
çok severim beyaz nohutu ben kilo aldırır diye yemiyordum yerim ozaman çok teşekkür ederimBeyaz leblebi yada biz nohut diyoruz ondan ye üstüne su iç acaip tok tutuyor
internetten bi araştır bak kalorisi çok düşük. ben öyle kilo vermiştim baya bi :)çok severim beyaz nohutu ben kilo aldırır diye yemiyordum yerim ozaman çok teşekkür ederim
eğer imkanınız varsa bir diyetisyenden liste alın. bu askeriye sınavları için 1.5 ayda 12 kilo verdi tanıdıgımız. diyetisyenın verdiği listeye uymuş sadece ki öyle sadece salatadan falan oluşmuyorhımm evet lezzetli bir öğün olabilir bunuda not edeyim
Canım dünde yazdım işlerim çok sıkı doktor için izin alamam şu aşamadaeğer imkanınız varsa bir diyetisyenden liste alın. bu askeriye sınavları için 1.5 ayda 12 kilo verdi tanıdıgımız. diyetisyenın verdiği listeye uymuş sadece ki öyle sadece salatadan falan oluşmuyor
sen yazdıktan sonra baktım canım acıktığın zamanlarda kurtarıcın olabilir teşekkür ederiminternetten bi araştır bak kalorisi çok düşük. ben öyle kilo vermiştim baya bi :)
aynen canım ben zaten hep balık etliydim yapımda var nekadar kilo verirsem vereyim hop yine aynı aşamaya geri geliyorum bunun içinde diyetisyenle verdiğim kilolar var. 70 ten 80 ne çıktım sekiz ayda hamileydim tehlikem olduğu için yedim yattım hep ama sonrasında düşük yaptım ozaman aldım.keske sımdıye kadar ıplerı elınıze alsaydınız
bende kılo aldıgımı dusunuyorum
34 bedenken 36 beden dolu dolu bende
galıba annelerımız bıze ıyı bakmadı
neyse dıyetteyım 2 haftadır 2 kusur kılo verdım
detoks yapıyorum , ekmek yemıyorum yulaf kepegı ve yulaf unu kankilerim
sonracıma bol su
ama size diyetisyene gitmenizi öneriyorum ve mutlaka spor
olmayacak dıye b ısey yok olur yeterkı ısteyın
acıkırsanızda dıyet ara ogunler var
guzel hersey kalorılı malesef
yapıda varsa bence bunun cok bı cozumu yok omur boyu dıyet yapamazsın yaaynen canım ben zaten hep balık etliydim yapımda var nekadar kilo verirsem vereyim hop yine aynı aşamaya geri geliyorum bunun içinde diyetisyenle verdiğim kilolar var. 70 ten 80 ne çıktım sekiz ayda hamileydim tehlikem olduğu için yedim yattım hep ama sonrasında düşük yaptım ozaman aldım.
Eğer moral motivasyona ve istikrara ihtiyacın varsa zayıflama takımlarımıza beklerimher konuda yardımcı olacaklarına eminim.
Kendimden örnek vermek gerekirse 20 kasımda başladım (akupunktur ve protein ağırlıklı bir beslenme şekliyle, sporum sadece yürüyüştü son bir ay spor salonuna yazıldım) 84,9 kiloydum. şuan tam 5 ay oldu 67,5 kiloyum.
bebek düşünüyoruz canım 2 ay önce düşük yaptım tekrardan olsun istiyorum ama olana kadar biraz dikkat edeyim 10 kg bari vereyim diyorum ama diyetim iyi gidiyor bugün yumurta yedim normal kazınan midem şuan çok rahatyapıda varsa bence bunun cok bı cozumu yok omur boyu dıyet yapamazsın ya
bende hamıleyekn cok kılo almıstım ama cok kısa surede verdım
suanda o kadar cabuk veremıyorum ustelık dedıgım gıbı kılolu bıle sayılmam
sımdı ne yapacaksın pekı?
keske bebısın olsaydıda onla ugrasırken verırdın kıloları
bırde hamıllık dusunuyorsan mutlkaa kılo vermen lazım
eğer imkanınız varsa bir diyetisyenden liste alın. bu askeriye sınavları için 1.5 ayda 12 kilo verdi tanıdıgımız. diyetisyenın verdiği listeye uymuş sadece ki öyle sadece salatadan falan oluşmuyor
ben sabah oeynır domates salatalık maydonoz 1 yumurta 3 zeytın yedımbebek düşünüyoruz canım 2 ay önce düşük yaptım tekrardan olsun istiyorum ama olana kadar biraz dikkat edeyim 10 kg bari vereyim diyorum ama diyetim iyi gidiyor bugün yumurta yedim normal kazınan midem şuan çok rahat