- Konu Sahibi Morusevenanne
hem veriyor hem vermiyor arkadaşım. Aileme ufak tefek anlatıyorum ve bana dur sus üzülme diyorlar. boşver Allaha havale et diyorlar. Herkes bir olmaz onlarda öyle demekki diyorlar.
Ama bakın şimdi CuteMom, benim kendi annem benim çantamı karıştırmaz. odamı karıştırmaz. eşyalarıma bakmaz. belli bi yaşa kadar cücüğüme varasıya baktı ama büyüyünce bazı şeylerimiz değişti. evime geldiklerinde eşim işte, ben odada yatarım. gelir tıklatır girmez bile yatakodama. ben işe giderken anne bi el atıver toplayver derim, toplar evi. bi yatakodamı bırakır. girmez. Size ters gelebilir ama kimse benim yatakodamı kontrol edemez. gelsin bana desin, merak ediyorum odanı desin, benim keyfim isterse gösteririm istemezse göstermem. seviştiğim için mahrem değil orası, sevişme eylemi olduğu için ayrıcalıklı değil orası. evimin her yeri benim özelim. kilerimdeki saklama kabının içindeki pirinçten ona ne? koltuklarımın altındaki eşyalardan ona ne? çantamdan ona ne? fermuarını açıp bakmak, içinden bişi çıkarıp bakmaktan bu ne demekten ona ne? benim kalıplarıma göre bu ters. ailemde bu yok ve başkası yaptığı içinde hep ters gelicek. ben abimle eşinin yatakodasına baktığımı düşünemiyorum bile. kaynımla eşinin odasına baktığımı düşünemiyorum! ben kimsenin çöpünü alıp bakmam bile. o yüzden kimsede bana yapamaz. çeyizlerim yerleşirken bile donlarımı tek tek açıp bakan, dürdüğüm iç çamaşırlarımı açıp açıp bakan bi kadının tavrı bana ters geldi, ters gidiyor. değiştiremiyorum ben kendimi, aman bu donum baksın diyemiyorum. Yapı meselesi cutemom.
Resmen kendimi gördüm anlattıklarında. Kayınvalidemlere giderken hep geriliyorum çünkü biliyorumki ya görümcemden yada birinden değişik bi laf duyucam oda beni gericek.kendiyle sorunları olan bi görümcem var.en son işyerinden çıkarken eşime demişki bende seninle geleyim ordan bize geçelim.eşimde almak istememiş çünkü biraz beklese babası alıcak zaten.demişki abla evde arkadaşları var onları durağa bırakıcam diye yalan söylemiş.neyse eşim geldi hazırlandık kayınvalideme gittik 10 dk sonra babasıyla geldi bi surat bi surat dedim noluyoo allah allah.sonra eşim dediki böyle böyle dedim de ondan bu suratı.benim arkadaşlarımın varlığı bile rahatsız ediyo kendini ve birileri hep onun için bişey yapsın sanıyo ilgi istediği zaman ayılıyo bayılıyo hastanelik oluyo ruh hastası.bende 10 aydır bununla uğraşıyorum.annesi bile kızını idare etmekten bıktı.bende çok ağladım deli oldum çünkü benim ailemde böyle bişey yok görmedim ki hiç.2 aylık evliyiz blöf yapıyodu rüyamda sizi gördüm bebeğiniz vardı.manyak kendin evlende doğur sanane benden dimi.benim ailemde bebek lafı kesinlikle edilmez ayıptır edeptır karı koca arasındadır herşey. ama ne yazıkki herkes bunu anlamıyor.sabahlara kadar ağladığım sinir krizi geçirdiğim zamanlar oldu noldu ne geçti elime boşuna kocamla tartıştım.oda biliyor ablasının huyunu kardeşini benden kıskandığını herşeyi biliyor kabul ediyor.ama yapcak bişey yok oda böyle bi ruh hastası. yani arkadaşım ne yaparsan yap kimse değişmiyor mecbur sen değişicen benim gibi dalga geçerek olanlarla mecbur değişicen yoksa bizde ruh hastası olur çıkarız