- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
-
- Konu Sahibi musmutluluk
içiyorum zaten canım sabah yeşil çayımı hüplettimYeşil çaysız olmaaazzzz
canım geleyim takıma ama çok sert kuralları var ben hafta sonu giremem mesala siteyeEğer moral motivasyona ve istikrara ihtiyacın varsa zayıflama takımlarımıza beklerimher konuda yardımcı olacaklarına eminim.
Kendimden örnek vermek gerekirse 20 kasımda başladım (akupunktur ve protein ağırlıklı bir beslenme şekliyle, sporum sadece yürüyüştü son bir ay spor salonuna yazıldım) 84,9 kiloydum. şuan tam 5 ay oldu 67,5 kiloyum.
zumbaya başladım dünden beri ve işime yürüyerek gidip gelmeye karar verdim yaklaşık 40 dk yürüyorum günlük havalar düzelsin akşam yürüyüşünede çıkarımspor şart :)
canım bende sabah yeşil soğanlı omlet yaptım. 5 zeytin yedim 2 küçük dilim kızarmış ekmek yedim. işyerinde yeşil çay içtim başkada birşey yemedim.ben sabah oeynır domates salatalık maydonoz 1 yumurta 3 zeytın yedım
2 tanede kayısı yedım
ara ogun yemedınmı?
yemen lazım metabolızmanın calısması ıcın
canım zorlayarak yumurta tüketmeye çalışıyorum akşamada tavuğumu etimi yerim diye düşünüyorum. bu sabah yeşilsoğanlı omlet yaptım meselaProtein sevmiyorum demişsiniz ama protein sizi uzun süre tok tutar ve sindirimi zor olduğu için vücut bunu yakmak için daha fazla kalori harcar. Hayvansal protein kaynağı almayın siz de. Ama salatayla zayıflanmadığı gibi kaslarınızı da eritirsiniz. Kaş yapayım derken göz çıkarırsınız söylemesi.
oo süpermiş inşallah hızla verirsin. Den diyetisyen eşliğinde veriyorum kilo. Hergün 1 saat yürü başka bişey yapmana gerek yok yeter demişti. (öğrenciyim o yüzden) bende zumba yapıyorum çok eğlenceli :) kolay gelsin canım :)zumbaya başladım dünden beri ve işime yürüyerek gidip gelmeye karar verdim yaklaşık 40 dk yürüyorum günlük havalar düzelsin akşam yürüyüşünede çıkarım
ekmegı cok sevıyorum ama yemıyorumcanım bende sabah yeşil soğanlı omlet yaptım. 5 zeytin yedim 2 küçük dilim kızarmış ekmek yedim. işyerinde yeşil çay içtim başkada birşey yemedim.
canım zorlayarak yumurta tüketmeye çalışıyorum akşamada tavuğumu etimi yerim diye düşünüyorum. bu sabah yeşilsoğanlı omlet yaptım mesela
yogurta keten tohumu bırdeben yumurtadan nefret ederim diyetisyenle başladım yemeye. O zorlamadı illa yiyeceksin diye bir şey yok dedi. Ama ben bir şey yapıyorsam tam yapmak isteyen bir tip olduğum için yumurta yemeye başladım.İnan ki bu dünyada insanı haşlanmış yumurtadan daha çok tutuan bir şey görmedim ben. Yoğurtta yağ yakımı için süper. Bir de ara öğünlerde badem tüket bol bol. Bazı arkadaşlar leblebi demiş ama zaten diyet dönemince yeni bir yemek düzenine alışamadığı için bünye tuvalet sorunu yaşıyorsunuz leblebi de kabızlık yapar bu arada.
yogurta keten tohumu bırde
Canım seninki kredi kartını vericekmiş benimki arabayı verecek
Tabi zayıflarsam
bende hıc sevmedım acıkcasıEvet keten tohumu da var. Ama ben tiksindiğim için yiyemedim. Ha bu arada pul biberde var
vuhuuu ben olsam 1 saniye bile kaybetmem zayıflamak için.
Öce vücuttaki ödemi atmak için iyi bir detox şart. Valla tüm pislik gidiyorSonra ver elini diyet yeşillikler ızgaralar ve spor.. Rahatlıkla verirsin canım..
Bana da evlenince kilo alackasın dedi herkes (eşim fırıncı) 58 kilo evlendim şuan 53 kiloyum
Bu detoks dediğiniz nasıl oluyor.? anlatırmısınız