Kilolu olmak ve sonrası... :(

canım geleyim takıma ama çok sert kuralları var ben hafta sonu giremem mesala siteye

Protein sevmiyorum demişsiniz ama protein sizi uzun süre tok tutar ve sindirimi zor olduğu için vücut bunu yakmak için daha fazla kalori harcar. Hayvansal protein kaynağı almayın siz de. Ama salatayla zayıflanmadığı gibi kaslarınızı da eritirsiniz. Kaş yapayım derken göz çıkarırsınız söylemesi.

ben sabah oeynır domates salatalık maydonoz 1 yumurta 3 zeytın yedım

2 tanede kayısı yedım
ara ogun yemedınmı?
yemen lazım metabolızmanın calısması ıcın
canım bende sabah yeşil soğanlı omlet yaptım. 5 zeytin yedim 2 küçük dilim kızarmış ekmek yedim. işyerinde yeşil çay içtim başkada birşey yemedim.

canım zorlayarak yumurta tüketmeye çalışıyorum akşamada tavuğumu etimi yerim diye düşünüyorum. bu sabah yeşilsoğanlı omlet yaptım mesela

zumbaya başladım dünden beri ve işime yürüyerek gidip gelmeye karar verdim yaklaşık 40 dk yürüyorum günlük havalar düzelsin akşam yürüyüşünede çıkarım
oo süpermiş inşallah hızla verirsin. Den diyetisyen eşliğinde veriyorum kilo. Hergün 1 saat yürü başka bişey yapmana gerek yok yeter demişti. (öğrenciyim o yüzden) bende zumba yapıyorum çok eğlenceli :) kolay gelsin canım :)

canım bende sabah yeşil soğanlı omlet yaptım. 5 zeytin yedim 2 küçük dilim kızarmış ekmek yedim. işyerinde yeşil çay içtim başkada birşey yemedim.
ekmegı cok sevıyorum ama yemıyorum
tutustum acıkcası onumuzdekı ay kuzenım evlenıyor ve o gobek ıcerı gırmelı
spor yapamıyorum ama vaktım yok

canım zorlayarak yumurta tüketmeye çalışıyorum akşamada tavuğumu etimi yerim diye düşünüyorum. bu sabah yeşilsoğanlı omlet yaptım mesela
ben yumurtadan nefret ederim diyetisyenle başladım yemeye. O zorlamadı illa yiyeceksin diye bir şey yok dedi. Ama ben bir şey yapıyorsam tam yapmak isteyen bir tip olduğum için yumurta yemeye başladım.İnan ki bu dünyada insanı haşlanmış yumurtadan daha çok tutan bir şey görmedim ben.Yoğurtta yağ yakımı için süper. Bir de ara öğünlerde badem tüket bol bol. Bazı arkadaşlar leblebi demiş ama zaten diyet dönemince yeni bir yemek düzenine alışamadığı için bünye tuvalet sorunu yaşıyorsunuz leblebi de kabızlık yapar bu arada.

yogurta keten tohumu bırde

Evet keten tohumu da var. Ama ben tiksindiğim için yiyemedim. Ha bu arada pul biberde var
bende hıc sevmedım acıkcası
mıdemı bulandırıyor
ılk hafta meyve yedım sadece sabah kahvaltısında
ıkıncı hafat keten tohumu yogurt yulaf kepegı ve meyve koydum ıcıne
bu hafta ekmeksız kahvaltıya gectım
sımdı nohutlu fasulyelıb ı detoks varmıs ıkı gun boyunca onu yapayım dıyorum ama sadece sababh kahvaltı 2 saatte bır ayranın ıcıne haslanmıs fasulya nohut mercımek vs atıp tuzsuz onu yıyormusun
tok tutsa barı

Bol bol protein ağırlıklı beslenin. Aralarda sarı leblebi yiyin.
Tavuk yumurta bu ikili vazgeçilmeziniz olsun.
Ben 3-5 gündür böyle besleniyorum.
Mesela açıkınca hemen bir yumurta haşla istersen 2 haşla
Tavuk ye salatalık domates ye..
Aslında kesinlikle aç kalınmıyor. Sadece canımız başka şeyler istiyor.
Mesela benim canım şuan acayip pide istiyor. Ama öğlen tavuk ve domates salatalık yiyeceğim.. gıd gıdd gıdakk

Elma diyeti yap hem ilk motivasyon için süper olur hemde güzel kilo veriyorsunben nezaman bunalsam onla başlıyorum epey gerisinide getiriyorum ne zaman ayyy çok iyi zayıflamışsın dediklerinde bende ipler kopuyor dana gibi yiyorum hopppppp başa

Öce vücuttaki ödemi atmak için iyi bir detox şart. Valla tüm pislik gidiyor Sonra ver elini diyet yeşillikler ızgaralar ve spor.. Rahatlıkla verirsin canım..
Bana da evlenince kilo alackasın dedi herkes (eşim fırıncı) 58 kilo evlendim şuan 53 kiloyum

Bu detoks dediğiniz nasıl oluyor.? anlatırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…