bi kaç hak vermediğim eleştiriler var ama boşveriyorum onları :) bazen herkes sizi anlayamaz, anlatamazsınızda işin aslını. bırakayım öyle dağınık kalsın düşünceler
O değilde, ben buraya konu açtıktan sonra hem haklı bulunup hem haksızlıklarım söylendikten sonra evliliğim yoluna girdi biliyo musunuz. Sizlerden aldığım fikirleri uygulamaya başladım ve ooohhhh dedim yaa! hiç bu kadar mutlu olmamıştım. evliliğimin cicim aylarında bile farklı bi şehre gelin gelmenin bunalımını yaşamaktan cicim ayı ne onuda bilememişim. şimdi resmen yeni evlenmişiz gibi kıkır kıkır geçiyor günlerimiz Kİ bir maşallah diyelim
şu bi gerçektiki eşime çok yüklenmiştim.haketmediği sözler söylemiştim. ailesi tuhaf garip düşüncesiz. kendiside kabul ediyor aynen böyle söylüyor. "napabilirim morusevenkız.çok düşüncesizler kaba davranışları var ama onlar ailem.bende sinir oluyorum bazen ama küçücük yerden geldik orda böyle geniş ufuklu düşünceler yoktu"..diyor. Herneyse, artık kötü kimse, kime zıt oluyorsam birebir kendim hallediyorum
kocamla hiiiiç kötü olmuyorum.. deyim yerindeyse kendimide ezdirmiyorum ve herkesin payını veriyorum. çünkü vermeyince özkimliğim zedeleniyor ve tepeme çıkılıyor. ben ne kadar mutluysam kocamda bir o kadar mutlu oluyor. sinir krizleri geçirmemin sebebi birikmişlikti. birikmişliklerden ötürü biri naber dese ağlama krizlerine girer olmuştum. Bazılarınız bunda ağlayacak ne var diyor ama birikmişlikti arkadaşlar. şimdi sinirlenirsem gaaaayet hoş bir ses tonu ile eşime "şuan ben gerildim bitanem, tartışmak istemiyorum.sende haklısın bende haklıyım.seni çok seviyorum " diyorum bitiyor
Kv hala aynı sıkıyor canımı
ama artık boşalttım sinirimi öfkemi gülebiliyorum. daha geçen gün kızı kurabiye yapmış, bana illa ye dedi. şekerim yükseliyor diye yemek istememiştim ısrar etti ye diye. bak bunu görümcen yaptı o böyle değişik şeyleri bilir.kocasına çocuğuna hep değişik şeyler yedirir.çok güzel tarifleri vardır.bak ye bunuda çok değişik bu dedi
Bende sanki görücüye çıkarıyosun kızını anne, bekar olsa anlıcamda evli artık alan eden bakan olmaz övüp duruyosun ama...dedim.
Banada bu laflar niyeyse iğrenç soğuk geliyor.tiksinç geliyor, övüyor kızını saçma sapan cümleler kuruyor. Herneyse..artık taraflarla birebir.Dişe dişşş göze gözzzz
Kocamla birbirimizin huyunu yeni yeni öğreniyoruz ve malesef kavga ede ede öğrendik.
Anlaşamayanlara tavsiyem aşırı uç hatalar kusurlar yoksa sabredin. hani bazıları diyor kocamı başka kadınla konuşurken gördüm p.rno izlerken gördüm falan filan. onlara bişi diyemem ama böle huy suy tartışması varsa sabredin ve anlamaya çalışın karşılıklı. hele aileler için tartışıyorsanz kesinlikle ve kesinlikle bunu BIRAKIN.. değmiyor. ve emin olun aslada içinden çıkılmıyor. daha dün dedim, ailelerin evlatlarını sevmekten başka bi faydası yok bizlerin yuvasına. ağır bi cümle belki ama öyle. herkesin evladı bitanecik biricik. ben anneme desem beni savunur o annesine dese eşimi savunur. bu dünya böyle. kimse orta yol bulmaya gitmiyor. aileler iyi ki var hani başımızdan eksik olmasnılar ama içinize işinize bulaştırmayın hanımlar. ben bunu bilir bunu derim.
Hepinizede çooook çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Çok uzattım kusura bakmayın