Kilolu olmak ve sonrası... :(

üyeyim canım o kalori sitesine daha önce takip etmiştim orda şimdi tekrardan takibe başladım

şu yulafı nerden bulabilirim ki ben ya. herkes aynı şeyi söylüyor.

karatay diyeti yap

Ben burda cuma zayiflama yarismasindayim bibkamp gibi dürüstçe girrsen sayfalara kârlı cikarsin cuma zayiflama yarışması 7. Takım. Bi bak istersen . Istersende sana listemi atayim diyetisyenin verdiği.

sen beni anlatmışsın sanki bende ayın 16 dan beri diyetteyim akşamları 7 den sonra sadece meyve yiyebiliyorum bide kendi karışım yaptığımız çaylardan içiyorum.
şimdilik iyi gıdı yor bizde eşimle iddia ya girdik 1 ay içerisinde başarışı olursan kredi kartı benım:)
demek ki alışveriş en büyük hediye bize

Ben burda cuma zayiflama yarismasindayim bibkamp gibi dürüstçe girrsen sayfalara kârlı cikarsin cuma zayiflama yarışması 7. Takım. Bi bak istersen . Istersende sana listemi atayim diyetisyenin verdiği.
canım listeni at ben yarışmanın topiğine girdim hergün uğramam gerekiyor muş ama ben hafta sonu uğrayamam. bazen işim gereği sahada oluyorum uğramayamam.

marketlerde satılıyo meyvelısı falanda oluyo ben sabahları kahvaltıda yıyodum acayıp tok tutyo bırde cayı sekersız ıcersen gunluk aldıgın kalorı baya düşer ve aclık hıssetmezsın
ben 3 yıldır şekeri çıkardım çayımdan canım. marketlerdeki şekerli olmuyor mu canım şu cornflakes ler

evet canım aynen. bende yediklerime dikkat ediyorum bakalım karta kavuşacakmıyız

canım merhaba.ben 1 aydır nesfite başladım.hani şu sütlen yenilen.62 kiloydum.şuan 57 kiloyum.sabah bir kase yiyorum.kahavlatı niyetine.akşam yemeği yerine yiyorum.öğlen ne istersen ye çok aşırıya kaçmamak kaydıyla.aralarda meyve 1-2 parça bisküvi vs yiyorum..sadece haftasonu biraz kaçırdığım zamanlar oldu.buna rağmen 5 kilo verdim.inanılmaz tok tutuyor.ve şeker ihityacını karşılıyor.çikolata pasta çok severim şimdi canım istemiyor.mutlaka dene.benim boyum 165 2 kilo daha vericem.daha sonra normal yemek düzenime geçicem.ama 1 ay deneyebilirsin.

merhaba arkadaşım bundan 6 ayu öncesine kadar bende seninle aynı dertten muzdariptim taaaki 20 kg verene kadar.
dediğin gibi evlilik sonra aşırı kilo alınıyor. en son eşimin bir arkadaşının eşin ne zaman doğum yapacak gibi bir cümle kurması benim miladım oldu o gün o kadar çok ağladım ki eşim o kadar üzüleceğimi tahmin etmediği için söylemiş. daha sonra bursada bir diyetisyen var gülcan karpuz çok övgüsünü duymuştum korka korka aradım ücreti ne olursa olsun kurtulacaktım kilolardan. evde çok defa denedim kilo vermeyi ama hep erteledim hep bozdum diyeti.Allahtan çok makul bir f.yat verdiler :) 15 temmuzda ilk randevuma gitmiştim 82 kilo ile :) şimdi 62 kiloyum.bebek istiyorum bir 3 kilo daha vermeye çalışıyorum o yüzden.inşallah sende başarırsın.kilo verdikten sonra eşim benimle daha çok ilgilenmeye başladım çok fena bozuldum ''sen meğer beni o halimle beğenmiyormuşsun o yüzden ilgilenmiyormuşşsun benimle'' diye triplere girdim üzüldüm çok. ama sonra oturdum düşündüm yasemin hiç kocana kızma bütün suç sende dedim. o zamanlar da kilolarım ben farkında olmadan çok ama çok mutsuz etmiş beni sinirli aynaya bile bakmak istemeyen bir tip olmuşum. e haliyle adam yanıma yaklaşamaz hale gelmiş patlamaya hazır bomba gibiymişim çünkü :) bunları ancak idrak edebiliyormuşum. şimdi çok çok çooooooook mutlu bir insan oldum. eşimle ilişkimiz daha da güzelleşti, özgüvenim yerime geldi. eşimin yanında üstümü bile değiştiremezdim. şimdi cart diye soyunuyorum ''kız napıon abdestimi bozcan ''diyip başka tarafa bakıo sana tavsiyem arkadaşım varsa imkanın bir diyetisyenden yardım al öyle daha sağlıklı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…