Kilolu olmak ve sonrası... :(

canım seni ayakta alkışlıyorummmm vay efendim vay vay harikasın yaa ben kg nasıl gitcek diye düşünürken sen bunu başarmışsın tebrikler

Aslında diyet yaparak kendinize eziyet etmenizi pek tavsiye etmem.Böyle söylediğime bakmayın ben sadece aç kalarak zayıflayanlardanım ama,bir komşumuz var annemin arkadaşı.Diyetsiz Saaaaadece günde 2buçuk saat sporla (spor salonunda hoca eğitmenliğinde) 3 ayda 90 kilodan 67'ye indi TAVSİYE EDERİİİM

nasıl yapılıyor elma diyeti. benim elma yiyince midem kazınıyor ya millet elma ye tok tutar diyor nasıl oluyor anlamıyorum
Sabah iki dlm kepekli ekmek
Domates salatalık
Beyaz peynir birkaç zeytin
İki saat arayla yeşil elma yeşil çay elma diyeti var bu sitede oraya bi göz at acayip kilo verenler var hem motivasyonun artar gaza gelirsinacıkma konusunda endişelenme benim 5. Günüm ilk iki gün biraz zor geçti yinede açlık hissetmedim yeşil çaydan sonraki günler vızzx geliyor hadi kolay gelsin inşaallah ineriz istediğimiz kiloya

benimde ilk günüm zordu ama artık rahatım allahın izniyle o kilolar gidecek

ben ve minyonluk kvde 1.80 boyunda kadın mı olur diye ezmeye çalışmıştı beni Allahtan eşim benden uzun

Eşinizde 1,90 filandır o zaman. Abooovvv bebeiş 90 cm doğar herhalde İnsan uzun boylu diye ezilirmiymiş ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…