- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
-
- Konu Sahibi musmutluluk
uygula canım hepimiz birlikte kilo verelim tek başına çekilmiyor bu diyet denen illetAmaaa aylarca kilomu koruduktan sonra (arada 2 3 kilo daha verdim) uc aydir asiri derece serbetli tatli yemeye baslayinca kilo aldim tabi ben de bi takima girip tekrar uygulamayi düşünüyorum bakalım :)
canım seni ayakta alkışlıyorummmm vay efendim vay vayŞu an imzamı değiştiremiyorum eski tickerım var ama ben de eylül ayından bu yana tam 33 kilo verdim.
Boyum 1.78, 105.5 kg idim 72.5 kg yum şu an. Hedefim 65 kg olmak. Diyetisyene gittim ve onun sözünden çıkmadım, hala daha devam ediyorum. Ben günde iki öğün yiyen bir insandım, günde 6-7 öğün yiyerek verdim 33 kiloyu, yani ana mantık az az sık sık yemek ve beslenme düzenini sürekliliğini sağlayabileceğin bir şekilde değiştirmek.
Bana en çok sorulan soruyu da cevaplayayım şimdiden: Hayır spor yapmadım(yaptığım sayılıdır) ve hayır doğum yaptığım halde kollarım hariç sarkma yaşamadım. Çok yoğun bir işim var ve 1 yaşında bir bebeğim var, sürekli hareket halinde olmam etki etti mi bilemiyorum :)
canım seni ayakta alkışlıyorummmm vay efendim vay vayharikasın yaa ben kg nasıl gitcek diye düşünürken sen bunu başarmışsın tebrikler
evet canım deneyeceğim hayırlısı ile bakalımTeşekkür ederim, siz de başarabilirsiniz :)
Gereken sadece kararlılık ve irade.
canım 15 yıl yüzdüm düzenli olarak.kasta var biraz bu yüzden.çok zayıf durmuyorum ben.65 kilo gibi duruyorum :)Vuhuuu 1.80'e 61 kilo süperBen de 1,73'e 60 kiloyum ama ben de çok zayıf duruyor. Nasıl kemik varmış siz de
Sabah iki dlm kepekli ekmeknasıl yapılıyor elma diyeti. benim elma yiyince midem kazınıyor ya millet elma ye tok tutar diyor nasıl oluyor anlamıyorum
seninki daha güzelmiş canımBen yediğimden kısmadan sporla zayıflıyorum
Daha güzel
benimde ilk günüm zordu ama artık rahatım allahın izniyleSabah iki dlm kepekli ekmek
Domates salatalık
Beyaz peynir birkaç zeytin
İki saat arayla yeşil elma yeşil çay elma diyeti var bu sitede oraya bi göz at acayip kilo verenler var hem motivasyonun artar gaza gelirsinacıkma konusunda endişelenme benim 5. Günüm ilk iki gün biraz zor geçti yinede açlık hissetmedim yeşil çaydan sonraki günler vızzx geliyor hadi kolay gelsin inşaallah ineriz istediğimiz kiloya
canım 15 yıl yüzdüm düzenli olarak.kasta var biraz bu yüzden.çok zayıf durmuyorum ben.65 kilo gibi duruyorum :)
verdiğin bilgiler için sağol canım çok teşekkür ederim
ben ve minyonlukBen sizi hep minyon tipli hayal etmiştim ne alakaysa1,80 duyunca kaldım
78,4 KG ma düşmüşüm çok hızlımı gidiyor senceBişey değil canim
78,4 KG ma düşmüşüm çok hızlımı gidiyor sence
ayyy inşallah böyle giderIlk gunler ödem attigin için normaldir bence
ben ve minyonlukkvde 1.80 boyunda kadın mı olur diye ezmeye çalışmıştı beni Allahtan eşim benden uzun