Kilolu olmak ve sonrası... :(

Şu an imzamı değiştiremiyorum eski tickerım var ama ben de eylül ayından bu yana tam 33 kilo verdim.
Boyum 1.78, 105.5 kg idim 72.5 kg yum şu an. Hedefim 65 kg olmak. Diyetisyene gittim ve onun sözünden çıkmadım, hala daha devam ediyorum. Ben günde iki öğün yiyen bir insandım, günde 6-7 öğün yiyerek verdim 33 kiloyu, yani ana mantık az az sık sık yemek ve beslenme düzenini sürekliliğini sağlayabileceğin bir şekilde değiştirmek.

Bana en çok sorulan soruyu da cevaplayayım şimdiden: Hayır spor yapmadım(yaptığım sayılıdır) ve hayır doğum yaptığım halde kollarım hariç sarkma yaşamadım. Çok yoğun bir işim var ve 1 yaşında bir bebeğim var, sürekli hareket halinde olmam etki etti mi bilemiyorum :)
canım seni ayakta alkışlıyorummmm vay efendim vay vay :KK55: harikasın yaa ben kg nasıl gitcek diye düşünürken sen bunu başarmışsın tebrikler:KK25:

Aslında diyet yaparak kendinize eziyet etmenizi pek tavsiye etmem.Böyle söylediğime bakmayın ben sadece aç kalarak zayıflayanlardanım ama,bir komşumuz var annemin arkadaşı.Diyetsiz Saaaaadece günde 2buçuk saat sporla (spor salonunda hoca eğitmenliğinde) 3 ayda 90 kilodan 67'ye indi :KK75::KK75::KK75: TAVSİYE EDERİİİM :KK73:

nasıl yapılıyor elma diyeti. benim elma yiyince midem kazınıyor ya millet elma ye tok tutar diyor nasıl oluyor anlamıyorum :KK67:
Sabah iki dlm kepekli ekmek
Domates salatalık
Beyaz peynir birkaç zeytin
İki saat arayla yeşil elma yeşil çay elma diyeti var bu sitede oraya bi göz at acayip kilo verenler var hem motivasyonun artar gaza gelirsin:KK60:acıkma konusunda endişelenme benim 5. Günüm ilk iki gün biraz zor geçti yinede açlık hissetmedim yeşil çaydan sonraki günler vızzx geliyor hadi kolay gelsin inşaallah ineriz istediğimiz kiloya

Sabah iki dlm kepekli ekmek
Domates salatalık
Beyaz peynir birkaç zeytin
İki saat arayla yeşil elma yeşil çay elma diyeti var bu sitede oraya bi göz at acayip kilo verenler var hem motivasyonun artar gaza gelirsin:KK60:acıkma konusunda endişelenme benim 5. Günüm ilk iki gün biraz zor geçti yinede açlık hissetmedim yeşil çaydan sonraki günler vızzx geliyor hadi kolay gelsin inşaallah ineriz istediğimiz kiloya
benimde ilk günüm zordu ama artık rahatım allahın izniyle :KK55: o kilolar gidecek :KK11:

ben ve minyonluk :-) kvde 1.80 boyunda kadın mı olur diye ezmeye çalışmıştı beni :KK34: Allahtan eşim benden uzun :KK73:

:KK57::KK57::KK57: Eşinizde 1,90 filandır o zaman. Abooovvv bebeiş 90 cm doğar herhalde :KK51: İnsan uzun boylu diye ezilirmiymiş ya.

X