Kilolar Firarda 😎

standart en aşağı fiyat bu oluyormuş gülüm, eğer uzman psikolog değilse tabi, uzamansa ve çok tanınan biri olursa bir kaç bine çıktığını biliyorum gülüm ,istersen kız kardeşime sorayım aile danışmanlığı yapıyor online olarak sana yardımcı olur mu sen de benim kardeşimsin ona göre fiyat söylesin saatler sana uygun saatlere olur mu diye
yakın olsak var yaaaa muhabbet eder gibi ne var ne yok hepsini atardık giderdi, ama benim ki kendi kendime öğrendiklerim, profesyonel sertifikalı ya da diplamalıların yerini tutmaz büyük ihtimal ama bence biz birbirimize iyi gelirdik yaaa

Pazartesi aksami yola cikcaz. Sali sabah ancak baslayabilirjm yeniden
Hadi hayirlisi cnm
Cok guzel olmus. Hayirli olsun canim
Sagol cnm
Tamamdır anlaştık canım

Ellerine sağlık kuzum

Hayırlı olsun kuzum
Sagol cnm
hayırlı olsun cnm

Tessekuerler
Guzel menu ortim spor da var
İyi aksamlar kızlar.iki gündür rahatsızdım gelemedim hepinizi cok özledim.Yarın anlatacağım hepinizi öpüyorum
Canim bugunde ugramadin nerelerdesin oglun nasıl oldu
Pnrrr-12 hayırlı olsun canım yeni ismin Paylaşılacak gibi değil menüm valla yedim de yedim
sagol canim
Aboww hergun oyle yeme telafi et ki artilar gelmesin canimm
Pnrrr-12 hayırlı olsun canım

Geçmiş olsun canım. İns şimdi daha iyisindir ins.

Ayy gerçekten ani ölüm çok daha zorrr

Başınız sağolsun canim mekanı cennet olsun
Sagolans cnm sen nerelerdesn gorunmuyorsun iyimisin
Yaa ne iyi kalplisin abla
hoşuma giden hikayelerden bu ara yine karşıma çıkınca iki sayfada da paylaşayım dedim :)
Cok guzeldi hikaye bayildm, gercekten oyle 5 dk sonra bile ne olacagi belirsiz. Herzaman derim hayirlisiysa olsn bazen cok istedigimiz ama olmiyan birsey icin uzuluruz ama belki bizim icin hayırlı degildir.
Gunaydn cnm nasilsin
Teşekkür ederimaynen öyle devam edemezsek kalacağız bir yerlerde
Iyi yolculuklar ortim yola devammi yoksa durdunuzmu biyerde

aa aşırı yoğun olunca çok normal gülüm ne zaman sakinleyip 2 gün dinlensen zehir gibi yine tıkır tıkır işliyor hafıza

kızlar ya ben blender seti almak istiyorum, en kalitelisinin Tefal olduğunu düşünüyorum ama daha uygun fiyatlı ve aynı kalitede blender seti tavsiyeniz var mı
yoksa tefal alacağım
ben fakir markanınkini senelerdir kullanıyorum baya sık da kullanırım çok memnunum gülüm

senin bebe büyüyne kadar havayı güneşli görseniz evi öylesine toplayıp hep dışarı çıkacaksınız gülüm kaçarın yok:)

güzel bakan güzel görür gülüm benim yaaa
cidden olmadı diye üzülüp sonradan o kadar çok şeyin aslın da benim için çok hayırlı olduğunu fark ettim ki , artık hep biliyorum mutlaka daha hayırlısı olacak beklemek lazım ne kadar güzel hep hayırlısını istemek

buyur canım
kızlar rokoko cum benim öbür sayfama geldi o grubun üyesi cıslarla coslarla kilo vericez inşallah
senin arkadaşınsaa bizim de arkadaşımız olur :)
Rokoko_ hoş geldin gülüm ben de bu sayfaya arada cee yapıp sohbet etmeye geliyorum

ayy tutmayın beniii gidip ehliyete yazılıp gün boyu araba kullanasım vaaarrrrr
siz hala yolda mısınız gülüm , yemek yemiycem demişsin yol da çok yorar hafif de olsa yesen mi azıcık
yoldayız az kaldı ama öğlen biraz yediğim için şimdi yemeyeceğim if tarzı besleniyorum bugün sabah 6da kahvaltı da etmiştim

Ay öyle miiii

Mesela şu anda acıktım ama yemeyeceğim daha bir şey su içiyorum sürekli
evet cnm çok severim orayı
yaa ama yol da yorar cnm ya
senin arkadaşınsaa bizim de arkadaşımız olur :)
Rokoko_ hoş geldin gülüm ben de bu sayfaya arada cee yapıp sohbet etmeye geliyorum

ayy tutmayın beniii gidip ehliyete yazılıp gün boyu araba kullanasım vaaarrrrr
siz hala yolda mısınız gülüm , yemek yemiycem demişsin yol da çok yorar hafif de olsa yesen mi azıcık
aynen cnm artık sen sür o 1 kiloyu sen ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…