standart en aşağı fiyat bu oluyormuş gülüm, eğer uzman psikolog değilse tabi, uzamansa ve çok tanınan biri olursa bir kaç bine çıktığını biliyorum gülüm ,istersen kız kardeşime sorayım aile danışmanlığı yapıyor online olarak sana yardımcı olur mu sen de benim kardeşimsin ona göre fiyat söylesin saatler sana uygun saatlere olur mu diyeekim2009 canım mailime dönüş yapmışlar seans ücreti 350 TL en az 3 seans sonrası değişimi görürsünüz falan dediler ama o da 950 TL diyor
online danışmanlıkta da istediğim saatleri söyledim bize aslında şu şu saatler uygun deyip bambaşka bir gün ve saat söyledi ki çalıştığım için her gün her saat uygun değil bana
biraz çok tok satıcı gibi konuşuyor kadın çok içime sinmedi gibi
ahh keşke yakın olsam sana da seninle konuşsam senden destek alsam ne iyi gelirdin bana
Hadi hayirlisi cnmPazartesi aksami yola cikcaz. Sali sabah ancak baslayabilirjm yeniden
Sagol cnmCok guzel olmus. Hayirli olsun canim
Sagol cnmTamamdır anlaştık canım
Ellerine sağlık kuzum
Hayırlı olsun kuzum
Tessekuerlerhayırlı olsun cnm
Guzel menu ortim spor da var
Canim bugunde ugramadin nerelerdesin oglun nasıl olduİyi aksamlar kızlar.iki gündür rahatsızdım gelemedim hepinizi cok özledim.Yarın anlatacağım hepinizi öpüyorum
Sagolans cnm sen nerelerdesn gorunmuyorsun iyimisinPnrrr-12 hayırlı olsun canım
Geçmiş olsun canım. İns şimdi daha iyisindir ins.
Ayy gerçekten ani ölüm çok daha zorrr
Başınız sağolsun canim mekanı cennet olsun
Yaa ne iyi kalplisin abladanışmanlık veren yer artık çoğaldı ücretleri de pek güzel , önce de dediğim gibi bence herkes kendi kendine öğrenip uygulayabilir ve güzel yanı her şey için kullanabiliyorsun sinirin baş ağrın gömülü duygular yanlış yerleşmiş inançlar için
geçen sene oğlumun arkadaşının ablası , beni kardeşinden duymuş ısrarla görüşmek istedi virüs de var hem kız da çalışıyor çok ısrara edince , işten de çıkmış 1 haftadır evdeymiş ( 3 ay sonrası ) tamam dedim gelsin konuşalım, geldi 19 yaşın da bir sürü duygusal sıkıntısı var anne baba boşanmış kendi ayrı evde v.s. kızcağız kendini kurtarmak için deli gibi çalıştığı işten aldığı parayı EFT danışmanına harcıyor 4 seans gitmiş faydasını görmeye başladım diyor benimle 1 saat konuşacaktı 3.5 saat konuştuk çok sorusu vardı( eşim eve geldikten yarım saat sonra gitti) , kıza dedim bak ben danışman değilim sertifikam v.s. yok ben sadece çok okuyup araştırarak kendimi ruhen ve bedenen iyileştirmek isteyen kendi halin de biriyim dedim ,sadece öğrendiklerimi paylaşabilirim , uzman kişilerin desteği ile benim sohbetimi sakın bir tutma gülüm dedim , giderken bana resmen aydınlandım ve şu an kendimi hafiflemiş çok mutlu hissediyorum uzun süredir böyle hissetmemiştim demesi beni de çok mutlu etti
genç yaşın da ayy gece 12 ye kadar pastanede çalışıyorum o parayı niye danışmana vereyim dememiş belki o sene tüm sıkıntılarını atıp geri kalan ömrün de huzurlu mutlu olacak , kendimiz başaramıyorsak, yardım isteyebilmek de çok güzel bence , bizim toplum da yardım istemek sanki kötü bir şeymiş gibi algı vardı eskiden şimdi o kadar da yok çok şükür
Cok guzeldi hikaye bayildm, gercekten oyle 5 dk sonra bile ne olacagi belirsiz. Herzaman derim hayirlisiysa olsn bazen cok istedigimiz ama olmiyan birsey icin uzuluruz ama belki bizim icin hayırlı degildir.hoşuma giden hikayelerden bu ara yine karşıma çıkınca iki sayfada da paylaşayım dedim :)
Gunaydn cnm nasilsinGünaydın
Iyi yolculuklar ortim yola devammi yoksa durdunuzmu biyerdeTeşekkür ederimaynen öyle devam edemezsek kalacağız bir yerlerde
aa aşırı yoğun olunca çok normal gülüm ne zaman sakinleyip 2 gün dinlensen zehir gibi yine tıkır tıkır işliyor hafızaHaklısın canim,amin inşallah
Abla ben yakın zamanda yaptırdım düşük değil çok fazla ama ben öncesinde ağır kansızlık yaşamıştım, tiroit nodüllerini onun tetiklediğini düşünüyorum ve beni aşırı etkilemişti, şimdi yok çok şükür ama yoğunluktan sanırım herşeyi unutuyorum
Olsun canım sen bırakma devam et, evet regliden dolayı bir de dün öğlen arası arkadaşlarla oldu böyle gecti maalesef
Hos bulduksade türk kahvesi içerim
sen 60lara indin benden de eksi geliyor canımmBugun buralar cok sessiz firtina oncesi sessizligi mi acaba
Devam canım adapazarına geldik zaten ben de kullanınca babam yorulmadıIyi yolculuklar ortim yola devammi yoksa durdunuzmu biyerde
Ben de en son 13.30 da yedim belki benden de bi eksi gelir he
ben fakir markanınkini senelerdir kullanıyorum baya sık da kullanırım çok memnunum gülümkızlar ya ben blender seti almak istiyorum, en kalitelisinin Tefal olduğunu düşünüyorum ama daha uygun fiyatlı ve aynı kalitede blender seti tavsiyeniz var mı
yoksa tefal alacağım
hay maşallah hoş gelmiş sefa gelmiş 60 lı rakamlar , tebriklerin hepsi sana darısı da banaa:))Canimm dun hicbi sey yemedim menude yazdiklarimdan baskabugun 70 in altini gordum sonunda
cidden mi o yüzden mi benim koca her memlekete gidince 1 kilo veriyorAy ben üstümden araba kullanma görevini attım sonra karşıma instada 1 saat araba kullanmak 200 kalori gönderisi çıktıdedim baba geç kenara
oyy ananemin memleketiDevam canım adapazarına geldik zaten ben de kullanınca babam yorulmadı
inşallahhhBen de en son 13.30 da yedim belki benden de bi eksi gelir he
senin bebe büyüyne kadar havayı güneşli görseniz evi öylesine toplayıp hep dışarı çıkacaksınız gülüm kaçarın yok:)Merhaba kızlar bugun zaman bulamadm gelemedim buraya. Gece 2 de uyuynca sabah 11bucuk uyandk sonra kahvalti telasi evi toparla derkn komsular parka iniyormus bende indim oglan oynadi market ugrayp eve geldm corba icti smdi oturdk. Uyuycak gbi insallah uyursa spor yapacagm.
Ay öyle miiiioyy ananemin memleketi
inşallahhh
Ahahahahha olabilir valla ablacımcidden mi o yüzden mi benim koca her memlekete gidince 1 kilo veriyor
güzel bakan güzel görür gülüm benim yaaaHadi hayirlisi cnm
Sagol cnm
Sagol cnm
Tessekuerler
Guzel menu ortim spor da var
Canim bugunde ugramadin nerelerdesin oglun nasıl oldu
sagol canim
Aboww hergun oyle yeme telafi et ki artilar gelmesin canimm
Sagolans cnm sen nerelerdesn gorunmuyorsun iyimisin
Yaa ne iyi kalplisin abla
Cok guzeldi hikaye bayildm, gercekten oyle 5 dk sonra bile ne olacagi belirsiz. Herzaman derim hayirlisiysa olsn bazen cok istedigimiz ama olmiyan birsey icin uzuluruz ama belki bizim icin hayırlı degildir.
Gunaydn cnm nasilsin
Iyi yolculuklar ortim yola devammi yoksa durdunuzmu biyerde
senin arkadaşınsaa bizim de arkadaşımız olur :)
buyur canım
kızlar rokoko cum benim öbür sayfama geldi o grubun üyesicıslarla coslarla kilo vericez inşallah
ayy tutmayın beniii gidip ehliyete yazılıp gün boyu araba kullanasım vaaarrrrrAhahahahha olabilir valla ablacım
ayy tutmayın beniii gidip ehliyete yazılıp gün boyu araba kullanasım vaaarrrrr
siz hala yolda mısınız gülüm , yemek yemiycem demişsin yol da çok yorar hafif de olsa yesen mi azıcık
evet cnm çok severim orayıAy öyle miiii
Mesela şu anda acıktım ama yemeyeceğim daha bir şey su içiyorum sürekli
senin arkadaşınsaa bizim de arkadaşımız olur :)
Rokoko_ hoş geldin gülüm ben de bu sayfaya arada cee yapıp sohbet etmeye geliyorum
aynen cnm artık sen sür o 1 kiloyu sen verayy tutmayın beniii gidip ehliyete yazılıp gün boyu araba kullanasım vaaarrrrr
siz hala yolda mısınız gülüm , yemek yemiycem demişsin yol da çok yorar hafif de olsa yesen mi azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?