Kilolar Firarda 😎

Evet yoruldum birazcık leblebi attım ağzıma bi de güneşe karşı araba kullandım çarpıldım resmen hala başım ağırıyor
iyi yapmışsın cnm naneli limonlu yeşil çayını iç dinlendirir suyunu da
ben de yemeyi kapattım inşallah dedim 2.5 kilo gitti 1 haftaya tamamlayayım

iyi yapmışsın cnm naneli limonlu yeşil çayını iç dinlendirir suyunu da
ben de yemeyi kapattım inşallah dedim 2.5 kilo gitti 1 haftaya tamamlayayım
Ya yeşil çayım yok yanımdaiyi yaptın canım afiyet olsun. Bi tane çay var herby detox diye ondan alacağım ödemi çok iyi attırıyormuş

buyur canım
kızlar rokoko cum benim öbür sayfama geldi o grubun üyesi cıslarla coslarla kilo vericez inşallah
Rokoko_ hosgeldin cnm ne guzel yiyerek verin insallah
sen 60lara indin benden de eksi geliyor canımm Pnrrr-12 de verdi sanırım
Evet cnm az da olsa eksideym yarina daha guzel olur insallah
Devam canım adapazarına geldik zaten ben de kullanınca babam yorulmadı
Oh oh ne iyi cnm sag saglim varin insallah
senin bebe büyüyne kadar havayı güneşli görseniz evi öylesine toplayıp hep dışarı çıkacaksınız gülüm kaçarın yok:)
Aynenn oylee ablam sikayetci deglm disarda olmayi gezmeyi bende seviyorm ev isi yemek olmasa keske de daha cok dursak
evet ya cok șükür

kızlar ya ben blender seti almak istiyorum, en kalitelisinin Tefal olduğunu düşünüyorum ama daha uygun fiyatlı ve aynı kalitede blender seti tavsiyeniz var mı
yoksa tefal alacağım
Canım ben kaç kez set aldım hiç birinden memnun kalmadım, sonuncisuda bozuldu, blender sağlam ama mikser bozuldu bundan sonra ayrı ayrı alacağım şet almayacağım...hatta mutfağımi yaptırayım standli mikser alacağım bayılıyorum onlara
Ay ben üstümden araba kullanma görevini attım sonra karşıma instada 1 saat araba kullanmak 200 kalori gönderisi çıktıdedim baba geç kenara
Kız deme, köyde olduğum zaman arabayla gidip geliyorum ise kafadan bir saat spor ekleyim mi ben
aa aşırı yoğun olunca çok normal gülüm ne zaman sakinleyip 2 gün dinlensen zehir gibi yine tıkır tıkır işliyor hafıza
Haklısın abla ya ama hiç fırsat kalmıyor ki

Ya valla mantığını anlamadım bi gaza debriyaja basmakla nasıl kalori yakıyoruz

İnşallah canım

Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel menu canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun

Canım bence gayet güzel bir menü olmuş yine. 2 tanecik kurabiye de olsun artık. Zaten çok dikkat ediyorsun.

Ben bugün pasta yedim. Valla zaten kafa bırakmıyor çocuklar bir de hastalanınca daha de beter oluyorlar.
Yine küçük çaplı bir sinir krizi geçirtti küçük olan. Gönderdim yatağa ama aralıksız öksürük sesi buraya geliyor. Dur gideyim de menümü yazayım. 2 gündür süperdi ama bugün işte o sinir anında dağıttım yine

Hos bulduk sağol

canım hg tekrar ben eksiye geçtim bugün 100 grla :) yarına ne gelicek bakalım di mii kurabiye de hesaplı zaten
canım afiyet olsun doğumgünü mü
oy kıyamam şuruplarını içir annesi çok geçmiş olsun

oo çiklat parçalı ekmek gurmeyizzz canım afiyet olsun çocuklar hasta olunca kafanı toparlayamadın tabii,iyileşsin de bebişler yeter ki yürüyüş güzel amaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…