• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Kiz kayipsin napiyon eksi gelecekmi yarin de bakiyimm
Valla hala tam moda giremedim. Regl oldum dün.Ben de bekliyorum yarını merakla. Ama bu defa devam edicem. Bırakmıcam merak etme kuzum. Bu sene aşırı yoruluyorum okulda. Tenefüsler 15 dk okula 8 de gidip 4 te çıkıyorum. Eve gelince de hiç dinlenemiyorum.Hala tam alışamadım. Sırf ücretsiz izne çıkmak için yine çocuk yapmak istiyorum yeminle 😂 sende durum nasıl balım

Ya valla mantığını anlamadım bi gaza debriyaja basmakla nasıl kalori yakıyoruz🤣🤣
Hersey kalori yaktiriyor cnm mesela yemek yapmak utu yapmak vs diye biliyorm internette yaziyor ama onlar zatn gunlk kalori aliminin icinde bence
İyiyim canım şükür sen nasılsın
Bende iyiym cnm sagol gorunmuyorsnbu ara yine
Çok güzel canım afiyet olsun 😘😍

Güzel menu canım afiyet olsun 😘

Çok güzel canım afiyet olsun 😘😍
Sagol cnm
Motivasyonumu tam toparlayamadim halimde pek olmayinca pek gelemiyorum canim. Bugün dhaa iyiyim .
Anladm cnm yarn artı gelmez insllah cnm
14 ekim
06.00 : 2 avuç üzüm,1 paket altınbaşak bisküvi
Arada leblebi fındık 1 avuç
13.30 : 2 minik börek 4 minik köfte 3 avuç üzüm
Arada 1 avuç leblebi
Su : 3lt
Spor : 4000 adım 40p
@Valyrian Pnrrr-12 Pnrrr-12
Enazindan aksam olmamasi telafi edicektir cnm insallah afyt olsn

Valla hala tam moda giremedim. Regl oldum dün.Ben de bekliyorum yarını merakla. Ama bu defa devam edicem. Bırakmıcam merak etme kuzum. Bu sene aşırı yoruluyorum okulda. Tenefüsler 15 dk okula 8 de gidip 4 te çıkıyorum. Eve gelince de hiç dinlenemiyorum.Hala tam alışamadım. Sırf ücretsiz izne çıkmak için yine çocuk yapmak istiyorum yeminle 😂 sende durum nasıl balım
Yaa zor gercktn Allah kolaylik versin cnm, bana cocuk yetiyor aksam nasl bayilip uyuyorm anlamiyorm yani bide senin tatlıș gece de uyumuyor biraz duzeldi mi bari uykuları. Bende bu ara iyi gidiyor sukur yarnda 73leri gorursem cok daha motive olucamm. Tartidan cok olcu aldm spor artirdm bu hafta 1 aya olcu alip ona odaklancam tartida en ufak artida deli gbi yiyorm sinirime cunki 3 aydir boyle geciyor iki geri bi ileri yapiyorm yani

Yaa zor gercktn Allah kolaylik versin cnm, bana cocuk yetiyor aksam nasl bayilip uyuyorm anlamiyorm yani bide senin tatlıș gece de uyumuyor biraz duzeldi mi bari uykuları. Bende bu ara iyi gidiyor sukur yarnda 73leri gorursem cok daha motive olucamm. Tartidan cok olcu aldm spor artirdm bu hafta 1 aya olcu alip ona odaklancam tartida en ufak artida deli gbi yiyorm sinirime cunki 3 aydir boyle geciyor iki geri bi ileri yapiyorm yani
Ben spor yapabilsem sorunu çözücem de spora vaktim kalmıyor. Haftada 1 ya da 2 ancak. Olacak ama inşallah. Bu defa biraz zaman alacak ama yapacak bi şey yok😄

11.10.2021
08.10
Yarım dilim ekmek, 1 Tk labne,5 zeytin,1 çk reçel

12.30
2 yumurta ile domatesli omlet, 5 zeytin, 1 TK tereyağı ve reçel, 1 dilim ekmek

16.00 sade kahve
18.00 1 kepçe tarhana çorbası, 2 sk fırın kabak, yoğurt,yarım dilim ekmek,3 biber turşusu

19.00 2 hurma
Şu: 2 lt. C Cagrihilal1

11 Ekim Menüm
Uyanınca sirkeli limonlu su
Tarçınlı türk kahvesi
14.00 1 dilim uno çiyalı ekmek,2 dilim kaşar peynir 7 zeytin 1 kırmızı biber şekersiz siyah çay
16.00 limonlu yeşil çay , 1 elmalı bar
19.30 120 gr hazır tavuk ızgara,iceberg domates salatalık zerdeçal
21.00 200 ml light sütle keçiboynuzlu türk kahvesi yapıcam yanında 3 ceviz yerim 🤗

2 lt su ,çaylar ve kahve de 1 lt toplam

Sporu da sonra atayım 😍

@Pain Killer

iyi gülüm çok şükür :KK74:
oğlan tekrar memlekete gitmişti geldi, ehliyeti aldı bu defa :) onla çene yapıyoruz ( ana oğul dedikodumuz bitmiyor) 1.5 aydır taşındık ama kitap kolilerimiz hala duruyordu 14 koliii, sonun da kitaplık için kırılan raf desteklerini aldık da monte etti baba oğul kanepe ayakları zarar görmüştü onları da değiştiler , ben de kolileri boşalttım bu gün de batan toz topak olan yerleri temizledim rahatladım
sen ne yapıyorsun nasılsın gülüm
diğer sayfaya yetişemiyorum hepimizin çenesi güçlü galiba:KK48: arada gelsem de buraya bakamadım , bu cuma aldığım kiloları geri verirsem geleyim dedim de yok anacım üstüne aldım yüzüm tutmadı gelipte ben 2.5 kilo artıdayım demeye, siz de kilolar eriyordur inşallah

Peynirli yapmış🤣🤣yarın ne gösterecek bakacağız duruma göre dukan birası yapacağım daha fazla ödem toplamayayım diye🤣

Geliyorum birkaç güne kuzum olmuyor böyle 🤭 lenf nodlari hematolojide takipteydi 3 cm olunca boyun nodlari yaptırdık çok şükür temiz çıktı ama 1 aya yaygın bi süreçti çok zorladı Allah kimseye çocuğunun ameliyat haneye girişini göstermesin. Neyse ki geldi geçti🍀 boylar aynıydı hatta 1 gün arayla aynı kilo civarı girmiştik gruba Sen tabi Atı alan Üsküdar'ı geçti geliyorum bebeğim yakında ben de:KK55:

Allah şifa versin canım inşallah mühim bir şey yoktur oğlun nasıl oldu canım ?

Pnrrr-12 Pnrrr-12 hayırlı olsun canım 😘

Geçmiş olsun canım. İns şimdi daha iyisindir ins.

Ayy gerçekten ani ölüm çok daha zorrr😔😔😔

Başınız sağolsun canim mekanı cennet olsun🤲

Evet canım hele kış da geliyor,bayılırım brokoli karnabahar 😍ama benim evim yakın öğle arası geçerim eve 😍

Ay evet kasintilarim var ve ağrılarım çok fazla, ben de başlayım en iyisi

Çok geçmiş olsun canım, inşallah ciddi

Canım benim ya çok üzüldüm abin için, Allah sabır versin, bunun farkına varman çok güzel

Canım bayadir aklımdaydı, nasılsın ❤️😍

Çok üzüldüm,başınız sağ olsun canım :KK43: anı ölüm çok zor

Hadi hayirlisi cnm

Sagol cnm :KK36:

Sagol cnm :KK200:

Tessekuerler :KK200:

Guzel menu ortim spor da var :KK36:

Canim bugunde ugramadin nerelerdesin oglun nasıl oldu

:KK200:sagol canim
Aboww hergun oyle yeme telafi et ki artilar gelmesin canimm

Sagolans cnm sen nerelerdesn gorunmuyorsun iyimisin

Yaa ne iyi kalplisin abla

Cok guzeldi hikaye bayildm, gercekten oyle 5 dk sonra bile ne olacagi belirsiz. Herzaman derim hayirlisiysa olsn bazen cok istedigimiz ama olmiyan birsey icin uzuluruz ama belki bizim icin hayırlı degildir.

Gunaydn cnm nasilsin

Iyi yolculuklar ortim yola devammi yoksa durdunuzmu biyerde
Canlarım iyiki varsınız.Uzaklardaki görmeden sevdiğim kardeşlerim sağolun.
Bu hafta mental açıdan çöktüm.Allah beterinden korusun. hastalıklarla bogusanlara rabbim sifa versin.sanırım biraz fazla yordum kendimi.psikolojik olarak da yıprattım.Öyle bir halsizlik vardı ki üzerimde yerimden kalkmak istemiyorum.agrimayan yerim yok.Oglumun saç dokulmesi hızlandı.iki ayrı yerde daha başladı.okulda davranışları değişti.Kavgacı degildi.Gölgesiyle bile kavga ediyor.saçını saklamaktan stres oldu sanirim.Bugün dra gittik.tahlil verdik.yarın tekrar gideceğiz bakalım ne diyecek.Allah büyük.

14.10.2021
08.10
2 sahanda yumurta, 1 dilim ekmek, 1 ck reçel

11.00 sütlü kahve
12.30 köfteli salata( büyük tabak)

18.00
1 kepçe mercimek çorbası, 2 sk patlıcan yemeği,yarım dilim ekmek,2 hurma

Şu:2 lt
Adım: 4700 C Cagrihilal1
Guzel menu ortim guzel bi eksi goreceksin insallah bende guzel bir arti gorecegim heralde 🙈

Anladm cnm yarn artı gelmez insllah cnm
Pazartesiden beri tartilmadim🤦🏼‍♀️ne gelecek bana da sürpriz😂
Bu hafta mental açıdan çöktüm.Allah beterinden korusun. hastalıklarla bogusanlara rabbim sifa versin.sanırım biraz fazla yordum kendimi.psikolojik olarak da yıprattım.Öyle bir halsizlik vardı ki üzerimde yerimden kalkmak istemiyorum.agrimayan yerim yok.Oglumun saç dokulmesi hızlandı.iki ayrı yerde daha başladı.okulda davranışları değişti.Kavgacı degildi.Gölgesiyle bile kavga ediyor.saçını saklamaktan stres oldu sanirim.Bugün dra gittik.tahlil verdik.yarın tekrar gideceğiz bakalım ne diyecek.Allah büyük.
Kıyamam yaa. Sanada oğluna da.
Çocuklar acımasız yorum yapabiliyorlar o yaşlarda arkadaşlarından çekindi demek. Ama mutlaka tedavisi olacak ins. Rabbim şifa versin canım

Sende biraz rahatlamaya çalış canim. İnan hayat akıp gidiyor kısıtlama hicbirseyden kendini.

Tahlilleri güzel çıkar oglusunun ins.
Cansın♥️♥️♥️♥️
Selam kızlarr ben hamileyimmmmmm:skandal:
Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin canım😍

Son düzenleme:
Kizlar kusura bakmayın hastalıkla uğraşıyorum eşim acile kaldırıldı kaç gündür çocuklar alev ateş yaniyo ailecek dokuluyoruz covidi atlatamadik tam olarak en kısa zamanda dönüş yapicam
Geçmiş olsun canım 😔
Siz çivit gecireli olmamismiydi baya yeniden mi geçirdiniz yada ben yanlış mı hatirliyorum.
Rabbim şifa versin hepinize🤲🤲

Canım ya inşallah her şey yoluna varacak lütfen iyi ol güçlü ol yavrucuğuna da destek ol seni üzgün görünce o da çok üzülüyordur 😕

Ben spor yapabilsem sorunu çözücem de spora vaktim kalmıyor. Haftada 1 ya da 2 ancak. Olacak ama inşallah. Bu defa biraz zaman alacak ama yapacak bi şey yok😄
Seni cok iyi anliyorum ama az az gitsin hic gitmemesinden iyidir ben 3 aydir yerimde sayiyorm nekadar pismanim
Yaa canim Allah șifasini versin insallah saglık onrmli gercekten. Sende uzulme insallah yoluna giricek hersey. Vakit buldukca gel cnm sanada iyi gelicek insallah kafanı dagitmak :KK200:
Selam kızlarr ben hamileyimmmmmm:skandal:
Hayirliii olsun cnm neden skandall istemiyormudun yoksaa :confused:
Kizlar kusura bakmayın hastalıkla uğraşıyorum eşim acile kaldırıldı kaç gündür çocuklar alev ateş yaniyo ailecek dokuluyoruz covidi atlatamadik tam olarak en kısa zamanda dönüş yapicam
Allah șifa versin inșallah canım. Esin neden acilde cnm covittenmi:/

evet cnm çok severim orayı 😗
yaa ama yol da yorar cnm ya :KK43:

:KK60:

aynen cnm artık sen sür o 1 kiloyu sen ver 😂
ehliyetim de yok araba kullanmayı da bilmiyorum , öğrenmek de istemiyorum eşime özel şöför gibi hep sen kullanacaksın işte diyip gıcık bile ediyordum :)))

Back