- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.330
- 548
Çikolata parçalı ekmek ne kioo çiklat parçalı ekmek gurmeyizzz canım afiyet olsun çocuklar hasta olunca kafanı toparlayamadın tabii,iyileşsin de bebişler yeter ki yürüyüş güzel amaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çikolata parçalı ekmek ne kioo çiklat parçalı ekmek gurmeyizzz canım afiyet olsun çocuklar hasta olunca kafanı toparlayamadın tabii,iyileşsin de bebişler yeter ki yürüyüş güzel amaaaa
baton kek şeklinde yapıyolar ve az şekerli,damla çikolata parçalı ekmek diye biliyorum cnm çörek gibiÇikolata parçalı ekmek ne ki
Hee şimdi o ekmek oluyor yani ben onu görmüşsem de kek diye yemişimdirbaton kek şeklinde yapıyolar ve az şekerli,damla çikolata parçalı ekmek diye biliyorum cnm çörek gibi
Kiz kayipsin napiyon eksi gelecekmi yarin de bakiyimmHee şimdi o ekmek oluyor yani ben onu görmüşsem de kek diye yemişimdir
Valla hala tam moda giremedim. Regl oldum dün.Ben de bekliyorum yarını merakla. Ama bu defa devam edicem. Bırakmıcam merak etme kuzum. Bu sene aşırı yoruluyorum okulda. Tenefüsler 15 dk okula 8 de gidip 4 te çıkıyorum. Eve gelince de hiç dinlenemiyorum.Hala tam alışamadım. Sırf ücretsiz izne çıkmak için yine çocuk yapmak istiyorum yeminle sende durum nasıl balımKiz kayipsin napiyon eksi gelecekmi yarin de bakiyimm
Hersey kalori yaktiriyor cnm mesela yemek yapmak utu yapmak vs diye biliyorm internette yaziyor ama onlar zatn gunlk kalori aliminin icinde benceYa valla mantığını anlamadım bi gaza debriyaja basmakla nasıl kalori yakıyoruz
Bende iyiym cnm sagol gorunmuyorsnbu ara yineİyiyim canım şükür sen nasılsın
Sagol cnmÇok güzel canım afiyet olsun
Güzel menu canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Anladm cnm yarn artı gelmez insllah cnmMotivasyonumu tam toparlayamadim halimde pek olmayinca pek gelemiyorum canim. Bugün dhaa iyiyim .
Enazindan aksam olmamasi telafi edicektir cnm insallah afyt olsn
Yaa zor gercktn Allah kolaylik versin cnm, bana cocuk yetiyor aksam nasl bayilip uyuyorm anlamiyorm yani bide senin tatlıș gece de uyumuyor biraz duzeldi mi bari uykuları. Bende bu ara iyi gidiyor sukur yarnda 73leri gorursem cok daha motive olucamm. Tartidan cok olcu aldm spor artirdm bu hafta 1 aya olcu alip ona odaklancam tartida en ufak artida deli gbi yiyorm sinirime cunki 3 aydir boyle geciyor iki geri bi ileri yapiyorm yaniValla hala tam moda giremedim. Regl oldum dün.Ben de bekliyorum yarını merakla. Ama bu defa devam edicem. Bırakmıcam merak etme kuzum. Bu sene aşırı yoruluyorum okulda. Tenefüsler 15 dk okula 8 de gidip 4 te çıkıyorum. Eve gelince de hiç dinlenemiyorum.Hala tam alışamadım. Sırf ücretsiz izne çıkmak için yine çocuk yapmak istiyorum yeminle sende durum nasıl balım
Ben spor yapabilsem sorunu çözücem de spora vaktim kalmıyor. Haftada 1 ya da 2 ancak. Olacak ama inşallah. Bu defa biraz zaman alacak ama yapacak bi şey yokYaa zor gercktn Allah kolaylik versin cnm, bana cocuk yetiyor aksam nasl bayilip uyuyorm anlamiyorm yani bide senin tatlıș gece de uyumuyor biraz duzeldi mi bari uykuları. Bende bu ara iyi gidiyor sukur yarnda 73leri gorursem cok daha motive olucamm. Tartidan cok olcu aldm spor artirdm bu hafta 1 aya olcu alip ona odaklancam tartida en ufak artida deli gbi yiyorm sinirime cunki 3 aydir boyle geciyor iki geri bi ileri yapiyorm yani
11.10.2021
08.10
Yarım dilim ekmek, 1 Tk labne,5 zeytin,1 çk reçel
12.30
2 yumurta ile domatesli omlet, 5 zeytin, 1 TK tereyağı ve reçel, 1 dilim ekmek
16.00 sade kahve
18.00 1 kepçe tarhana çorbası, 2 sk fırın kabak, yoğurt,yarım dilim ekmek,3 biber turşusu
19.00 2 hurma
Şu: 2 lt. C Cagrihilal1
11 Ekim Menüm
Uyanınca sirkeli limonlu su
Tarçınlı türk kahvesi
14.00 1 dilim uno çiyalı ekmek,2 dilim kaşar peynir 7 zeytin 1 kırmızı biber şekersiz siyah çay
16.00 limonlu yeşil çay , 1 elmalı bar
19.30 120 gr hazır tavuk ızgara,iceberg domates salatalık zerdeçal
21.00 200 ml light sütle keçiboynuzlu türk kahvesi yapıcam yanında 3 ceviz yerim
2 lt su ,çaylar ve kahve de 1 lt toplam
Sporu da sonra atayım
@Pain Killer
iyi gülüm çok şükür
oğlan tekrar memlekete gitmişti geldi, ehliyeti aldı bu defa :) onla çene yapıyoruz ( ana oğul dedikodumuz bitmiyor) 1.5 aydır taşındık ama kitap kolilerimiz hala duruyordu 14 koliii, sonun da kitaplık için kırılan raf desteklerini aldık da monte etti baba oğul kanepe ayakları zarar görmüştü onları da değiştiler , ben de kolileri boşalttım bu gün de batan toz topak olan yerleri temizledim rahatladım
sen ne yapıyorsun nasılsın gülüm
diğer sayfaya yetişemiyorum hepimizin çenesi güçlü galiba arada gelsem de buraya bakamadım , bu cuma aldığım kiloları geri verirsem geleyim dedim de yok anacım üstüne aldım yüzüm tutmadı gelipte ben 2.5 kilo artıdayım demeye, siz de kilolar eriyordur inşallah
Peynirli yapmışyarın ne gösterecek bakacağız duruma göre dukan birası yapacağım daha fazla ödem toplamayayım diye
Geliyorum birkaç güne kuzum olmuyor böyle lenf nodlari hematolojide takipteydi 3 cm olunca boyun nodlari yaptırdık çok şükür temiz çıktı ama 1 aya yaygın bi süreçti çok zorladı Allah kimseye çocuğunun ameliyat haneye girişini göstermesin. Neyse ki geldi geçti boylar aynıydı hatta 1 gün arayla aynı kilo civarı girmiştik gruba Sen tabi Atı alan Üsküdar'ı geçti geliyorum bebeğim yakında ben de
Allah şifa versin canım inşallah mühim bir şey yoktur oğlun nasıl oldu canım ?
Pnrrr-12 hayırlı olsun canım
Geçmiş olsun canım. İns şimdi daha iyisindir ins.
Ayy gerçekten ani ölüm çok daha zorrr
Başınız sağolsun canim mekanı cennet olsun
Evet canım hele kış da geliyor,bayılırım brokoli karnabahar ama benim evim yakın öğle arası geçerim eve
Ay evet kasintilarim var ve ağrılarım çok fazla, ben de başlayım en iyisi
Çok geçmiş olsun canım, inşallah ciddi
Canım benim ya çok üzüldüm abin için, Allah sabır versin, bunun farkına varman çok güzel
Canım bayadir aklımdaydı, nasılsın
Çok üzüldüm,başınız sağ olsun canım anı ölüm çok zor
Canlarım iyiki varsınız.Uzaklardaki görmeden sevdiğim kardeşlerim sağolun.Hadi hayirlisi cnm
Sagol cnm
Sagol cnm
Tessekuerler
Guzel menu ortim spor da var
Canim bugunde ugramadin nerelerdesin oglun nasıl oldu
sagol canim
Aboww hergun oyle yeme telafi et ki artilar gelmesin canimm
Sagolans cnm sen nerelerdesn gorunmuyorsun iyimisin
Yaa ne iyi kalplisin abla
Cok guzeldi hikaye bayildm, gercekten oyle 5 dk sonra bile ne olacagi belirsiz. Herzaman derim hayirlisiysa olsn bazen cok istedigimiz ama olmiyan birsey icin uzuluruz ama belki bizim icin hayırlı degildir.
Gunaydn cnm nasilsin
Iyi yolculuklar ortim yola devammi yoksa durdunuzmu biyerde
Guzel menu ortim guzel bi eksi goreceksin insallah bende guzel bir arti gorecegim heralde14.10.2021
08.10
2 sahanda yumurta, 1 dilim ekmek, 1 ck reçel
11.00 sütlü kahve
12.30 köfteli salata( büyük tabak)
18.00
1 kepçe mercimek çorbası, 2 sk patlıcan yemeği,yarım dilim ekmek,2 hurma
Şu:2 lt
Adım: 4700 C Cagrihilal1
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağ salim kucağınıza alınSelam kızlarr ben hamileyimmmmmm
Canım kumsalım Allah şifa versin hepinize çok geçmiş olsunKizlar kusura bakmayın hastalıkla uğraşıyorum eşim acile kaldırıldı kaç gündür çocuklar alev ateş yaniyo ailecek dokuluyoruz covidi atlatamadik tam olarak en kısa zamanda dönüş yapicam
Pazartesiden beri tartilmadimne gelecek bana da sürprizAnladm cnm yarn artı gelmez insllah cnm
Kıyamam yaa. Sanada oğluna da.Canlarım iyiki varsınız.Uzaklardaki görmeden sevdiğim kardeşlerim sağolun.
Bu hafta mental açıdan çöktüm.Allah beterinden korusun. hastalıklarla bogusanlara rabbim sifa versin.sanırım biraz fazla yordum kendimi.psikolojik olarak da yıprattım.Öyle bir halsizlik vardı ki üzerimde yerimden kalkmak istemiyorum.agrimayan yerim yok.Oglumun saç dokulmesi hızlandı.iki ayrı yerde daha başladı.okulda davranışları değişti.Kavgacı degildi.Gölgesiyle bile kavga ediyor.saçını saklamaktan stres oldu sanirim.Bugün dra gittik.tahlil verdik.yarın tekrar gideceğiz bakalım ne diyecek.Allah büyük.
Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin canımSelam kızlarr ben hamileyimmmmmm
Geçmiş olsun canımKizlar kusura bakmayın hastalıkla uğraşıyorum eşim acile kaldırıldı kaç gündür çocuklar alev ateş yaniyo ailecek dokuluyoruz covidi atlatamadik tam olarak en kısa zamanda dönüş yapicam
Canım ya inşallah her şey yoluna varacak lütfen iyi ol güçlü ol yavrucuğuna da destek ol seni üzgün görünce o da çok üzülüyordurCanlarım iyiki varsınız.Uzaklardaki görmeden sevdiğim kardeşlerim sağolun.
Bu hafta mental açıdan çöktüm.Allah beterinden korusun. hastalıklarla bogusanlara rabbim sifa versin.sanırım biraz fazla yordum kendimi.psikolojik olarak da yıprattım.Öyle bir halsizlik vardı ki üzerimde yerimden kalkmak istemiyorum.agrimayan yerim yok.Oglumun saç dokulmesi hızlandı.iki ayrı yerde daha başladı.okulda davranışları değişti.Kavgacı degildi.Gölgesiyle bile kavga ediyor.saçını saklamaktan stres oldu sanirim.Bugün dra gittik.tahlil verdik.yarın tekrar gideceğiz bakalım ne diyecek.Allah büyük.
Nasılsın tatlımCanım ya inşallah her şey yoluna varacak lütfen iyi ol güçlü ol yavrucuğuna da destek ol seni üzgün görünce o da çok üzülüyordur
Seni cok iyi anliyorum ama az az gitsin hic gitmemesinden iyidir ben 3 aydir yerimde sayiyorm nekadar pismanimBen spor yapabilsem sorunu çözücem de spora vaktim kalmıyor. Haftada 1 ya da 2 ancak. Olacak ama inşallah. Bu defa biraz zaman alacak ama yapacak bi şey yok
Yaa canim Allah șifasini versin insallah saglık onrmli gercekten. Sende uzulme insallah yoluna giricek hersey. Vakit buldukca gel cnm sanada iyi gelicek insallah kafanı dagitmakCanlarım iyiki varsınız.Uzaklardaki görmeden sevdiğim kardeşlerim sağolun.
Hayirliii olsun cnm neden skandall istemiyormudun yoksaaSelam kızlarr ben hamileyimmmmmm
Allah șifa versin inșallah canım. Esin neden acilde cnm covittenmi:/Kizlar kusura bakmayın hastalıkla uğraşıyorum eşim acile kaldırıldı kaç gündür çocuklar alev ateş yaniyo ailecek dokuluyoruz covidi atlatamadik tam olarak en kısa zamanda dönüş yapicam
ehliyetim de yok araba kullanmayı da bilmiyorum , öğrenmek de istemiyorum eşime özel şöför gibi hep sen kullanacaksın işte diyip gıcık bile ediyordum :)))evet cnm çok severim orayı
yaa ama yol da yorar cnm ya
aynen cnm artık sen sür o 1 kiloyu sen ver