• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ya halledersin canim sali'ya. Bence hatta yarın da bi keupstrasse yapın. Haftasonunu degerlendirin 😂
Ben bu hafta full böyle takılayım istersen 😄
Afiyet olsun canım, birazcık karbonhidratli olmuş ama senin yarından itibaren yine çok düzgün menüler yazacağını hepimiz biliyoruz.

Afiyet olsun canım açıklama yapmıssın diyecek bir şey yok. Suyu lütfen arttır, kilo vermede çok önemli.

Afiyet olsun canım, karbonhidrat bir tık fazla olmuş toplamda ama asıl sorun su. Bu yediklerin de mi hiç susatmadi seni. Kitap olayı bence de güzel oldu, kimse yazmıyor diye ben de yazmayı bırakmıştım.
Kaptanım malesef suyu artırmak benim için çok zor çünkü normal bir insandan çok daha sık gidiyorum tuvalete su içince. Aşırı aktif mesane deniyor. O yüzden sadece sabahtan akşama kadar evde olduğum günlerde bol su icebiliyorum.
Bende ip atlamaya basliycam ama direk iple qpora baslamak istrmedim
2 haftadir eliptik bisiklet yapiyodum
Vucut alismistirartik
ip aylamayada baslayabilirim

geis olsun insallah onemli biseyi yoktur

masalalh kaptanima😄
Insallah bu haftada kazanan takimdayim:)
Karsi takimin listesini inceleyim
Kilo olarak en ayakin kimse onu gozume kestiricem

Bugun menulerimiz benziyo
Tek fark ben 3 lahmacun yedim ama ev yapimiydi kucuk kucuktu
Sonradan menüne baktım da aynı gerçekten menülerimiz 😉 benimkiler de orta boydu aşırı büyük degildi. Eritmek için de aynı çabayı gösteririz inşallah 🙈

Günooo❤️🙂☀️
Cumartesi menüsü
13.00 kahvaltı
1 dilim peynir
1 yumurta
domates
1 dilim.borek
3_4 zeytin

16.00
Türk kahvesi
Maden suyu
1 mandalina
1 dilim börek

18.00
1 cokoprens
5-6 tahıl Cipsi
Gün kapanis akşam yok ❌
2 lt su
1000 adım
arke arke Boncuk2307 Boncuk2307

Bu tatili değerlendirmek istiyorum sahalara dönüs yapacağım.Biraz toparlamak için fırsat olarak görüyorum inşallah güzel sonuçlar alırım.Zararin neresinden dönersek kârdır.

Gün planı ☀️🙂
12.00 kahvaltı
Domates
Salatalik
5 zeytin
2 dilim.peynir

14.00 öğle
kahve 1 bardak su

16.00 ara öğün
Tavuk salata

18.00
10 tane fındık + yeşil çay

2.5 lt su
Bol hareket

Günaydın arkadaşlar günümüz güzel geçsin 🤩

Sabah aç karnına yürüyüş yapıldı, şimdi kahvaltı vakti. Maviş boncuklarim yiyip ictiklerimize dikkat ediyoruz, haftasonunu güzel kapatıyoruz 💃

Gözlerime inanamıyorum cumartesiye rağmen pizza pide pişi lahmacun mahmacun 🙃yok patates bile batmadı gözüme yani o kadar 😂😂 patatessiz bir şekilde güzel bir hafta bekliyorum canm 😘😘😘😘

Anlaşılan bu gün dışarıda geçmiş 😘 afiyet olsun canm bu hafta da güzel geçecek yarından itibaren tam gaz devam 🥰
Çünküm ödül ögünümu pazar kahvaltısına sakladım:KK70:ve kahvaltida pankek + patates kızartması vardi :KK23:lahmacun makinesini kutusuna koyup kaldirmisim , tezgah ustunde degilse drmek ki bu bir kac gun hamur isi yapmicam :KK64:yürüyüşümü yapayım, bugun 2 ogun yapayim bir de ağırlık antremani yapayim da sen bi gör :KK6::KK60:

18 ocak menü
10.30
4 yk menemen zeytin biraz bal tereyağ pynir bir dilim küçük 2 dilim ekmek
15.00 1 küçük dilim revani türk kahvesi
17.30 3 dilim pizza bir bardak kola
Spor yok
Su 2 litre
İlk günden hiç iyi olmadı bu menü 🙈
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes

İyi geceler 🤍

Afiyet olsun kaptanım 💙💙 ip başta yoruyor ama zamanla kondisyon artıyor 😘 bu gün kendi rekorumu 50-60 şeklinde atlayarak 700 yaparak kırdım ilk başlarda 100-200 atlasam ertesi gün bacaklar pert oluyordu

Aylık jübile yapılmış o zman 🤣🤣afiyet olsun canım🌼🌼
700 ne kaptanım 😲 aman dikkat et kendine.

Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese ❤️ ben bugün valiz hazırlayacağım. Yazın gitmiştim memleke en son iyi gelecek bize inşallah 🤗
İyi yolculuklar diliyorum canım, tatiliniz çok güzel geçsin inşallah🙏

Back