- 25 Ağustos 2019
- 61.143
- 114.247
- 698
- 30
Aç karna 1litre suyumu bitirdim bakkMenü diye biraz darlarım haberin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aç karna 1litre suyumu bitirdim bakkMenü diye biraz darlarım haberin olsun
Kolay gelsin canım .Aynı durum bende de var. Yarın öğle gibi çıkacağız yola inşallah.Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese ben bugün valiz hazırlayacağım. Yazın gitmiştim memleke en son iyi gelecek bize inşallah
Ben bu hafta full böyle takılayım istersenYa halledersin canim sali'ya. Bence hatta yarın da bi keupstrasse yapın. Haftasonunu degerlendirin
Kaptanım malesef suyu artırmak benim için çok zor çünkü normal bir insandan çok daha sık gidiyorum tuvalete su içince. Aşırı aktif mesane deniyor. O yüzden sadece sabahtan akşama kadar evde olduğum günlerde bol su icebiliyorum.Afiyet olsun canım, birazcık karbonhidratli olmuş ama senin yarından itibaren yine çok düzgün menüler yazacağını hepimiz biliyoruz.
Afiyet olsun canım açıklama yapmıssın diyecek bir şey yok. Suyu lütfen arttır, kilo vermede çok önemli.
Afiyet olsun canım, karbonhidrat bir tık fazla olmuş toplamda ama asıl sorun su. Bu yediklerin de mi hiç susatmadi seni. Kitap olayı bence de güzel oldu, kimse yazmıyor diye ben de yazmayı bırakmıştım.
Sonradan menüne baktım da aynı gerçekten menülerimiz benimkiler de orta boydu aşırı büyük degildi. Eritmek için de aynı çabayı gösteririz inşallahBende ip atlamaya basliycam ama direk iple qpora baslamak istrmedim
2 haftadir eliptik bisiklet yapiyodum
Vucut alismistirartik
ip aylamayada baslayabilirim
geis olsun insallah onemli biseyi yoktur
masalalh kaptanima
Insallah bu haftada kazanan takimdayim:)
Karsi takimin listesini inceleyim
Kilo olarak en ayakin kimse onu gozume kestiricem
Bugun menulerimiz benziyo
Tek fark ben 3 lahmacun yedim ama ev yapimiydi kucuk kucuktu
İyi yolculuklar bizde yarın yolcuyuz.Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese ben bugün valiz hazırlayacağım. Yazın gitmiştim memleke en son iyi gelecek bize inşallah
İyi yolculuklar canım şimdidenKolay gelsin canım .Aynı durum bende de var. Yarın öğle gibi çıkacağız yola inşallah.
Sagol canım sana da iyi yolculuklar inşallah güzel geçer tatilimizKolay gelsin canım .Aynı durum bende de var. Yarın öğle gibi çıkacağız yola inşallah.
Iyi yolculuklar canım size deİyi yolculuklar bizde yarın yolcuyuz.
Çünküm ödül ögünümu pazar kahvaltısına sakladımve kahvaltida pankek + patates kızartması vardi lahmacun makinesini kutusuna koyup kaldirmisim , tezgah ustunde degilse drmek ki bu bir kac gun hamur isi yapmicam yürüyüşümü yapayım, bugun 2 ogun yapayim bir de ağırlık antremani yapayim da sen bi görGözlerime inanamıyorum cumartesiye rağmen pizza pide pişi lahmacun mahmacun yok patates bile batmadı gözüme yani o kadar patatessiz bir şekilde güzel bir hafta bekliyorum canm
Anlaşılan bu gün dışarıda geçmiş afiyet olsun canm bu hafta da güzel geçecek yarından itibaren tam gaz devam
700 ne kaptanım aman dikkat et kendine.İyi geceler
Afiyet olsun kaptanım ip başta yoruyor ama zamanla kondisyon artıyor bu gün kendi rekorumu 50-60 şeklinde atlayarak 700 yaparak kırdım ilk başlarda 100-200 atlasam ertesi gün bacaklar pert oluyordu
Aylık jübile yapılmış o zman afiyet olsun canım
İyi yolculuklar diliyorum canım, tatiliniz çok güzel geçsin inşallahGünaydın kızlar iyi pazarlar herkese ben bugün valiz hazırlayacağım. Yazın gitmiştim memleke en son iyi gelecek bize inşallah
Size de iyi yolculuklar canımKolay gelsin canım .Aynı durum bende de var. Yarın öğle gibi çıkacağız yola inşallah.