• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Evet yoruldum birazcık leblebi attım ağzıma bi de güneşe karşı araba kullandım çarpıldım resmen hala başım ağırıyor😑
iyi yapmışsın cnm naneli limonlu yeşil çayını iç dinlendirir suyunu da 😘
ben de yemeyi kapattım inşallah 😂 dedim 2.5 kilo gitti 1 haftaya tamamlayayım 😍

iyi yapmışsın cnm naneli limonlu yeşil çayını iç dinlendirir suyunu da 😘
ben de yemeyi kapattım inşallah 😂 dedim 2.5 kilo gitti 1 haftaya tamamlayayım 😍
Ya yeşil çayım yok yanımda😑iyi yaptın canım afiyet olsun. Bi tane çay var herby detox diye ondan alacağım ödemi çok iyi attırıyormuş😂

turkish-coffee-in-traditional-cup-with-glass-of-water-and-turkish-on-picture-id836074306

buyur canım 😘
kızlar rokoko cum benim öbür sayfama geldi o grubun üyesi 😍 cıslarla coslarla kilo vericez inşallah :KK200:
Oh oh eline sağlık 💃💃💃

turkish-coffee-in-traditional-cup-with-glass-of-water-and-turkish-on-picture-id836074306

buyur canım 😘
kızlar rokoko cum benim öbür sayfama geldi o grubun üyesi 😍 cıslarla coslarla kilo vericez inşallah :KK200:
Rokoko_ Rokoko_ hosgeldin cnm ne guzel yiyerek verin insallah :KK200:
sen 60lara indin benden de eksi geliyor canımm Pnrrr-12 Pnrrr-12 de verdi sanırım 😍
Evet cnm az da olsa eksideym yarina daha guzel olur insallah :rolleyes:
Devam canım adapazarına geldik zaten ben de kullanınca babam yorulmadı😊
Oh oh ne iyi cnm sag saglim varin insallah
senin bebe büyüyne kadar havayı güneşli görseniz evi öylesine toplayıp hep dışarı çıkacaksınız gülüm kaçarın yok:)
Aynenn oylee ablam sikayetci deglm disarda olmayi gezmeyi bende seviyorm ev isi yemek olmasa keske de daha cok dursak :confused:
güzel bakan güzel görür gülüm benim yaaa
cidden olmadı diye üzülüp sonradan o kadar çok şeyin aslın da benim için çok hayırlı olduğunu fark ettim ki , artık hep biliyorum mutlaka daha hayırlısı olacak beklemek lazım ne kadar güzel hep hayırlısını istemek :KK36:
:KK36:evet ya cok șükür

kızlar ya ben blender seti almak istiyorum, en kalitelisinin Tefal olduğunu düşünüyorum ama daha uygun fiyatlı ve aynı kalitede blender seti tavsiyeniz var mı
yoksa tefal alacağım
Canım ben kaç kez set aldım hiç birinden memnun kalmadım, sonuncisuda bozuldu, blender sağlam ama mikser bozuldu bundan sonra ayrı ayrı alacağım şet almayacağım...hatta mutfağımi yaptırayım standli mikser alacağım bayılıyorum onlara❤️
Ay ben üstümden araba kullanma görevini attım sonra karşıma instada 1 saat araba kullanmak 200 kalori gönderisi çıktı🤣🤣dedim baba geç kenara🤣🤣
Kız deme, köyde olduğum zaman arabayla gidip geliyorum ise kafadan bir saat spor ekleyim mi ben 🤣
aa aşırı yoğun olunca çok normal gülüm ne zaman sakinleyip 2 gün dinlensen zehir gibi yine tıkır tıkır işliyor hafıza
Haklısın abla ya ama hiç fırsat kalmıyor ki :(

Canım ben kaç kez set aldım hiç birinden memnun kalmadım, sonuncisuda bozuldu, blender sağlam ama mikser bozuldu bundan sonra ayrı ayrı alacağım şet almayacağım...hatta mutfağımi yaptırayım standli mikser alacağım bayılıyorum onlara❤️

Kız deme, köyde olduğum zaman arabayla gidip geliyorum ise kafadan bir saat spor ekleyim mi ben 🤣

Haklısın abla ya ama hiç fırsat kalmıyor ki :KK43:
Ya valla mantığını anlamadım bi gaza debriyaja basmakla nasıl kalori yakıyoruz🤣🤣

Aynenn oylee ablam sikayetci deglm disarda olmayi gezmeyi bende seviyorm ev isi yemek olmasa keske de daha cok dursak :confused:

İnşallah canım🤗🤗

Menum:

11:00 ödemsuyu

12:00 1 dilim ekmek, 1 dilim kasar peyniri, 1. 5yumurta ile omlett, 3 salam, 1tk salca

15:30 detox cayı

18:10 200 gr tavuk ile buyuk kase Salata

20:30 sutlu turk kahvesi (icebillirim)

2mil leslie =45p
200 mekik =20p
500 zıplama = 50p
8.000 Adım = 80p topl= 195p
1.5lt Su
1lt odem suyu
yarimuhendis yarimuhendis
Çok güzel canım afiyet olsun 😘😍
14 Ekim Menüm
10.00 limonlu yeşil çay,1 vişneli bar,2 küçük mandalina
12.00 tarçınlı türk kahvesi
14.00 100 gr tavuk döner az domates soğan,uno kepekli lavaş, 175 ml ayran
ara 3 bardak şekersiz siyah çay,2 normal kurabiye
18.30 1.5 dilim beyaz peynir,salatalık,1 ketojenik kraker
Pain Killer Pain Killer ortim 😘
2 lt su, 1 mil leslie , 7550 adım toplam 22,5 + 75,5 = 98 p @Valyrian cnm :KK200:
Güzel menu canım afiyet olsun 😘
14 ekim
Kahvalti yok

Ogle 13:00
2 dilim kepekli ekmek
2 dilim kasarla tost

Ara 16:00
1 salkim uzum
1 kase yogurt

Aksam 18:30
1 kepce tarhana corbasi
1 tabak kabak yemegi

3 lt su

13 bin adim

@Valyrian Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak G Goklerce
Çok güzel canım afiyet olsun 😘😍

ne kusuru cnm haber verdiğin için teşekkür ederim 🤗 geçmiş olsun cnm doktora götürdün mü 😘
2.4 kiloydu cnm inşallah gidecek 🤗 sabit gelsem bile çok iyi olacak hehe
senin menünü göremedim cnm bugün dikkat edemedin sanırım bayağı sıkıcı geçmiş :/
🤗🤗🤗
14 Ekim Menüm
10.00 limonlu yeşil çay,1 vişneli bar,2 küçük mandalina
12.00 tarçınlı türk kahvesi
14.00 100 gr tavuk döner az domates soğan,uno kepekli lavaş, 175 ml ayran
ara 3 bardak şekersiz siyah çay,2 normal kurabiye
18.30 1.5 dilim beyaz peynir,salatalık,1 ketojenik kraker
Pain Killer Pain Killer ortim 😘
2 lt su, 1 mil leslie , 7550 adım toplam 22,5 + 75,5 = 98 p @Valyrian cnm :KK200:
Canım bence gayet güzel bir menü olmuş yine. 2 tanecik kurabiye de olsun artık. Zaten çok dikkat ediyorsun.

Ben bugün pasta yedim. Valla zaten kafa bırakmıyor çocuklar bir de hastalanınca daha de beter oluyorlar. 🤯
Yine küçük çaplı bir sinir krizi geçirtti küçük olan. Gönderdim yatağa ama aralıksız öksürük sesi buraya geliyor. Dur gideyim de menümü yazayım. 2 gündür süperdi ama bugün işte o sinir anında dağıttım yine

Hos bulduk sağol 🙂

🤗🤗🤗

Canım bence gayet güzel bir menü olmuş yine. 2 tanecik kurabiye de olsun artık. Zaten çok dikkat ediyorsun.

Ben bugün pasta yedim. Valla zaten kafa bırakmıyor çocuklar bir de hastalanınca daha de beter oluyorlar. 🤯
Yine küçük çaplı bir sinir krizi geçirtti küçük olan. Gönderdim yatağa ama aralıksız öksürük sesi buraya geliyor. Dur gideyim de menümü yazayım. 2 gündür süperdi ama bugün işte o sinir anında dağıttım yine
canım hg tekrar 🤗 ben eksiye geçtim bugün 100 grla :) yarına ne gelicek bakalım ;) di mii kurabiye de hesaplı zaten 😂
canım afiyet olsun doğumgünü mü 😘
oy kıyamam şuruplarını içir annesi çok geçmiş olsun

9.00
1 sütlü kahve
2 dilim çikolata parçacıklı ekmek

Ara: bir avuç fındık, 1 limonlu soda

Ara: 1 elma

Ara: 1.5 dilim pasta

😟😟😟 çok köyü oldu bugün.

Su:2 bardak
Spor: dün + bugün ( 7.250 +8.400)

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
oo çiklat parçalı ekmek 😍 gurmeyizzz :KK200: canım afiyet olsun çocuklar hasta olunca kafanı toparlayamadın tabii,iyileşsin de bebişler yeter ki 🤗 yürüyüş güzel amaaaa ;)

Back