- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
Evet yoruldum birazcık leblebi attım ağzıma bi de güneşe karşı araba kullandım çarpıldım resmen hala başım ağırıyorevet cnm çok severim orayı
yaa ama yol da yorar cnm ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yoruldum birazcık leblebi attım ağzıma bi de güneşe karşı araba kullandım çarpıldım resmen hala başım ağırıyorevet cnm çok severim orayı
yaa ama yol da yorar cnm ya
iyi yapmışsın cnm naneli limonlu yeşil çayını iç dinlendirir suyunu daEvet yoruldum birazcık leblebi attım ağzıma bi de güneşe karşı araba kullandım çarpıldım resmen hala başım ağırıyor
Ya yeşil çayım yok yanımdaiyi yaptın canım afiyet olsun. Bi tane çay var herby detox diye ondan alacağım ödemi çok iyi attırıyormuşiyi yapmışsın cnm naneli limonlu yeşil çayını iç dinlendirir suyunu da
ben de yemeyi kapattım inşallah dedim 2.5 kilo gitti 1 haftaya tamamlayayım
Oh oh eline sağlık
buyur canım
kızlar rokoko cum benim öbür sayfama geldi o grubun üyesi cıslarla coslarla kilo vericez inşallah
Hoş bulduksenin arkadaşınsaa bizim de arkadaşımız olur :)
Rokoko_ hoş geldin gülüm ben de bu sayfaya arada cee yapıp sohbet etmeye geliyorum
tamamYa yeşil çayım yok yanımdaiyi yaptın canım afiyet olsun. Bi tane çay var herby detox diye ondan alacağım ödemi çok iyi attırıyormuş
Ay ben telefona bakamayacağım daha başım çok ağırdı görüşürüz sonraa
afiyet olsunOh oh eline sağlık
tamam öpüldün cnmAy ben telefona bakamayacağım daha başım çok ağırdı görüşürüz sonraa
Rokoko_ hosgeldin cnm ne guzel yiyerek verin insallah
buyur canım
kızlar rokoko cum benim öbür sayfama geldi o grubun üyesi cıslarla coslarla kilo vericez inşallah
Evet cnm az da olsa eksideym yarina daha guzel olur insallahsen 60lara indin benden de eksi geliyor canımm Pnrrr-12 de verdi sanırım
Oh oh ne iyi cnm sag saglim varin insallahDevam canım adapazarına geldik zaten ben de kullanınca babam yorulmadı
Aynenn oylee ablam sikayetci deglm disarda olmayi gezmeyi bende seviyorm ev isi yemek olmasa keske de daha cok dursaksenin bebe büyüyne kadar havayı güneşli görseniz evi öylesine toplayıp hep dışarı çıkacaksınız gülüm kaçarın yok:)
evet ya cok șükürgüzel bakan güzel görür gülüm benim yaaa
cidden olmadı diye üzülüp sonradan o kadar çok şeyin aslın da benim için çok hayırlı olduğunu fark ettim ki , artık hep biliyorum mutlaka daha hayırlısı olacak beklemek lazım ne kadar güzel hep hayırlısını istemek
Canım ben kaç kez set aldım hiç birinden memnun kalmadım, sonuncisuda bozuldu, blender sağlam ama mikser bozuldu bundan sonra ayrı ayrı alacağım şet almayacağım...hatta mutfağımi yaptırayım standli mikser alacağım bayılıyorum onlarakızlar ya ben blender seti almak istiyorum, en kalitelisinin Tefal olduğunu düşünüyorum ama daha uygun fiyatlı ve aynı kalitede blender seti tavsiyeniz var mı
yoksa tefal alacağım
Kız deme, köyde olduğum zaman arabayla gidip geliyorum ise kafadan bir saat spor ekleyim mi benAy ben üstümden araba kullanma görevini attım sonra karşıma instada 1 saat araba kullanmak 200 kalori gönderisi çıktıdedim baba geç kenara
Haklısın abla ya ama hiç fırsat kalmıyor kiaa aşırı yoğun olunca çok normal gülüm ne zaman sakinleyip 2 gün dinlensen zehir gibi yine tıkır tıkır işliyor hafıza
Ya valla mantığını anlamadım bi gaza debriyaja basmakla nasıl kalori yakıyoruzCanım ben kaç kez set aldım hiç birinden memnun kalmadım, sonuncisuda bozuldu, blender sağlam ama mikser bozuldu bundan sonra ayrı ayrı alacağım şet almayacağım...hatta mutfağımi yaptırayım standli mikser alacağım bayılıyorum onlara
Kız deme, köyde olduğum zaman arabayla gidip geliyorum ise kafadan bir saat spor ekleyim mi ben
Haklısın abla ya ama hiç fırsat kalmıyor ki
İnşallah canımRokoko_ hosgeldin cnm ne guzel yiyerek verin insallah
Evet cnm az da olsa eksideym yarina daha guzel olur insallah
Oh oh ne iyi cnm sag saglim varin insallah
Aynenn oylee ablam sikayetci deglm disarda olmayi gezmeyi bende seviyorm ev isi yemek olmasa keske de daha cok dursak
evet ya cok șükür
İyiyim canım şükür sen nasılsınGunaydn cnm
Çok güzel canım afiyet olsunMenum:
11:00 ödemsuyu
12:00 1 dilim ekmek, 1 dilim kasar peyniri, 1. 5yumurta ile omlett, 3 salam, 1tk salca
15:30 detox cayı
18:10 200 gr tavuk ile buyuk kase Salata
20:30 sutlu turk kahvesi (icebillirim)
2mil leslie =45p
200 mekik =20p
500 zıplama = 50p
8.000 Adım = 80p topl= 195p
1.5lt Su
1lt odem suyu
yarimuhendis
Güzel menu canım afiyet olsun14 Ekim Menüm
10.00 limonlu yeşil çay,1 vişneli bar,2 küçük mandalina
12.00 tarçınlı türk kahvesi
14.00 100 gr tavuk döner az domates soğan,uno kepekli lavaş, 175 ml ayran
ara 3 bardak şekersiz siyah çay,2 normal kurabiye
18.30 1.5 dilim beyaz peynir,salatalık,1 ketojenik kraker
Pain Killer ortim
2 lt su, 1 mil leslie , 7550 adım toplam 22,5 + 75,5 = 98 p @Valyrian cnm
Çok güzel canım afiyet olsun14 ekim
Kahvalti yok
Ogle 13:00
2 dilim kepekli ekmek
2 dilim kasarla tost
Ara 16:00
1 salkim uzum
1 kase yogurt
Aksam 18:30
1 kepce tarhana corbasi
1 tabak kabak yemegi
3 lt su
13 bin adim
@Valyrian Hedef60kgolmak G Goklerce
Canim darisi sana herkes istedigi kiloya gelsin insallahhay maşallah hoş gelmiş sefa gelmiş 60 lı rakamlar , tebriklerin hepsi sana darısı da banaa:))
ne kusuru cnm haber verdiğin için teşekkür ederim geçmiş olsun cnm doktora götürdün mü
2.4 kiloydu cnm inşallah gidecek sabit gelsem bile çok iyi olacak hehe
senin menünü göremedim cnm bugün dikkat edemedin sanırım bayağı sıkıcı geçmiş :/
Canım bence gayet güzel bir menü olmuş yine. 2 tanecik kurabiye de olsun artık. Zaten çok dikkat ediyorsun.14 Ekim Menüm
10.00 limonlu yeşil çay,1 vişneli bar,2 küçük mandalina
12.00 tarçınlı türk kahvesi
14.00 100 gr tavuk döner az domates soğan,uno kepekli lavaş, 175 ml ayran
ara 3 bardak şekersiz siyah çay,2 normal kurabiye
18.30 1.5 dilim beyaz peynir,salatalık,1 ketojenik kraker
Pain Killer ortim
2 lt su, 1 mil leslie , 7550 adım toplam 22,5 + 75,5 = 98 p @Valyrian cnm
Motivasyonumu tam toparlayamadim halimde pek olmayinca pek gelemiyorum canim. Bugün dhaa iyiyim .Sagolans cnm sen nerelerdesn gorunmuyorsun iyimisin
Hos bulduk sağolRokoko_ hosgeldin cnm ne guzel yiyerek verin insallah
Evet cnm az da olsa eksideym yarina daha guzel olur insallah
Oh oh ne iyi cnm sag saglim varin insallah
Aynenn oylee ablam sikayetci deglm disarda olmayi gezmeyi bende seviyorm ev isi yemek olmasa keske de daha cok dursak
evet ya cok șükür
canım hg tekrar ben eksiye geçtim bugün 100 grla :) yarına ne gelicek bakalım di mii kurabiye de hesaplı zaten
Canım bence gayet güzel bir menü olmuş yine. 2 tanecik kurabiye de olsun artık. Zaten çok dikkat ediyorsun.
Ben bugün pasta yedim. Valla zaten kafa bırakmıyor çocuklar bir de hastalanınca daha de beter oluyorlar.
Yine küçük çaplı bir sinir krizi geçirtti küçük olan. Gönderdim yatağa ama aralıksız öksürük sesi buraya geliyor. Dur gideyim de menümü yazayım. 2 gündür süperdi ama bugün işte o sinir anında dağıttım yine
oo çiklat parçalı ekmek gurmeyizzz canım afiyet olsun çocuklar hasta olunca kafanı toparlayamadın tabii,iyileşsin de bebişler yeter ki yürüyüş güzel amaaaa9.00
1 sütlü kahve
2 dilim çikolata parçacıklı ekmek
Ara: bir avuç fındık, 1 limonlu soda
Ara: 1 elma
Ara: 1.5 dilim pasta
çok köyü oldu bugün.
Su:2 bardak
Spor: dün + bugün ( 7.250 +8.400)
Hedef60kgolmak