- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
hoşuma giden hikayelerden bu ara yine karşıma çıkınca iki sayfada da paylaşayım dedim :)ne kadar güzel bi hikaye nasıl büyük bi ders barındırıyor aslında
sağolasın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşuma giden hikayelerden bu ara yine karşıma çıkınca iki sayfada da paylaşayım dedim :)ne kadar güzel bi hikaye nasıl büyük bi ders barındırıyor aslında
sağolasın canım
inşallah kuzum yaanedeseni mi var gülüm korku ile kendine sınırlar çekiyorsun, sürekli korku insan için en büyük düşmandır algıları düşünmeyi , farkındalığı bloke eder , kendine koyduğun sınırları kaldıracaksın o yüzden de iyi olacaksın sezgilerin zaten bunun farkın da
iyi yapmışsın balımm ellerine sağlıkhoşuma giden hikayelerden bu ara yine karşıma çıkınca iki sayfada da paylaşayım dedim :)
Tamam oyy zormuş yavvYa bu piercing öyle dert bir şey ki 2 hafta iyileşik duruyors 2 hafta iltihaplanıyormesela şu anda yine hafiften akması var ağrı sızı yok ama rahat bırakmıyorum onu yerinde benim de hatam halka şeklinde olduğu için döndürme ihtiyacı duyuyorumdiğer küpelerime uygun bi piercing seçmiştim o yüzden güzel duruyor iyileştiği gibi gidip değiştirteceğim
Sağlık ocağında bakılmıyor ablacım, evet d vit kullandığım zaman ya zeytin yağı ile ya da tereyağı ile tüketiyorum, biliyorum hepsini ama unutuyorum işte B12 falan da normalgülüm sağlık ocakların da bakıyorlarmış d vit. eksik mi diye istersen tahlil yaptır doktor da yazar zaten ben doktora gitmeye üşenince güzel parasını verip kapsül almıştım bir markanınkini onu kullanıyorum , doktora gidince damlasını yazıyorlar onu da zeytin yağı ile bir parça ekmeğe damlatıp yiyorsun d.vit yağda çözülen vitaminlerden zeytin yağı ile yemek lazımmış onu da endokrin doktoru demişti
İyileşmesi zaten 2 4 ay arasıymuş benim 8 sene önce deldirdiğim yer bile ara ara iltihaplanırama ben akıllanmaz bir birey olarak diğer kulağımın tragusunu deldiresim varTamam oyy zormuş yavv
Sagol canim amin@Pin-ky hayırlı olsun canım
Geçmiş olsun canım. İns şimdi daha iyisindir ins.
Ayy gerçekten ani ölüm çok daha zorrr
Başınız sağolsun canim mekanı cennet olsun
Amin kuzum insallah. Toparlamaya calisiyorum cok dertlesilecek bisey de olmuyor ki insanin icinde bisey dugumlenip kaliyor. Ama hayat devam ediyor. Yapacak bisey yok malesefayy patlıcanlı da güzel oluyor :) afiyet olsun canım halledilir sonra
gel canım geel oyy nasıl korkmuştur kuzucuk kıyamam neyse ki temiz çıkmış canım şükür
aynen yaaa hehehe gel de yakala beni
geçmiş olsun kuzun dön de anlat
hıım anlaşıldı derdin kuzum mekanları cennet olsun yaa başınız sağolsun meleğim seni seviyoruz tamam mı,eşinle dertleş,hava al bir şekilde toparlanmaya çalış canım bak 1 hafta olacak yakında ,kendini de harap etmenin faydası yok kuzum
Evet ya elbisemi falan bile almistim incecik gostermisti beni herkese hava atacaktim biz plan yaparken kader gulermis oyle oldum resmen. Virus var sarilamayiz sosyete sarilmasi yapalimcanım kulağın geçmiştir tabii taktın mı tatlış bişiler
kıyamam geçen ay bugün yazmışsın canım ama işte kilo işini kesinlikle başka şeye bağlamamak gerekiyo hayatta her şeyde böyle kuzum, şu olsun bu olsun sonra şunu şunu yaparım dediğin hiçbir şey düzgün olmuyor
gel sarılayım sana yaa
Sagol canim. Ölüm her turlu zor ama biden olunca o şok bi sure gecmiyor.Allah herkese hayirli sirali ölüm nasip etsinEvet canım hele kış da geliyor,bayılırım brokoli karnabahar ama benim evim yakın öğle arası geçerim eve
Ay evet kasintilarim var ve ağrılarım çok fazla, ben de başlayım en iyisi
Çok geçmiş olsun canım, inşallah ciddi
Canım benim ya çok üzüldüm abin için, Allah sabır versin, bunun farkına varman çok güzel
Canım bayadir aklımdaydı, nasılsın
Çok üzüldüm,başınız sağ olsun canım anı ölüm çok zor
b12 normal , peki demir oranları , kansızlık yorgunluk unutkanlık hatta depresif ruh haline sebep olur , bazı insanların ağır kansızlık yaşadığını bilmeyip depresyon belirtilerinden dolayı psikolojik destek bile aldıklarını okumuştumSağlık ocağında bakılmıyor ablacım, evet d vit kullandığım zaman ya zeytin yağı ile ya da tereyağı ile tüketiyorum, biliyorum hepsini ama unutuyorum işte B12 falan da normal
Sagol canim biz bi yerde atlatiriz Allah ailesine cocuklarina sabir versin.allah rahmet eylesin gülüm , rabbim ailesine de size de sabır versin ne zor 1.5 sene arayla iki kardeş de vefat etmiş
oyunlu düğün olmasa da yine de evlenecek kardeşin gülüm çok üzülme onun için
Iyi menu aslinda oglen biraz kacmis oda regli doneminde oldugun icin normal aksam devamini getirmemissin en azindan bugun telafi edersin cok bisey yok. Ben regl oldum bugun ama 7 lerde dolaniyorum hala yarina kesin artiyim o belli oldu simdiden kusuruma bakma cok uzgunum13.10.2021
08.15
2 yumurta ile yulaflı omlet , 2 parça çikolata
11.00 sütlü kahve
12.30
13.00 1 poğaça, 2 dilim kaşar, 1 dilim tiramisu
18.00 1 kepçe tarhana çorbası, 2 sk fırın patlıcan yemeği, 2 YK pilav
Şu: 2 lt
Adım: 7400 C Cagrihilal1
Tamam yolculuk devam mı cnm kaç saattiİyileşmesi zaten 2 4 ay arasıymuş benim 8 sene önce deldirdiğim yer bile ara ara iltihaplanırama ben akıllanmaz bir birey olarak diğer kulağımın tragusunu deldiresim var
TamamEvet ya elbisemi falan bile almistim incecik gostermisti beni herkese hava atacaktim biz plan yaparken kader gulermis oyle oldum resmen. Virus var sarilamayiz sosyete sarilmasi yapalim
Devam canım daha çoooookk yolumuz var 12 saat kadar şu anlık babam kullanıyor öğleden sonra da geçer ben kullanırım bakalım babam belki devam edemez bir yerde konaklayadabiliriz spontane gelişecek her şeyTamam yolculuk devam mı cnm kaç saatti
tabi cnm konaklayın valla hem değişiklik olur :)Devam canım daha çoooookk yolumuz var 12 saat kadar şu anlık babam kullanıyor öğleden sonra da geçer ben kullanırım bakalım babam belki devam edemez bir yerde konaklayadabiliriz spontane gelişecek her şey
Bakalım ben hiç sevmem ama yolculukta durmayı yayani gidilecek yere hemen varmak isterimtabi cnm konaklayın valla hem değişiklik olur :)
her şekil de bir sürü anısı hatırası olacak gülüm merak etme , kimin düğünü nikahı buruk geçer biliyor musun ananası babası kardeşi olmadan evlenenin, nikahında bir avuç insan bile olmayanın kiSagol canim biz bi yerde atlatiriz Allah ailesine cocuklarina sabir versin.
Evet evlenecek ama buruk olacak. Hic biseyini yasayamayacak geride donum bakacak guzel hatiralari olmayacak ne bileyim cok ince dusunuyorum galiba kadin hali.
hayırlı yollar olsun gülüm sağ selamet varın inşallahDevam canım daha çoooookk yolumuz var 12 saat kadar şu anlık babam kullanıyor öğleden sonra da geçer ben kullanırım bakalım babam belki devam edemez bir yerde konaklayadabiliriz spontane gelişecek her şey