• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

her şekil de bir sürü anısı hatırası olacak gülüm merak etme , kimin düğünü nikahı buruk geçer biliyor musun ananası babası kardeşi olmadan evlenenin, nikahında bir avuç insan bile olmayanın ki
çok haklısınnn C Cagrihilal1 cnm desteğe ve yanlarında olmanıza en çok ihtiyaçları olan zaman bu işte,sen güçlü ol ki güç verebil canım hadi toparlan yavaştan :KK200: hayat bizim için devam ediyor

13 Ekim Menüm
uyanınca tarçınlı türk kahvesi
kahvaltı 13.00 1 dilim uno çiyalı ekmek,domates salatalık 7 zeytin,2 haşlanmış yumurta,şekersiz siyah çay
ara 15.00 1 antep fıstıklı bar,bir mandalina,lionlu yeşil çay
akşam 18.00 2 kaşık yoğurt üstüne 1 çay kaşığı çiya,5 küçük köfteli 1 kaşık bezelyeli,yarım küçük patatesli sulu yemek,1 karabuğday patlağı
19.30 100 ml yağlı sütle zencefilli türk kahvesi, 5 gr(bir kare kadar) sütlü çikolata
@Pain Killer
2 mil leslie 45 puan 7500 adım 75 puan toplam 120 puan cnm @Valyrian
Gayet güzel canım afiyet olsun 😘
Menum:

10:30 kahve, 2 hurma

12:00 1 dilim ekmek, 1 dilim kasar peyniri, 1. 5yumurta ile omlett, 3 salam

15:30 detox cayı 1 tane muz

17:30 1 kabak, 3 mantar ile kremalı tavuk sote, 3yk acıli ezme

20:30 menengic kahvesi, 3 züber lokma

2mil leslie =45p
200 mekik =20p
1000 zıplama = 100p
10.000 Adım = 100p topl= 265p
1.5lt Su
1lt odem suyu
yarimuhendis yarimuhendis
Güzel menu canım afiyet olsun 😘😍
13 ekim carsamba
13:00 1 iclikofte, 1 porsiyon cop sis, salata, ayran
Bugunku menum bu kadar😄 degisik bi gun oldu
Su 2.5 litre
Spor 6200 adim 62 puan
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Pnrrr-12 Pnrrr-12 @medine66
Baya hafif olmuş aslında 😁
13 ekim
10.45 : 1 yumurta,salatalık domates peynir havuç 1 dilim ekmek
15.00 : sütlü nescafe,1 çb leblebi,1 minik kuru incir
17.45 : 1 tabak taze fasülye,2yk yoğurt,azıcık üzüm 1 dilim ekmek
20.00 : 1 fincan yeşil çay,2 avuç kavruk fındık
Su : 2.5lt
Spor : 1000 ip 200p
@Valyrian Pnrrr-12 Pnrrr-12
Güzel menu canım afiyet olsun 😘😍 spor da şahane ❤️
13 ekim
Kahvalti 9:00
2 dilim ekmek
1 kk peynir

Ogle 13:00
1 kasr yogurt corbasi
10 tane sarma ne kadar sardiysam ye ye bitmedi
1 kase yogurt

Aksam 21:30 ( oglumu goz doktoruna goturmustuk gec geldik eve )
4 yk menemen
3 dilim ekmek
zeytin ( guya kabak yiyecektim ben bugun )

2 lt su

14 bin adim

@Valyrian Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak G Goklerce
Güzel ama çok karbonhidrat olmuş sanki, 5 dilim ekmek fazla göründü :( ama adımlar şahane ❤️
13 ekim
Sabah
Klasik kahvaltı +1 patates kızartması +1 milföy ekmek yok
Öğle yok
Akşam 18.00 1 tabak yoğurtlu soslu bulgur köftesi
7 bin adıö 2 litre su
Güzel menu canım afiyet olsun 😘😍

Sagol canim. Ölüm her turlu zor ama biden olunca o şok bi sure gecmiyor.Allah herkese hayirli sirali ölüm nasip etsin
Haklısın canim,amin inşallah
b12 normal , peki demir oranları , kansızlık yorgunluk unutkanlık hatta depresif ruh haline sebep olur , bazı insanların ağır kansızlık yaşadığını bilmeyip depresyon belirtilerinden dolayı psikolojik destek bile aldıklarını okumuştum
bu vitamin mineral v.sler biri eksildi mi zincirleme hepsinde azalma olabiliyor benim d. vit çok düşünce kalsiyumu bile etkiliyor gerçi endokrin doktorum, troid bezleri alındıktan sonra , ömür boyu d. vit ile b12 kullanacaksın demişti günlük işleri bile unutuyordum amaaa çok şükür 2-3 senedir b12 iğnelerine ihtiyacım yok , arada kafam karışmaya başlarsa dil altına pıs pıs yapılan b12 den aldım ondan sıkıyorum :)
Abla ben yakın zamanda yaptırdım düşük değil çok fazla ama ben öncesinde ağır kansızlık yaşamıştım, tiroit nodüllerini onun tetiklediğini düşünüyorum ve beni aşırı etkilemişti, şimdi yok çok şükür ama yoğunluktan sanırım herşeyi unutuyorum
Iyi menu aslinda oglen biraz kacmis oda regli doneminde oldugun icin normal aksam devamini getirmemissin en azindan bugun telafi edersin cok bisey yok. Ben regl oldum bugun ama 7 lerde dolaniyorum hala yarina kesin artiyim o belli oldu simdiden kusuruma bakma cok uzgunum 🙈🙈
Olsun canım sen bırakma devam et, evet regliden dolayı bir de dün öğlen arası arkadaşlarla oldu böyle gecti maalesef

ekim2009 ekim2009 canım mailime dönüş yapmışlar seans ücreti 350 TL en az 3 seans sonrası değişimi görürsünüz falan dediler ama o da 950 TL diyor
online danışmanlıkta da istediğim saatleri söyledim bize aslında şu şu saatler uygun deyip bambaşka bir gün ve saat söyledi ki çalıştığım için her gün her saat uygun değil bana

biraz çok tok satıcı gibi konuşuyor kadın çok içime sinmedi gibi

ahh keşke yakın olsam sana da seninle konuşsam senden destek alsam ne iyi gelirdin bana :KK49:

kızlar ya ben blender seti almak istiyorum, en kalitelisinin Tefal olduğunu düşünüyorum ama daha uygun fiyatlı ve aynı kalitede blender seti tavsiyeniz var mı
yoksa tefal alacağım

Pardon mesajı sonradan gördüm de, teşekkür ederim, iyi kilo vermeler sizlere 🙋🏽‍♀️💕
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ben buraya da yazmıştım, eski grup dışında alınmiyornus, profile tıklayınca ikidir, kilolar firardaya bakıyor diyordu,bı girdim, tartı günü diyosun 🙂ve ilk sayfaya baktım, haftanın sorumlu kaptanısin 💃bunlari niye anlattım ben yaa 💃💃💃olsun selam olsun, kolay gelsin 💃💃

Kız anlattım ya 😂 zaten bütün bilgilerim sende hahaha 😁
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ben buraya da yazmıştım, eski grup dışında alınmiyornus, profile tıklayınca ikidir, kilolar firardaya bakıyor diyordu,bı girdim, tartı günü diyosun 🙂ve ilk sayfaya baktım, haftanın sorumlu kaptanısin 💃bunlari niye anlattım ben yaa 💃💃💃olsun selam olsun, kolay gelsin 💃💃
Aynen davet edemiyorum demiştim kuzum ;) ayrı açtığımı anlatmıştım orayı 🙂
Sağol bitiyor yarın geçici oluyoruz ;)

Kız anlattım ya 😂 zaten bütün bilgilerim sende hahaha 😁

Aynen davet edemiyorum demiştim kuzum :KK66: ayrı açtığımı anlatmıştım orayı 🙂
Sağol bitiyor yarın geçici oluyoruz :KK66:
Evet anlatmistin,tam anlamamıştım, burada seni görünce anladım 🤣🤣 hayırlı olsun🤲💃

Merhaba kızlar bugun zaman bulamadm gelemedim buraya. Gece 2 de uyuynca sabah 11bucuk uyandk sonra kahvalti telasi evi toparla derkn komsular parka iniyormus bende indim oglan oynadi market ugrayp eve geldm corba icti smdi oturdk. Uyuycak gbi insallah uyursa spor yapacagm.

Back