• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

ekim2009 ekim2009 canım mailime dönüş yapmışlar seans ücreti 350 TL en az 3 seans sonrası değişimi görürsünüz falan dediler ama o da 950 TL diyor
online danışmanlıkta da istediğim saatleri söyledim bize aslında şu şu saatler uygun deyip bambaşka bir gün ve saat söyledi ki çalıştığım için her gün her saat uygun değil bana

biraz çok tok satıcı gibi konuşuyor kadın çok içime sinmedi gibi

ahh keşke yakın olsam sana da seninle konuşsam senden destek alsam ne iyi gelirdin bana :KK49:
standart en aşağı fiyat bu oluyormuş gülüm, eğer uzman psikolog değilse tabi, uzamansa ve çok tanınan biri olursa bir kaç bine çıktığını biliyorum gülüm ,istersen kız kardeşime sorayım aile danışmanlığı yapıyor online olarak sana yardımcı olur mu sen de benim kardeşimsin ona göre fiyat söylesin saatler sana uygun saatlere olur mu diye
yakın olsak var yaaaa muhabbet eder gibi ne var ne yok hepsini atardık giderdi, ama benim ki kendi kendime öğrendiklerim, profesyonel sertifikalı ya da diplamalıların yerini tutmaz büyük ihtimal ama bence biz birbirimize iyi gelirdik yaaa

Pazartesi aksami yola cikcaz. Sali sabah ancak baslayabilirjm yeniden
Hadi hayirlisi cnm
Cok guzel olmus. Hayirli olsun canim 😍
Sagol cnm :KK36:
Tamamdır anlaştık canım ❤️

Ellerine sağlık kuzum 🥰

Hayırlı olsun kuzum 🥰
Sagol cnm :KK200:
hayırlı olsun cnm :KK66:

☹️

:KK5:
Tessekuerler :KK200:
13 ekim
10.45 : 1 yumurta,salatalık domates peynir havuç 1 dilim ekmek
15.00 : sütlü nescafe,1 çb leblebi,1 minik kuru incir
17.45 : 1 tabak taze fasülye,2yk yoğurt,azıcık üzüm 1 dilim ekmek
20.00 : 1 fincan yeşil çay,2 avuç kavruk fındık
Su : 2.5lt
Spor : 1000 ip 200p
@Valyrian Pnrrr-12 Pnrrr-12
Guzel menu ortim spor da var :KK36:
İyi aksamlar kızlar.iki gündür rahatsızdım gelemedim hepinizi cok özledim.Yarın anlatacağım hepinizi öpüyorum
Canim bugunde ugramadin nerelerdesin oglun nasıl oldu
Pnrrr-12 Pnrrr-12 hayırlı olsun canım yeni ismin 😍😍 Paylaşılacak gibi değil menüm valla yedim de yedim🙈
:KK200:sagol canim
Aboww hergun oyle yeme telafi et ki artilar gelmesin canimm
Pnrrr-12 Pnrrr-12 hayırlı olsun canım 😘

Geçmiş olsun canım. İns şimdi daha iyisindir ins.

Ayy gerçekten ani ölüm çok daha zorrr😔😔😔

Başınız sağolsun canim mekanı cennet olsun🤲
Sagolans cnm sen nerelerdesn gorunmuyorsun iyimisin
danışmanlık veren yer artık çoğaldı ücretleri de pek güzel , önce de dediğim gibi bence herkes kendi kendine öğrenip uygulayabilir ve güzel yanı her şey için kullanabiliyorsun sinirin baş ağrın gömülü duygular yanlış yerleşmiş inançlar için

geçen sene oğlumun arkadaşının ablası , beni kardeşinden duymuş ısrarla görüşmek istedi virüs de var hem kız da çalışıyor çok ısrara edince , işten de çıkmış 1 haftadır evdeymiş ( 3 ay sonrası ) tamam dedim gelsin konuşalım, geldi 19 yaşın da bir sürü duygusal sıkıntısı var anne baba boşanmış kendi ayrı evde v.s. kızcağız kendini kurtarmak için deli gibi çalıştığı işten aldığı parayı EFT danışmanına harcıyor 4 seans gitmiş faydasını görmeye başladım diyor benimle 1 saat konuşacaktı 3.5 saat konuştuk çok sorusu vardı( eşim eve geldikten yarım saat sonra gitti) , kıza dedim bak ben danışman değilim sertifikam v.s. yok ben sadece çok okuyup araştırarak kendimi ruhen ve bedenen iyileştirmek isteyen kendi halin de biriyim dedim ,sadece öğrendiklerimi paylaşabilirim , uzman kişilerin desteği ile benim sohbetimi sakın bir tutma gülüm dedim , giderken bana resmen aydınlandım ve şu an kendimi hafiflemiş çok mutlu hissediyorum uzun süredir böyle hissetmemiştim demesi beni de çok mutlu etti
genç yaşın da ayy gece 12 ye kadar pastanede çalışıyorum o parayı niye danışmana vereyim dememiş belki o sene tüm sıkıntılarını atıp geri kalan ömrün de huzurlu mutlu olacak , kendimiz başaramıyorsak, yardım isteyebilmek de çok güzel bence , bizim toplum da yardım istemek sanki kötü bir şeymiş gibi algı vardı eskiden şimdi o kadar da yok çok şükür
Yaa ne iyi kalplisin abla
hoşuma giden hikayelerden bu ara yine karşıma çıkınca iki sayfada da paylaşayım dedim :)
Cok guzeldi hikaye bayildm, gercekten oyle 5 dk sonra bile ne olacagi belirsiz. Herzaman derim hayirlisiysa olsn bazen cok istedigimiz ama olmiyan birsey icin uzuluruz ama belki bizim icin hayırlı degildir.
Gunaydn cnm nasilsin
Teşekkür ederim🤗aynen öyle devam edemezsek kalacağız bir yerlerde😘
Iyi yolculuklar ortim yola devammi yoksa durdunuzmu biyerde

Haklısın canim,amin inşallah

Abla ben yakın zamanda yaptırdım düşük değil çok fazla ama ben öncesinde ağır kansızlık yaşamıştım, tiroit nodüllerini onun tetiklediğini düşünüyorum ve beni aşırı etkilemişti, şimdi yok çok şükür ama yoğunluktan sanırım herşeyi unutuyorum

Olsun canım sen bırakma devam et, evet regliden dolayı bir de dün öğlen arası arkadaşlarla oldu böyle gecti maalesef
aa aşırı yoğun olunca çok normal gülüm ne zaman sakinleyip 2 gün dinlensen zehir gibi yine tıkır tıkır işliyor hafıza

Hos bulduk ♥️ sade türk kahvesi içerim 💕🍫
turkish-coffee-in-traditional-cup-with-glass-of-water-and-turkish-on-picture-id836074306

buyur canım 😘
kızlar rokoko cum benim öbür sayfama geldi o grubun üyesi 😍 cıslarla coslarla kilo vericez inşallah :KK200:

kızlar ya ben blender seti almak istiyorum, en kalitelisinin Tefal olduğunu düşünüyorum ama daha uygun fiyatlı ve aynı kalitede blender seti tavsiyeniz var mı
yoksa tefal alacağım
ben fakir markanınkini senelerdir kullanıyorum baya sık da kullanırım çok memnunum gülüm

Merhaba kızlar bugun zaman bulamadm gelemedim buraya. Gece 2 de uyuynca sabah 11bucuk uyandk sonra kahvalti telasi evi toparla derkn komsular parka iniyormus bende indim oglan oynadi market ugrayp eve geldm corba icti smdi oturdk. Uyuycak gbi insallah uyursa spor yapacagm.
senin bebe büyüyne kadar havayı güneşli görseniz evi öylesine toplayıp hep dışarı çıkacaksınız gülüm kaçarın yok:)

Hadi hayirlisi cnm

Sagol cnm :KK36:

Sagol cnm :KK200:

Tessekuerler :KK200:

Guzel menu ortim spor da var :KK36:

Canim bugunde ugramadin nerelerdesin oglun nasıl oldu

:KK200:sagol canim
Aboww hergun oyle yeme telafi et ki artilar gelmesin canimm

Sagolans cnm sen nerelerdesn gorunmuyorsun iyimisin

Yaa ne iyi kalplisin abla

Cok guzeldi hikaye bayildm, gercekten oyle 5 dk sonra bile ne olacagi belirsiz. Herzaman derim hayirlisiysa olsn bazen cok istedigimiz ama olmiyan birsey icin uzuluruz ama belki bizim icin hayırlı degildir.

Gunaydn cnm nasilsin

Iyi yolculuklar ortim yola devammi yoksa durdunuzmu biyerde
güzel bakan güzel görür gülüm benim yaaa
cidden olmadı diye üzülüp sonradan o kadar çok şeyin aslın da benim için çok hayırlı olduğunu fark ettim ki , artık hep biliyorum mutlaka daha hayırlısı olacak beklemek lazım ne kadar güzel hep hayırlısını istemek :KK36:

turkish-coffee-in-traditional-cup-with-glass-of-water-and-turkish-on-picture-id836074306

buyur canım 😘
kızlar rokoko cum benim öbür sayfama geldi o grubun üyesi 😍 cıslarla coslarla kilo vericez inşallah :KK200:
senin arkadaşınsaa bizim de arkadaşımız olur :)
Rokoko_ Rokoko_ hoş geldin gülüm ben de bu sayfaya arada cee yapıp sohbet etmeye geliyorum

ayy tutmayın beniii gidip ehliyete yazılıp gün boyu araba kullanasım vaaarrrrr:KK76:
siz hala yolda mısınız gülüm , yemek yemiycem demişsin yol da çok yorar hafif de olsa yesen mi azıcık
🤣🤣🤣yoldayız az kaldı ama öğlen biraz yediğim için şimdi yemeyeceğim if tarzı besleniyorum bugün sabah 6da kahvaltı da etmiştim🤗🤗

Ay öyle miiii😍😍

Mesela şu anda acıktım ama yemeyeceğim daha bir şey su içiyorum sürekli🤣🤣
evet cnm çok severim orayı 😗
yaa ama yol da yorar cnm ya :(
senin arkadaşınsaa bizim de arkadaşımız olur :)
Rokoko_ Rokoko_ hoş geldin gülüm ben de bu sayfaya arada cee yapıp sohbet etmeye geliyorum
:KK60:

ayy tutmayın beniii gidip ehliyete yazılıp gün boyu araba kullanasım vaaarrrrr:KK76:
siz hala yolda mısınız gülüm , yemek yemiycem demişsin yol da çok yorar hafif de olsa yesen mi azıcık
aynen cnm artık sen sür o 1 kiloyu sen ver 😂

Back