Kilolar Firarda 😎

çok haklısınnn C Cagrihilal1 cnm desteğe ve yanlarında olmanıza en çok ihtiyaçları olan zaman bu işte,sen güçlü ol ki güç verebil canım hadi toparlan yavaştan hayat bizim için devam ediyor

Gayet güzel canım afiyet olsun
Güzel menu canım afiyet olsun
13 ekim carsamba
13:00 1 iclikofte, 1 porsiyon cop sis, salata, ayran
Bugunku menum bu kadar degisik bi gun oldu
Su 2.5 litre
Spor 6200 adim 62 puan
Hedef60kgolmak Pnrrr-12 @medine66
Baya hafif olmuş aslında
Güzel menu canım afiyet olsun spor da şahane
Güzel ama çok karbonhidrat olmuş sanki, 5 dilim ekmek fazla göründü ama adımlar şahane
13 ekim
Sabah
Klasik kahvaltı +1 patates kızartması +1 milföy ekmek yok
Öğle yok
Akşam 18.00 1 tabak yoğurtlu soslu bulgur köftesi
7 bin adıö 2 litre su
Güzel menu canım afiyet olsun

Sagol canim. Ölüm her turlu zor ama biden olunca o şok bi sure gecmiyor.Allah herkese hayirli sirali ölüm nasip etsin
Haklısın canim,amin inşallah
Abla ben yakın zamanda yaptırdım düşük değil çok fazla ama ben öncesinde ağır kansızlık yaşamıştım, tiroit nodüllerini onun tetiklediğini düşünüyorum ve beni aşırı etkilemişti, şimdi yok çok şükür ama yoğunluktan sanırım herşeyi unutuyorum
Olsun canım sen bırakma devam et, evet regliden dolayı bir de dün öğlen arası arkadaşlarla oldu böyle gecti maalesef

ekim2009 canım mailime dönüş yapmışlar seans ücreti 350 TL en az 3 seans sonrası değişimi görürsünüz falan dediler ama o da 950 TL diyor
online danışmanlıkta da istediğim saatleri söyledim bize aslında şu şu saatler uygun deyip bambaşka bir gün ve saat söyledi ki çalıştığım için her gün her saat uygun değil bana

biraz çok tok satıcı gibi konuşuyor kadın çok içime sinmedi gibi

ahh keşke yakın olsam sana da seninle konuşsam senden destek alsam ne iyi gelirdin bana

kızlar ya ben blender seti almak istiyorum, en kalitelisinin Tefal olduğunu düşünüyorum ama daha uygun fiyatlı ve aynı kalitede blender seti tavsiyeniz var mı
yoksa tefal alacağım

Pardon mesajı sonradan gördüm de, teşekkür ederim, iyi kilo vermeler sizlere
Hedef60kgolmak ben buraya da yazmıştım, eski grup dışında alınmiyornus, profile tıklayınca ikidir, kilolar firardaya bakıyor diyordu,bı girdim, tartı günü diyosun ve ilk sayfaya baktım, haftanın sorumlu kaptanısin bunlari niye anlattım ben yaa olsun selam olsun, kolay gelsin

Kız anlattım ya zaten bütün bilgilerim sende hahaha
Aynen davet edemiyorum demiştim kuzum ayrı açtığımı anlatmıştım orayı
Sağol bitiyor yarın geçici oluyoruz

Kız anlattım ya zaten bütün bilgilerim sende hahaha

Aynen davet edemiyorum demiştim kuzum ayrı açtığımı anlatmıştım orayı
Sağol bitiyor yarın geçici oluyoruz
Evet anlatmistin,tam anlamamıştım, burada seni görünce anladım hayırlı olsun

Merhaba kızlar bugun zaman bulamadm gelemedim buraya. Gece 2 de uyuynca sabah 11bucuk uyandk sonra kahvalti telasi evi toparla derkn komsular parka iniyormus bende indim oglan oynadi market ugrayp eve geldm corba icti smdi oturdk. Uyuycak gbi insallah uyursa spor yapacagm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…