Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vuuuuuu süper güle güle kullan canım❤️❤️

İyiyim kuzum yaaaa annem derdi çocuklar büyüdükçe dertleri de büyüyor diye gerçekten öyleymiş🙈🙈
Öyle canım valla, ablamdan biliyorum :)

😍😍😍

Dün abimlerdeydim canım. Kahvaltıya çağırdılar altını boş verin kahveye gelirim dedim. En son akşam yemeğinde buldum kendimi. :ıslık: tüm gün gelinleydik. İçli köfte yaptık @gezegenfeza mdan ilham aldım. O 100 yapmıştı ben 59 tane anca yapabildim. 🤗
Altını boşverin haha çok iyi 😀
Ellerinize sağlık 😘
Bu arada şarkı Burcu Güneş ft Ceza- Sahilden 💙💙💙

Merhaba hayırlı akşamlar Polikistik over sendromu ve ona bağlı insülin direnci adet düzensizliği hamile kalamama gibi zincirleme sorunlarım var
Kilo verince daha sağlıklı oluyorum
2018 de bu gruplardan birine katılarak 10 15 kilo kadar vermiştim ve hamile kalarak mezun olmuştum bu kez daha fazla kilo ile döndüm Şimdi yine zayıflamak istiyorum gruba dahil olabilir miyim?
Cherry Mom Cherry Mom

Merhaba hayırlı akşamlar Polikistik over sendromu ve ona bağlı insülin direnci adet düzensizliği hamile kalamama gibi zincirleme sorunlarım var
Kilo verince daha sağlıklı oluyorum
2018 de bu gruplardan birine katılarak 10 15 kilo kadar vermiştim ve hamile kalarak mezun olmuştum bu kez daha fazla kilo ile döndüm Şimdi yine zayıflamak istiyorum gruba dahil olabilir miyim?
Cherry Mom Cherry Mom
Merhaba, bu gruplar şu an aktif değil. Şurada devam ediyor: Popüler Konu - Ellssa ile MasterFit İsterseniz buraya gelebilirsiniz.

Back
X