• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gözlerime inanamıyorum cumartesiye rağmen pizza pide pişi lahmacun mahmacun 🙃yok patates bile batmadı gözüme yani o kadar 😂😂 patatessiz bir şekilde güzel bir hafta bekliyorum canm 😘😘😘😘

Anlaşılan bu gün dışarıda geçmiş 😘 afiyet olsun canm bu hafta da güzel geçecek yarından itibaren tam gaz devam 🥰
Aslında evdeydim kaptanım da dün pazara giderken bugün için kumru almıştım onu yedik oğluşla canımız çekmiş. Bir de bizim ayda bir gün dışarıdan yeme alışkanlığımız var. Onu yaptık bugün :KK60:
Afiyet olsun canım, birazcık karbonhidratli olmuş ama senin yarından itibaren yine çok düzgün menüler yazacağını hepimiz biliyoruz.

Afiyet olsun canım açıklama yapmıssın diyecek bir şey yok. Suyu lütfen arttır, kilo vermede çok önemli.

Afiyet olsun canım, karbonhidrat bir tık fazla olmuş toplamda ama asıl sorun su. Bu yediklerin de mi hiç susatmadi seni. Kitap olayı bence de güzel oldu, kimse yazmıyor diye ben de yazmayı bırakmıştım.
Ayyy kaptanım duygulandırıyorsun beni :KK16:
Bende ip atlamaya basliycam ama direk iple qpora baslamak istrmedim
2 haftadir eliptik bisiklet yapiyodum
Vucut alismistirartik
ip aylamayada baslayabilirim

geis olsun insallah onemli biseyi yoktur

masalalh kaptanima😄
Insallah bu haftada kazanan takimdayim:)
Karsi takimin listesini inceleyim
Kilo olarak en ayakin kimse onu gozume kestiricem

Bugun menulerimiz benziyo
Tek fark ben 3 lahmacun yedim ama ev yapimiydi kucuk kucuktu
İp atlamak zor evet ama iki güne alışıyor bünye ona da. Ben ilk atladığımda arka bacak kaslarım yürütmüyordu bile şimdi alıştı artık. Çok zorlamadan 100 ip falan yeterli başlangıçta. 2. haftaya 150, sonra 200 kademe kademe arttırırsın.:KK200:

İyi geceler 🤍
18 Ocak cumartesi menüsü
13.00 kahvaltı
2 dilim çok tahıllı ekmekle tost, 2 kaşık kuru domates salatası, şekersiz çay

18.00 akşam
300 gr istavrit, 2 kaşık patlıcan salatası, 3 tane patates kızartması.

19.00 şekersiz çay, 3 hurma, 3 finger bisküvi, yarım küçük kase fıstık.

Su 2 lt
Spor
Eki Görüntüle 3539381 adım
Eki Görüntüle 3539382 ip atlama, dura dinlene yaptım, zordu.

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet olsun kaptanım 💙💙 ip başta yoruyor ama zamanla kondisyon artıyor 😘 bu gün kendi rekorumu 50-60 şeklinde atlayarak 700 yaparak kırdım ilk başlarda 100-200 atlasam ertesi gün bacaklar pert oluyordu
Aslında evdeydim kaptanım da dün pazara giderken bugün için kumru almıştım onu yedik oğluşla canımız çekmiş. Bir de bizim ayda bir gün dışarıdan yeme alışkanlığımız var. Onu yaptık bugün :KK60:

Ayyy kaptanım duygulandırıyorsun beni :KK16:

İp atlamak zor evet ama iki güne alışıyor bünye ona da. Ben ilk atladığımda arka bacak kaslarım yürütmüyordu bile şimdi alıştı artık. Çok zorlamadan 100 ip falan yeterli başlangıçta. 2. haftaya 150, sonra 200 kademe kademe arttırırsın.:KK200:
Aylık jübile yapılmış o zman 🤣🤣afiyet olsun canım🌼🌼

Kusura bakma kızlar yeni gelebildim.
Mesai arkadaşın kızı apartmandan aşağı düşmüş dümura uğradık resmen. Hastanedeydik. Az önce döndüm.
Siz naptınz kurulmamış sanırım takımlar.
ay içim sızladı okurken. ailesine, hepinize sabırlar diliyorum. bir an önce toparlar umuyorum, çok üzüldüm. 😢
Yok canm daha neler 😂😂 alt tarafı bu gün 700 ip atladım 😎
neyuyyyyyy 700 mü ben de kafamda 100x5 puan falan diye hesap yapıyorum rakip çok güçlü çıktı
kaptanum düşmanlar çok güçlü başlangıçta 100ün yetmesi için bizim bütün takımın her gün ip atlamaya başlaması lazım hsjsj
bu arada söylemeden edemeyeceğim, her hafta spor menü takip hesap kitap tablo yapma vsvs hepsi kocaman bi emek, sırf buna harcanan kocaman emek bile beni takım yarışı kadar motive ediyor. insanlar o kadar uğraşıyor az ye diye, pembe renge de boya kendini diye çaba sarfediyorum ekstradan. ellerinize, emeklerinize sağlık 🤩

yarın görüşmek üzere ❤️

Back