- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
danışmanlık veren yer artık çoğaldı ücretleri de pek güzel , önce de dediğim gibi bence herkes kendi kendine öğrenip uygulayabilir ve güzel yanı her şey için kullanabiliyorsun sinirin baş ağrın gömülü duygular yanlış yerleşmiş inançlar içinamin canım sen de sağol
2020 Ocak ayında kaybettik benden sadece 15 ay büyüktü
o vefat ettiği zaman yine kilo vermeye uğraşıyordum yanlış hatırlamıyorsam 67-68 civarıydım canım
abimi kaybettikten sonra epey bi süre yemek yiyemedim eşimin zoruyla ekmek falan atıyordum ağzıma
1 hafta içinde epey kilo vermiştim, tartılmamıştım ama farkındaydım
ama sonrasında, hep diyorum ya yarınlar yokmuşcasına yemek yiyorum, o moda girdim, sürekli midem bulanana kadar yemek yemeye başladım
ve az önce farkettim ki ölüm korkusu çok ağır geliyor bana ve zaten öleceğim neden kendimi mahrum bırakıyorum belki yarın yerim deyip yemediğim şeyleri öleceğim için hiç yiyemeyeceğim korkusu geliyor resmen
bu zamana kadar bunu çözememiştim, duygusal açlık olduğunun ve bunu abimin kaybının çok tetiklediğinin bilincindeydim ama böylesi bişe olduğunu anlamamıştım
canım ekim2009 un bahsettiği EFT vuruşlarını sen de bi araştır kitapları falan da varmış hatta, çok faydalı birşeye benziyor
hatta danışmanlık veren yerler bile var
geçen sene oğlumun arkadaşının ablası , beni kardeşinden duymuş ısrarla görüşmek istedi virüs de var hem kız da çalışıyor çok ısrara edince , işten de çıkmış 1 haftadır evdeymiş ( 3 ay sonrası ) tamam dedim gelsin konuşalım, geldi 19 yaşın da bir sürü duygusal sıkıntısı var anne baba boşanmış kendi ayrı evde v.s. kızcağız kendini kurtarmak için deli gibi çalıştığı işten aldığı parayı EFT danışmanına harcıyor 4 seans gitmiş faydasını görmeye başladım diyor benimle 1 saat konuşacaktı 3.5 saat konuştuk çok sorusu vardı( eşim eve geldikten yarım saat sonra gitti) , kıza dedim bak ben danışman değilim sertifikam v.s. yok ben sadece çok okuyup araştırarak kendimi ruhen ve bedenen iyileştirmek isteyen kendi halin de biriyim dedim ,sadece öğrendiklerimi paylaşabilirim , uzman kişilerin desteği ile benim sohbetimi sakın bir tutma gülüm dedim , giderken bana resmen aydınlandım ve şu an kendimi hafiflemiş çok mutlu hissediyorum uzun süredir böyle hissetmemiştim demesi beni de çok mutlu etti
genç yaşın da ayy gece 12 ye kadar pastanede çalışıyorum o parayı niye danışmana vereyim dememiş belki o sene tüm sıkıntılarını atıp geri kalan ömrün de huzurlu mutlu olacak , kendimiz başaramıyorsak, yardım isteyebilmek de çok güzel bence , bizim toplum da yardım istemek sanki kötü bir şeymiş gibi algı vardı eskiden şimdi o kadar da yok çok şükür