Kilolar Firarda 😎

inşallah kuzum yaa

hoşuma giden hikayelerden bu ara yine karşıma çıkınca iki sayfada da paylaşayım dedim :)
iyi yapmışsın balımm ellerine sağlık

Tamam oyy zormuş yavv

Sağlık ocağında bakılmıyor ablacım, evet d vit kullandığım zaman ya zeytin yağı ile ya da tereyağı ile tüketiyorum, biliyorum hepsini ama unutuyorum işte B12 falan da normal

Amin kuzum insallah. Toparlamaya calisiyorum cok dertlesilecek bisey de olmuyor ki insanin icinde bisey dugumlenip kaliyor. Ama hayat devam ediyor. Yapacak bisey yok malesef

Evet ya elbisemi falan bile almistim incecik gostermisti beni herkese hava atacaktim biz plan yaparken kader gulermis oyle oldum resmen. Virus var sarilamayiz sosyete sarilmasi yapalim

Sagol canim. Ölüm her turlu zor ama biden olunca o şok bi sure gecmiyor.Allah herkese hayirli sirali ölüm nasip etsin

Sağlık ocağında bakılmıyor ablacım, evet d vit kullandığım zaman ya zeytin yağı ile ya da tereyağı ile tüketiyorum, biliyorum hepsini ama unutuyorum işte B12 falan da normal
b12 normal , peki demir oranları , kansızlık yorgunluk unutkanlık hatta depresif ruh haline sebep olur , bazı insanların ağır kansızlık yaşadığını bilmeyip depresyon belirtilerinden dolayı psikolojik destek bile aldıklarını okumuştum
bu vitamin mineral v.sler biri eksildi mi zincirleme hepsinde azalma olabiliyor benim d. vit çok düşünce kalsiyumu bile etkiliyor gerçi endokrin doktorum, troid bezleri alındıktan sonra , ömür boyu d. vit ile b12 kullanacaksın demişti günlük işleri bile unutuyordum amaaa çok şükür 2-3 senedir b12 iğnelerine ihtiyacım yok , arada kafam karışmaya başlarsa dil altına pıs pıs yapılan b12 den aldım ondan sıkıyorum :)

allah rahmet eylesin gülüm , rabbim ailesine de size de sabır versin ne zor 1.5 sene arayla iki kardeş de vefat etmiş
oyunlu düğün olmasa da yine de evlenecek kardeşin gülüm çok üzülme onun için
Sagol canim biz bi yerde atlatiriz Allah ailesine cocuklarina sabir versin.
Evet evlenecek ama buruk olacak. Hic biseyini yasayamayacak geride donum bakacak guzel hatiralari olmayacak ne bileyim cok ince dusunuyorum galiba kadin hali.

Iyi menu aslinda oglen biraz kacmis oda regli doneminde oldugun icin normal aksam devamini getirmemissin en azindan bugun telafi edersin cok bisey yok. Ben regl oldum bugun ama 7 lerde dolaniyorum hala yarina kesin artiyim o belli oldu simdiden kusuruma bakma cok uzgunum

İyileşmesi zaten 2 4 ay arasıymuş benim 8 sene önce deldirdiğim yer bile ara ara iltihaplanırama ben akıllanmaz bir birey olarak diğer kulağımın tragusunu deldiresim var
Tamam yolculuk devam mı cnm kaç saatti

Evet ya elbisemi falan bile almistim incecik gostermisti beni herkese hava atacaktim biz plan yaparken kader gulermis oyle oldum resmen. Virus var sarilamayiz sosyete sarilmasi yapalim
Tamam

Tamam yolculuk devam mı cnm kaç saatti
Devam canım daha çoooookk yolumuz var 12 saat kadar şu anlık babam kullanıyor öğleden sonra da geçer ben kullanırım bakalım babam belki devam edemez bir yerde konaklayadabiliriz spontane gelişecek her şey

Sagol canim biz bi yerde atlatiriz Allah ailesine cocuklarina sabir versin.
Evet evlenecek ama buruk olacak. Hic biseyini yasayamayacak geride donum bakacak guzel hatiralari olmayacak ne bileyim cok ince dusunuyorum galiba kadin hali.
her şekil de bir sürü anısı hatırası olacak gülüm merak etme , kimin düğünü nikahı buruk geçer biliyor musun ananası babası kardeşi olmadan evlenenin, nikahında bir avuç insan bile olmayanın ki

Devam canım daha çoooookk yolumuz var 12 saat kadar şu anlık babam kullanıyor öğleden sonra da geçer ben kullanırım bakalım babam belki devam edemez bir yerde konaklayadabiliriz spontane gelişecek her şey
hayırlı yollar olsun gülüm sağ selamet varın inşallah
acele edip kendinizi aşırı yormaya gerek yok baban iyi demiş ihtiyaç oldu mu kalın bir yerde güzel uyuyup dinlenin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…