Kilolar Firarda 😎

Ben de perşembe bekliyorum regli bakayım haftaya kendimden hiçbir şey beklemiyorum zaten bugün yediğim çiğ köfteler kesin yarın artı olarak dönecek Allah senden de razı olsun canım inşallah buradan güzel haberlerini de duyacağız inanıyorum

kh biraz aşmışsın cnm ben de merak ediyorum tartını

kardelelen321 cim nasılsın? kv ile nasıl gidiyor mesafe koydun mu cnm

Yaaaa dürüm gibi yediysen hanii 100gram olabilirr ben direk çiğköfteyle marulla yerdim hiç almamıstım kilo çiğköfte bide zeytinyağla olduğu için bence aldırmazz az birşey farkedebilir insaallaahh güzel haberler hepimiz veririz sana guzzzumm

KILOLAR FIRARDA SPOR LISTESI

8 Ekim - 15 Ekim
UYEHedef puanCumaCumartesiPazar
Pazartesi
SalıCarșambaPerșembeToplam Puan:
hzlsel 80050152100
BerryShake 7007583
DeryaOnDiet 75215
yarimuhendis 150490300
Pnrrr-12 3060183
@Breeze96 1200170
kumsal68 30070340
C Cagrihilal1 130
nnurc 350705865
G Goklerce
Calypso95 85
Jou
Fit mutlu anne 95
eliya 70
Pain Killer 18095

Kızlar spor puan hedefini belirtmek isteyen varsa hala çok geç değil Blr kontrol edin sanki hata varmış gibi hissediyorum

kh biraz aşmışsın cnm ben de merak ediyorum tartını

kardelelen321 cim nasılsın? kv ile nasıl gidiyor mesafe koydun mu cnm
Aslında 80 g civarında aldım karbonu ama belki uygulama yanlış hesaplamıştır bilemeyeceğim ama yarın kesin artıyım onu biliyorum
Dürüm yemedim canım marulla yedim aslında daha önce yediğimde kilo almamıştım ama bu sefer az da olsa artı bekliyorum bakalım artık yedik yapacak bir şey yok

cnm çiğ köftenin en az yarısı karbondur
işte bütün güne bakmalı cnm fıstığım daha önce yediğinde bütün gün nasıl beslenmiştin mesela

cnm çiğ köftenin en az yarısı karbondur
işte bütün güne bakmalı cnm fıstığım daha önce yediğinde bütün gün nasıl beslenmiştin mesela
Hiç hatırlamıyorum canım ama zaten şu an hiç aç olmamamdan yarını tahmin edebiliyorum sanki bugüne göre artı 300 görecek gibiyim yarın o yüzden protein ağırlıklı besleneceğim

Hiç hatırlamıyorum canım ama zaten şu an hiç aç olmamamdan yarını tahmin edebiliyorum sanki bugüne göre artı 300 görecek gibiyim yarın o yüzden protein ağırlıklı besleneceğim
Allah seni bu işte usta olduk yav
tamam cnm benim detoksa başla istersen 3 günde 5 kilo ver ablam
El_Em bana işportacı derdi

Benim yine 1500 olsun diyeceğim ama zaten 1000in üzerine çıkmışımperşembe cuma yolda olacağım muhtemelen 1500de kalsın hedefim

Allah seni bu işte usta olduk yav
tamam cnm benim detoksa başla istersen 3 günde 5 kilo ver ablam
El_Em bana işportacı derdi
Şu an pek detoks havasında değilim canım ama hafta sonu anneme gideceğim kesin dönüşte detoksa ihtiyacım olacak

Ozamann birşey olmazz aksine bağırsakları çalıştırırr

Evet mantikli canimm
Ohh yedinmi yarim kilo
Gizel cnm afyt olsn
Cok guzel menu afyt olsn cnm
Peynir miktari cok geldi onun disinda kuymak 1yk spor telafi etmisdir afyt olsncnm
Oo manti afyt olsn ve findik antepfistigi nekadar fazlasi zarar biliyorsn. Afyt olsn
Az yemissin cigkofteyi kac sıkımdı afyt olsn cnm
11 ekim pazartesi
13:00 2 kasik ciger, 1 kasik yogurtlu patlican
20:00 1 tabak yesil mercimek yemegi, 2 dilim ekmek
Su:2 litre daha icicem
Spor 7300 adim 73 puan
BerryShake hzlsel @medine66
Cok guzel afyt olsn cnm
Canimm kotunun iyisi diyelim ama daha olmamis farkindasindir afyt olsun
Aaa yemek yokki biskuvi patates kizartmayla olrmu sagliksiz olms cnm
Afyt olsn ortim menun de sporun da guzel olmus
Insallah arti getirmezzz canim cagirma kotuyuu
Ellerine saglik cnm benye hedef soylemistm sanki ama yeniden soliym 1.150 olsun bu hafta sporu artiemayi planliyorm insallah

Afiyet olsun canım her şeyin çok güzel

iyi gülüm çok şükür
oğlan tekrar memlekete gitmişti geldi, ehliyeti aldı bu defa :) onla çene yapıyoruz ( ana oğul dedikodumuz bitmiyor) 1.5 aydır taşındık ama kitap kolilerimiz hala duruyordu 14 koliii, sonun da kitaplık için kırılan raf desteklerini aldık da monte etti baba oğul kanepe ayakları zarar görmüştü onları da değiştiler , ben de kolileri boşalttım bu gün de batan toz topak olan yerleri temizledim rahatladım
sen ne yapıyorsun nasılsın gülüm
diğer sayfaya yetişemiyorum hepimizin çenesi güçlü galiba arada gelsem de buraya bakamadım , bu cuma aldığım kiloları geri verirsem geleyim dedim de yok anacım üstüne aldım yüzüm tutmadı gelipte ben 2.5 kilo artıdayım demeye, siz de kilolar eriyordur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…