Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evettt canımm biraz bugün modum düşüktü saldım kendimiEvet mantikli canimm
Ohh yedinmi yarim kilo
Gizel cnm afyt olsn
Cok guzel menu afyt olsn cnm
Peynir miktari cok geldi onun disinda kuymak 1yk spor telafi etmisdir afyt olsncnm
Oo manti afyt olsn ve findik antepfistigi nekadar fazlasi zarar biliyorsn. Afyt olsn
Az yemissin cigkofteyi kac sıkımdı afyt olsn cnm
Cok guzel afyt olsn cnm
Canimm kotunun iyisi diyelim ama daha olmamis farkindasindir afyt olsun
Aaa yemek yokki biskuvi patates kizartmayla olrmu sagliksiz olms cnm
Afyt olsn ortim menun de sporun da guzel olmus
Insallah arti getirmezzz canim cagirma kotuyuu
Ellerine saglik cnm benye hedef soylemistm sanki ama yeniden soliym 1.150 olsun bu hafta sporu artiemayi planliyorm insallah
Yok canım pandeminin başından beri çalışıyorum ben. Hatta okulun mevcudundan dolayı nerdeyse tüm süreci yüzyüze eğitimle geçirdik. Şimdi de sabah 8!de çıkıp 4 te geliyorum genelde. Kızım 22 aylık olmak üzereaa cnm ben sen hep evdesin sanıyodum okula gitmeye başladın mı :) kaçırmışım ya sabahçı-öğlenci mi cnm kaç yaşında kızın
Bu çok iyi işte Birazdan tartılıp gerçeklerle yüzleşeceğim zatenOzamann birşey olmazz aksine bağırsakları çalıştırırr
9 sıkımdı canım ama minnaklardı iyi yedim fakat yine deEvet mantikli canimm
Ohh yedinmi yarim kilo
Gizel cnm afyt olsn
Cok guzel menu afyt olsn cnm
Peynir miktari cok geldi onun disinda kuymak 1yk spor telafi etmisdir afyt olsncnm
Oo manti afyt olsn ve findik antepfistigi nekadar fazlasi zarar biliyorsn. Afyt olsn
Az yemissin cigkofteyi kac sıkımdı afyt olsn cnm
Cok guzel afyt olsn cnm
Canimm kotunun iyisi diyelim ama daha olmamis farkindasindir afyt olsun
Aaa yemek yokki biskuvi patates kizartmayla olrmu sagliksiz olms cnm
Afyt olsn ortim menun de sporun da guzel olmus
Insallah arti getirmezzz canim cagirma kotuyuu
Ellerine saglik cnm benye hedef soylemistm sanki ama yeniden soliym 1.150 olsun bu hafta sporu artiemayi planliyorm insallah
Ben puanlamalara hiç bakmadım o yüzden 300 diyeyim cnm hedefKILOLAR FIRARDA SPOR LISTESI
8 Ekim - 15 Ekim
UYE Hedef puan Cuma Cumartesi Pazar PazartesiSalı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel 800 50 152 100 BerryShake 700 75 83 @DeryaOnDiet 75 215 @yarimuhendis 150 490 300 Pnrrr-12 30 60 183 @Breeze96 1200 170 @kumsal68 300 70 340 @Cagrihilal1 130 nnurc 350 70 58 65 @Goklerce @Calypso95 85 Jou Fit mutlu anne 95 @eliya 70 @Pain Killer 180 95
Kızlar spor puan hedefini belirtmek isteyen varsa hala çok geç değil Blr kontrol edin sanki hata varmış gibi hissediyorum
Canim emiyor mu hala. Biz memeyi biraktiktan sonra uyku konusunda cok rahatladik deliksiz uyuyor yani cok sukur. Tabi zor bir surecti uyurken bile memeyle uyuyordu cunki, geceleri en az 7-8 kez kalkardi meme isterdiYok canım pandeminin başından beri çalışıyorum ben. Hatta okulun mevcudundan dolayı nerdeyse tüm süreci yüzyüze eğitimle geçirdik. Şimdi de sabah 8!de çıkıp 4 te geliyorum genelde. Kızım 22 aylık olmak üzere
ahhh be yaa, canım vallahi bıktım ben de iki ileri bir geri bu ara ben de fena dağıttım yineGünaydın kızlar bu 75 kabus gibi olmaya basladi artık
Olsun cnm hişbişi diiilllDün yediğim çiğ köfteler tahmin ettiğim gibi artı 300 olarak geri döndüler BerryShake
Aa nolcak abla bende yerimde sayiyorm ama burasi olmadanda olmuyor cnm senin muhabbetinide ozlemisim gel aradaiyi gülüm çok şükür
oğlan tekrar memlekete gitmişti geldi, ehliyeti aldı bu defa :) onla çene yapıyoruz ( ana oğul dedikodumuz bitmiyor) 1.5 aydır taşındık ama kitap kolilerimiz hala duruyordu 14 koliii, sonun da kitaplık için kırılan raf desteklerini aldık da monte etti baba oğul kanepe ayakları zarar görmüştü onları da değiştiler , ben de kolileri boşalttım bu gün de batan toz topak olan yerleri temizledim rahatladım
sen ne yapıyorsun nasılsın gülüm
diğer sayfaya yetişemiyorum hepimizin çenesi güçlü galiba arada gelsem de buraya bakamadım , bu cuma aldığım kiloları geri verirsem geleyim dedim de yok anacım üstüne aldım yüzüm tutmadı gelipte ben 2.5 kilo artıdayım demeye, siz de kilolar eriyordur inşallah
Anladm cnm bugun daha iyi gecer insallahEvettt canımm biraz bugün modum düşüktü saldım kendimi
Yaaa oyle yapma cnm neden noldu bir sorunmu var neden yemege düștün yinegünaydın kızlar
ben günlerdir feci sapıttım yaa iştahım var da yok
bi değişiğim canım hiçbişe yemek istemiyor sürekli de bişeler yiyorum
diyet miyet gitti yaa ne güzel 65i görmüştüm az bişe kalmıştı hedefime başa saracağım diye ödüm kopuyor
Yaa aynen valla cnm aylardir bi dusemedm eski azmimmi yok anlamadm cuma aldigm olculerde fark motive etmese yine pes etmistm. Sende olcu alsan mi cnm belki daha cok motive ederahhh be yaa, canım vallahi bıktım ben de iki ileri bir geri bu ara ben de fena dağıttım yine
ne yapsak ne etsek kendimizi bi toparlasak
Oyyy ne güzel oğlun size arkadaş da olmuş aynı kız evlat gibi maşallah ev işleri de yapıyor bıdık eline sağlıkiyi gülüm çok şükür
oğlan tekrar memlekete gitmişti geldi, ehliyeti aldı bu defa :) onla çene yapıyoruz ( ana oğul dedikodumuz bitmiyor) 1.5 aydır taşındık ama kitap kolilerimiz hala duruyordu 14 koliii, sonun da kitaplık için kırılan raf desteklerini aldık da monte etti baba oğul kanepe ayakları zarar görmüştü onları da değiştiler , ben de kolileri boşalttım bu gün de batan toz topak olan yerleri temizledim rahatladım
sen ne yapıyorsun nasılsın gülüm
diğer sayfaya yetişemiyorum hepimizin çenesi güçlü galiba arada gelsem de buraya bakamadım , bu cuma aldığım kiloları geri verirsem geleyim dedim de yok anacım üstüne aldım yüzüm tutmadı gelipte ben 2.5 kilo artıdayım demeye, siz de kilolar eriyordur inşallah
Hıım tamam canım çalışma ortamını seviyorsan yine kafan dinleniyordur dicem ama pzts hariç galibaYok canım pandeminin başından beri çalışıyorum ben. Hatta okulun mevcudundan dolayı nerdeyse tüm süreci yüzyüze eğitimle geçirdik. Şimdi de sabah 8!de çıkıp 4 te geliyorum genelde. Kızım 22 aylık olmak üzere
günaydın kızlar
ben günlerdir feci sapıttım yaa iştahım var da yok
bi değişiğim canım hiçbişe yemek istemiyor sürekli de bişeler yiyorum
diyet miyet gitti yaa ne güzel 65i görmüştüm az bişe kalmıştı hedefime başa saracağım diye ödüm kopuyor
Günaydın kızlar bu 75 kabus gibi olmaya basladi artık
ben de bu aralar biraz duraksadım sanki geçen haftaya göre. dün gece bi dilim tiramisu yedim
hep beraber toparlanalım kızlar. ben burdan çok motive oluyorum