• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Tarçınlı kahvemi hazırlıyoruum :KK200: kızlar en önemlisi yiyorsanız bunu da zevkle yapmak ,ben cuma cmts pazar yedim ama suçluluk duymadan yedim ve şimdi telafi etme çalışmalarına başladım,
bu dönemler zaten seyrek olan şeyler hani yemeyi durduramadığımız ama önemli olan bunun da normal olduğunu bilip o birkaç gün bitince durdurup telafi etmek canlarım,suçluluk duymayın :KK5:

Hıım tamam canım 😘 çalışma ortamını seviyorsan yine kafan dinleniyordur dicem ama pzts hariç galiba 😂
Oyy küçükmüş bıdık normal tabi annesi biraz daha sabır 😘
Hahaha pzt hariç 😄 iyi çok şükür bi sıkıntım yok okulla ilgili. Hatta pzt saymazsak dinleniyorum okulda😝

Tarçınlı kahvemi hazırlıyoruum :KK200: kızlar en önemlisi yiyorsanız bunu da zevkle yapmak ,ben cuma cmts pazar yedim ama suçluluk duymadan yedim ve şimdi telafi etme çalışmalarına başladım,
bu dönemler zaten seyrek olan şeyler hani yemeyi durduramadığımız ama önemli olan bunun da normal olduğunu bilip o birkaç gün bitince durdurup telafi etmek canlarım,suçluluk duymayın :KK5:
canım afiyet olsun :KK200: çok doğru söylüyorsun canımcım. dediğin şeyi alışkanlık haline getirmek lazım çünkü kaçamak yapmadan diyet yapmak mümkün değil

Bir yazı görseli olabilir

Aa nolcak abla bende yerimde sayiyorm ama burasi olmadanda olmuyor cnm senin muhabbetinide ozlemisim gel arada :KK36:

Anladm cnm bugun daha iyi gecer insallah :KK36:

Yaaa oyle yapma cnm neden noldu bir sorunmu var neden yemege düștün yine :KK43:
bazı dönem yerin de sayıyorsan beden o kilona alıştı artık hafiflemeye hazır demektir pınarım , çok sıkmadan ufak ufak da olsa vermeye başlarsın

1634026578395.jpeg

Canlar bugün yeni bir gün 💪 her ne yediyseniz bitti geçti :stop: çok iştahlı hissediyorsanız ortalama bir diyet yapın bugün ve sonra birkaç gün sınırınızı zorlayın ,yeniden motivasyonunuz gelecek kiloda olduğunuzu göreceksiniz!
Haydi şimdi başlayın ve kendinize haftasonuna kadar bir plan yapın ;)
Hiçbir şey için geç değil , hala nefes alıyoruz ve daha öğlen bile değil gün başlamadı henüz ve metabolizmamızım maksimum çalıştığı saatler 😍
ikindi vaktini güzel sağlıklı ve doyurucu bir ara öğünle yapın ve akşamı da en hafif yiyin 😘 sabaha hafiflemiş olacaksınız ❤️
ara öğün örnekleri:
*leblebi,kuru üzüm ve sütlü kahve
*kefir,taze meyve ve ceviz
*kepekli kraker,ayran ve sebze
şekersiz bir bar ve sütlü türk kahvesi

:KK6::KK6::KK6: ve gece 12ye kadar da yapabildiğimiz kadar spor yapıyoruz en az 6 bin adım ,evde de olsanız ve 1 mil leslie
haydi bakalım :KK9:

Oyyy ne güzel oğlun size arkadaş da olmuş aynı kız evlat gibi maşallah 😍 ev işleri de yapıyor bıdık 😘 eline sağlık
Yeni eviniz hayırlı olsun mutluluk huzurla dolsun taşsın cnm bnm 😘😘😘
Boşver yaa söyle 😂 aynen ora daha hızlı akıyo hatta :KK70:
Biz bi alıoz bi verios yuvarlanıp gidioz cnm 😆😆😆

Hıım tamam canım 😘 çalışma ortamını seviyorsan yine kafan dinleniyordur dicem ama pzts hariç galiba 😂
Oyy küçükmüş bıdık normal tabi annesi biraz daha sabır 😘
şükür her zaman benimle oturup konuşan bir çocuktu ergen dönemi allahım ne abuk subuk muhabbetlerini sabırla dinlerdim o yüzden hala konuşabiliyoruz :))
amin gülüm her ne kadar yaza kadar oturmayı düşünsek bir ton masraf tadilat yapsakta o zaman kadar sağlık huzurla otururuz inşallah şu lojman da, eşim yaza emekli olmayı düşünüyor da :)
kız 3-5 gün ilaç kullandım 80.2 den bir hafta da 83 e çıktım , cuma 82.5 dum ben 70 li rakamların hayalini kurup dururken hem dee:KK61:
bu kilo al verler bizi yıpratıyor yaa şöyle hiç artı görmeden her hafta eksi görsek ne güzel olurduuu:rolleyes:

şükür her zaman benimle oturup konuşan bir çocuktu ergen dönemi allahım ne abuk subuk muhabbetlerini sabırla dinlerdim o yüzden hala konuşabiliyoruz :))
amin gülüm her ne kadar yaza kadar oturmayı düşünsek bir ton masraf tadilat yapsakta o zaman kadar sağlık huzurla otururuz inşallah şu lojman da, eşim yaza emekli olmayı düşünüyor da :)
kız 3-5 gün ilaç kullandım 80.2 den bir hafta da 83 e çıktım , cuma 82.5 dum ben 70 li rakamların hayalini kurup dururken hem dee:KK61:
bu kilo al verler bizi yıpratıyor yaa şöyle hiç artı görmeden her hafta eksi görsek ne güzel olurduuu:rolleyes:
ay ne güzel annesin sen dee :KK60:
ooh az kalmış canım sonra napıcaksınız? :)
ne ilacı kuzum geçmiş olsun
aynen güzel olurdu ama 200-300 gr eksi de yetse olur aslında görülebilir :D ama hep fazlasını istiyoruz :D

kh biraz aşmışsın cnm ben de merak ediyorum tartını 🤗

kardelelen321 kardelelen321 cim nasılsın? kv ile nasıl gidiyor mesafe koydun mu cnm
Kv ile mesafeliyiz canım. Gerekmedikçe aramıyorum. O da aynı şekilde. Bazen arayıp sinir bozuyor tabi o Allah'ın emri. Sağol kuzum ilgin için 😘😍
KILOLAR FIRARDA:cool: SPOR LISTESI:spor:

8 Ekim - 15 Ekim
UYEHedef puanCumaCumartesiPazar
Pazartesi
SalıCarșambaPerșembeToplam Puan:
@hzlsel 80050152100
BerryShake BerryShake 7007583😵
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 75215😵
@yarimuhendis150490300
@Pnrrr-20 3060183
@Breeze96 1200170😵😵
@kumsal68300😵70340
C Cagrihilal1 130😵😵
nnurc nnurc 350705865
G Goklerce 😵😵😵
@Calypso95 😵😵85
Jou Jou 😵😵😵
@Fit mutlu anne95😵😵
@eliya70😵😵
@Pain Killer180😵😵95

Kızlar spor puan hedefini belirtmek isteyen varsa hala çok geç değil🤣🤣🤣 Blr kontrol edin sanki hata varmış gibi hissediyorum🙈
Kuzum benim de 800 puan olsun. Bakalım cumaya kadar yapabilecek miyim ❤❤
Aslında 80 g civarında aldım karbonu ama belki uygulama yanlış hesaplamıştır bilemeyeceğim ama yarın kesin artıyım onu biliyorum🤭🤭

Dürüm yemedim canım marulla yedim aslında daha önce yediğimde kilo almamıştım ama bu sefer az da olsa artı bekliyorum bakalım artık yedik yapacak bir şey yok🤣🤣🤣
Kuzum az da yesen bulgur insanı şişiriyor. Yarın eskiye dönersin. Cuma da eksileri görürsün sıkma canını
günaydın kızlar :KK60:

ben günlerdir feci sapıttım yaa iştahım var da yok
bi değişiğim canım hiçbişe yemek istemiyor sürekli de bişeler yiyorum :KK43:
diyet miyet gitti yaa ne güzel 65i görmüştüm az bişe kalmıştı hedefime başa saracağım diye ödüm kopuyor :KK43:
Aman kuzum erkenden önünü kes bu durumun. Sonrası pişmanlık oluyo.
ben de bu aralar biraz duraksadım sanki geçen haftaya göre. dün gece bi dilim tiramisu yedim :KK43:
hep beraber toparlanalım kızlar. ben burdan çok motive oluyorum
Kuzum tiramisu yendi bitti. Bugün yine devam sağlıklı beslenmeye. İsteklerimize karşı koyacak güç içimizde. Başarı çok büyük haz kaynağı. İdeal bedene ulaşmak, başarılı olmak bize yediğimiz tatlılar dan daha da çok mutluluk veriyor biliyorsun kii. ❤❤

Yaaa oyle yapma cnm neden noldu bir sorunmu var neden yemege düștün yine :KK43:
bilmiyorum ki elle tutulur gözle görülür bi sebep yok
annem ameliyat olacak onu takıyorum kafama, bi de genel aile içi her zaman olan şeyler şu sıra kafama takılmaya başladılar

Yaa aynen valla cnm aylardir bi dusemedm eski azmimmi yok anlamadm :KK43: cuma aldigm olculerde fark motive etmese yine pes etmistm. Sende olcu alsan mi cnm belki daha cok motive eder
ölçü de almak istemiyorum bi incelme olmuyor sanki gibi, ya da ben hep yanlış yerlerden ölçüyorum

Eki Görüntüle 2931831
Canlar bugün yeni bir gün 💪 her ne yediyseniz bitti geçti :stop: çok iştahlı hissediyorsanız ortalama bir diyet yapın bugün ve sonra birkaç gün sınırınızı zorlayın ,yeniden motivasyonunuz gelecek kiloda olduğunuzu göreceksiniz!
Haydi şimdi başlayın ve kendinize haftasonuna kadar bir plan yapın :KK66:
Hiçbir şey için geç değil , hala nefes alıyoruz ve daha öğlen bile değil gün başlamadı henüz ve metabolizmamızım maksimum çalıştığı saatler 😍
ikindi vaktini güzel sağlıklı ve doyurucu bir ara öğünle yapın ve akşamı da en hafif yiyin 😘 sabaha hafiflemiş olacaksınız ❤️
ara öğün örnekleri:

:KK6::KK6::KK6: ve gece 12ye kadar da yapabildiğimiz kadar spor yapıyoruz en az 6 bin adım ,evde de olsanız ve 1 mil leslie
aradığım motivasyon sanırım buymuş :KK9::KK9: :KK60: :KK60: :KK60:
ne güzel yazmışsın ellerine kollarına sağlık canımm, o kadar haklısın ki, henüz öğlen olmadı ve ben daha ilk öğünümü yapmadım dolayısıyla geçtiğimiz 4-5 günü gayet de telafi edebilirim :KK49: :KK49:

Kv ile mesafeliyiz canım. Gerekmedikçe aramıyorum. O da aynı şekilde. Bazen arayıp sinir bozuyor tabi o Allah'ın emri. Sağol kuzum ilgin için 😘😍

Kuzum benim de 800 puan olsun. Bakalım cumaya kadar yapabilecek miyim ❤❤

Kuzum az da yesen bulgur insanı şişiriyor. Yarın eskiye dönersin. Cuma da eksileri görürsün sıkma canını

Aman kuzum erkenden önünü kes bu durumun. Sonrası pişmanlık oluyo.

Kuzum tiramisu yendi bitti. Bugün yine devam sağlıklı beslenmeye. İsteklerimize karşı koyacak güç içimizde. Başarı çok büyük haz kaynağı. İdeal bedene ulaşmak, başarılı olmak bize yediğimiz tatlılar dan daha da çok mutluluk veriyor biliyorsun kii. ❤❤
evet canım çok haklısın, önünü almazsam yine 7lere çıkmam an meselesi ve kendime söz verdim bir daha asla 69u bile görmeyeceğim diye

ay ne güzel annesin sen dee :KK60:
ooh az kalmış canım sonra napıcaksınız? :)
ne ilacı kuzum geçmiş olsun
aynen güzel olurdu ama 200-300 gr eksi de yetse olur aslında görülebilir :KK70: ama hep fazlasını istiyoruz :KK70:
genel de oğlumun arkadaşları derdi ne güzel annesin diye ilk defa başka birinden duyuyorum mutlu oldummm:KK36:
emekli olup memlekete yerleşip, belki avukatlık yaparım diyor eşim , yoksa da büyük ihtimal bana pişirtip taşırtıp her gün annesine nevaleyi alıp gider :))
benim fibromiyalji ağrıları geçen hafta çok zorladı beni boynumu kolumu kıpırtadamadım onun ilaçları da biraz ağır dayanabildiğim sürece kullanmıyorum da bu defa dayanamadım yuttum gitti :))))

yaa şu halil kargulunun hk performans sistemi var ya nasıl işlediğini yazmıyorlar tabi ki kampları var telden de destekle zayıflatıyorlar 1-2 ayda 18- 25 kilo veriyor insanlar hem de sağlıklı bir şekil de bilinç altı -psikolojik yöntemler kullanıyorlar sanırım
bizde hafta da yarım kilo bir kilo vermek normal diye beynimize işlemiş aslın da hiç de öyle değil beden haftada 3-5 kilo bile verecek kapasite de

Eki Görüntüle 2931831
Haydi şimdi başlayın ve kendinize haftasonuna kadar bir plan yapın :KK66:
ara öğün örnekleri:

Şahanesiiiiiiiiiiinnn. Kuzum pozitif enerji doldum. Bugün benim de güzel geçecek inşallah. 💥💥💥❤❤❤
Sabahtan beri ev toparlıyorum. Çamaşır yıkadım astım. Bir sürü iş yaptım akıllı saatimi takmayı akıl edemedim. Şimdi taktım. Birazdan kızları hava almaya çıkarıcam. Hava ılık. Temiz hava alsınlar, bana da yürüyüş olur. Ev de havalanır. Şu hastalıklar gitsin artık. 😘😘😘
bilmiyorum ki elle tutulur gözle görülür bi sebep yok
annem ameliyat olacak onu takıyorum kafama, bi de genel aile içi her zaman olan şeyler şu sıra kafama takılmaya başladılar

ölçü de almak istemiyorum bi incelme olmuyor sanki gibi, ya da ben hep yanlış yerlerden ölçüyorum

aradığım motivasyon sanırım buymuş :KK9::KK9: :KK60: :KK60: :KK60:
ne güzel yazmışsın ellerine kollarına sağlık canımm, o kadar haklısın ki, henüz öğlen olmadı ve ben daha ilk öğünümü yapmadım dolayısıyla geçtiğimiz 4-5 günü gayet de telafi edebilirim :KK49: :KK49:

evet canım çok haklısın, önünü almazsam yine 7lere çıkmam an meselesi ve kendime söz verdim bir daha asla 69u bile görmeyeceğim diye
İşte bu canım, Harikasın. Bana da güç kaynağı oldun. Ben de pes etmiyorum. Cumaya kadar canla başla uğraşıcam😘😍

ay ben çıktım ama aklım DeryaOnDiet DeryaOnDiet kuzuya takıldı nasılsın canım iyi misin ya? ☹️
Ya beni arti cook demotive etti yine. Iyi degilim kuzum, arti cikinca cok yzuluyorum. Bir de sehir disina cikcaz saliya kadar yokum, aktif olamayacagim. Ins gittigim yerde de yeyip daha cok arti gelmem. Cuma bildirim yaparim ama cok aktif olamam. Biraz ailecek zaman gecirelim dedik. O yuzden diyetisyene de ara verdim.

canım bugün hafif olmuş güzel,lif de güzel su da ama 3 gündür menün yoktu canım :KK43: yorum yapamıyorum , hamur, az su ve lif,hareketsizlik hep kabızlık yapan şeyler cnm
Evet canım 3 gündür kötü beslendim, dışardan yedik ama ondan önce de vardı kabızlık, işte diyete başlayınca oluyor, kesin bir yerde yanlis yapıyorum ama nerde ?
👍👍🤣

Ben felaket durumdayim ortim 🙈

🙈🙈beni gormezdrn gel +2.5 olmusum 70.05 gosterdi tartilar bugun beni 🙈🙈
Ortim pes etmek yok, bu hafta 1 kilosu gitse bile kardasin 😎
Allah seni 😂 bu işte usta olduk yav
tamam cnm benim detoksa başla istersen 😍 3 günde 5 kilo ver ablam
El_Em El_Em bana işportacı derdi :KK70:
🤣🤣🤣🤣
iyi gülüm çok şükür :KK74:
oğlan tekrar memlekete gitmişti geldi, ehliyeti aldı bu defa :) onla çene yapıyoruz ( ana oğul dedikodumuz bitmiyor) 1.5 aydır taşındık ama kitap kolilerimiz hala duruyordu 14 koliii, sonun da kitaplık için kırılan raf desteklerini aldık da monte etti baba oğul kanepe ayakları zarar görmüştü onları da değiştiler , ben de kolileri boşalttım bu gün de batan toz topak olan yerleri temizledim rahatladım
sen ne yapıyorsun nasılsın gülüm
diğer sayfaya yetişemiyorum hepimizin çenesi güçlü galiba:KK48: arada gelsem de buraya bakamadım , bu cuma aldığım kiloları geri verirsem geleyim dedim de yok anacım üstüne aldım yüzüm tutmadı gelipte ben 2.5 kilo artıdayım demeye, siz de kilolar eriyordur inşallah
Allah kolaylık versin abla, mis gibi olmuştur şimdi ev 😘❤️

hıııı cnm şincik şöyle oluyirrr :confused:
sen de farkındasın sırf kh olduğunun 😘
bomba menülerini bekliyoruz canım 😍
Herseyin farkindayim 🙈🙈 bi de artiyi gordukten sonra bu menu nasil olur oldu bende anlayamiyorum kendimi hesap kitap hepsi kayboldu.
Evet canım 3 gündür kötü beslendim, dışardan yedik ama ondan önce de vardı kabızlık, işte diyete başlayınca oluyor, kesin bir yerde yanlis yapıyorum ama nerde ?

Ortim pes etmek yok, bu hafta 1 kilosu gitse bile kardasin 😎

🤣🤣🤣🤣

Allah kolaylık versin abla, mis gibi olmuştur şimdi ev 😘❤️
Artilar gider de eksi gelirmi o zor. Ben boyle artılar her pazartesi gorurum alisti bunye ama arkasini toplardim bu sefer nasil toplanir bilmiyorum.

Back