Kilolar Firarda 😎

Evettt canımm biraz bugün modum düşüktü saldım kendimi

aa cnm ben sen hep evdesin sanıyodum okula gitmeye başladın mı :) kaçırmışım ya sabahçı-öğlenci mi cnm kaç yaşında kızın
Yok canım pandeminin başından beri çalışıyorum ben. Hatta okulun mevcudundan dolayı nerdeyse tüm süreci yüzyüze eğitimle geçirdik. Şimdi de sabah 8!de çıkıp 4 te geliyorum genelde. Kızım 22 aylık olmak üzere

Ozamann birşey olmazz aksine bağırsakları çalıştırırr
Bu çok iyi işte Birazdan tartılıp gerçeklerle yüzleşeceğim zaten
9 sıkımdı canım ama minnaklardı iyi yedim fakat yine de

Ben puanlamalara hiç bakmadım o yüzden 300 diyeyim cnm hedef

Canim emiyor mu hala. Biz memeyi biraktiktan sonra uyku konusunda cok rahatladik deliksiz uyuyor yani cok sukur. Tabi zor bir surecti uyurken bile memeyle uyuyordu cunki, geceleri en az 7-8 kez kalkardi meme isterdi

Aa nolcak abla bende yerimde sayiyorm ama burasi olmadanda olmuyor cnm senin muhabbetinide ozlemisim gel arada
Evettt canımm biraz bugün modum düşüktü saldım kendimi
Anladm cnm bugun daha iyi gecer insallah
Yaaa oyle yapma cnm neden noldu bir sorunmu var neden yemege düștün yine

ahhh be yaa, canım vallahi bıktım ben de iki ileri bir geri bu ara ben de fena dağıttım yine

ne yapsak ne etsek kendimizi bi toparlasak
Yaa aynen valla cnm aylardir bi dusemedm eski azmimmi yok anlamadm cuma aldigm olculerde fark motive etmese yine pes etmistm. Sende olcu alsan mi cnm belki daha cok motive eder

Oyyy ne güzel oğlun size arkadaş da olmuş aynı kız evlat gibi maşallah ev işleri de yapıyor bıdık eline sağlık
Yeni eviniz hayırlı olsun mutluluk huzurla dolsun taşsın cnm bnm
Boşver yaa söyle aynen ora daha hızlı akıyo hatta
Biz bi alıoz bi verios yuvarlanıp gidioz cnm

Hıım tamam canım çalışma ortamını seviyorsan yine kafan dinleniyordur dicem ama pzts hariç galiba
Oyy küçükmüş bıdık normal tabi annesi biraz daha sabır

Günaydın kızlar bu 75 kabus gibi olmaya basladi artık

ben de bu aralar biraz duraksadım sanki geçen haftaya göre. dün gece bi dilim tiramisu yedim
hep beraber toparlanalım kızlar. ben burdan çok motive oluyorum

Haydi gelin benim detoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…