Kilolar Firarda 😎

1 - 7 Ekim Cuma Hedef Tablosu

����
KİLOLAR FİRARDA ÜYELERİ8 EKİM11 EKİM15 EKİM HEDEF
hzlsel 66,565,9 65,9
Calypso95 75,5?74,8
eliya 79?78,5
@Sonsuz umut67,55?66,9
kardelelen321 94,2?90
DeryaOnDiet 73,4574,45 72,8
@Breeze9675,575,25 ?
@Pnrrr-2074,874,9 73,5
BerryShake 61,263,6 60,2
Fit mutlu anne 80,95?79,5
G Goklerce 62,763,4 ?
nnurc 70,8571,45 69,9
Jasminium84 65,65?65
C Cagrihilal1 67,75?67
Deniz ve Kum 75,7??
yarimuhendis 70,6?69,5
@diyetcigeldihanim76,7?76
kumsal68 59,159,3 ?
Jou 77,2??

C Cagrihilal1 cnm seni gözden mi kaçırdım verirdin pzts kilonu da normalde

dünyadan Deniz ve Kum e sesleniyoruuum
Jou cnm hızlı giriş yapmıştın göremiyoruz seni artık

Canımm regl olmuşum saldım kendimi moralimde düşük

canım canııııım harikasın valla proteini de yavaştan arttır bence,sabahki peynir en az bir dilim olsun canım yani kk hesabıyla 4 tane su da artmış ooh adım da süperrr
mantıda protein var deme ama kıymanın yarısı yağ cnm, içinde2 çorba kaşığı kıyma olsa öp başına koy tabii bi de ana öğün yanında salata missss

Canımm regl olmuşum saldım kendimi moralimde düşük
Kuzum bozma morali zor bir süreç ama Allah büyük hiç ummadığın bir anda alacaksın belki güzel haber kafaya çok takmamaya çalış o da etkili akışına bırak kilo içinde salma kendini kilonun hiçbir faydası yok sana bu süreci değerlendir ve birkaç kilo olsun vermeye çalış

Gerçekten busefer oldu dedim hamilelik gibi belirtilerim vardı ve ben 35gunde bir olurum normalde yürüyüş sanırım yumurtalarımı daha iyi etti bebek değil adetimi düzelmesine vesile etti 31 ci gününde oldum ve bugün oldum tabi ama hiç beklemiyodum şok yaşadım gibi birşey hiç boyle değildim biliyodum beklemiyodum zaten bebek olacağını normal yoldan ama bian umutlandım allah büyük tabiiki belkide yürüyüşüme buyüzden işe yaradı adetimin dahada düzeltmesine❤❤ aklımdada yoktu çocuk için ama olmayıncada olmuyor maalesef

canım bugün hafif olmuş güzel,lif de güzel su da ama 3 gündür menün yoktu canım yorum yapamıyorum , hamur, az su ve lif,hareketsizlik hep kabızlık yapan şeyler cnm

Sonuçta adetin düzelmesine yardımcı olması da bir şey canım ben zayıflamadan önce 2-3 ayda bir oluyordum kaç aydır 29 günde bir oluyorum sen devam et bırakma yürüyüşü sağlıklı beslenmeyi inşallah doğal yollarla olmasa bile tedaviyle inşallah olacaktır canım sınanıyoruz bir şekilde hepimizin bambaşka sınavları var ama bozma moralini psikoloji de çok önemli hep olumlu düşünmeye çalış
hzlsel canoo sen hzlsel misin yaaa
Bende diyorum bu nick kimdu
Aynen canım hzlsel bana bile hala yabancı geliyor alışacağız inşallah

Evett kuzumm bu ay maaalesef uymadı nasip değilmiş eninde sonunda nasibimiz elbetki olacak alıştık kaç aydır pek böyle değildim ama buay birsey oldum böyle işte başlayacağım tekrar reglim bitsin haftaya hadi bakalum tempoo
Tesekkürr ederiimm kuzumm desteğinn için allah senden binkere razı olsuunn❤❤
Aynen canım hzlsel bana bile hala yabancı geliyor alışacağız inşallah
Hahahaha evett biran dedim kesin konuştuğum biri ama diyetlerde anladımm senii

Canım benim ya haftasonu gelemedim evi boyattım, aşırı yoruldum hatta öldüm ama hafta içi aktif olacağım çok sevindim ortak olmamıza ekşili bir hafta olsun inşallah

Günaydın kizlar kusura bakmayın haftasonu yoktum, alıntılar vardı baya gitmiş hepsi...
Cumaya göre +700 deyim, haftasonu dışardan yedik hep ama cumaya kadar halledeceğim C Cagrihilal1
Ben felaket durumdayim ortim
beni gormezdrn gel +2.5 olmusum 70.05 gosterdi tartilar bugun beni

Ben felaket durumdayim ortim

beni gormezdrn gel +2.5 olmusum 70.05 gosterdi tartilar bugun beni
artımız aynı cnm 3 gün detoksa başladım o yüzden tavsiye ederiim dur bakayım menüne
Pzt günleri başım ağrıyor ders artı nöbet olunca. Tenefüsler 15 dk bizim Ağrı kesici içtim. Kızımı uyuttum şimdi inş spor yapıcam uyanmazsa
aa cnm ben sen hep evdesin sanıyodum okula gitmeye başladın mı :) kaçırmışım ya sabahçı-öğlenci mi cnm kaç yaşında kızın

hıııı cnm şincik şöyle oluyirrr
sen de farkındasın sırf kh olduğunun
bomba menülerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…