• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

My menu

Kahvaltı saat 11 biberli peynir (bunu beraber pişiriyorum sevdiğim bişey) haşlanmış yumurta+ bir eksra yumurta beyazı+ bir dilim ekmek (proteinliymis göya bilmiyorum orasını) 5 zeytin

Ara: 13:30 erik kurusu 3 tane, iki kare çikolata bir tane glutensiz limonlu bisküvi+ kafeinsiz kahve (tatlı olmuş di mi cok ama yemesem aklımda kalacaktı )

Akşam: 16:30 yine tavuk (gidaklicam artık) + domates sos+ yoğurt

Sonrasında bitki çayı

Spor: 50 dk yürüyüş

Şu 1 lt

Boncuk2307 Boncuk2307

Ellssa Ellssa

Ayyy çok geçmiş olsun, iyidir inşallah.
Teşekkür edrim canım hala yoğu bakımda
dengesini mi kaybetmiş canım kaçıncı kattan düşmüş? çok geçmiş olsun Allah şifa versin. umarım hayati tehlikesi yoktur 😔
Belli değilki sorulmuyorda. Yine hastanedeydik. Yazık ya çok üzgünler. 5. kat
Allah şifa versin , durumu nasil 😔
amin canım. Durumu stabil deniyor. Vücut kemikleri hepsi kırılmış

Kızlar dün bugün baş ağrılarıyla geçti. Migrenden çok yoruldum artık. Allah beterinden saklasın ama yaşam sevinci bırakmıyor. Regl olunca hele her gün herr gün ağrıyor. Bir de artık menülerimi ertesi güne bırakmadan yazmak istiyorum. Yoksa hem unutuyorum hem üşeniyorum
Dünkü menüm:

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Süzme peynir 1 dilim
7 zeytin

Aralarda
2 dilim turp
1 tane ülker çikolalatı gofret , canım çok çikolata istiyor engel olamadım
Sütlü kahve
Şekersiz çay

Akşam:
Çeyrek ekmek kokoreç
Şehriyeli çorba ile ekmek..

Gece yeme atağı geldi çok aç da değildim
Çeyrek ekmeğe kaşar koyup yedim
1 portakal yedim

evdeyim sürekli.bu dönem böyle. Bir süre daha. Yemek yeme isteği geliyor iştahım da açıldı. Çok zorlanıyorum. Su içsem belki hafidifleyecek yeme isteğim ama
Güzel kilo veren canlarımdan tavsiyelere açığım. Kendimi bildim bileli bu kilolardayım. Dönem döneö kendimi frneleyip aynı kiloda kalıyorum ama artık zayıf olmak istiyorum.

Hiç salata da yemiyorum. Salata yapsana yesene bacım, yokk...
Su: 1.2 litre
İçsene mübarek şu suyu içsene işte. Belki migren ataklarım da seyrekleşecek içsem.

Hele spor, iyice yumuşadım. İçimden de hiç spor yapmak gelmiyor. Aslında biraz hareket etsem ve suyu artırsam, salataya ağırlık versem her şey düzene girecek de... neyse
arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Suyu cok az ictigim.zamanlar bede de migren agrilari basliyo bi kac gun gecmiyo
1.5 altinda icmiyorum

ay içim sızladı okurken. ailesine, hepinize sabırlar diliyorum. bir an önce toparlar umuyorum, çok üzüldüm. 😢

neyuyyyyyy 700 mü ben de kafamda 100x5 puan falan diye hesap yapıyorum rakip çok güçlü çıktı

kaptanum düşmanlar çok güçlü başlangıçta 100ün yetmesi için bizim bütün takımın her gün ip atlamaya başlaması lazım hsjsj
bu arada söylemeden edemeyeceğim, her hafta spor menü takip hesap kitap tablo yapma vsvs hepsi kocaman bi emek, sırf buna harcanan kocaman emek bile beni takım yarışı kadar motive ediyor. insanlar o kadar uğraşıyor az ye diye, pembe renge de boya kendini diye çaba sarfediyorum ekstradan. ellerinize, emeklerinize sağlık 🤩

yarın görüşmek üzere ❤️
Teşekkürler canım. İnşallah toparlanır

Geçmiş olsun canım, durumunu bilmiyordum. Muhtemelen unutup birkaç kez daha aynı şeyi söyleyebilirim dikkate almazsın 😘
Sorma canım, çok zor benim için. Sadece diyetteyken değil günlük hayatımı da çok zor etkiliyor.
Iyi akşamlar kizceler menü yazım

Sabah
Omlet
1 dilim tb ekmeği
1 dilim süzme peynir
3 zeytin
Domates biber yeşillik

Ogle
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
2 3 tane lahana sarması

Akşam
Nohut yemeği
Yoğurtlu havuç tarator
2 kaşık pilav

Su 3 lt

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun menün gayet iyi canım 👍
dostlar ben bugün menü bildirmicem müsaadenizle, ama salı gübü tartıda eksi olmak için yarın ekstra çaba sarfedicem kaptanım 🫡 arke arke
sporu da yatarken yazarım yine de arkadaş bizim karşı takımın kaptanı çok dişli çıktı 700 ip atlamayla bir yarışayım dedim de 300 de tıkandım. devamı gelmiyo 😂😂 sevgili takımım herkes 200 ip atlayabilir mi mümkünse ekstradan anca yakalıyoruz çünkü 😁😁
Takım arkadaşım aman çok kaçırma 😂 Salı günü fark atmamız lazım 💪
İşime gelir sen dedin kapisalim diye 🤣 karşıdakini kötü yola eurukleyip cirkinleşebiliyormuşum meğer konu rekabet olunca 😂😂😂 döner menüsü bekliyorum bak en soslusundan 🥳

İyi tatiller, biz tanışmamıştık sanirim

Arkedaşim bu sefer senin mavi takımın taraftarıyim. Beşiktaşlı logo değiştirmis galiba göremedim onu ☺️

Bu ödülün gün değil de öğün şeklinde olması ilk kimin fikriydi? Gerçekten güzel birşey
Canım soslu döner menüyü seni yendikten sonra yiyebilirim belki 😉
Şu an İrem Derici şarkısı çalıyor ben yürürken, sözleri sevip de gulen yok dunyada sisman çok diye anladım yemin ediyom 😂😂
Dervişin fikri neyse zikri de odur gibi 😂😂😂
İyi akşamlar 🙋🏻‍♀️ 🌸 Herkese
Gün sonu kapaniş

12.00 kahvaltı
Domates
Salatalık
2 dilim peynir
5 zeytin

14.00 ara öğün kahve
Fıstık 15 tane

16.00 ara öğün
2 tane cokoprens 🤦🏻‍♀️

18.00 akşam
100 Gr tavuk 3 YK yoğurt

19.30
Tavada yumurta 1 dilim ekmek

2.5 lt su
1000 adım
arke arke Boncuk2307 Boncuk2307
Dün de ödül yapmadiysan haftasonu ödülü diyelim 🙈
My menu

Kahvaltı saat 11 biberli peynir (bunu beraber pişiriyorum sevdiğim bişey) haşlanmış yumurta+ bir eksra yumurta beyazı+ bir dilim ekmek (proteinliymis göya bilmiyorum orasını) 5 zeytin

Ara: 13:30 erik kurusu 3 tane, iki kare çikolata bir tane glutensiz limonlu bisküvi+ kafeinsiz kahve (tatlı olmuş di mi cok ama yemesem aklımda kalacaktı )

Akşam: 16:30 yine tavuk (gidaklicam artık) + domates sos+ yoğurt

Sonrasında bitki çayı

Spor: 50 dk yürüyüş

Şu 1 lt

Boncuk2307 Boncuk2307

Ellssa Ellssa
Bence yine de iyi menü rakibem, afiyet olsun ☺️

Teşekkür edrim canım hala yoğu bakımda

Belli değilki sorulmuyorda. Yine hastanedeydik. Yazık ya çok üzgünler. 5. kat

amin canım. Durumu stabil deniyor. Vücut kemikleri hepsi kırılmış
çok üzücü... Rabbim Şafi ismiyle şifa versin 🤲🏻

Bugünkü menüm

Sabah(12.00)
1 kk peynir
3-4 kaşık yumurtasiz menemen
8-10 airfryda kızartılmış patates
1 ince dilim peynirli börek
1 kk tahin helvası

Ara(16.00)
1 fincan Türk kahvesi

Aksam--------- yok

Bu sabah misafirlikteydik. Akşam yemeyerek dün ve bu sabahı dengelemeye çalıştım ama bakalım.

Su: 1.5 lt
Spor:------

Takım arkadaşım aman çok kaçırma 😂 Salı günü fark atmamız lazım 💪
bugün için çok geç ama hafta için bütün hazırlığım tamam, 1 haftalık kahvaltı hazırlığım tamam. öğlen yemeği hazırlığım tamam. akşam yemeklerim zaten sağolsun kocamdan o da tamam, cumartesi kocaman bi eksi ile 60'lar ligine dönüyorum herkes hazır olsun özellikle kırmızı takım 😋 bi gün abarttık diye bitti sanmasın kimse bu takım şampiyonnn arke arke kaptanım😆

Selam hanımlar

arke arke Ellssa Ellssa

Suyu hep unutuyorum 1 litre oldu daha yatana kadar 1 litre daha içeceğim 2 olacak ç
Menüm aşağaıdki gibi

Kahvaltı
Klasik omlek peynirli kahvaltı 1 karabuğday ile

Öğlen
1 lahmacun

Eklentiler

• IMG_0266.jpeg
    IMG_0266.jpeg
    103,1 KB · Görüntüleme: 3
Back