Azracım ben daha önce Dukan denemiştim, çok da güzel kilo vermiştim. Benziyor diye Carnivore'a bir baktım ama çok sıkı ve sağlıksız geldi bana açıkçası.Carnivor beslenme yapan oldu mu sürekli o çıkıyor karşıma faydasını gören var mı kızlar
Kesinlikle hem kısa hem etkili bu video. Ben de Ebru Şallının videosuna bakayım. Sporla hem.sekillenme hem de hızlı kilo verme ikisi bir arada muhteşem oluyor.İndirdim. Kisa ve etkili video arıyordum sarkisini da seviyorum
Ebru şallı 'nin 12 dakikada 15 cm incel vidrosu var. Onun yorumlari cok guzel , o video ve gubde 45 dk yürüyüş ile 2 haftada 15 cm incel demis.
45 dk yuruyusu bugun tamamayamadim. Daha dogrusu 5600 adım oldu ama temposuz . Ve havz kosullari yuzunden disari çıkamadım. Hadi bakalım bu videoyu yapalim![]()
Bence de söylenmemeli yaa, nazarı bilemiyorum ama insanların o negatif tavrı ısrarı insanı çok etkiliyor.bugünlük olmuş artık sorun değil. afiyet olsun. tavsiyem kimseye diyette olduğunuzu söylemeyin. ben geçen yıl nisandan bu yana 10 kilo verdim. tabi arada verdim, indim çıktım. neyse devam ediyorum diyetisyenle. annem dışında kimse bilmiyor. dikkat ediyorum diyorum o kadar. hem çok yorum ve takip insanı sıkıyor hem de nazar değiyor. hiç gerek yok. böyle ortamlarda kararında yemek yeterli![]()
Hoşgeldin, şu an emzirmenin baya etkisi vardır zaten kalori açığı oluşturmana. Biraz dikkat etsen bile çok rahat gider bence.Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.8 aylık bebeğim var emziriyorum sizce nasıl bı yol izlemeliyim.suan 7 8 kilo fazlam var ve gobegimin erimesini istiyorum.