• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Carnivor beslenme yapan oldu mu sürekli o çıkıyor karşıma faydasını gören var mı kızlar
Azracım ben daha önce Dukan denemiştim, çok da güzel kilo vermiştim. Benziyor diye Carnivore'a bir baktım ama çok sıkı ve sağlıksız geldi bana açıkçası.
İndirdim. Kisa ve etkili video arıyordum sarkisini da seviyorum🥰
Ebru şallı 'nin 12 dakikada 15 cm incel vidrosu var. Onun yorumlari cok guzel , o video ve gubde 45 dk yürüyüş ile 2 haftada 15 cm incel demis.
45 dk yuruyusu bugun tamamayamadim. Daha dogrusu 5600 adım oldu ama temposuz . Ve havz kosullari yuzunden disari çıkamadım. Hadi bakalım bu videoyu yapalim🤗
Kesinlikle hem kısa hem etkili bu video. Ben de Ebru Şallının videosuna bakayım. Sporla hem.sekillenme hem de hızlı kilo verme ikisi bir arada muhteşem oluyor.
bugünlük olmuş artık sorun değil. afiyet olsun. tavsiyem kimseye diyette olduğunuzu söylemeyin. ben geçen yıl nisandan bu yana 10 kilo verdim. tabi arada verdim, indim çıktım. neyse devam ediyorum diyetisyenle. annem dışında kimse bilmiyor. dikkat ediyorum diyorum o kadar. hem çok yorum ve takip insanı sıkıyor hem de nazar değiyor. hiç gerek yok. böyle ortamlarda kararında yemek yeterli :KK16:
Bence de söylenmemeli yaa, nazarı bilemiyorum ama insanların o negatif tavrı ısrarı insanı çok etkiliyor.
Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.8 aylık bebeğim var emziriyorum sizce nasıl bı yol izlemeliyim.suan 7 8 kilo fazlam var ve gobegimin erimesini istiyorum.
Hoşgeldin, şu an emzirmenin baya etkisi vardır zaten kalori açığı oluşturmana. Biraz dikkat etsen bile çok rahat gider bence.

Bence de söylenmemeli yaa, nazarı bilemiyorum ama insanların o negatif tavrı ısrarı insanı çok etkiliyor.
bazıları gözleriyle yiyorlar insanı. oturmuş seni takip ediyor kilo veremiyor musun veremiyor musun, ne kadar verdin, yok ağzına onu attın bunu attın ya da hani sen diyette değil miydin vs. sonra her şey tepetaklak oluyor. o nedenle hiç gerek yok

LİG SIRALAMASI

50'LER LİGİ :cool:KİLO
aazra aazra 58.40
60'LAR LİGİ :KK36:KİLO70'LER LİGİ :KK6:KİLO
Boncuk2307 Boncuk2307 60.60 Ellssa Ellssa 71.70
@bnnu64.00@Ilyusa74.40
Lavinia_98 Lavinia_98 64.00@Mthn8374.90
bluegreeneyes bluegreeneyes 64.50 B Beklenen2 75.00
@Deltavealfa67.55@sibel_8475.00
@Azmet525568.60@Cicekbocekkaktus79.50
80' LER LİGİ :halay:KİLO
@FitFiliz81.70
@Sem202485.55
N Nazlimuuu 87.30
ALTIN LİG :KK50:KİLO
P Purple58 103.90

🌟🌟 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN:KK200:
🌟🌟Lig tablosu etap sonunda (08.02.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda alfabetik sıraya göre yerleştirilmiştir.

Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim :KK68:
Ellerine sağlık kaptanım 😍

Vayyy bu neee maşallah 👏👏

Bi maşallah da sana kaptanım 👏👏 bu hafta senin geçen haftaki menülerini mi yapsam ne yapsam yaa 🥳

Tebrikler canım 👏👏

Kaptanım çok iyi, tebrikler 👏 👏

Tebrikler canım 👏 👏

Çok iyi, tebrikler 👏 👏

Eksi eksidir Filizcim tebrikler 👏 👏

Regl çok farkettiriyo hiç kafana takma reglden sonra hemen gider canım

Bu döneme göre yine de ekside olman çok iyi bence

Yaaa bu kiloda bu eksi coook iyi, tebrikler 👏 👏 ben menülerini hiç takip edemedim farklı bir şey mi yapmıştın.

Regl bitince fazlasıyla gider canım kafana takma, yine de eksidesin zaten.

Boncukcum sen zaten korumadasın, yeme düzenin oturana kadar oynamalar olması da normal.
Evet çok zorlanıyorum özelikle 64 den sonra çok zor gidiyor aralıklı oruç yapıyorum ne bitki çayı ne kahve ne probiyotik hiç bisey kullanmıyorum sadece aralıklı oruç ✨

Azracım ben daha önce Dukan denemiştim, çok da güzel kilo vermiştim. Benziyor diye Carnivore'a bir baktım ama çok sıkı ve sağlıksız geldi bana açıkçası.

Kesinlikle hem kısa hem etkili bu video. Ben de Ebru Şallının videosuna bakayım. Sporla hem.sekillenme hem de hızlı kilo verme ikisi bir arada muhteşem oluyor.

Hoşgeldin, şu an emzirmenin baya etkisi vardır zaten kalori açığı oluşturmana. Biraz dikkat etsen bile çok rahat gider bence.
Uzun süreli değilde bir motivasyon oldun diye bide herkes yağdan verdiriyor vs demiş o biraz kafama yattı zaten Omad besleniyorum çoğu zaman o tek öğünüde saf protein alırsan çok hızlı kilo veriliyor falan diye yorumlar reals lar gördüm acaba dedim bende 🙈🙈

LİG SIRALAMASI

50'LER LİGİ :cool:KİLO
aazra aazra 58.40
60'LAR LİGİ :KK36:KİLO70'LER LİGİ :KK6:KİLO
Boncuk2307 Boncuk2307 60.60 Ellssa Ellssa 71.70
@bnnu64.00@Ilyusa74.40
Lavinia_98 Lavinia_98 64.00@Mthn8374.90
bluegreeneyes bluegreeneyes 64.50 B Beklenen2 75.00
@Deltavealfa67.55@sibel_8475.00
@Azmet525568.60@Cicekbocekkaktus79.50
80' LER LİGİ :halay:KİLO
@FitFiliz81.70
@Sem202485.55
N Nazlimuuu 87.30
ALTIN LİG :KK50:KİLO
P Purple58 103.90

🌟🌟 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN:KK200:
🌟🌟Lig tablosu etap sonunda (08.02.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda alfabetik sıraya göre yerleştirilmiştir.

Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim :KK68:
Eline emeğine sağlık kaptanım 🎈

8 şubat menü
10.30 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, yeşillik turp havuç, 1 dilim ananas 1tk şekersiz fıstık ezmesi
15.00 1 tabak zeytinyağlı ıspanak, 4 kaşık yoğurt
19.30 2 yk mantı, 1 yk kısır, 3 kuru dolma(kabak biber patlıcan), 1 ıslak kurabiye, 2 zeytinyağlı sarma
3 litre su 12.900 adım(7.900 adım+1 saat yürüyüş)
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58
1000011929.webp

Keisnlikle çok dogru ifade etmişsin bende yasadım 2023 de bu gruba başladıgımda 75 kiloydum bir heves rejimdeyim vs diyorum herkese iş yerinde falan agzıma ne atsam sen rejimde değilmiydin diyetisyene mi gitseydin olmuyorsa zorlama sanki verdin vermedinler resmen mobbing gibiydi şükür kilomuda verdim işimden istifa ettim mutlu olmadığım herseyden kurtuldum 2024 de kocamda dahil 🤣🤣
Sondaki kocam da dahile çok güldüm Allah affetsin.🤣 Harikasın güçlü ne istediğini bilen kadınlara bayılıyorum :KK19:
1000 ip atlama
Ve 11200 adım ile günü kapatıyorum inşallah
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Aha bir ipçi daha :spor: maşallah harika spor :nazar: bizim spor canavarlarımız var bluegreeneyes bluegreeneyes , P Purple58 sen de öyle olacaksın gibi gözüküyor :KK60: yazarken fark ettim iki canavar karşı karşıya:halay:
bazıları gözleriyle yiyorlar insanı. oturmuş seni takip ediyor kilo veremiyor musun veremiyor musun, ne kadar verdin, yok ağzına onu attın bunu attın ya da hani sen diyette değil miydin vs. sonra her şey tepetaklak oluyor. o nedenle hiç gerek yok
Vallahi öyle, beni her görenin ilk işi hala diyete devam mı diye sormak oluyor hayır milleti ilgilendiren yer neresi orayı çözemedim. Yok yüzün gözün şişmiiş, gözlerinin altı çökmüş morarmış hayır ben demek ki mor seviyorum size ne değil mi geri de dönemiyorum yapmıyorum artık da diyemiyorum yemeyince anlıyorlar ne yapsak bilemedim.

Merhabalar Azra tabi o zamanlar deli bir dombiliy dim 😄😄ben yaklaşık bir yıl önce bu forumda çok guzel arkadaşlarım olmuş ve çok güzel zayıflamıştım yeniden aranıza alır mısınız eskilerden kimse var mı bilmem ama 🌸
Dombilim hoşgeldin 😍

Boncuk2307 Boncuk2307 sabah tartıda 81.9 çıktım ama foto çekmedim. çünkü takıma girmek aklımda değildi. kahvaltı yapıp hemen dışarı çıktım zaten. saat 18.00 e doğru girdim eve :süslü:
Birbirimize yaklaşmışız
Bende 81,400 çıktım, resim çekemedim, ani kararla kahvaltıya kızıma gittik

Back
X