- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecmis olsun canim insallah hafif atlatir
insallah canim ya
bugunde regl olmazsam kan vericem yarin
evet canim aralikli yapmaya calisiyorum
saatlere dikkat ediyorum ama menulerde karbonu daha cok azlatmam lazim
harika cumaya daha cok gider ozamn:)
pidelere ragmen _600
masallahhh
haftasonunu nerdeyse sabit atlatmissin canim
senin artida cokmus canim
insalah halledersin
sadece 2 de bu kadra kilo
canımm tahlil yaptırırsan bana da yaz. ya hamilelik durumun varsa bence çok azaltma kaloriyi sağlıklı beslen canımcım sen daha iyi bilirsin tabi :)benim kilo bildirimi gec oldu.biraz
kizimin randevusu vardi
apar topar evden ciktim
cuma 70.5
pazartesi 70.9
canım çok geçmiş olsun. antibiyotik hemen etki ediyor gerçekten inşallah toparlanır kıyamam kuzuyaCanlar nasılsınız❤❤❤
Gelemiyorum bir türlü.. Kızımla uğraşmaktan. İnatçı bi yüksek ateş dünden beri uğraşıyorum. Doktor farenjit dedi. Antibiyotik kullanıyor. Şükür bugün daha iyi.
Kendimi unuttum, bugün tartılmayı da. Kusura bakmayın. Ortim sen neler yapıyorsun @diyetcigeldihanim.
Bu arada hasta olan, hastası olan herkese geçmiş olsun, geçmişi çok fazla okuyamadım. Alıntı yapmıştım birkaç tane uçmuş gitmiş.
Kaptanlarım çok emek veriyorsunuz, uğraşıyorsunuz emeklerinize sağlık. Siz bu denli bizler için bişeyler yaparken buraya gelememek, bi şeyler yapamamak, üstümüze düşeni yapamamak üzüyor beni. Hakkınızı helal edin. Sizleri çook seviyorum
Cumaya eksi gelecegine eminim cnm halledersin sen
Insallah canimmmRegl filan sebep olmuştur canım dert etme geldiği gibi gidecektir eminim
Çok blr artı değil canım sabit sayılırsın cumaya kadar güzelce dikkat et inşallah 73 gelecek
Çok iyi ya kim bilir ne şekerdir
Kolay gelsin canım aman aman cıs yok
Hahah aynenn yinede sen abartma daa ama zaten 65 birakip korumaya mi geciceksin cnmBu hafta çok iyi gidiyor gerçekten pazartesileri genelde artıyla başlardım ama ben de anlamadım canım demek benim karbon ağırlıklı beslenmen lazımmış
Hafta sonu dikkat edememişsindir canım işten güçten hallolur tabi cumaya kadar
Dün daha çok mu artıydın sanki Dün yediklerini yakmışsın
Evet cnm kacamak olmasa belki eksi gelicektimgecmis olsun canim insallah hafif atlatir
insallah canim ya
pidelere ragmen _600
masallahhh
insalah halledersin
Erken tartilma farketmisdir cnm cumaya eksi gelicek insallahbenim kilo bildirimi gec oldu.biraz
kizimin randevusu vardi
apar topar evden ciktim
cuma 70.5
pazartesi 70.9
Tbrkler supersn cnmMerhaba kızlar.Ben de yazayım kilomu
Cuma:75,5
Pazartesi:75.25
Fark :0.25
Sonu yok cnm biliyorsn bi bakmissin 75 oluvermis. Hemen dur de bak nekadar zor verdin. Simdidikkat edersen odem suyu vs 68 gelirbence27 Eylül pazartesi günü 67 kiloymusum
11 Ekim pazartesi 70
Şuursuzca yemelerimin sonucu
Hoşgeldin canım.Kiloları zar zor verip kolayca geri alıyoruz malesef. Beraber tekrar veririz.Ben üç günde 3 kilo aldım.verirken haftada en fazla 1 kilo giderdi gr gr vermiştim.Seyregim yagmurum, queenim gambitim yaaa ben de seni merak ediyordum. Yarisma bitmis ama tum gruplarda mi yoksa sadece 5.takim mi bilemiyorum.
Nasilsin, neler yaptin?
Kacla biraktin, simdi kacsin sormasi ayip
Yavrıııım iyi yine ya, cumaya halledersin sen.
Hep böyle ortalığı sallayıp sonra kendi kendine eriyosun zaten.
Sen güçlüsün, sen yaparsın dostum.
Halbuki ben almaya başlarsam kimse beni durduramıyor. 5-6 ayda kanla terle verdiğim 11 küsür kiloyu 1 aya kalmadan aldım yaa Kendime
İnşallah canımCumaya eksi gelecegine eminim cnm halledersin sen
Insallah canimmm
Hahah aynenn yinede sen abartma daa ama zaten 65 birakip korumaya mi geciceksin cnm
Evet cnm kacamak olmasa belki eksi gelicektim
Erken tartilma farketmisdir cnm cumaya eksi gelicek insallah
Tbrkler supersn cnm
Ikimizde takildik buralarda hadi yenelim su inatci kilolarida nefsimizide
Sonu yok cnm biliyorsn bi bakmissin 75 oluvermis. Hemen dur de bak nekadar zor verdin. Simdidikkat edersen odem suyu vs 68 gelirbence
Sağ ol canımgecmis olsun canim insallah hafif atlatir
insallah canim ya
pidelere ragmen _600
masallahhh
insalah halledersin
Çok değil canım verirsin cumaya kadarbenim kilo bildirimi gec oldu.biraz
kizimin randevusu vardi
apar topar evden ciktim
cuma 70.5
pazartesi 70.9
Sabit diyelim canım ama bence dikkat edersen cuma güzel bir eksi gelirMerhaba kızlar.Ben de yazayım kilomu
Cuma:75,5
Pazartesi:75.25
Fark :0.25
Sağ ol canım bakalım regl bizi nasıl etkileyecekMaşallah güzel eksi canım.Cuma regl günüm benimde
Kuzum çok almışsın artık ihmal etme ve başla yeniden korumak çok zor gerçekten haklısın ama 7lerden hızla uzaklaş27 Eylül pazartesi günü 67 kiloymusum
11 Ekim pazartesi 70
Şuursuzca yemelerimin sonucu
65 İ belki 63-64 yapıp korumaya geçebilirim canım çünkü hemen geri gelecek 1-2 kilo diyeti bırakınca karar veremedim henüzCumaya eksi gelecegine eminim cnm halledersin sen
Insallah canimmm
Hahah aynenn yinede sen abartma daa ama zaten 65 birakip korumaya mi geciceksin cnm
Evet cnm kacamak olmasa belki eksi gelicektim
Erken tartilma farketmisdir cnm cumaya eksi gelicek insallah
Tbrkler supersn cnm
Ikimizde takildik buralarda hadi yenelim su inatci kilolarida nefsimizide
Sonu yok cnm biliyorsn bi bakmissin 75 oluvermis. Hemen dur de bak nekadar zor verdin. Simdidikkat edersen odem suyu vs 68 gelirbence
Kolay gelsin canımOglan uyursa bende leslie yapacagm ama uyumuyor
Aynen canim, bi de o kadar verince bir rahatlik coktu ustume.Hoşgeldin canım.Kiloları zar zor verip kolayca geri alıyoruz malesef. Beraber tekrar veririz.Ben üç günde 3 kilo aldım.verirken haftada en fazla 1 kilo giderdi gr gr vermiştim.
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşsin kuzucuk Biz de seni çok seviyoruz canım benim inşallah her şey düzelsin düzenini kur yeniden aktif olacaksın zatenCanlar nasılsınız❤❤❤
Gelemiyorum bir türlü.. Kızımla uğraşmaktan. İnatçı bi yüksek ateş dünden beri uğraşıyorum. Doktor farenjit dedi. Antibiyotik kullanıyor. Şükür bugün daha iyi.
Kendimi unuttum, bugün tartılmayı da. Kusura bakmayın. Ortim sen neler yapıyorsun @diyetcigeldihanim.
Bu arada hasta olan, hastası olan herkese geçmiş olsun, geçmişi çok fazla okuyamadım. Alıntı yapmıştım birkaç tane uçmuş gitmiş.
Kaptanlarım çok emek veriyorsunuz, uğraşıyorsunuz emeklerinize sağlık. Siz bu denli bizler için bişeyler yaparken buraya gelememek, bi şeyler yapamamak, üstümüze düşeni yapamamak üzüyor beni. Hakkınızı helal edin. Sizleri çook seviyorum
Durumsuz yesen daha iyi olr sankiKızlar akşama çiğ köfte dürüm yesem çok mu kötü olur
İnşallah canımAynen canim, bi de o kadar verince bir rahatlik coktu ustume.
Napalim artik bu son olsun insallh, bir daha gelmesinler.
İnşallah kuzum bugün güzel geçiyorYaklasirsin canim bu hafta olmazsa haftayyine guzel eksiyle gelirsin
Rica ederim cnmellerine sağlık canım
kuzum rezalet bi haftasonu geçirdim reglin etkisi mi canım biraz sıkkındı ondan mı bilmiyorum saldırdım yemeğe, neler yemedim ki bugün korkuma çıkmadım tartıya
seninki hem reglin etkisi hem de emsden dir, ama cumaya kadar iner bence
doğru diyorsun da ben o artıyla yüzleşirsem beynimin içindeki o küçük şeytan beni bütün hafta dürter amaaannnn aldın zaten kilo, ye gitsin diyeİnşallah kuzum bugün güzel geçiyor
Rica ederim cnm
Korkmayla olmaz ama cnm gerçekle yüzleşmeli
Evet aysunum yarış kalktıTakımlar artık yarismiyor mu burcum ama niye hepsi mi kapandı şaşkınım ama önemli olan burda buluşmuşsunuz ne güzel olmuş. Nasılsın hangi kilolardansin acep
Cnm cuma 70di di mi resmini çekmiş miydin tartının ama maşallah ortime yaaaGunaydin arkadaslar!
Gruba katilmadan 2 gun once 70 idim.
Gruba katildigim gun 69.5
Bugun: 68.8
OyyCuma hedefime ulaştım ben Ama perşembe veya cuma regl olacağım inşallah cuma günü bir sürprizle karşılaşmam
Cuma:66,5
Pazartesi: 65,9
Fark: -600
@kumsal68
Yaa çok tatlıış2 yasinda cnm pek odaklanamiyor masala ama hayvanlari sayiyoruz uyumus diye yada renkleri kirmizi araba mavi araba uyumus gbi
Çok teşekkür ederim canım. Etki etti gerçekten şu an biraz daha iyi. Gece ateşten sayıkladı hep kuzum. ❤canım çok geçmiş olsun. antibiyotik hemen etki ediyor gerçekten inşallah toparlanır kıyamam kuzuya
Çok teşekkür canım. Doğru diyorsun. Kızım iyi olsun da tekrar herşey düzene girer ❤Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşsin kuzucuk Biz de seni çok seviyoruz canım benim inşallah her şey düzelsin düzenini kur yeniden aktif olacaksın zaten