- 31 Temmuz 2020
- 20.401
- 60.233
- 548
3 günde cicimsadece 2 de bu kadra kilo
Yaaaa gurban oluruuum motive eden sözcüklerineeeSeyregim yagmurum, queenim gambitim yaaa ben de seni merak ediyordum. Yarisma bitmis ama tum gruplarda mi yoksa sadece 5.takim mi bilemiyorum.
Nasilsin, neler yaptin?
Kacla biraktin, simdi kacsin sormasi ayip
Yavrıııım iyi yine ya, cumaya halledersin sen.
Hep böyle ortalığı sallayıp sonra kendi kendine eriyosun zaten.
Sen güçlüsün, sen yaparsın dostum.
Halbuki ben almaya başlarsam kimse beni durduramıyor. 5-6 ayda kanla terle verdiğim 11 küsür kiloyu 1 aya kalmadan aldım yaaKendime
çok geçmiş olsun canımmÇok teşekkür ederim canım. Etki etti gerçekten şu an biraz daha iyi. Gece ateşten sayıkladı hep kuzum. ❤
Çok teşekkür canım. Doğru diyorsun. Kızım iyi olsun da tekrar herşey düzene girer ❤
Çok teşekkür ederim canım ❤çok geçmiş olsun canımm
Dışarda olunca malesef böyle oldu dün geceAkşam keşke sandviç olmasaymış canım daha sağlıklı bir şey olabilirmiş ama spor çok iyi dağda yürüyüş harika
Öyle yapayım dimiDurumsuz yesen daha iyi olr sanki
Ay o çok etkili ya
Çok iyi canımBen bugün tartılmak istemediğim için tartılmadım ama ölçümlerimi aldım ve 15 günde toplamda her yerimden 20cm incelmişim yaözellikle omuz ve bacak ve basenlerimden gitmiş
Olsun artık yürüyüşün çok iyiydi canım onu telafi ettiDışarda olunca malesef böyle oldu dün gece
100 grama artı demiyoruz kuzum sabit sayılırsınBugün, 59,3 +yüz geldim kizlar
Oooo aysuncummm gelmiş hoşgelmişşNooollduuu kızlar takımagelemedim kaptanım El_Em ama arada yüzsüz yüzsüz bakıyordum neden kapandı 5.takim
Canım canımm sende hoşgeldinnnn eski üyelere limit yokEl_Em ve BerryShake canlarım ilk sayfayı okudum. Kurallar eski takım kurallarıyla aynı sanki ama kişi limiti göremedim.
Eğer yeriniz varsa kürkçü dükkanına dönebilir miyim?
Ne olursam olayım yine de geleyim mi?
58 ile ayrılıp 70 ile dönüş yapıyor olsam bile mi?
( cevap bekliyorum ona göre gidip bişiker yiyecem
canlarım benim)
Gayet güzel canım afiyet olsun10 ekim
Kahvalti 10:00
1 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Ara 13:00
1 elma
3 yk yogurt
Aksam 16:00
sacma oldu biraz sarma yaparken icinden yedim yaprakla ne kadar yedigimi hesaplayamadim
3 lt su
hzlsel BerryShake G Goklerce
Aynen canım hep dışardan yedikBu hafta çok iyi gidiyor gerçekten pazartesileri genelde artıyla başlardım ama ben de anlamadım canım demek benim karbon ağırlıklı beslenmen lazımmış
Hafta sonu dikkat edememişsindir canım işten güçten hallolur tabi cumaya kadar
Dün daha çok mu artıydın sankiDün yediklerini yakmışsın
İnşallah canımgecmis olsun canim insallah hafif atlatir
insallah canim ya
bugunde regl olmazsam kan vericem yarin
evet canim aralikli yapmaya calisiyorum
saatlere dikkat ediyorum ama menulerde karbonu daha cok azlatmam lazim
harika cumaya daha cok gider ozamn:)
pidelere ragmen _600
masallahhh
haftasonunu nerdeyse sabit atlatmissin canim
senin artida cokmus canim
insalah halledersin
sadece 2 de bu kadra kilo
Gayret edersen toparlarsin canımbenim kilo bildirimi gec oldu.biraz
kizimin randevusu vardi
apar topar evden ciktim
cuma 70.5
pazartesi 70.9
Çok güzel canım tebrik ederimMerhaba kızlar.Ben de yazayım kilomu
Cuma:75,5
Pazartesi:75.25
Fark :0.25
Çok sağ ol canımKolayca atlatır inşallah geçmiş olsun canım
6 lar geliyor ne güzel eli kulağında.
Hoşgeldin canım.güzel eksi
İnsallah canım.
Kolay gelsin canım
gülerek kirletin.oh mis gibi olmuştur.
Sen halledersin
Ben de sabahları aç karına iki kuru kayısı bir bardak su içiyorum işe yarar inşallah
Erken tartıldıysan canım.belki ondan da fazla çıkmıştır
Ay ne güzel ya inan geçen hafta sadece cuma günü rahat cikabildim WC ye
Cnm önemli şeyleri biliyosun aslında, neyi eksik yapıyosun sence?Ay ne güzel ya inan geçen hafta sadece cuma günü rahat cikabildim WC yezaten cumadan beri yine çıkamadım
Ay ben de bilmiyorum canım, önceden hiç yaşamadım böyle sorunlar, herşeyi deniyorum çok çaresiz kaldım, sanki stres yaptıkça daha kötü oluyor ama elimde değilCnm önemli şeyleri biliyosun aslında, neyi eksik yapıyosun sence?
Canim cumartesi katilmisim tam olarak. Cumartesi sabah 69.5 gelmistim ama foto çekmedim maalesef.Cnm cuma 70di di mi resmini çekmiş miydin tartının ama maşallah ortime yaaa
Oyy
Yaa çok tatlıış
Kapatanııım nasılsın ya?Canım canımm sende hoşgeldinnnn eski üyelere limit yokyerimiz hep var tabiki hoşgeldin
Nasılsın görüşmeyeli
Yediğinizde Kabız Yapan 8 Yiyecek - Nefis Yemek TarifleriAy ben de bilmiyorum canım, önceden hiç yaşamadım böyle sorunlar, herşeyi deniyorum çok çaresiz kaldım, sanki stres yaptıkça daha kötü oluyor ama elimde değilbu hafta 3 öğün yapmayı deneyecegim,belki bana 2 öğün iyi gelmiyor
Yavruuuu bu ne maşallah, dünkü şeyleri senin yediğine asla inanmam bunu görünce11 Ekim Menüm
Uyanınca sirkeli limonlu su
Tarçınlı türk kahvesi
14.00 1 dilim uno çiyalı ekmek,2 dilim kaşar peynir 7 zeytin 1 kırmızı biber şekersiz siyah çay
16.00 limonlu yeşil çay , 1 elmalı bar
19.30 120 gr hazır tavuk ızgara,iceberg domates salatalık zerdeçal
21.00 200 ml light sütle keçiboynuzlu türk kahvesi yapıcam yanında 3 ceviz yerim
2 lt su ,çaylar ve kahve de 1 lt toplam
Sporu da sonra atayım
Pain Killer
inan inanYavruuuu bu ne maşallah, dünkü şeyleri senin yediğine asla inanmam bunu görünce
Süper bir menü olmuş canım, emeğine sağlık
Bul tozunu canım bul, eksik kalmasın o da.inan inanayın 2 yüzü gibi haha
sağol cnmkeçiboynuzu tozumu bulayım da
canım resimli çekiyoruz fotoğrafları bilginebi de o günün tarihini koyuyorsun canım kağıda yazıp
ellerine sağlık canımKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
1-7 EKİM
Evet kızlarr hadi toparlanalııım geçmiş geçmişte kaldııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?