- 31 Temmuz 2020
- 20.393
- 60.233
- 548
soğuk baklavalar geldi demek artık diye okudumOh simdiden afiyet olsn cumalari 1 kacamak iyi oluyor ya nefsini koreltmek icin bence ne yiyceksin belli mi
Soguklar geldi demek artik, sen istanbulun neresindesin ortim. Sagolasin
Allah seni
bak işte kıstın kıstın şimdi nooldu ha noooolduSağ ol kuzum yarını iple çekiyorum çünkü tüm hafta yüksek kalorili besleneceğim
Bir an yeni biri geldi sandım tamamdır
göstereyim yavrum
Oyyy canım benim yaaa çok şükürr çok şükürrrKızlar ben doğum yaptım bebek de ben de iyiyiz hastanedeyiz yarına taburcu oluruz inşallah
Boşuna kıstım onu anladım yok böyle devam edemeyeceğim yani onu anlamış bulundum zaten kilo da gitmiyor bu kadar aç kalmanın manası kalmadı şimdi önce kilo alırım ama sonra gider herhalde değil misoğuk baklavalar geldi demek artık diye okudum
Allah senihayırlı olsunn
bak işte kıstın kıstın şimdi nooldu ha nooooldu
Ay sağ ol kuzum ya birtanesin hayat çekilmiyor böyle o zaman ben gideyim yarın çılgınlar gibi besleneyimgöstereyim yavrum
şimdiik sen bi ye güzelce doy yarın kuralsız, sonra haftasonu doymacalı günden yaparsın (benim tabirimle) kuralalrı söylerim sana cumaya kadar da güzel bi liste yaparız kuzum cuma günü detoks olur pazartesi salı normal diyet-yine doyacağın, çarşamba perşembe de biraz acıkacağın
Oyy maşallah canım inşallah rahat bir doğum olmuştur hayırlısıyla büyüt bebişiKızlar ben doğum yaptım bebek de ben de iyiyiz hastanedeyiz yarına taburcu oluruz inşallah
Ahhhh canım keşkedediğin gibi olsa ama çoğunluktalar ne yazık kihehehesen de öyle
cnm kızmaya gerilmeye gerek yok herkes kendince bi çaba halinde
e çok iyiiibence normal ve besleyici bi liste bulup onu yap cnm çok kısmadan
canım bu veliler ve öğrenciler azınlıkta anladığım kadarıyla, yüzde çıkarmanı istesem %20-30 dan yukarı çıkmaz di mi
o zaman bir tavsiye verebilir miyim? ilişkilerini güçlendirebilirsin misafirliğe çağır ya da dışarda buluşun hanım velilerle,sen, tanıdıkça inan seveceklerdir
daha önce verip geri aldın amabence daha çok ye bu sefer, şimdi 64 kilo olsan yani bana yakın,en az 1200 kalori hakkın var günlük
afiyet şeker olsun
Kuzucum reklama girer belki özelden yazıyorum sana"herşeyden" yiyerek mi dedin?
kız sen benden çok yiyebilirsin 60lı kilolar 1400 diye hesapladım bayağı da hızlı gidiyor, sonra 1200 e indirebilirim yavaşlarsa
Ama senin rahat 1600 hakkın varlisten kaçlık ki şu an? bi sorsana diyetisyenine
oyyy iyi tatiller kuşumm bizim yerimize de rahatla o sularda yüz
Jasminium84 kuzum nasıl bi program bu? :heart
Aynen cnm küçükten beri zayıf olanlar genelde damak tadı gelişmemiş olanlar oluyoBoşuna kıstım onu anladım yok böyle devam edemeyeceğim yani onu anlamış bulundum zaten kilo da gitmiyor bu kadar aç kalmanın manası kalmadı şimdi önce kilo alırım ama sonra gider herhalde değil mi
Ay sağ ol kuzum ya birtanesin hayat çekilmiyor böyle o zaman ben gideyim yarın çılgınlar gibi besleneyim
cnm peki ayrım olduğunu sen mi hissediyorsun en başta? yani onların dünyası ayrı,anlaşamayız gibi önyargıların da mı var acabaAhhhh canım keşkedediğin gibi olsa ama çoğunluktalar ne yazık ki
Kuzucum reklama girer belki özelden yazıyorum sana
Ahh Ahh kumsalım pisboğazımın kurbanıyım 10 kilosunu geri aldım şimdi 2-3 kilo verdim yine kürkçü dükkanı dayımsen ne yapıyorsun kesin korumu
Al bendende bi ahhhh valla izinde turkiyede donerleri baklavalari hamurislerini gitururken kiloyu hiç düşünmedim beş kilo fazlam var şimdisundur mermer kadın
Hadi gözünuz aydın olsun canım sağlıkla buyutmeyi nasıp etsin rabbimKızlar ben doğum yaptım bebek de ben de iyiyiz hastanedeyiz yarına taburcu oluruz inşallah
Tabiki canim recel yiyirum, meyve, ekmek , pirinc , makarna bile var .. ben genelde patates tercih ediyorum o baska. Midem daha iyi hissediyor patateste."herşeyden" yiyerek mi dedin?
kız sen benden çok yiyebilirsin 60lı kilolar 1400 diye hesapladım bayağı da hızlı gidiyor, sonra 1200 e indirebilirim yavaşlarsa
Yok balım ya insanlara karşı hiç öyle önyargılarım ya da kendime karşı öyle bi özgüvensizliğim hiç yokturcnm peki ayrım olduğunu sen mi hissediyorsun en başta? yani onların dünyası ayrı,anlaşamayız gibi önyargıların da mı var acaba
ekim2009 cnm sen de bir yorum yap hele
Ayyyyy benim canım az önce aklımdan geçti doğum yaptı heralde dedim kendi kendimeKızlar ben doğum yaptım bebek de ben de iyiyiz hastanedeyiz yarına taburcu oluruz inşallah
Benim listeme 2000 kalori civari demisti canim. Hem emzirdigim icin hem de dedigin gibi daha 70lerdeyim simdi az kalori alirsam 60larda ac gezmem lazim."herşeyden" yiyerek mi dedin?
Sukurler olsun canim. Allah anali banali saglikla buyutmeyi nasip etsinKızlar ben doğum yaptım bebek de ben de iyiyiz hastanedeyiz yarına taburcu oluruz inşallah
AA daha vakit yokmuydu.Kızlar ben doğum yaptım bebek de ben de iyiyiz hastanedeyiz yarına taburcu oluruz inşallah
Canim meslegini degistirme dusuncen varda otur dusun ne olmak istersin. Gur sinava ikinci ogretimden oku okulunu hem bulundugun sehirde calisirsin hem olursun, 4 send ainra farkli bir meslekte profesyonel olup calismaya baslarsin. Ne cocuk ne yas hicbirsey engel degil. Burdaki bazi arkadaslar bilirler ben kizim 1 yasindayken meslek degisturmek isteyip okula basladim gunduz is aksam okul, ev derken biraz tempolu gecti zaman ama gecti bitti ve simdi gayet guzel ve sakin bir isteyim. Nefes aldigimiz muddetce hicbirsey icin Gec degil.çok saygısızlar hem de
haklarına yemeyeyim çok saygılı çok düzgün çok anlayışlı çok kibar velilerim de var, birşey sorarken kırk kere özür diliyorlar
ama işte bi veli profili de var ki küçük dağları ben yarattım edasıyla gezip parasıyla saygısızlık yapabilmeyi kendine hak görenler işte onlar bütün enerjimi sömürüyorlar ve hatta bazı öğrenciler de bu tavır da
hepsi benden en az 15 yaş küçük ama büyüklerle nasıl konuşulur haberleri yok
kuzum meslek değiştirmek isteme sebebim nereye gidersem gideyim muhasebe işinde oldukça hep böyle şeylerle karşılaşıyorum ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?