• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Yaa cok haklisin cnm gec oldu ama alintilar kalmis :rolleyes:

Sagol cnm sukur iyi gecti iyi gidiyor yarn aksama donuyoruz nasipse

Sagol cnm

Iyi cnm cok sagolasn

Sagol cnm ben cvp verenede gec oldu baya :)

Yaa grcmis olsn cnm elin nasl oldu daha iyidr insallah

Cok iyi olmus cnm desarj olmussundur bende burda oglansiz thermal havuz hamam girdm nasl iyi geldi ya gercktn bazen boyle seyler lazım insana

Oh miss iyi olmustur epilasyon etkisini gosteriyormu nezamandir yapiyorsn bende istiyorm ama direk salon dusunuyorm

Bence cok guzel ortim afyt olsun

Yaa dimi ama salamadim neyse bu aksam belki 1 tatli yerm kisitlamadan kendmi sonra kaldigim yersen devam edicem ztn eve donunce :KK36:
Yeni başladım canım etkisini görürsem mutlaka yazarım🥰 Ben de yarın kendimi güzel blr tatlıyla ödüllendireceğim inşallah yeter artık bu kadar kıs kıs kilolar da gitmiyor zaten🤣
Kızlar gece gecmis yaparkn uyuyp kaldm, ogleden once ben gittim havuza thermale smdi esim gitti oglanla odadayiz. O gelsn biraz yuruyus yapariz dedik. Burasi cok soguk 10 derece ama sanmi - gbi disarisi ya :confused:
İstanbul’da çok soğuk bugün canım orası buz gibidir iyi eğlenceler keyifli tatiller kuzum🥰😍

IMG_20210922_120227.jpg
348620.jpg

Abant golu ve tabiatparkı cnm Ucmelekannesi Ucmelekannesi

Yeni başladım canım etkisini görürsem mutlaka yazarım🥰 Ben de yarın kendimi güzel blr tatlıyla ödüllendireceğim inşallah yeter artık bu kadar kıs kıs kilolar da gitmiyor zaten🤣

İstanbul’da çok soğuk bugün canım orası buz gibidir iyi eğlenceler keyifli tatiller kuzum🥰😍
Oh simdiden afiyet olsn cumalari 1 kacamak iyi oluyor ya nefsini koreltmek icin bence ne yiyceksin belli mi :rolleyes:

Soguklar geldi demek artik, sen istanbulun neresindesin ortim. Sagolasin :KK36:

Oh simdiden afiyet olsn cumalari 1 kacamak iyi oluyor ya nefsini koreltmek icin bence ne yiyceksin belli mi :rolleyes:

Soguklar geldi demek artik, sen istanbulun neresindesin ortim. Sagolasin :KK36:
Karar veremedim henüz canım ya pasta tarzı bir şey olabilir😋

Pendikteyim canım sen de İstanbulda mıydın😍

Karar veremedim henüz canım ya pasta tarzı bir şey olabilir😋

Pendikteyim canım sen de İstanbulda mıydın😍
Simdiden afiyet olsun canim.
Evet ben buyukcekmecedeym cnm baya uzagiz :)
Harika ya tam mevsiminde gittiniz😍😍
Evet gercekten guzel buralar :KK36:
Merhaba kızlar. Yeni girebildim kk ya. Kızımın uyku düzeni pert gece uyumuyor. Gündüz ben okuldayken uyuyor. Fenalardayım. Dinlenemiyorum uyuyamıyorum. Nasıl yeniden gece uyumaya başlayacak ve uykusu düzene girecek bilmiyorum
Yaa cok zor Allah kolaylik versn bizde cok gec uyuyoruz diyorm ama betern beteri var buna șükür diyeyim
Üff çok güzel canım, bizim için de kafa dinle.
Sagol cnm keske kafa dinliyebilsem ama 2 yas sendromunda olan ve azı disleri cikan cocukla zor yinede degisiklik oldu :confused: :KK36:

Simdiden afiyet olsun canim.
Evet ben buyukcekmecedeym cnm baya uzagiz :)

Evet gercekten guzel buralar :KK36:

Yaa cok zor Allah kolaylik versn bizde cok gec uyuyoruz diyorm ama betern beteri var buna șükür diyeyim

Sagol cnm keske kafa dinliyebilsem ama 2 yas sendromunda olan ve azı disleri cikan cocukla zor yinede degisiklik oldu :confused: :KK36:
Baya uzakmışız canım İstanbul’un giriş ve çıkışı 🤭

Yaa cok haklisin cnm gec oldu ama alintilar kalmis :rolleyes:

Sagol cnm sukur iyi gecti iyi gidiyor yarn aksama donuyoruz nasipse

Sagol cnm

Iyi cnm cok sagolasn

Sagol cnm ben cvp verenede gec oldu baya :)

Yaa grcmis olsn cnm elin nasl oldu daha iyidr insallah

Cok iyi olmus cnm desarj olmussundur bende burda oglansiz thermal havuz hamam girdm nasl iyi geldi ya gercktn bazen boyle seyler lazım insana

Oh miss iyi olmustur epilasyon etkisini gosteriyormu nezamandir yapiyorsn bende istiyorm ama direk salon dusunuyorm

Bence cok guzel ortim afyt olsun

Yaa dimi ama salamadim neyse bu aksam belki 1 tatli yerm kisitlamadan kendmi sonra kaldigim yersen devam edicem ztn eve donunce :KK36:
Cok iyi yapmissin canim. Kesinlikle bazen lazim 👍

Back