• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Oh simdiden afiyet olsn cumalari 1 kacamak iyi oluyor ya nefsini koreltmek icin bence ne yiyceksin belli mi :rolleyes:

Soguklar geldi demek artik, sen istanbulun neresindesin ortim. Sagolasin :KK36:
soğuk baklavalar geldi demek artık diye okudum :D

Eveeett 🤣 ismimi değiştim kaptanım beni yabancı sanmayın El_Em El_Em
Allah seni 😂 hayırlı olsunn

Sağ ol kuzum yarını iple çekiyorum çünkü tüm hafta yüksek kalorili besleneceğim🤣🤣

Bir an yeni biri geldi sandım tamamdır🤭🤭
bak işte kıstın kıstın şimdi nooldu ha nooooldu 😎

BerryShake BerryShake canım kaç kalorilik beslenmeliyim sence elimden tut bana da bir yol göster🤣🤣🤣
göstereyim yavrum :KK8:
şimdiik sen bi ye güzelce doy yarın kuralsız, sonra haftasonu doymacalı günden yaparsın (benim tabirimle :D ) kuralalrı söylerim sana ;) cumaya kadar da güzel bi liste yaparız kuzum 😍 cuma günü detoks olur pazartesi salı normal diyet-yine doyacağın, çarşamba perşembe de biraz acıkacağın :kk77:

soğuk baklavalar geldi demek artık diye okudum :KK70:

Allah seni 😂 hayırlı olsunn

bak işte kıstın kıstın şimdi nooldu ha nooooldu 😎
Boşuna kıstım onu anladım yok böyle devam edemeyeceğim yani onu anlamış bulundum zaten kilo da gitmiyor bu kadar aç kalmanın manası kalmadı şimdi önce kilo alırım ama sonra gider herhalde değil mi😅
göstereyim yavrum :KK8:
şimdiik sen bi ye güzelce doy yarın kuralsız, sonra haftasonu doymacalı günden yaparsın (benim tabirimle :KK70: ) kuralalrı söylerim sana :KK66: cumaya kadar da güzel bi liste yaparız kuzum 😍 cuma günü detoks olur pazartesi salı normal diyet-yine doyacağın, çarşamba perşembe de biraz acıkacağın :kk77:
Ay sağ ol kuzum ya birtanesin hayat çekilmiyor böyle o zaman ben gideyim yarın çılgınlar gibi besleneyim🤣🤣🤣

hehehe :KK60: sen de öyle
cnm kızmaya gerilmeye gerek yok herkes kendince bi çaba halinde :KK200:

e çok iyiii :KK66: bence normal ve besleyici bi liste bulup onu yap cnm çok kısmadan :KK66:

canım bu veliler ve öğrenciler azınlıkta anladığım kadarıyla, yüzde çıkarmanı istesem %20-30 dan yukarı çıkmaz di mi :KK66:
o zaman bir tavsiye verebilir miyim? ilişkilerini güçlendirebilirsin misafirliğe çağır ya da dışarda buluşun hanım velilerle,sen, tanıdıkça inan seveceklerdir :KK66:

daha önce verip geri aldın ama :ıslık: bence daha çok ye bu sefer, şimdi 64 kilo olsan yani bana yakın,en az 1200 kalori hakkın var günlük :KK66:

:KK70: afiyet şeker olsun
Ahhhh canım keşkedediğin gibi olsa ama çoğunluktalar ne yazık ki 🙄

"herşeyden" yiyerek mi dedin? :ıslık:

kız sen benden çok yiyebilirsin 60lı kilolar 1400 diye hesapladım bayağı da hızlı gidiyor, sonra 1200 e indirebilirim yavaşlarsa :KK70:
Ama senin rahat 1600 hakkın var :KK66: listen kaçlık ki şu an? bi sorsana diyetisyenine :KK66:

oyyy iyi tatiller kuşumm bizim yerimize de rahatla o sularda yüz
:KK36:

Jasminium84 Jasminium84 kuzum nasıl bi program bu? :heart
Kuzucum reklama girer belki özelden yazıyorum sana 😍

Boşuna kıstım onu anladım yok böyle devam edemeyeceğim yani onu anlamış bulundum zaten kilo da gitmiyor bu kadar aç kalmanın manası kalmadı şimdi önce kilo alırım ama sonra gider herhalde değil mi😅

Ay sağ ol kuzum ya birtanesin hayat çekilmiyor böyle o zaman ben gideyim yarın çılgınlar gibi besleneyim🤣🤣🤣
Aynen cnm küçükten beri zayıf olanlar genelde damak tadı gelişmemiş olanlar oluyo 😂 biz onlardan değülük ihtiyacımız var 😂 ama biz daha zevkliyiz hayattan zevk almayı biliyoruz ve gülmeyi, bunlar genelde soğuk egolu insanlar oluyo 😂 ay şeker kullanmıyoaarm, ay onu mu yiceksinnn ıııyyhh :63:

Sen de birtanesin cnmmm ❤️ bence haftasonu almazsın sabit gelirsin cnm ya da hafif bi artı ama esas cumartesi sabahı olur
sen esas kırılmayı yaşa yarın cnm kısma kendini hee :hamarat:ve korkma :KK3:

yoksa bu hafta da kısıp toptan bırakırsın :(

bana güven cnm zaten günlük tartını bana yazarsın,kaloriyi ayarlarız duruma göre ;)

Ahhhh canım keşkedediğin gibi olsa ama çoğunluktalar ne yazık ki 🙄

Kuzucum reklama girer belki özelden yazıyorum sana 😍
cnm peki ayrım olduğunu sen mi hissediyorsun en başta? yani onların dünyası ayrı,anlaşamayız gibi önyargıların da mı var acaba 🤔
ekim2009 ekim2009 cnm sen de bir yorum yap hele 😍

kız sen benden çok yiyebilirsin 60lı kilolar 1400 diye hesapladım bayağı da hızlı gidiyor, sonra 1200 e indirebilirim yavaşlarsa :KK70:
Ama senin rahat 1600 hakkın var :KK66: listen kaçlık ki şu an? bi sorsana diyetisyenine :KK66:

Tabiki canim recel yiyirum, meyve, ekmek , pirinc , makarna bile var .. ben genelde patates tercih ediyorum o baska. Midem daha iyi hissediyor patateste.

cnm peki ayrım olduğunu sen mi hissediyorsun en başta? yani onların dünyası ayrı,anlaşamayız gibi önyargıların da mı var acaba 🤔
ekim2009 ekim2009 cnm sen de bir yorum yap hele 😍
Yok balım ya insanlara karşı hiç öyle önyargılarım ya da kendime karşı öyle bi özgüvensizliğim hiç yoktur
Hatta hiç aklımın ucundan bile geçmedi onlarla ayrı dünyalarda olduğumuz gibi bi düşünce 😊

İnsanların bu gerginliğini şuna bağlıyorum ben aslında son 2 senedir pandemiden hiç birimizin psikolojisi sağlam kalmadı eeee bi de söz konusu para olunca daha bi gergin oluyor insanlar ama şunu ayırt edemiyorlar ben sadece orada çalışanım para ne benim cebime giriyor ne kararları ben alıyorum

Ama kızdığım nokta şu ben de çocuk okutuyorum hiç bir öğretmenimize böyle saygısız yaklaşmadım ya da okulda çalışan idari personele hatta zaman zaman eşim bazı şeylerden dolayı söylenir onu bile uyarırım o adam/kadın ne yapsın onunla ilgili bi konu değil ki direkt merkeZle ilgili bişe varsa onlarla görüşmek gerekir diye

Hatta aynı konuda genel sekreterim bile benim bu görüşümle hemfikirdi

Bi Veli aradı bi gün ücret iadesi varmış bizde de işler şöyle yürür ki talimat hazırlanır imzaya sunulur imzadan çıkınca da iade yapılır

Bu adam ben karantinadayım aradı tamam dedim şu gün hazırlayacağım (2-3 gün sonrası) hazırladım da ama o arada adam her gün arıyor ben sakin sakin her seferinde aynı şeyleri anlatıyorum ama adam nasıl gergin neyse herşey tamamlandı ben de bankaya gönderdim (toplamda 4-5 gün sürdü iade) ama meğerse adam bu arada beni hem müdürüme hem de genel sekreterimize şikayet etmiş neymiş hem iadesini yapmamışım hem ters konuşmuşum ki aslaaaa huyum değildir

Ertesi gün bi girdim ofise müdürüm ayrı soruyor olayın ne olduğunu yarım saat sonra genel sekreter ayrı
Ben de anlattım böyle böyle: genel sekreter dedi ki bi gerginlik yaşamışsınız sanırım hayır dedim asla aksine kendisi çok gergin olduğu İçin sakinleştirmeye bile çalıştım dedim adam dedi ki evet Yasemin seni tanıyorum ama artık insanlar para söz konusu olunca çok geriliyorlar tamam işlemleri tamamsa bilgi ver madem dedi

Uzuuuuunnnn uzuuunnnnn anlatıyorum sanırım çok doluyum bu konuda 😁😁

Benim listeme 2000 kalori civari demisti canim. Hem emzirdigim icin hem de dedigin gibi daha 70lerdeyim simdi az kalori alirsam 60larda ac gezmem lazim.

çok saygısızlar hem de

haklarına yemeyeyim çok saygılı çok düzgün çok anlayışlı çok kibar velilerim de var, birşey sorarken kırk kere özür diliyorlar

ama işte bi veli profili de var ki küçük dağları ben yarattım edasıyla gezip parasıyla saygısızlık yapabilmeyi kendine hak görenler işte onlar bütün enerjimi sömürüyorlar ve hatta bazı öğrenciler de bu tavır da
hepsi benden en az 15 yaş küçük ama büyüklerle nasıl konuşulur haberleri yok

kuzum meslek değiştirmek isteme sebebim nereye gidersem gideyim muhasebe işinde oldukça hep böyle şeylerle karşılaşıyorum ne yazık ki
Canim meslegini degistirme dusuncen varda otur dusun ne olmak istersin. Gur sinava ikinci ogretimden oku okulunu hem bulundugun sehirde calisirsin hem olursun, 4 send ainra farkli bir meslekte profesyonel olup calismaya baslarsin. Ne cocuk ne yas hicbirsey engel degil. Burdaki bazi arkadaslar bilirler ben kizim 1 yasindayken meslek degisturmek isteyip okula basladim gunduz is aksam okul, ev derken biraz tempolu gecti zaman ama gecti bitti ve simdi gayet guzel ve sakin bir isteyim. Nefes aldigimiz muddetce hicbirsey icin Gec degil.

Back