• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

cnm peki ayrım olduğunu sen mi hissediyorsun en başta? yani onların dünyası ayrı,anlaşamayız gibi önyargıların da mı var acaba 🤔
ekim2009 ekim2009 cnm sen de bir yorum yap hele 😍
ne olduğunu anlayayım diye geçmiş mesajlarınızı takip ettim özel okul muhasebesine veli ve öğrencilerin tavırlarıymış değil mi konu
okul değiştirmek de meslek değiştirmek de insanlarla sürekli yüz yüze gelmek gerekiyorsa ve işin için de para varsa işe yaramazzzzz insanlar değişmedikçe her yer de aynı olacak , yaseminin özellikle paramla her şeyi yaparım, söylerim tarzı düşünen velilere sert ulaşılmaz havalı olması lazım ki kendini korusun neden mi çünkü kendini bilmeyen görgüsüz insanlar kabadır beyinleri40- 60 herz i geçmeyen dalgalar yayan insanlar kaba her an bağırıp çağırıp karşısındakine hakareti rahatça edebilecek insanlardır kalp çakraları kapanmıştır ve bu tarz insanlara onlardan üstün davranıp sert olduğun da ancak geri çekilirler , özel okulda bu tarz insanlarla baş edebilmek için muhteşem bir çenesi olması lazım insanın , ben de senelerce oğlumu koleje , özele yolladım gülüm yaseminin neden bahsettiğini çok iyi anlıyorum okulda çalışanlardan bire bir böyle şeyleri dinledim zamanın da:)

son olarak şu cümleyi yazıp kaçıyorum çok yoruldum bu gün
HERKES KENDİ AMEL DEFTERİNİ DOLDURUR
yaptığımız iyilik de kötülük kabalık da bizim deftere yazılır be gülüm

Canim meslegini degistirme dusuncen varda otur dusun ne olmak istersin. Gur sinava ikinci ogretimden oku okulunu hem bulundugun sehirde calisirsin hem olursun, 4 send ainra farkli bir meslekte profesyonel olup calismaya baslarsin. Ne cocuk ne yas hicbirsey engel degil. Burdaki bazi arkadaslar bilirler ben kizim 1 yasindayken meslek degisturmek isteyip okula basladim gunduz is aksam okul, ev derken biraz tempolu gecti zaman ama gecti bitti ve simdi gayet guzel ve sakin bir isteyim. Nefes aldigimiz muddetce hicbirsey icin Gec degil.
Ne güzel bi motivasyon oldu bu bana 🥰😍

Evet ciddi ciddi oturup düşünüp bi karara varmalıyım bu kadar yıprandığımı hissettiğim bi işte devam etmek beni tüketiyor böyle devam etsin istemiyorum 💪🏻

Kızlar ben doğum yaptım bebek de ben de iyiyiz hastanedeyiz yarına taburcu oluruz inşallah
maşallah az erken oldu ama şükür olup bitmiş yavrunu kucağına almışsın bile :KK36: rabbim analı babalı sağlıklı imanlı büyümesini nasip etsin gülüm gözünüz aydııınnnn :KK74:

ne olduğunu anlayayım diye geçmiş mesajlarınızı takip ettim özel okul muhasebesine veli ve öğrencilerin tavırlarıymış değil mi konu
okul değiştirmek de meslek değiştirmek de insanlarla sürekli yüz yüze gelmek gerekiyorsa ve işin için de para varsa işe yaramazzzzz insanlar değişmedikçe her yer de aynı olacak , yaseminin özellikle paramla her şeyi yaparım, söylerim tarzı düşünen velilere sert ulaşılmaz havalı olması lazım ki kendini korusun neden mi çünkü kendini bilmeyen görgüsüz insanlar kabadır beyinleri40- 60 herz i geçmeyen dalgalar yayan insanlar kaba her an bağırıp çağırıp karşısındakine hakareti rahatça edebilecek insanlardır kalp çakraları kapanmıştır ve bu tarz insanlara onlardan üstün davranıp sert olduğun da ancak geri çekilirler , özel okulda bu tarz insanlarla baş edebilmek için muhteşem bir çenesi olması lazım insanın , ben de senelerce oğlumu koleje , özele yolladım gülüm yaseminin neden bahsettiğini çok iyi anlıyorum okulda çalışanlardan bire bir böyle şeyleri dinledim zamanın da:)

son olarak şu cümleyi yazıp kaçıyorum çok yoruldum bu gün
HERKES KENDİ AMEL DEFTERİNİ DOLDURUR
yaptığımız iyilik de kötülük kabalık da bizim deftere yazılır be gülüm
Canını severim senin, bal yesin ağzın 😍🥰🥰

Hadi yat dinlen iki gözümün çiçeği 😘

Evet ciddi ciddi oturup düşünüp bi karara varmalıyım bu kadar yıprandığımı hissettiğim bi işte devam etmek beni tüketiyor böyle devam etsin istemiyorum 💪🏻
karara varmışsın gülüm yazdığının son kelimesi .. istemiyorum ... demişsin şimdi tek yapman gereken ne istediğini bulmak ve onun için adım atmak:KK24:

Canim tek bir hayatimiz var. ve gununun cogu isterinde geciyor. Mutsuz oldugun biryerde duruo kendini mutsuz etme. Mutluluk bir secimdir, gel mutlu olmayi sec. nerde calismak istedigine ne olmak istedigibe karar ver, ya okul ya da kursa git ve ol. hayat senin hayatin ❤️

karara varmışsın gülüm yazdığının son kelimesi .. istemiyorum ... demişsin şimdi tek yapman gereken ne istediğini bulmak ve onun için adım atmak:KK24:
Evet canım önümüzdeki 1 haftayı da atlatıp Salim kafayla düşüneceğim danışacağım ve bi karar vereceğim kendime başka bi yol çizeceğim ❤️

Canını severim senin, bal yesin ağzın 😍🥰🥰

Hadi yat dinlen iki gözümün çiçeği 😘
yatmıycam gülüm benim leptap mutfak masası üzerin de demir baş ya onun başından kalkıp içeri kanepeye oturup çay içicem gerçi az devrilirim oyy oyy sırtım diye ama o çayı iiçicemmmm:kk77:

Canim tek bir hayatimiz var. ve gununun cogu isterinde geciyor. Mutsuz oldugun biryerde duruo kendini mutsuz etme. Mutluluk bir secimdir, gel mutlu olmayi sec. nerde calismak istedigine ne olmak istedigibe karar ver, ya okul ya da kursa git ve ol. hayat senin hayatin ❤️
Çok haklısın bir de bu mutsuzluk sadece beni de etkilemiyor annemi babamı eşimi ve en çok da çocuklarımı etkiliyor 😔
Ehhh bi de mutlu olmayı hak ettiğimi düşünüyorum 🙈

Seçimim belli 😍🥰

Sağol desteğin için ❤️🥰🥰

Evet canım önümüzdeki 1 haftayı da atlatıp Salim kafayla düşüneceğim danışacağım ve bi karar vereceğim kendime başka bi yol çizeceğim ❤️
düşünürken soru sormayı unutma : nasıl dahası iyisi olur, bunun için (mutlu olup geliri de yüksek bir iş için) neler mümkün tarzı soruları sor gerisini bırak karşına çıkacak cevaplar:)

Çok haklısın bir de bu mutsuzluk sadece beni de etkilemiyor annemi babamı eşimi ve en çok da çocuklarımı etkiliyor 😔
Ehhh bi de mutlu olmayı hak ettiğimi düşünüyorum 🙈

Seçimim belli 😍🥰

Sağol desteğin için ❤️🥰🥰
Tabiki canim cok haklisin, once sen mutlu olmalisin ki sonra etrafindakileri mutlu edebilesin.

ben de 2 kere dukanla 57-58 kiloya kadar düştüm ama koruyamadım maalesef
dukan katı bir diyet olduğu için çok özlem oluşuyor yiyeceklere
azar azar yiyip her şeyden yenilse sanki daha iyi olur gibi geliyor bana. hiç olmazsa diyet bitti deyip saldırmayız diye düşünüyorum.
Aslında dukan çok keyifli bir diyet. Açta kalmıyorsun. Ancak tatlı isteği yaratıyordu onu da arada akşamları yulaf kepeğinden dukan helva yaparak kapatıyordum. Geçen gün eşim sen en iyi dukan ı yapıyorsun o diyet sana çok iyi geliyordu dedi. Haklı… ama güçlendirmeyi yapmamıştım aslında tam uysaydım almazdım da geri…

Selam kızlar, bana sohbet bildirimleri gelmiyor neden acaba. 👀

Nasılsınız yarın tartı günü hazırmısınızz 🥳🥳
Yarınki tartı gününün rehaveti çöktü herhal 😆
soğuk baklavalar geldi demek artık diye okudum :KK70:

Allah seni 😂 hayırlı olsunn

bak işte kıstın kıstın şimdi nooldu ha nooooldu 😎
Soğuk baklava mı :KK70:
Kızlar ben doğum yaptım bebek de ben de iyiyiz hastanedeyiz yarına taburcu oluruz inşallah
Gözün aydın kuzum. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı ömürler versin ❤❤❤❤

Aynen cnm küçükten beri zayıf olanlar genelde damak tadı gelişmemiş olanlar oluyo 😂 biz onlardan değülük ihtiyacımız var 😂 ama biz daha zevkliyiz hayattan zevk almayı biliyoruz ve gülmeyi, bunlar genelde soğuk egolu insanlar oluyo 😂 ay şeker kullanmıyoaarm, ay onu mu yiceksinnn ıııyyhh :63:

Sen de birtanesin cnmmm ❤️ bence haftasonu almazsın sabit gelirsin cnm ya da hafif bi artı ama esas cumartesi sabahı olur
sen esas kırılmayı yaşa yarın cnm kısma kendini hee :hamarat:ve korkma :KK3:

yoksa bu hafta da kısıp toptan bırakırsın :KK43:

bana güven cnm zaten günlük tartını bana yazarsın,kaloriyi ayarlarız duruma göre :KK66:
Ben 4 kilo doğarak doğuştan sahibim damak tadına genetik olarak zaten tamamen yemek yemek için yaratılmışım burcum bile yemek yemeye düşkün🤣🤣 Yarın ciddi ciddi yiyeceğim artık cumartesi bomba bir artı görürüm yok hiç merak etme korkmadan yiyeceğim çok verecek bir kilom yok zevkli zevkli vereyim en azından ben de bırakacağımdan korkuyorum çünkü çok açım hep böyle oluyor sonra alıyorum kiloları senin stile güveniyorum canım inşallah bende de işe yarar🤭 Her gün tartıldığımda için zaten kilomu söylerim kuzum🥰😍

İyilik sağlık canım sen nasılsın ❤
Biraz yoğunum canım,anca yetisiyorum ev iş çocuk, üstüne yorgunluk var kendime zaman ayiramiyorum :(
Canım benim ❤️😍😘, sağlıkla buyut inşallah minik yavrunu ❤️😍🤲 çok çok geçmiş olsun 😘
Aynen cnm küçükten beri zayıf olanlar genelde damak tadı gelişmemiş olanlar oluyo 😂 biz onlardan değülük ihtiyacımız var 😂 ama biz daha zevkliyiz hayattan zevk almayı biliyoruz ve gülmeyi, bunlar genelde soğuk egolu insanlar oluyo 😂 ay şeker kullanmıyoaarm, ay onu mu yiceksinnn ıııyyhh :63:

Sen de birtanesin cnmmm ❤️ bence haftasonu almazsın sabit gelirsin cnm ya da hafif bi artı ama esas cumartesi sabahı olur
sen esas kırılmayı yaşa yarın cnm kısma kendini hee :hamarat:ve korkma :KK3:

yoksa bu hafta da kısıp toptan bırakırsın :KK43:

bana güven cnm zaten günlük tartını bana yazarsın,kaloriyi ayarlarız duruma göre :KK66:
Kesinlikle katılıyorum biz daha zevkliyiz 😍❤️bizim bir arkadaş var hiç ekmek yemez, iştahsız sağlıklı yer hep ama en ufak şeyden etkilenir direnci falan düşüktür , diyorum az ekmek ye kendine gel böyle olmaz 🤣😁
Bugünkü menüm
Sabah 9:0 şeker kahve

Öğlen 12:00 1 tane hanbuger köfte 3 çatal ucu patates kızartması 1 tane 1 dlm ekmek 1 tane cikolatali kuruasan 😞

Akşam 17:00 1 SK et sote
2 litre su
Adım 7 bin @Ucmelekannesi @Azimliiii
Çok kötü değil canım , yavaş yavaş adapte olduğunu dusunursek göze batmıyor,canım menulrr için ayrı bir sayfamız var orda yazıyoruz ☺️😍

Back