- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
ne olduğunu anlayayım diye geçmiş mesajlarınızı takip ettim özel okul muhasebesine veli ve öğrencilerin tavırlarıymış değil mi konucnm peki ayrım olduğunu sen mi hissediyorsun en başta? yani onların dünyası ayrı,anlaşamayız gibi önyargıların da mı var acaba
ekim2009 cnm sen de bir yorum yap hele
okul değiştirmek de meslek değiştirmek de insanlarla sürekli yüz yüze gelmek gerekiyorsa ve işin için de para varsa işe yaramazzzzz insanlar değişmedikçe her yer de aynı olacak , yaseminin özellikle paramla her şeyi yaparım, söylerim tarzı düşünen velilere sert ulaşılmaz havalı olması lazım ki kendini korusun neden mi çünkü kendini bilmeyen görgüsüz insanlar kabadır beyinleri40- 60 herz i geçmeyen dalgalar yayan insanlar kaba her an bağırıp çağırıp karşısındakine hakareti rahatça edebilecek insanlardır kalp çakraları kapanmıştır ve bu tarz insanlara onlardan üstün davranıp sert olduğun da ancak geri çekilirler , özel okulda bu tarz insanlarla baş edebilmek için muhteşem bir çenesi olması lazım insanın , ben de senelerce oğlumu koleje , özele yolladım gülüm yaseminin neden bahsettiğini çok iyi anlıyorum okulda çalışanlardan bire bir böyle şeyleri dinledim zamanın da:)
son olarak şu cümleyi yazıp kaçıyorum çok yoruldum bu gün
HERKES KENDİ AMEL DEFTERİNİ DOLDURUR
yaptığımız iyilik de kötülük kabalık da bizim deftere yazılır be gülüm