Yok balım ya insanlara karşı hiç öyle önyargılarım ya da kendime karşı öyle bi özgüvensizliğim hiç yoktur
Hatta hiç aklımın ucundan bile geçmedi onlarla ayrı dünyalarda olduğumuz gibi bi düşünce
İnsanların bu gerginliğini şuna bağlıyorum ben aslında son 2 senedir pandemiden hiç birimizin psikolojisi sağlam kalmadı eeee bi de söz konusu para olunca daha bi gergin oluyor insanlar ama şunu ayırt edemiyorlar ben sadece orada çalışanım para ne benim cebime giriyor ne kararları ben alıyorum
Ama kızdığım nokta şu ben de çocuk okutuyorum hiç bir öğretmenimize böyle saygısız yaklaşmadım ya da okulda çalışan idari personele hatta zaman zaman eşim bazı şeylerden dolayı söylenir onu bile uyarırım o adam/kadın ne yapsın onunla ilgili bi konu değil ki direkt merkeZle ilgili bişe varsa onlarla görüşmek gerekir diye
Hatta aynı konuda genel sekreterim bile benim bu görüşümle hemfikirdi
Bi Veli aradı bi gün ücret iadesi varmış bizde de işler şöyle yürür ki talimat hazırlanır imzaya sunulur imzadan çıkınca da iade yapılır
Bu adam ben karantinadayım aradı tamam dedim şu gün hazırlayacağım (2-3 gün sonrası) hazırladım da ama o arada adam her gün arıyor ben sakin sakin her seferinde aynı şeyleri anlatıyorum ama adam nasıl gergin neyse herşey tamamlandı ben de bankaya gönderdim (toplamda 4-5 gün sürdü iade) ama meğerse adam bu arada beni hem müdürüme hem de genel sekreterimize şikayet etmiş neymiş hem iadesini yapmamışım hem ters konuşmuşum ki aslaaaa huyum değildir
Ertesi gün bi girdim ofise müdürüm ayrı soruyor olayın ne olduğunu yarım saat sonra genel sekreter ayrı
Ben de anlattım böyle böyle: genel sekreter dedi ki bi gerginlik yaşamışsınız sanırım hayır dedim asla aksine kendisi çok gergin olduğu İçin sakinleştirmeye bile çalıştım dedim adam dedi ki evet Yasemin seni tanıyorum ama artık insanlar para söz konusu olunca çok geriliyorlar tamam işlemleri tamamsa bilgi ver madem dedi
Uzuuuuunnnn uzuuunnnnn anlatıyorum sanırım çok doluyum bu konuda