- 30 Kasım 2014
- 28.809
- 127.074
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy birkaç defa okudum yazdıklarını mutlu oldum gerçekten, teşekkür ederim.ay içim sızladı okurken. ailesine, hepinize sabırlar diliyorum. bir an önce toparlar umuyorum, çok üzüldüm.
neyuyyyyyy 700 mü ben de kafamda 100x5 puan falan diye hesap yapıyorum rakip çok güçlü çıktı
kaptanum düşmanlar çok güçlü başlangıçta 100ün yetmesi için bizim bütün takımın her gün ip atlamaya başlaması lazım hsjsj
bu arada söylemeden edemeyeceğim, her hafta spor menü takip hesap kitap tablo yapma vsvs hepsi kocaman bi emek, sırf buna harcanan kocaman emek bile beni takım yarışı kadar motive ediyor. insanlar o kadar uğraşıyor az ye diye, pembe renge de boya kendini diye çaba sarfediyorum ekstradan. ellerinize, emeklerinize sağlık
yarın görüşmek üzere
Menü niye bildirmiyorsun kızdostlar ben bugün menü bildirmicem müsaadenizle, ama salı gübü tartıda eksi olmak için yarın ekstra çaba sarfedicem kaptanım arke
sporu da yatarken yazarım yine de arkadaş bizim karşı takımın kaptanı çok dişli çıktı 700 ip atlamayla bir yarışayım dedim de 300 de tıkandım. devamı gelmiyo sevgili takımım herkes 200 ip atlayabilir mi mümkünse ekstradan anca yakalıyoruz çünkü
dün kaptanımdan izin almıştım biraz alkol alcam diye de..... ortalık karışık biraz o yüzdenMenü niye bildirmiyorsun kız