- 5 Eylül 2018
- 1.895
- 8.659
- 158
Dogum günü olumc r jimdeyim falan demeyi sevmiyorum hemen yorum yapıyorlar ondan böyle oldu normalde de tek öğün besleniyorum ama protein grubu besleniyorum bu çirkin bir menü oldumenü güzelmiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogum günü olumc r jimdeyim falan demeyi sevmiyorum hemen yorum yapıyorlar ondan böyle oldu normalde de tek öğün besleniyorum ama protein grubu besleniyorum bu çirkin bir menü oldumenü güzelmiş![]()
Tamam kaptanım inşallahİlk hafta tanıyalım kaynaşalım ikinci haftada takımlardasın
Afiyet olsun
Yarın tartı resmini atıver o halde öyle alalım.
Afiyet olsun
İndirdim. Kisa ve etkili video arıyordum sarkisini da seviyorumKızlarrr bu egzersizi mutlaka denemelisiniz, daha önce kilo verirken de bunu mutlaka yapıyordum çok iyi şekillendiriyor. Bu sefer de sadece 1 haftadır yapıyorum ama vücudumdaki şekillenme inanılmaz. Bununla birlikte 30 dakika da Leslie'nin Boosted Walk videosunu yapıyorum neredeyse her gün
bugünlük olmuş artık sorun değil. afiyet olsun. tavsiyem kimseye diyette olduğunuzu söylemeyin. ben geçen yıl nisandan bu yana 10 kilo verdim. tabi arada verdim, indim çıktım. neyse devam ediyorum diyetisyenle. annem dışında kimse bilmiyor. dikkat ediyorum diyorum o kadar. hem çok yorum ve takip insanı sıkıyor hem de nazar değiyor. hiç gerek yok. böyle ortamlarda kararında yemek yeterliDogum günü olumc r jimdeyim falan demeyi sevmiyorum hemen yorum yapıyorlar ondan böyle oldu normalde de tek öğün besleniyorum ama protein grubu besleniyorum bu çirkin bir menü oldu![]()
Afiyet olsun canımP Purple58Ellssa
Boncuk2307
Aç karna : zerdecal zencefil sıcak su
Kahvaltı 11.00
2 çatal patates kızartma
2 dilim kaşar peynir
4zeytin
2 çatal kavurma
2 dilim siyez
Siyah cay 2 bardak
16.00
Türk kahve
18.00
4 çatal kavurma
2dilim siyez
2dilim kaşar peynir
Akşama ne içerim bilmiyorum ya sabahkinden yada soda
15dk leslie
1.5 litre su
Aaaa 8 aylıkmı ben vallaha ne varsa yiyorum içiyorum detoxlar yapiyorum oğluma bi yan etkisi olmadı benimkide 8 aya giricek haftayaKızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.8 aylık bebeğim var emziriyorum sizce nasıl bı yol izlemeliyim.suan 7 8 kilo fazlam var ve gobegimin erimesini istiyorum.
Haziran grubunda beraberdik bı gün arayla doğurmuştuk unuttunmuAaaa 8 aylıkmı ben vallaha ne varsa yiyorum içiyorum detoxlar yapiyorum oğluma bi yan etkisi olmadı benimkide 8 aya giricek haftaya
Ben de seviyorum canm seninle yarışmak harikaAh canım tesekkur ederim kırmadigin icin seninle yarışmamız güzel oluyor![]()
Emeklerine sağlık kuzum gayet güzel seçimler yapmışsınAyy canım Nazlıkuşum benim ben teşekkür ederim inanın çok severek yapıyorum![]()
Sen de iyi ki varsın canımın içi hiç kırmadın bizi hep kabul ettin kaptanlığı.Seçtim ama bakalım nasıl olacak bu hafta.
Selamlar kızlarr
Jelibon yiyim bı kaçamak yapayım dedim oğlum gelip kendime koydugumun yarısını yedikaçamağı bile yapamadım hakkıyla
![]()
Afiyet olsun menü de spor da güzelMenüm
Sabah çay tabağı kadar mantarlı yumurta domates salatalık 1 TK tahin pekmez 1 kk kadar ekmek 2 çubuk patates kızartması
Öğlen 1 muz yerli
Akşam 2 YK makarna 2 YK mantarlı et sote
2 çatal ayva tatlısı
Su 2 bardak
Adım henüz 6 bin olmamış olunca haber veririm
Ama 20 dk zumba lesli arası bişey yaptım sabah ama adımın içinde
Çok halsizdim o yüzden adım az geldi
bluegreeneyes
Boncuk2307
Ellssa
Afiyet olsun canmbluegreeneyes
Boncuk2307
Ellssa
sabah 11.15
1 yumurta, 2 yk nohut unu, maydanoz ve 40-45 gr konya kırması peynirle tava pankeki yaptım.
az domates ve biber, çay
ara 15.00
4 adet altınbaşak labneli bisküvi
ara 17.00-18.00
12 çiğ badem ve filtre kahve
akşam 19.25
1 ev yapımı lahmacun, domates, salatalık, biber, yeşillik, acı biber turşusu, 1 bardak kefir
çayla devam ediyorum
ara 21.30
1 çb ayçekirdeği yerim
1-1,5 lt su
sadece dışarıdayken 12.000 adım attım. sabah ve gece yatana kadar saatsizleri de eklersem en az 14.000 adım olur.
Afiyet olsun kaptanımKızlar misafirim vardı anca yazabiliyorum menumu
Sabah
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Mantarlı sucuklu omlet
Domates biber
Ogle
1 kase mercimek çorbası
Elmalı kurabiye yapmıştım bir ısırık ondan aldım tadına bakmak için
Ara
1 avuç fıstık
Akşam
Haşlanmış kalcali but
Bol salata
Su 3 lt
Bugun yoğun bir gün oldu benim için hedeflerimi yerine getiremedim spor yapamadım o yüzden adım sayımı atmayım
Ellssa
Boncuk2307
bluegreeneyes
Keisnlikle çok dogru ifade etmişsin bende yasadım 2023 de bu gruba başladıgımda 75 kiloydum bir heves rejimdeyim vs diyorum herkese iş yerinde falan agzıma ne atsam sen rejimde değilmiydin diyetisyene mi gitseydin olmuyorsa zorlama sanki verdin vermedinler resmen mobbing gibiydi şükür kilomuda verdim işimden istifa ettim mutlu olmadığım herseyden kurtuldum 2024 de kocamda dahilbugünlük olmuş artık sorun değil. afiyet olsun. tavsiyem kimseye diyette olduğunuzu söylemeyin. ben geçen yıl nisandan bu yana 10 kilo verdim. tabi arada verdim, indim çıktım. neyse devam ediyorum diyetisyenle. annem dışında kimse bilmiyor. dikkat ediyorum diyorum o kadar. hem çok yorum ve takip insanı sıkıyor hem de nazar değiyor. hiç gerek yok. böyle ortamlarda kararında yemek yeterli![]()
Benide ekler misin lütfenŞUBAT AYI HEDEF TABLOSU
hedefleri kaybettim tekrar alabilirmiyim
ÜYELER YAŞ BOY BAŞLANGIÇ 01.02.25 HEDEF @Mthn83 40 17285 76.5 74 Ellssa
27 16473.2 73.4 70 @sibel_84 40 15874.55 75.35 60kiloyum
49 16289.5 . @Lotus1234 37 174101.8 . Boncuk2307
25 167 76.3560.05 bluegreeneyes
32 157 78.8 64.4 @Tutku44 35 168 86.3 . Cicekbocekkaktus
43 157 85.8 78.5 @Sem2024 40 160 95.6 87.8 @arke 40 160 89.8 83.3 P Purple58 35 170 110 106.3 @bnnu 33 170 68.8 64 @Deltavealfa . . . 67.7 @Azmet5255 . . . 69.2 @94bassuk . . . 71.6 @Ilyusa . . . 74.5 @FitFiliz . . . 82.1 @Nazlimuuu . . . 89
yeni eklediğim arkadaşlar boslukları doldurursa daha güzel olacak![]()
Ay diyorum nerden hatırlıyorum kafammı kaldıHaziran grubunda beraberdik bı gün arayla doğurmuştuk unuttunmusütümde azalma olacak diye korkuyorum