• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

IMG_20210923_203121.png

😆😆😆😆😆
Yaa çok tatlısın..
hehehe :KK60: sen de öyle
cnm kızmaya gerilmeye gerek yok herkes kendince bi çaba halinde :KK200:

Canim pazartesi 68.75 di 1.68 boyum
e çok iyiii ;) bence normal ve besleyici bi liste bulup onu yap cnm çok kısmadan ;)

çok saygısızlar hem de

haklarına yemeyeyim çok saygılı çok düzgün çok anlayışlı çok kibar velilerim de var, birşey sorarken kırk kere özür diliyorlar

ama işte bi veli profili de var ki küçük dağları ben yarattım edasıyla gezip parasıyla saygısızlık yapabilmeyi kendine hak görenler işte onlar bütün enerjimi sömürüyorlar ve hatta bazı öğrenciler de bu tavır da
hepsi benden en az 15 yaş küçük ama büyüklerle nasıl konuşulur haberleri yok

kuzum meslek değiştirmek isteme sebebim nereye gidersem gideyim muhasebe işinde oldukça hep böyle şeylerle karşılaşıyorum ne yazık ki
canım bu veliler ve öğrenciler azınlıkta anladığım kadarıyla, yüzde çıkarmanı istesem %20-30 dan yukarı çıkmaz di mi ;)
o zaman bir tavsiye verebilir miyim? ilişkilerini güçlendirebilirsin misafirliğe çağır ya da dışarda buluşun hanım velilerle,sen, tanıdıkça inan seveceklerdir ;)

Artık vallahi bilmiyorum🤣daha önceden diyetisyensiz nasıl verdiysem yine öyle vereceğim ama haftada bir gün kendime ödül günü vereceğim istediğim bir tatlıyı yemek gibi mesela🤣🤣
daha önce verip geri aldın ama :ıslık: bence daha çok ye bu sefer, şimdi 64 kilo olsan yani bana yakın,en az 1200 kalori hakkın var günlük ;)

:KK70: :KK70: :KK70:ilk sana söyleyeceğim aramızda 😂😂
Gerçekten hiç değilim yaa sabah kalkinca herşey çok güzel aman Allahım ondan sonrası yemek yem silsilesi.
İtiraf edeyrum dün gece fındıklı bitter gömdüm 4 karecik🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
:D afiyet şeker olsun

Bu sefer sanki eriyorum gibi hem de herseyden yiyerek 💃💃
"herşeyden" yiyerek mi dedin? :ıslık:
Super canim 👍 metabolizmani sev benjm yerine de op 😀😀
kız sen benden çok yiyebilirsin 60lı kilolar 1400 diye hesapladım bayağı da hızlı gidiyor, sonra 1200 e indirebilirim yavaşlarsa :D
Ama senin rahat 1600 hakkın var ;) listen kaçlık ki şu an? bi sorsana diyetisyenine ;)

Kızlar gece gecmis yaparkn uyuyp kaldm, ogleden once ben gittim havuza thermale smdi esim gitti oglanla odadayiz. O gelsn biraz yuruyus yapariz dedik. Burasi cok soguk 10 derece ama sanmi - gbi disarisi ya :confused:
oyyy iyi tatiller kuşumm bizim yerimize de rahatla o sularda yüz
:KK36:

evet kuzum yaa evde 2 haftadır doğru düzgün yemek yapmıyorum hele kendime ayrı hiç uğraşamıyorum biraz pahalı olacak bana ama yeni bi başlngıç için böyle bişeye ihtiyacım vardı iyi denk geldim inşallah başarabilirim

yaa evet sorma, aslında severim misafiri başımın üstünde yerleri vardır ama şu yorgunlukla çok zor olacak ama ne yapalım 1 hafta daha diyorum kendime, bi hafta sonra inşallah biraz rahatlayacağım
Jasminium84 Jasminium84 kuzum nasıl bi program bu? :heart

Back