- 31 Temmuz 2020
- 20.393
- 60.233
- 548
Sağol cnmmmAfiyet olsun canım
Olsun züber o diyet dostu
Offf ne güzel. Tadını çıkartın canim iyi gezmeler. Kartpostal gibi
İyilik sağlık canım sen nasılsın ❤Kızlar iyi akşamlar , anca gelebildim...nasılsınız
Sağ ol kuzum yarını iple çekiyorum çünkü tüm hafta yüksek kalorili besleneceğimSağol cnmmm
Kızz benim de 2 züber lokma hakkım çıktı
Sana da afiyet olsun meleğim
Bir an yeni biri geldi sandım tamamdır
Sağ olsunKızlar geçmişe gidemedim ama şu yılbaşı için kilo hedefi kimin aklına geldiyse yüreğinden öpüyorum
Okul başladığından beri böyle. Sanırım ayrılık kaygısı yaşıyorYaa cok zor Allah kolaylik versn bizde cok gec uyuyoruz diyorm ama betern beteri var buna șükür diyeyim
Çok masum duruyor vicdansızBen gittim yine züber yedimOnu yiyince kalori almıyormuşum gibi hissediyorum
hehehe
Yaa çok tatlısın..
e çok iyiiiCanim pazartesi 68.75 di 1.68 boyum
canım bu veliler ve öğrenciler azınlıkta anladığım kadarıyla, yüzde çıkarmanı istesem %20-30 dan yukarı çıkmaz di miçok saygısızlar hem de
haklarına yemeyeyim çok saygılı çok düzgün çok anlayışlı çok kibar velilerim de var, birşey sorarken kırk kere özür diliyorlar
ama işte bi veli profili de var ki küçük dağları ben yarattım edasıyla gezip parasıyla saygısızlık yapabilmeyi kendine hak görenler işte onlar bütün enerjimi sömürüyorlar ve hatta bazı öğrenciler de bu tavır da
hepsi benden en az 15 yaş küçük ama büyüklerle nasıl konuşulur haberleri yok
kuzum meslek değiştirmek isteme sebebim nereye gidersem gideyim muhasebe işinde oldukça hep böyle şeylerle karşılaşıyorum ne yazık ki
daha önce verip geri aldın amaArtık vallahi bilmiyorumdaha önceden diyetisyensiz nasıl verdiysem yine öyle vereceğim ama haftada bir gün kendime ödül günü vereceğim istediğim bir tatlıyı yemek gibi mesela
ilk sana söyleyeceğim aramızda
Gerçekten hiç değilim yaa sabah kalkinca herşey çok güzel aman Allahım ondan sonrası yemek yem silsilesi.
İtiraf edeyrum dün gece fındıklı bitter gömdüm 4 karecik
Sorma canım bir onu yerken vicdanım rahatÇok masum duruyor vicdansız
"herşeyden" yiyerek mi dedin?Bu sefer sanki eriyorum gibi hem de herseyden yiyerek
kız sen benden çok yiyebilirsin 60lı kilolar 1400 diye hesapladım bayağı da hızlı gidiyor, sonra 1200 e indirebilirim yavaşlarsaSuper canimmetabolizmani sev benjm yerine de op
oyyy iyi tatiller kuşumm bizim yerimize de rahatla o sularda yüzKızlar gece gecmis yaparkn uyuyp kaldm, ogleden once ben gittim havuza thermale smdi esim gitti oglanla odadayiz. O gelsn biraz yuruyus yapariz dedik. Burasi cok soguk 10 derece ama sanmi - gbi disarisi ya
evet kuzum yaa evde 2 haftadır doğru düzgün yemek yapmıyorum hele kendime ayrı hiç uğraşamıyorum biraz pahalı olacak bana ama yeni bi başlngıç için böyle bişeye ihtiyacım vardı iyi denk geldim inşallah başarabilirim
yaa evet sorma, aslında severim misafiri başımın üstünde yerleri vardır ama şu yorgunlukla çok zor olacak ama ne yapalım 1 hafta daha diyorum kendime, bi hafta sonra inşallah biraz rahatlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?