Kilolar Firarda 😎

Yaa çok tatlısın..
hehehe sen de öyle
cnm kızmaya gerilmeye gerek yok herkes kendince bi çaba halinde

Canim pazartesi 68.75 di 1.68 boyum
e çok iyiii bence normal ve besleyici bi liste bulup onu yap cnm çok kısmadan

canım bu veliler ve öğrenciler azınlıkta anladığım kadarıyla, yüzde çıkarmanı istesem %20-30 dan yukarı çıkmaz di mi
o zaman bir tavsiye verebilir miyim? ilişkilerini güçlendirebilirsin misafirliğe çağır ya da dışarda buluşun hanım velilerle,sen, tanıdıkça inan seveceklerdir

Artık vallahi bilmiyorumdaha önceden diyetisyensiz nasıl verdiysem yine öyle vereceğim ama haftada bir gün kendime ödül günü vereceğim istediğim bir tatlıyı yemek gibi mesela
daha önce verip geri aldın ama bence daha çok ye bu sefer, şimdi 64 kilo olsan yani bana yakın,en az 1200 kalori hakkın var günlük

ilk sana söyleyeceğim aramızda
Gerçekten hiç değilim yaa sabah kalkinca herşey çok güzel aman Allahım ondan sonrası yemek yem silsilesi.
İtiraf edeyrum dün gece fındıklı bitter gömdüm 4 karecik
afiyet şeker olsun

Bu sefer sanki eriyorum gibi hem de herseyden yiyerek
"herşeyden" yiyerek mi dedin?
Super canim metabolizmani sev benjm yerine de op
kız sen benden çok yiyebilirsin 60lı kilolar 1400 diye hesapladım bayağı da hızlı gidiyor, sonra 1200 e indirebilirim yavaşlarsa
Ama senin rahat 1600 hakkın var listen kaçlık ki şu an? bi sorsana diyetisyenine

Kızlar gece gecmis yaparkn uyuyp kaldm, ogleden once ben gittim havuza thermale smdi esim gitti oglanla odadayiz. O gelsn biraz yuruyus yapariz dedik. Burasi cok soguk 10 derece ama sanmi - gbi disarisi ya
oyyy iyi tatiller kuşumm bizim yerimize de rahatla o sularda yüz

Jasminium84 kuzum nasıl bi program bu? :heart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…