• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Ben de ona kızarım :sinirli:
Ne güzel iş sen bilirsin deyip göndermek oh 😂 e kaçamak nasıl ne zaman olcak nasıl dengelicen? :KK22:
Arrık vallahi bilmiyorum🤣daha önceden diyetisyensiz nasıl verdiysem yine öyle vereceğim ama haftada bir gün kendime ödül günü vereceğim istediğim bir tatlıyı yemek gibi mesela🤣🤣

anaammm benim orticim üzgün görünüyor yazarhanim35 yazarhanim35 :110:
neler oluyor? orticisiz kaldım :KK42:

haydaaaa Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Ban yemiş sanırım😔
Canım yarın cuma zaten. Yarın akşama en geç cumartesi sabaha yeni ortakları açıklarım. Bu hafta böyle artık. Bugün kalkar belki bani. Gerçi mesajlarına baktım öyle bişey de dememiş gibi ama bilemedim yazarhanim35 yazarhanim35 canim niye ban yedim kuzum
muhasebe canım, özel bi okulun mali işlerinde öğrenci muhasebesiyle ilgileniyorum ama o kadar zorlu kişilerle uğraşıyorum ki anlatamam hem öğrencisi hem velisi ayrı terbiyesiz oluyor hem de
her sene ücret artışı oluyor sanki artış benim cebime giriyormuş gibi bi ton laf işitiyorum
ya da gecikmeye düşünce hakaretler işitiyorum tefeci bilmem ne diye
hele hele bi de soru sorup cevabını vermeye çalışmak Allahım mahvediyor beni
cevap versem de suç vermesem de canım, daha geçen gün ne oldu öğrencinin biri aradı bi sorun yaşıyor ama nasıl gergin nasıl sinirli soru soruyor ama cevabımı aslaaaa dinlemiyor ben de en sonunda gülümseyerek izin verirsen soruna cevabını vereyim dedim dalga geçer gibi gülmeseydiniz daha iyiydi deyip ssuratıma kapattı teli :KK43:
bağırsam daha mı iyiydi diye düşünmedim değil
bu yaşadığım en iyi olaylardan birisi
Ayy yaa terbisyezsizlik bu. Ay ağzımdan valla kötü birşey çıkacak şimdi🤭
İdareninkide olmayacak şey iyi paranın kölesi olmuşlar. Aynı hakaretleri acaba onlarda yapsalar ne yaparlar.
Allah kolaylık versin canim
Ah o kabağı alaydın ne vardı 😆
Neyse canın sağolsun 😘😘😘 kilo verme modunda değilsin daha, olsun girince haber ver :KK70: :KK66:
:KK70: :KK70: :KK70:ilk sana söyleyeceğim aramızda 😂😂
Gerçekten hiç değilim yaa sabah kalkinca herşey çok güzel aman Allahım ondan sonrası yemek yem silsilesi.
İtiraf edeyrum dün gece fındıklı bitter gömdüm 4 karecik🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

yy yaa terbisyezsizlik bu. Ay ağzımdan valla kötü birşey çıkacak şimdi🤭
İdareninkide olmayacak şey iyi paranın kölesi olmuşlar. Aynı hakaretleri acaba onlarda yapsalar ne yaparlar.
Allah kolaylık versin canim
amin kuzum sağolasın
sorma ya para gelsin de nasıl gelirse gelsin umurlarında değil resmen
onlar değer vermiyor ki bize veliler versin aslında

aman neyse çok söylendim, çok darladım sizi hakkınızı helal edin :KK60:

ben şimdi nette bi program buldum daha önce yazdım mı hatırlamıyorum onu aldım pazartesi başlayacakmış bakalım eğer ona uyum sağlarım inşallah da bi adım olur bana da

amin kuzum sağolasın

ben şimdi nette bi program buldum daha önce yazdım mı hatırlamıyorum onu aldım pazartesi başlayacakmış bakalım eğer ona uyum sağlarım inşallah da bi adım olur bana da
Kuzum tabiki dök içini rahatla. İyi geliyo
İnşallah başlayacağın program sana iyi gelir canım.

amin kuzum sağolasın

Anlatacaksın tabiki canim benim.
İşveren olmakta bir meziyet tabiki👿😠
Çalışanı nasıl hiç düşünmezler. Elin ekmeginjanla yogurulurmus derler ya büyükler. Zor gerçekten.

Ama yeni bir programa başlaman çok sevindim. Yarından basla yarını pazartesi gibi düşün. Sonuçta diyette pazartesi mimli gün🤭🤭🤭

Kuzum tabiki dök içini rahatla. İyi geliyo
İnşallah başlayacağın program sana iyi gelir canım.
İnşallah canımm :KK60:

Anlatacaksın tabiki canim benim.
İşveren olmakta bir meziyet tabiki👿😠
Çalışanı nasıl hiç düşünmezler. Elin ekmeginjanla yogurulurmus derler ya büyükler. Zor gerçekten.

Ama yeni bir programa başlaman çok sevindim. Yarından basla yarını pazartesi gibi düşün. Sonuçta diyette pazartesi mimli gün🤭🤭🤭
kuzum şöyle bir program belirli günler grupla başlanıyor ve öğünlerini onlar getiriyor o yüzden mecbur bekleyeceğim :KK49:

hem de yarından itibaren pazartesiye kadar yatılı misafirim var muhtemelen onlarla beraber yerim azıcık :olamaz:

İyi yolculuklar canım yolda uyursun belki biraz🥰😘

Ne tencereler biter ama tutuyoruz kendimizi🤣🤣🤣

Ne güldüm canım ya🤣🤣🤣 Haftaya sürekli bu videoyu izleyip kendimi gazlayacağım😂😂

Aynı ben😂 Her sabah içim umutla dolu tartıya çıkıyorum ama hep hüsran🥺
Yaa cok haklisin cnm gec oldu ama alintilar kalmis :rolleyes:
Iyi yolculuklar canim. Insallah yolculugunuz iyi geciyordur
Sagol cnm sukur iyi gecti iyi gidiyor yarn aksama donuyoruz nasipse
Çok güzel canım afiyet olsun 😘😍

Çok güzel canım afiyet olsun 😘😍

Guzel ama hem patates hem pilav bir arada olmasa daha güzel olur ❤️

Güzel menu canım afiyet olsun 😘

10 siyah üzüm kurusu dur diye düşünüyorum onu,incir değildir heralde 😁 akşam pilav fazla olmuş canım, pilav için saatte geç ayrıca

Güzel ama kurabiye miktarı fazla,ben yemekten sonra canım çok tatlı istiyorsa hurma falan yiyorum canım

Canım 3 dilim kek ve tahinli tatlı fazla :KK43:

Ortim biraz sağlıksız olmuş ama canın çikolata istedi ve bu şekilde dengelemek çok iyi, acikmadin mi kız 😁

Aşırı iyi 😍😘

Güzel menu canım afiyet olsun 😘
Sagol cnm
Pnrrr-12 Pnrrr-12 cnm nasıl geçti yolculuk
Iyi cnm cok sagolasn
Çok hafif menü olmuş sonraki kola gereksizmis afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım güzel menü

Biraz kötü bı menü olmuş sanki canım

Afiyet olsun canım aşırı hafif menü olmuş

Afiyet olsun canım

Süper menü ortim afiyet olsun

Afiyet olsun canım güzel bence

Güzel canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım güzel bence

Hayırlı yolculuklar yazacaktım ama geç oldu sanırım

Turşu kurdum tereyağı yaptım derken vala saat uçtu

Temizlik değil kız sarımsak soy turşu kur derken saat geçmiş bı de tereyağı yaptım bilmiyorum etki edecek mi yeni başladım
Sagol cnm ben cvp verenede gec oldu baya :)
İyi akşamlar kızlar 🤗
Geceden beri bileğim ağrıyor maalesef sinir sıkışması kaynaklı ağrım var kaç gündür bez sık sil süpür akşam tereyağı yaptım derken baya zorladım sanirim bilekliği taktım bugün iş yapmadım kız okula gitti komşuları çağırdım kısır yaptık yedik yemeğimi yaptım eşimi bekliyoruz şimdi sabah yazayım diye telefonu elime aldım ama elim çok uyuştu, ağrıdı yazamadım
Yaa grcmis olsn cnm elin nasl oldu daha iyidr insallah
Kizlar yillardir hep kuafore cocukla gidiyordum. Bugun esime dedim al bebisi kendim gitcem. Uzun zamandir sacima ombre istiyordum, cook uzun islem benjm de sacim baya gur, gozumde cok buyuyordu. Sonunda yaptirdim bugun. Ama iyiki almamisim bebisi git gel sac derjen eve tam 7 saat sonra dondum. Ve tabii disarda olunca dengesiz beslendim. Aslinda cok yemedim ama dengesuz yemeyi hic sevmiyirym, su siralar listeme uyu ca mutlu oluyorum sadece.
Cok iyi olmus cnm desarj olmussundur bende burda oglansiz thermal havuz hamam girdm nasl iyi geldi ya gercktn bazen boyle seyler lazım insana
Merhaba kızlar şimdi geldim eve koştur koştur yemek yedim dayanamadım normalde yemeyecektim pilav da yedim🤭🤭 Eşim dışarıya çıkacak ben de doğruca epilasyon işine girişeceğim fırsattan istifade🤣
Oh miss iyi olmustur epilasyon etkisini gosteriyormu nezamandir yapiyorsn bende istiyorm ama direk salon dusunuyorm
22 Eylül
Sabah

Türk kahvesi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, tb ekmeğe kaşarlı tost, domates, salatalık, zeytin, kiraz saplı çay
Ara
Litalif, 1 LT dukan birası
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası, 3 fırın köfte, 3 yk yoğurt, 2 çatal pirinç pilavı🤭

2 LT su, 3bin adım🙈

Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Azimliiii Pnrrr-12 Pnrrr-12
Bence cok guzel ortim afyt olsun
Afiyet olsun canım tatil menüsü bu sonuçta bence çok iyi idare etmişsin triliçeyi de sınırlamasaydın yeseydin şöyle güzel bir dilim🤭🤭
Yaa dimi ama salamadim neyse bu aksam belki 1 tatli yerm kisitlamadan kendmi sonra kaldigim yersen devam edicem ztn eve donunce :KK36:

İnşallah canımm :KK60:

kuzum şöyle bir program belirli günler grupla başlanıyor ve öğünlerini onlar getiriyor o yüzden mecbur bekleyeceğim :KK49:

hem de yarından itibaren pazartesiye kadar yatılı misafirim var muhtemelen onlarla beraber yerim azıcık :olamaz:
Himm tamam canım. İyiymiş kendine yemek yapmak şu yoğunlukta zorlayabilir di seni. Pazartesi güzel bir başlangıç olacak o zaman.

Oyy kolay gelsin. Yatılı misafir zor

Kızlar gece gecmis yaparkn uyuyp kaldm, ogleden once ben gittim havuza thermale smdi esim gitti oglanla odadayiz. O gelsn biraz yuruyus yapariz dedik. Burasi cok soguk 10 derece ama sanmi - gbi disarisi ya :confused:
Ohh ne güzel. İyi gezmeler canim.
Bizede ordan doğa fotoları at içimiz açılsın.

Himm tamam canım. İyiymiş kendine yemek yapmak şu yoğunlukta zorlayabilir di seni. Pazartesi güzel bir başlangıç olacak o zaman.

Oyy kolay gelsin. Yatılı misafir zor
evet kuzum yaa evde 2 haftadır doğru düzgün yemek yapmıyorum hele kendime ayrı hiç uğraşamıyorum biraz pahalı olacak bana ama yeni bi başlngıç için böyle bişeye ihtiyacım vardı iyi denk geldim inşallah başarabilirim

yaa evet sorma, aslında severim misafiri başımın üstünde yerleri vardır ama şu yorgunlukla çok zor olacak ama ne yapalım 1 hafta daha diyorum kendime, bi hafta sonra inşallah biraz rahatlayacağım

Anlıyorum canım gerçekten insanın psikolojisini bozar böyleleri. Allah yardımcın olsun. İnşallah sevebileceğin mutlu olabileceğin bir iş fırsatı çıkar karşına❤

Ortim haftaya toparlarım böyle kalamaz. Ama zamanı uzatmış oluyorum. O yüzden kendime kızıyorum. Senin adına çok mutluyum😘

Kuzum o kadar iyi iş başardın ki. Artık bedenine biraz zaman tanı. Ruhunu dinlendirmeye çalış. Seni mutlu edecek şeyler yap. Diyet modundan uzaklaş.❤ Vitamin değerlerine de baktır mutlaka kuzum. Diyet yaptığımız için kısıtlı beslendiğimizden vitamin eksikliği görülebiliyor. Bir de mevsim değişiklikleri ruh halimizi de çok değiştiriyor. Ne çok söyledim yaaa
😆😆

Bu hafta sorunlar vardı canım onlar kafamı çok meşgul ettiği için odaklanamadım. Ama dediğin gibi bu hafta yeni bir başlangıç yapıcam kuzum. 😘😘

Yaaa hiç bitmiyo cimcimelerin istekleri.. Bizimkiler de bi mantı, bi yaprak sarma sürekli isterler. Evvelsi gün mantı işini hallettim de sarma bi ara benim de ellerimden öper 😆

Ne güzel söyledin canım yaa. Buranın en güzel tarafı düşeni hemen kaldırmak. Biraz modumuz düşünce birileri mutlaka el atıyo. Harikasınııııız :KK15::KK15::KK15:
Haftaya baktıracağım değerlerime canım kim bilir ne haldedir🙈 Bu ara blraz kilo koruma veya azar azar verme şeklinde ilerleyeceğim çok kasmayacağım abartmayacağım🥰
Hosgeldin aramiza son 5 kilocular grubu kuralim artik 🤣🤣
Bence de çok zormuş göndermek neyse dünkü pilav artı yapmadı şükür sabitim🤣🤣🤣
Bu gün hurma badem taze çekilmiş kahve aldım kendime, biraz daha iyi hissediyorum 🤭
lol sen misin🤣

Back