Kilolar Firarda 😎

Yeni başladım canım etkisini görürsem mutlaka yazarım Ben de yarın kendimi güzel blr tatlıyla ödüllendireceğim inşallah yeter artık bu kadar kıs kıs kilolar da gitmiyor zaten
Kızlar gece gecmis yaparkn uyuyp kaldm, ogleden once ben gittim havuza thermale smdi esim gitti oglanla odadayiz. O gelsn biraz yuruyus yapariz dedik. Burasi cok soguk 10 derece ama sanmi - gbi disarisi ya
İstanbul’da çok soğuk bugün canım orası buz gibidir iyi eğlenceler keyifli tatiller kuzum

Oh simdiden afiyet olsn cumalari 1 kacamak iyi oluyor ya nefsini koreltmek icin bence ne yiyceksin belli mi

Soguklar geldi demek artik, sen istanbulun neresindesin ortim. Sagolasin

Oh simdiden afiyet olsn cumalari 1 kacamak iyi oluyor ya nefsini koreltmek icin bence ne yiyceksin belli mi

Soguklar geldi demek artik, sen istanbulun neresindesin ortim. Sagolasin
Karar veremedim henüz canım ya pasta tarzı bir şey olabilir

Pendikteyim canım sen de İstanbulda mıydın

Karar veremedim henüz canım ya pasta tarzı bir şey olabilir

Pendikteyim canım sen de İstanbulda mıydın
Simdiden afiyet olsun canim.
Evet ben buyukcekmecedeym cnm baya uzagiz :)
Harika ya tam mevsiminde gittiniz
Evet gercekten guzel buralar
Yaa cok zor Allah kolaylik versn bizde cok gec uyuyoruz diyorm ama betern beteri var buna șükür diyeyim
Üff çok güzel canım, bizim için de kafa dinle.
Sagol cnm keske kafa dinliyebilsem ama 2 yas sendromunda olan ve azı disleri cikan cocukla zor yinede degisiklik oldu

Baya uzakmışız canım İstanbul’un giriş ve çıkışı

Cok iyi yapmissin canim. Kesinlikle bazen lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…