Yeni başladım canım etkisini görürsem mutlaka yazarımYaa cok haklisin cnm gec oldu ama alintilar kalmis
Sagol cnm sukur iyi gecti iyi gidiyor yarn aksama donuyoruz nasipse
Sagol cnm
Iyi cnm cok sagolasn
Sagol cnm ben cvp verenede gec oldu baya :)
Yaa grcmis olsn cnm elin nasl oldu daha iyidr insallah
Cok iyi olmus cnm desarj olmussundur bende burda oglansiz thermal havuz hamam girdm nasl iyi geldi ya gercktn bazen boyle seyler lazım insana
Oh miss iyi olmustur epilasyon etkisini gosteriyormu nezamandir yapiyorsn bende istiyorm ama direk salon dusunuyorm
Bence cok guzel ortim afyt olsun
Yaa dimi ama salamadim neyse bu aksam belki 1 tatli yerm kisitlamadan kendmi sonra kaldigim yersen devam edicem ztn eve donunce
İstanbul’da çok soğuk bugün canım orası buz gibidir iyi eğlenceler keyifli tatiller kuzumKızlar gece gecmis yaparkn uyuyp kaldm, ogleden once ben gittim havuza thermale smdi esim gitti oglanla odadayiz. O gelsn biraz yuruyus yapariz dedik. Burasi cok soguk 10 derece ama sanmi - gbi disarisi ya
Oh simdiden afiyet olsn cumalari 1 kacamak iyi oluyor ya nefsini koreltmek icin bence ne yiyceksin belli miYeni başladım canım etkisini görürsem mutlaka yazarımBen de yarın kendimi güzel blr tatlıyla ödüllendireceğim inşallah yeter artık bu kadar kıs kıs kilolar da gitmiyor zaten
İstanbul’da çok soğuk bugün canım orası buz gibidir iyi eğlenceler keyifli tatiller kuzum
ayyy görünce bile içim huzur doldu
Karar veremedim henüz canım ya pasta tarzı bir şey olabilirOh simdiden afiyet olsn cumalari 1 kacamak iyi oluyor ya nefsini koreltmek icin bence ne yiyceksin belli mi
Soguklar geldi demek artik, sen istanbulun neresindesin ortim. Sagolasin
Kız niye canımızı çektiriyorsun
Harika ya tam mevsiminde gittiniz
ayyy görünce bile içim huzur doldu
ben de olsam oralarda keşke şu an
Kız bu mınık masum yavrucakKız niye canımızı çektiriyorsun
Ben gittim yine züber yedimKız bu mınık masum yavrucakyiyebilirsiniz
AhahahaBen gittim yine züber yedimOnu yiyince kalori almıyormuşum gibi hissediyorum
Afiyet olsun canım
Olsun züber o diyet dostuAhahaha
Kız bi paketi kaç kalörü onun
Üff çok güzel canım, bizim için de kafa dinle.
Simdiden afiyet olsun canim.Karar veremedim henüz canım ya pasta tarzı bir şey olabilir
Pendikteyim canım sen de İstanbulda mıydın
Evet gercekten guzel buralarHarika ya tam mevsiminde gittiniz
Yaa cok zor Allah kolaylik versn bizde cok gec uyuyoruz diyorm ama betern beteri var buna șükür diyeyimMerhaba kızlar. Yeni girebildim kk ya. Kızımın uyku düzeni pert gece uyumuyor. Gündüz ben okuldayken uyuyor. Fenalardayım. Dinlenemiyorum uyuyamıyorum. Nasıl yeniden gece uyumaya başlayacak ve uykusu düzene girecek bilmiyorum
Sagol cnm keske kafa dinliyebilsem ama 2 yas sendromunda olan ve azı disleri cikan cocukla zor yinede degisiklik olduÜff çok güzel canım, bizim için de kafa dinle.
Baya uzakmışız canım İstanbul’un giriş ve çıkışıSimdiden afiyet olsun canim.
Evet ben buyukcekmecedeym cnm baya uzagiz :)
Evet gercekten guzel buralar
Yaa cok zor Allah kolaylik versn bizde cok gec uyuyoruz diyorm ama betern beteri var buna șükür diyeyim
Sagol cnm keske kafa dinliyebilsem ama 2 yas sendromunda olan ve azı disleri cikan cocukla zor yinede degisiklik oldu
Cok iyi yapmissin canim. Kesinlikle bazen lazimYaa cok haklisin cnm gec oldu ama alintilar kalmis
Sagol cnm sukur iyi gecti iyi gidiyor yarn aksama donuyoruz nasipse
Sagol cnm
Iyi cnm cok sagolasn
Sagol cnm ben cvp verenede gec oldu baya :)
Yaa grcmis olsn cnm elin nasl oldu daha iyidr insallah
Cok iyi olmus cnm desarj olmussundur bende burda oglansiz thermal havuz hamam girdm nasl iyi geldi ya gercktn bazen boyle seyler lazım insana
Oh miss iyi olmustur epilasyon etkisini gosteriyormu nezamandir yapiyorsn bende istiyorm ama direk salon dusunuyorm
Bence cok guzel ortim afyt olsun
Yaa dimi ama salamadim neyse bu aksam belki 1 tatli yerm kisitlamadan kendmi sonra kaldigim yersen devam edicem ztn eve donunce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?